nmate írta:
Pogi
Hihetetlen formában van, Tourra nem tudom mi marad neki ebből.
Egy hónap van a giro vége és a tour kezdése előtt. Pogi híresen jól regenerálódik, hozzáadva azt, hogy milyen a formája szerintem egy top Vingegaardon kívül legrosszabb esetben is egy szintre kerül mindenkivel. Én az Evenepoel-Roglic duo erejében nem bízom. Ezek ketten vagy nem elég erősek vagy folyton benne vannak valamilyen bukásban.
Megkockáztatom azt is, hogy ha nincs tavaly Pogi sérülése a tourra ugyan ilyen formában lett volna, DE, és ez egy nagyon nagy de, akkor sem nyert volna. A top Vingegaard jobb időfutamban, jobb a hosszú hegyeken, szerintem a teste és stílusa jobban fekszik a 3 hetesekre.
Elég szomorú, h második éve lesz nagyon nagy szerepe különféle sérüléseknek a touron, de ha én Pogi főnöke lennék akkor innentől már közölném vele, hogy elég nekünk megérkezni a 2. helyezett kerekén és a végén lesprintelni ha lehet szakaszt nyerni, spóroljunk a tourra.
Ati egyébként nagyot ment ma. Persze amikor 3-4 perc között volt az előny és az UAE húzta a sort mindenki tudhatta, hogy mi lesz a vége, de hogy Quintana mennyire unszimpatikus versenyző az hihetetlen. Egy métert nem volt hajlandó vezetni majd betámadta Őket. Örültem, hogy nem nyert a végén.