Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Muszi05
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2024. május 27., hétfő 13:35

eReMA írta: Sziasztok!

9 éves kislányra (kb.140-es méret) hol lehetne szerintetek -felirat nélküli- mezt vásárolni, ami nem a 18.000-es kategória és kicsit csajosabb, mint pl a 20/21 vagy a 22/23 hazai?

Esetleg valamelyikőtök gyermekének nincs kinőtt, amitől megválna?
DHGate-en érdemes szétnézni.

Én a jövő évi hazai mezt most rendeltem meg onnan valamint az utóbbi 4-5 évben mindig megrendeltem a hazai és a vendég, volt amikor a 3. számú mezt is. Nem mondom, hogy a legjobb minőség, de egyik onnan rendelt mezemre sincs panasz, max annyi, hogy miután az asszony kimosta 50-70x a felirat elkezdett lekopni. De ezt is úgy, hetente 2x járok focizni bennük, tehát vannak nyúzva rendesen. Jah és ki lehet fogni ilyen "pár százas" (inkább pár ezres ajánlatokat). A 2024/2025-ös hazai mez, amit én rendeltem 8700 HUF + 1000 HUF szállítási költség.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2024. május 27., hétfő 11:30

Sziasztok!

9 éves kislányra (kb.140-es méret) hol lehetne szerintetek -felirat nélküli- mezt vásárolni, ami nem a 18.000-es kategória és kicsit csajosabb, mint pl a 20/21 vagy a 22/23 hazai?

Esetleg valamelyikőtök gyermekének nincs kinőtt, amitől megválna?
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Limaten
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: Limaten » 2024. május 23., csütörtök 19:41

Galacticos írta: Valaki rendelt mostanaban hivatalos shopbol? Sehol nem talalom a varhato kiszallitasi idot. (Még nem rendeltem meg)

Fizetésnél tudsz választani STANDARD (4-9 nap) és EXPRESS (2-4? nap) között. Plusz ha vmit még kértél rá (név, szám, badge, ...) akkor 3-4 napot adj hozzá (bár ebben nem vagyok biztos, h mit ért "customization" alatt).

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 23., csütörtök 16:16

Valaki rendelt mostanaban hivatalos shopbol? Sehol nem talalom a varhato kiszallitasi idot. (Még nem rendeltem meg)

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. május 21., kedd 16:08

Köszi a linket, végül innen rendeltem én is! 12 nap alatt befutott ide is a mez, korrekt minőség. :salute:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 21., kedd 14:00

ma sok kis kinai gyereket nem hagyja aludni a madridizmus, van egy olyan érzésem :lol:
thereisonly1ronaldo

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. május 21., kedd 13:55

kroos mez incoming. :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 21., kedd 13:35

Most nagyon aktualis: valaki tud ajanlani megbizhato rendes eladot dhgate-n?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 13., hétfő 21:53

Sziasztok
Rendelt mostanába valaki mezt? Mi számit jó árnak?
Az utolsó ajánlás ez volt amit találtam:
https://www.dhgate.com/product/argentin ... 8301305955

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 18., hétfő 23:22

Realista24 írta:
halamadrid írta:

Ja és még annyi, hogy a csavarással mi a helyzet? Utánanéztem, de nem találok infót.
Meg veletlen se, se centri. Gepbe se raknam a helyedbe vagy max kimelo programra.
:salute:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 18., hétfő 23:21

fiore írta:
reeed_ati írta:
Nyilván nem adidas minőség, de én jobbat kaptam, mint vártam, főleg, hogy most nézem egy origi feliratos mez a webshopból 160euro.. :ozil: :x
fura hogy árulnak Origi mezt, úgy tudtam nem igazoltuk le

(na takarodok sry)
:mrgreen:
Elborít a láz...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2024. március 18., hétfő 23:08

reeed_ati írta:
Nyilván nem adidas minőség, de én jobbat kaptam, mint vártam, főleg, hogy most nézem egy origi feliratos mez a webshopból 160euro.. :ozil: :x
fura hogy árulnak Origi mezt, úgy tudtam nem igazoltuk le

(na takarodok sry)
:mrgreen:
.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. március 18., hétfő 18:37

ekissm írta:
reeed_ati írta:

Én tőle rendeltem 3 fekete mezt, mindegyik hibátlan volt.

Feliratok is rendben voltak.
Gyerek mezhez még nadrágot is küldtek.
Annyi, hogy legközelebb nem player verziót(feszülősebb) vennék, mert XL a méretem, de player verzióból az XL az inkább L-es méretnek felel meg.
Meg is jött a Kroos mez!
Full jól néz ki és jó minőség.
Xl-es pont jó (190cm-80kg)
Varásoknál a cérna eldolgozás a valóban nem tökéletes, de ez van.
Hamarosan rendelem is a fekete Modric mezt!
Na örülök, hogy jó lett, majd a mosással még óvatosan, de azt írták is alattam.. :D

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2024. március 18., hétfő 18:31

reeed_ati írta:
ekissm írta: Lehet rossz topik...

Reggel ugy ebredtem, hogy szeretnek egy 23/24 Kroos mezt.

Ez az adidasnal 95 euro. Remlik, hogy itt regebben volt egy jo minosegu, de olcsobb megoldasrol szo. Tud errol barki, barmit?

Én tőle rendeltem 3 fekete mezt, mindegyik hibátlan volt.

Feliratok is rendben voltak.
Gyerek mezhez még nadrágot is küldtek.
Annyi, hogy legközelebb nem player verziót(feszülősebb) vennék, mert XL a méretem, de player verzióból az XL az inkább L-es méretnek felel meg.
Meg is jött a Kroos mez!
Full jól néz ki és jó minőség.
Xl-es pont jó (190cm-80kg)
Varásoknál a cérna eldolgozás a valóban nem tökéletes, de ez van.
Hamarosan rendelem is a fekete Modric mezt!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 14., csütörtök 13:53

halamadrid írta:
gutihaz14 írta:

max 30 fok es evekig jo lesz, meg forditsd ki, en legalabbis igy vedem meg a feliratokat
Ja és még annyi, hogy a csavarással mi a helyzet? Utánanéztem, de nem találok infót.
Meg veletlen se, se centri. Gepbe se raknam a helyedbe vagy max kimelo programra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 14., csütörtök 13:47

gutihaz14 írta:
halamadrid írta: Sziasztok!
A "féleredeti" mezekkel kapcsolatban esetleg tapasztalt valaha valaki bármilyen mosási problémát? Talán hülye kérdés, de szeretném elkerülni a legkisebb meglepetést is.
max 30 fok es evekig jo lesz, meg forditsd ki, en legalabbis igy vedem meg a feliratokat

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 14., csütörtök 11:57

gutihaz14 írta:
A "féleredeti" mezekkel kapcsolatban esetleg tapasztalt valaha valaki bármilyen mosási problémát? Talán hülye kérdés, de szeretném elkerülni a legkisebb meglepetést is.
Zseniális... köszönöm.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 13., szerda 16:44

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 13., szerda 16:06

Sziasztok!

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 3., vasárnap 12:27

halamadrid írta: Én egyszer leültem elé, és végigkutattam, hogy melyik a legolcsóbb (értékelések alapján megbízható) megbízható tag, és őt találtam: null
https://m.dhgate.com/product/benzema-so ... AD160DFB27

Persze mindig változnak az árak, de még mindig remek deal. Több mezt is rendeltem, mind hibátlan, kivéve egy-két hosszabb cérnát stb., de ennyi belefér. Egyébként baráti társasággal is megéri rendelni, itt pl. 7 mezre már 2-3 euró kedvezményt adnak.
Ja és még annyi, hogy telón talán olcsóbb rendelni. Már csak azért is, mert van egy olyan cheat, hogy miután rányomsz a "check out the order", majd próbálnál visszalépni, bedob egy ilyet, hogy ha mégsem lépsz vissza, akkor ad kb. 1 dollár kedvezményt.

Vissza: