Toni Kroos
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Re: Toni Kroos - 8
El is tudom képzelni, hogy Fede is rottyon van.
Még nem rakott ki semmit instára..
Még nem rakott ki semmit instára..
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azt mondják, boyz don't cry... fracokat
volt szerencsém jó párszor élőben látni varázsolni, kis milliószor tv előtt, és az egész családom belenőtt a Kroos őrületembe.
anno 16 karácsonyán egy névre szóló mezt kaptam "tőle" ajándékba... eddig halasztgattam a bekeretezést, de most végképp eljött ennek is az ideje.
nekem ő volt az, aki itt sokaknak Zidane, Benzem vagy Modric.
eternal número uno
volt szerencsém jó párszor élőben látni varázsolni, kis milliószor tv előtt, és az egész családom belenőtt a Kroos őrületembe.
anno 16 karácsonyán egy névre szóló mezt kaptam "tőle" ajándékba... eddig halasztgattam a bekeretezést, de most végképp eljött ennek is az ideje.
nekem ő volt az, aki itt sokaknak Zidane, Benzem vagy Modric.
eternal número uno
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olvasva a búcsúkat, hát ha valaki nem lelt volna kellő motivációt a BL döntőre, Toni ezt is intézte.
Marcelo: "Today is a very sad day for football. Thank you for everything, and Toni you still have one last service left, bring us the 15th."
Isco: "So sad my friend. But you have completed the game."
Rodrygo: “Toni, not even in my craziest dreams I could imagine living so many things with you! Thank you very much for every lesson, goal, assist, all the titles we won together and for everything you've done in football. This is a very sad news for Madridista's and everyone who loves football. We'll all miss seeing Toni Kroos' class. You are an unforgettable Legend, I wish you all the best in your life, may you always be very happy. But there's still a very important chapter in this story... let's go together FOR THE 15! Thank you and congratulations for everything, Toni Kroos.”
Bellingham: “One year was not enough. Thank you for everything you have given to the game, it's been an absolute pleasure to enjoy your football and personality as a fan and even more so as a teammate. Still some more work to do this season but wish you all the best for whatever is next for you and your family. LEGEND!”
Tchouameni: "Thanks for everything Maestro. It was just amazing to witness your greatness every single day. One of the best EVER !!! Feel blessed to be able to say that l've played with you in my life. Another reason to give everything for this 15th CHAMPIONS LEAGUE. Just Thank You Man."
Alaba: "Anton - how long have we known each other? How long have we been on the pitch together? How long have we been celebrating success together? For a long time. And now you're just going to end your career? No, no, no! That makes me angry and sad and you know that! I can only tell you that you've more than earned your retirement from football. Your successes speak for themselves. What's more, you're one of the nicest people I know. We shared so many unforgettable moments on the pitch and you were either a great team-mate or a tough opponent. Only you never really took my fashion tips seriously. It was an incredible time, what a ride. Let's celebrate our last title together in London, you f...... legend! I love you! "
Casemiro: “My dear Toni, Champions partner and forever friend. You knew when to say goodbye, so look back proudly and smile: you've earned it. There is only one Kroos, the one we have all enjoyed (Lukita and I especially), but the one in the photo is Toni, my Toni. How many anecdotes, victories and titles have been forged in that gym. It was our office and when it needed to get serious, we did it; and when it came to have fun, then too. You the perfect player but I'll stick with the person.”
Mina Bonino (Valverde's wife): "Fede doesn't speak because he's been crying nonstop for one hour."
Camavinga: "It’s been a pleasure to play alongside you over the last 3 years. You will be missed by the team and leave as a legend of the club and a legend of football. Thank you Sniper."
Cristiano: “(Thanks) for everything, Toni! What an honour to share the pitch with you. All the best for the future!”
Marcelo: "Today is a very sad day for football. Thank you for everything, and Toni you still have one last service left, bring us the 15th."
Isco: "So sad my friend. But you have completed the game."
Rodrygo: “Toni, not even in my craziest dreams I could imagine living so many things with you! Thank you very much for every lesson, goal, assist, all the titles we won together and for everything you've done in football. This is a very sad news for Madridista's and everyone who loves football. We'll all miss seeing Toni Kroos' class. You are an unforgettable Legend, I wish you all the best in your life, may you always be very happy. But there's still a very important chapter in this story... let's go together FOR THE 15! Thank you and congratulations for everything, Toni Kroos.”
Bellingham: “One year was not enough. Thank you for everything you have given to the game, it's been an absolute pleasure to enjoy your football and personality as a fan and even more so as a teammate. Still some more work to do this season but wish you all the best for whatever is next for you and your family. LEGEND!”
Tchouameni: "Thanks for everything Maestro. It was just amazing to witness your greatness every single day. One of the best EVER !!! Feel blessed to be able to say that l've played with you in my life. Another reason to give everything for this 15th CHAMPIONS LEAGUE. Just Thank You Man."
Alaba: "Anton - how long have we known each other? How long have we been on the pitch together? How long have we been celebrating success together? For a long time. And now you're just going to end your career? No, no, no! That makes me angry and sad and you know that! I can only tell you that you've more than earned your retirement from football. Your successes speak for themselves. What's more, you're one of the nicest people I know. We shared so many unforgettable moments on the pitch and you were either a great team-mate or a tough opponent. Only you never really took my fashion tips seriously. It was an incredible time, what a ride. Let's celebrate our last title together in London, you f...... legend! I love you! "
Casemiro: “My dear Toni, Champions partner and forever friend. You knew when to say goodbye, so look back proudly and smile: you've earned it. There is only one Kroos, the one we have all enjoyed (Lukita and I especially), but the one in the photo is Toni, my Toni. How many anecdotes, victories and titles have been forged in that gym. It was our office and when it needed to get serious, we did it; and when it came to have fun, then too. You the perfect player but I'll stick with the person.”
Mina Bonino (Valverde's wife): "Fede doesn't speak because he's been crying nonstop for one hour."
Camavinga: "It’s been a pleasure to play alongside you over the last 3 years. You will be missed by the team and leave as a legend of the club and a legend of football. Thank you Sniper."
Cristiano: “(Thanks) for everything, Toni! What an honour to share the pitch with you. All the best for the future!”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ez ütött kurvára fog hiányozni! 1évet még várhatótt volna, hogy Modrical együt vonuljanak vissza. Jövőre címet védünk, akkor is a csúcson fejezné beKerlon írta: https://twitter.com/adidasfootball/stat ... l9guQ&s=19
Kirohogtetek, amikor leirtam, hogy nem veletlenul kaphatott cipot, kicsit libaboros os lett az adidas reklamja
Ha egy Aranylabdával vonulna vissza, az enyhítene a dolgon
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Senki nem is reagalt arra a hszedreKerlon írta: https://twitter.com/adidasfootball/stat ... l9guQ&s=19
Kirohogtetek, amikor leirtam, hogy nem veletlenul kaphatott cipot, kicsit libaboros os lett az adidas reklamja
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://twitter.com/adidasfootball/stat ... l9guQ&s=19
Ides tova 8 eve csak Benzema mez es idei nihili hangulat utan johez az Kroos 8 nekem is, keine Frage.
Ides tova 8 eve csak Benzema mez es idei nihili hangulat utan johez az Kroos 8 nekem is, keine Frage.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
*6 BL címmelJim írta: a büdösúristenit (by Kálmán bá )
korszakos zseni, azt hiszem mindenkinek hiányozni fog
tényleg a csúcson vonul vissza, reméljük 1 bl címmel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a büdösúristenit (by Kálmán bá )
Most olvasom itt hogy mi a helyzet.
Ez most odabaszott.
Remélem marad a csapat mellett valamilyen formában.
Csak ennyi.
Ez most odabaszott.
Remélem marad a csapat mellett valamilyen formában.
Csak ennyi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Danke Toni
EB-n innetől hajrá németek (másodsorban angolok) - kicsit fura, de kellemes gond
Toni für Balon d'or!
EB-n innetől hajrá németek (másodsorban angolok) - kicsit fura, de kellemes gond
Toni für Balon d'or!
facebookon olvastam, hogy o egy krószakos zseni valojaban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ej. Ej. Hát ilyen ez, amikor egy klasszis játékos méltón leköszön. Az utóbbi években oly népszerűvé vált amerika és arab országok helyett, ő ott fejezi be, ahol mindig is a legjobban szeretett volna lenni. Igazi valóra vált álom ez, hiszen Ő még a gyerekkori fotóin is Real Madrid mezben pózolt. Ez az amikor két fél őszintén találkozik és őszintén elbúcsúzik egymástól. Ezen búcsúk után szoktak lenni a legtágasabban nyitva hagyott ajtók, amik vissza-vissza várják majd Őt.
10 évnyi profizmus, konstans teljesítmény, kontroll, elköteleződés, dráma és sértődés nélküli elit foci. Nem a reklámok, nem a pénz... Csak a labda és Ő. De boldog vagyok, hogy 3 héttel ezelőtt a Te mezed is a kosárba került.
Toni, köszönünk mindent... felejthetetlen volt!
10 évnyi profizmus, konstans teljesítmény, kontroll, elköteleződés, dráma és sértődés nélküli elit foci. Nem a reklámok, nem a pénz... Csak a labda és Ő. De boldog vagyok, hogy 3 héttel ezelőtt a Te mezed is a kosárba került.
Toni, köszönünk mindent... felejthetetlen volt!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 21., kedd 18:09-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Par Real Madridos nagykutya probalta marasztalni, koztuk Carlo is, de Kroos az Kroos.
Senkinek nem beszelt rola a csaladjan kivul, csak Modricnak, mert nem akarta, hogy kiszivarogjon. (mondjuk a multheti hirek alapjan, igy is csepegtetett valaki...).
Senkinek nem beszelt rola a csaladjan kivul, csak Modricnak, mert nem akarta, hogy kiszivarogjon. (mondjuk a multheti hirek alapjan, igy is csepegtetett valaki...).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Én a rádióban (német)hallottam 14 kor, hogy az eb után visszavonul, valahol várható volt de rohadtul sajnálom.
Azért remélem nem úgy teszi majd mint ZZ.
Mindent köszönünk!
Azért remélem nem úgy teszi majd mint ZZ.
Mindent köszönünk!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Absolut weltklasse. Minden más túl kevés..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
hatra oldalra 3 meterre mindenki tudPad'em írta: Az mi, hogy nem volt 93%-os passzpontosság alatti szezonja a Realban?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Most olvasom a hírt. Hát haza vágott rendesen . Hiányozni fog nagyon... furcsa is lesz nélküle a csapat. Igazi példakép és legenda. Köszi a sok trófeát és felejthetetlen emléket!
Azért évek múlva edzőnek megnézném nálunk amolyan Zizu módra
Azért évek múlva edzőnek megnézném nálunk amolyan Zizu módra
Hianyozni fogsz mester, kivalo karrier volt, es igazi peldakep lettel. Minden elismeresem es jo pihenest.
- Pad'em
Az mi, hogy nem volt 93%-os passzpontosság alatti szezonja a Realban?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Köszönjük Toni mester! Legenda vagy te is ennél a klubnál Remélem majd egy pozíciót azért majd betöltesz ennél a klubnál