Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
zsuninnyo

Re: Politika

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 21., kedd 12:40

kiserik írta:
zsuninnyo írta: Torockai mindenbe belepofazik es videot csinal rola, hogy bebizonyitsa mekkora agy (igaz hazudni kell hozza sokat, de az mar kit erdekel), Magyar Peter viszont nem. Ezert varja a torockai videot es nem a magyar petereset.
Ugy tunik a kepesseg, hogy megkulonboztesd az egeszsegugy / oktatas rombolasat egy idegen allam altal elkovetett lopassal (amirol tudatosan BIZONYITOTTAN - bar latom ez a szo semmilyen sulyt nem ad ennek az ugynek - hazudtak es eltitkoltak, es tudj belole kovetkeztetest levonni es meg tudd erteni egyik miert sokkal nagyobb problema mint a masik, ugy tunik a mihazank szimpatizansai kozott nem igazan adatik meg.
De egyszeruen lehet azt mondani, hogy minden politikus hazudik, szoval nincs ebben semmi ujdonsag. Meg azt is lehet mondani, hogy a mihazank es laci rajongoi csak egy marok szocske kozul se nagyon tunnek ki intelligenciaban. Na bumm.
Csak szólok, hogy mostantól ne nagyon törd magad azon, hogy válaszolj nekem, mert nem fogom látni. Arra a stílusra és hangnemre amit megengedsz magadnak én nem vagyok kíváncsi.
A jo oreg "jobboldali" viselkedes, amit te megengedsz magadnak az rendben van, de ha mar visszakapod felhaborodsz. Ugye az a bizonyos baj a bizonyos toronyban.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 21., kedd 12:21

zsuninnyo írta: Torockai mindenbe belepofazik es videot csinal rola, hogy bebizonyitsa mekkora agy (igaz hazudni kell hozza sokat, de az mar kit erdekel), Magyar Peter viszont nem. Ezert varja a torockai videot es nem a magyar petereset.
Ugy tunik a kepesseg, hogy megkulonboztesd az egeszsegugy / oktatas rombolasat egy idegen allam altal elkovetett lopassal (amirol tudatosan BIZONYITOTTAN - bar latom ez a szo semmilyen sulyt nem ad ennek az ugynek - hazudtak es eltitkoltak, es tudj belole kovetkeztetest levonni es meg tudd erteni egyik miert sokkal nagyobb problema mint a masik, ugy tunik a mihazank szimpatizansai kozott nem igazan adatik meg.
De egyszeruen lehet azt mondani, hogy minden politikus hazudik, szoval nincs ebben semmi ujdonsag. Meg azt is lehet mondani, hogy a mihazank es laci rajongoi csak egy marok szocske kozul se nagyon tunnek ki intelligenciaban. Na bumm.
Csak szólok, hogy mostantól ne nagyon törd magad azon, hogy válaszolj nekem, mert nem fogom látni. Arra a stílusra és hangnemre amit megengedsz magadnak én nem vagyok kíváncsi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 21., kedd 12:15

Egyébként egyre jobban beigazolódik, hogy a Magyar Péter jelenség az kb ugyan az, mint a '18-as Jobbik vagy a '22-es MZP jelenség. Vagyis ezek utódja, folytatása. Tőlem korábban mindkettő megkapta a voksot (és sajnos földbe is álltak). Most még agyalok, de ez a vita cirkusz nagyon nem tetszik.
nyilvan homalyosak az emlekeim, de azert vona es mzp idejen nem volt ilyen hype, ennyire nem lobbant be a lang sem a valos, sem az online terben.

tisza es mi hazank kozott vacilalsz, ha jol ertem ?

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 21., kedd 9:50

Caraway írta: Azt szeretem a Mi Hazankban, hogy szerintuk aki Pressmannel jar vacsorazni, az egybol valami hatterhatalmi ugynok es globalista lesz. Es mivel Nagy Ervin is ott jart, es MP-vel mutatkozik, igy le vannak buktatva!!(multkori Toroczkai video)

E logika menten, a hetvegen szazezres nagysagu uj globalista tanoncok lesznek Magyarorszagon. Mivel Azahriah is vacsorazott Pressmannel, hetvegen beveti minden titokban megszerzett agymoso fegyveret, amit a 3 napos Puskas koncertsorozaton fog bevetni, es globalistava valtozat mindenkit. Koztuk engem is, mivel ott leszek a helyszinen. Rip. :-(
Így működik :coffee:
https://9gag.com/gag/aGpvzA6
Vigyázni kell kivel mutatkozol, mert lehet volt 1 légtérbe "rossz" emberrel :lol:

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. május 21., kedd 9:44

Caraway írta: Azt szeretem a Mi Hazankban, hogy szerintuk aki Pressmannel jar vacsorazni, az egybol valami hatterhatalmi ugynok es globalista lesz. Es mivel Nagy Ervin is ott jart, es MP-vel mutatkozik, igy le vannak buktatva!!(multkori Toroczkai video)

E logika menten, a hetvegen szazezres nagysagu uj globalista tanoncok lesznek Magyarorszagon. Mivel Azahriah is vacsorazott Pressmannel, hetvegen beveti minden titokban megszerzett agymoso fegyveret, amit a 3 napos Puskas koncertsorozaton fog bevetni, es globalistava valtozat mindenkit. Koztuk engem is, mivel ott leszek a helyszinen. Rip. :-(
Toroczkai videói rendszerint levannak egyszerűsítve és clickbaitesek, ennek az az oka, hogy a legtöbb választópolgár egyszerű és csak az ilyen üzeneteket képes feldolgozni. De ha ezt elengeded, és megvizsgálod a kérdést, szerintem még te is beláthatod, hogy Pressmen egy idegen ország, idegen érdekeit képviseli, és ez nem túl pozitív.

Nyilvánvalóan ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ezeket a személyek már a CIA-nak dolgoznak, viszont Pressmen sem a két szép szemükért vacsorázgat velük, hanem ez egy befolyásszerzési kísérlet. Van erre egy angol kifejezés, a soft power. Ebben az amerikaiak élen járnak, keress rá nyugodtan. És ugyanígy az orosz vagy kínai nagykövettel sem kéne vacsorázni.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 21., kedd 9:43

kiserik írta: Egyébként egyre jobban beigazolódik, hogy a Magyar Péter jelenség az kb ugyan az, mint a '18-as Jobbik vagy a '22-es MZP jelenség. Vagyis ezek utódja, folytatása. Tőlem korábban mindkettő megkapta a voksot (és sajnos földbe is álltak). Most még agyalok, de ez a vita cirkusz nagyon nem tetszik.
Ez szerintem nem is kerdes, a Vona-fele Jobbik es MZP tamogatoinak nagy resze megegyezik azokkal, akik most eljarnak Magyar Peter gyuleseire. Annyi a kulonbseg, hogy azota volt 2 bukott valasztas, kiderult, hogy a DK altal hangoztatott nagy osszebujas is egy halva szuletett otlet, de meg cserebe hatba is tamadjak a "kozos" jeloltet. Na MP ezt ugyesen megoldja ugy, hogy egyszeruen nem megy el a Gyurcsany partok hazibulijaiba. Nem lehet tenylegesen osszegyurcsanyozni, ha nem csak szavakban all tavol toluk, de fizikailag se all mellejuk.
Emiatt van kegyetlenul beszarva most mindket szekta, mert egy harmadik ero epul, amit nemsokara egy nagy mintas kozvelemenykutatas fog megtamogatni. Nagyon nem mindegy, hogy a 26-os valasztasra ragordulva papiron a DK milyen pozicioban fog allni.

En egyedul emiatt fogok a Tiszara szavazni, mert elegem van ebbol a ketpolusu hanyingerbol, amit itthon politikanak csufolnak.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 21., kedd 9:35

Torockai mindenbe belepofazik es videot csinal rola, hogy bebizonyitsa mekkora agy (igaz hazudni kell hozza sokat, de az mar kit erdekel), Magyar Peter viszont nem. Ezert varja a torockai videot es nem a magyar petereset.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 21., kedd 9:22

Tegyél fel magadnak egy kérdést: mi lenne a reakciód, ha holnap valamelyik Fideszes vagy Mi Hazánkos vagy jobb oldali politikust, újságírót, infuenszert, megafosost (most már tudom, hogy vannak ilyenek is :D ) látnád parolázni és vacsizni Jevgenyij Arnoldovics Sztanyiszlavovval? :hmmm:
Realista24 írta:
kiserik írta: Érdekes számok: https://nmhh.hu/cikk/246439/A_politikai ... 024_januar

Vajon miért a ""szatelitpárt"" kap a legkevesebb lehetőséget a közmédiában (de úgy általánosságban is)? A facebookról már ne is beszéljünk :coffee:

Parancsolj: https://magyarjelen.hu/jobbik-magyar-pe ... -pressman/

A Magyar Jelen egy 2003 és 2013 között kéthetente megjelenő nemzeti radikális újság volt...
Ezzel nem tudom mi volt a szándék. Toroczkai helikopterbalesetes videót kért a kolléga, de olyan nincs. Van viszont ilyen. Mindenki tudja, hogy a Magyar Jelen a Mi Hazánk médiája.
ferni írta: Tehát Szijjártó a pofánkba hazudik, fenyegetőzik egy újságírónál...
Nem ferni. Az a hülyeség, hogy napok óta rugózol azon, hogy hol van a Toroczkai videó az orosz ügyről. És mivel nincs, ezért egyértelmű a fideszes kötődés. Mondjuk én Magyar Péter facebook oldalán sem látok ezzel kapcsolatban semmit, bár lehet, hogy lemaradtam valamiről.

Egyébként egyre jobban beigazolódik, hogy a Magyar Péter jelenség az kb ugyan az, mint a '18-as Jobbik vagy a '22-es MZP jelenség. Vagyis ezek utódja, folytatása. Tőlem korábban mindkettő megkapta a voksot (és sajnos földbe is álltak). Most még agyalok, de ez a vita cirkusz nagyon nem tetszik.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 21., kedd 9:13

Mivel Azahriah is vacsorazott Pressmannel, hetvegen beveti minden titokban megszerzett agymoso fegyveret, amit a 3 napos Puskas koncertsorozaton fog bevetni, es globalistava valtozat mindenkit. Koztuk engem is, mivel ott leszek a helyszinen. Rip. :-(
az kemeny lenne, ha a "tavaszi szel vizet araszt"-ot elpattintana a fullos puskasban. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 21., kedd 8:41

Tehát Szijjártó a pofánkba hazudik, fenyegetőzik egy újságírónál, mert az bizonyítékkal a kezében felkérdezi és ezen nem kell felháborodni meg beszélni róla, mert 2 éves maga az ügy... :lol:

Oké :lol:

Az meg hogy Magyar Péterrel dolgoznak olyanok, akik dolgoztak már korábban a politikában vagy akörül meg aztán hatalmas meglepetés :lol:

Álomvilág, hogy mindent meg lehet oldani civilekkel, ahhoz hogy valami így működjön és ekkora tömegek legyenek megmozgatva kell egy tapasztalt stáb, ha tetszik, ha nem.

MP is azért ennyire jó eddig, mert ebben élt, látott mindent, ő se hibátlan, ő se fedhetetlen, de ez amit napról napra csinál az elképesztő.

Takarítsa ki a picsába a politikai palettát 2026ra, mehet ez a sok használhatatlan, pénzt nyelő párt a kukába meg ne legyen kétharmad. Ha ez meg lesz már nagy pacsi neki.

Ezek azért elég reális elvárások. 2030ra meg már lesz reális esély leváltani ezeket.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 21., kedd 8:22

Azt szeretem a Mi Hazankban, hogy szerintuk aki Pressmannel jar vacsorazni, az egybol valami hatterhatalmi ugynok es globalista lesz. Es mivel Nagy Ervin is ott jart, es MP-vel mutatkozik, igy le vannak buktatva!!(multkori Toroczkai video)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 21., kedd 8:15

kiserik írta: Érdekes számok: https://nmhh.hu/cikk/246439/A_politikai ... 024_januar

Vajon miért a ""szatelitpárt"" kap a legkevesebb lehetőséget a közmédiában (de úgy általánosságban is)? A facebookról már ne is beszéljünk :coffee:
sebydani írta: Egy linket szívesen fogadok, mert sajnos ahogy más olvasmányok a Magyar Jelen sincs ott az olvasólistámon. De ha tippelnem kell végeredményben én leszek a legnagyobb globalista itt (tudom, hogy te nem erre utaltál Erik, ezt csak én tettem hozzá), viszont nem akarom ellőni a poént ezért elolvasnám ezt a cikket :)

A Magyar Jelen egy 2003 és 2013 között kéthetente megjelenő nemzeti radikális újság volt, melyet egy kanadai vállalkozás, a Hungarian Times Inc. adott ki. Saját megfogalmazása szerint „Az eredeti Magyarország lapja”, „Az egyesülő magyar nemzet lapja”, illetve „A nemzeti ellenállás lapja”.

Főszerkesztője Toroczkai László volt, ismertebb munkatársai Drábik János, Zagyva György Gyula, Z. Kárpát Dániel, Siklósi András és Mucsi Miklós.

A lap kéthetente, csütörtökön jelent meg, ára 299 forint volt. Rendszeresen megjelentette Budaházy György írásait, felhívásait is. Az újság munkatársai kéthetente, a megjelenés előtti nap nyilvános sajtóklubot tartottak Szegeden. A beszélgetést a Szent Korona Rádió rögzítette és még aznap sugározta is.

A Magyar Jelen online verziója 2020 augusztusban újraindult, azt követően, hogy az Elemi.hu hírportál tulajdonosának hozzátartozója megszüntette a Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető munkatársak hozzáférési jogosultságát. Erről Toroczkai László hírlevélben értesítette a Mi Hazánk hírlevelének címzettjeit, 2020. augusztus 25-én. Ugyancsak hírlevélből értesültek a címzettek arról 2020. augusztus 28-án, hogy elindult Magyar Jelen internetes változata, amely a Mi Hazánk Mozgalom szellemiségét követi. Erről egy szerkesztőségi beköszöntő is tájékoztat. Az online Magyar Jelen impresszuma szerint a kiadó az Innovatív Kommunikáció Alapítvány, amelynek székhelye Ásotthalom településen található.

Magyar Jelen (Hungarian: Hungarian Present) is a radical nationalist online newspaper published in Budapest, Hungary, since 2020.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

vazul

HozzászólásSzerző: vazul » 2024. május 21., kedd 8:09

...új baloldali Messiás...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 21., kedd 7:52

Érdekes számok: https://nmhh.hu/cikk/246439/A_politikai ... 024_januar

sebydani írta: Egy linket szívesen fogadok, mert sajnos ahogy más olvasmányok a Magyar Jelen sincs ott az olvasólistámon. De ha tippelnem kell végeredményben én leszek a legnagyobb globalista itt (tudom, hogy te nem erre utaltál Erik, ezt csak én tettem hozzá), viszont nem akarom ellőni a poént ezért elolvasnám ezt a cikket :)

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 21., kedd 7:13

BlancoMark írta:
nzooli93 írta: Bátyám,aki rendőrségen rendszergazda meséli,hogy totál be vannak fosva választástól,es 9.en dolgozniuk kell kötelezően.
Marmint mitol vannak befosva konkretan?
Általában ez úgy működik, hogy egy csomó embert lapátra tesznek, ha hatalmas galibát okozó támadást nem sikerül hárítani.
Így valószínűleg lesznek fejek amik hullani fognak.

Gondolom ettől tartanak, de lehet tévedek.

vazul

HozzászólásSzerző: vazul » 2024. május 21., kedd 6:06

Szeged, tegnap este. :ozil:
https://www.facebook.com/reel/1153990375810448

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 20., hétfő 23:58

zsuninnyo írta: Bizonyitek van arra, hogy egy masik orszag feltorte a belso rendszerunket, es szabadon maszkalt benne, ami egy kibaszott nagy gaz, es gyakorlatilag a fidesz egyik legnagyobb bune. Es bizonyitottan hazudtak rola.NA BUMM ES AKKOR MIVAN? te jo eg
Ebbol latszik, hogy nem erted mit beszelsz gyakorlatilag. Az mondani, hogy mindig hazudnak, es feltetelezni egy dolog, de amikor bizonyitek van rola, az egy masik. De gondolom lacinak ez mar magas lenne, ugyh senki sem varja el, hogy barki megertse.
Jó lenne, ha leszálnál arról a magas lóról.

2 éves cikk: https://www.direkt36.hu/putyin-hekkerei ... tani-oket/

Mit írtam? Annyi az újdonság, hogy most újra felmelegítve Szíjjártó orra alá lett dörgölve a belső levél. Nem sok ész kell ahhoz, hogy felfogja az ember, ha ilyen történik egy kormány rendszerében, akkor azt nem kürtölik világgá. Pont, mint amikor kiderült, hogy a szövetségesünk is kutakodik: https://444.hu/2023/04/11/magyar-vezeto ... amerikaiak . Hazudtak róla, mint annyi mindenről. Az meg hogy ez lenne a Fidesz legnagyobb bűne? Van baj a toronyban rendesen. Kicsit nagyobb baj az ország csődbe juttatása, minden tekintetben lezüllesztése és a magyarok pénzének kilapátolása.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 20., hétfő 22:41

nzooli93 írta: Bátyám,aki rendőrségen rendszergazda meséli,hogy totál be vannak fosva választástól,es 9.en dolgozniuk kell kötelezően.
Marmint mitol vannak befosva konkretan?

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 20., hétfő 22:31

'shutterisland írta: atyaeg, mennyien vannak szegeden is. :ozil:
ez a lufi aztan jol kipukkadt. :D
Tanúsítom, rengetegen voltunk.
MP sokkal jobban beszél már, mint amikor először láttam a Kossuth téren. 116 településen túl van, és a választásig 200 is meglesz :ozil:

Nem tudom meddig lehet ezt energiával és idegzettel bírni, de le a kalappal előtte. Ilyen munkát senki más nem tudna beletenni...

Június 8. Hősök tere, még egy utolsó nagy demonstráció, bejelentette.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 20., hétfő 22:28

csababarca írta: Nem ez a lényeg.
Hanem, hogy hogy derülhetett ez ki?
Rohadt 444- sorosista balliberális háborúpàrti újságíró bűne ez.
Biztosan buzi is.
Tipikus fidesz, nem a problémával van a baj, hanem hogy kiderült :lol:
Mint Csernobilnál a szovjetek: nem derülhet ki, mert az gyengének mutat minket.
Orbánért is eljöhetne már valami magányos farkas.

Vissza: