Toni Kroos

A Real Madrid egykori nagyjai.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Toni Kroos - 8

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 17:24

Tuti nem kapják el a dobálásnál vagy megint elrohad a gyep.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 17:20

Remy ott lesz a bucsumeccsen a Bernabeuban.

Gondoltam szolok.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 22., szerda 17:01

Vinicius Jr: “We go for the 15th, for you.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 22., szerda 16:26

Tjacks írta:
istimester írta: A válogatott visszatérése után ezt valahogy tudtam, csak nem sejtettem.
Maradhatott volna még egy évig :'(
Igen, elsőre nekem is ez a megérzésem volt.

Klassz ha valaki eltudja engedni a legtetején :'(

Úgy is elengedhette volna, ha az utolsó szezonját jelenti be :mrgreen: De ezek már nyilván csak vágyálmok.
Ha őszinték vagyunk, a legjobb korban távozik. Bajnokként, lehet 6-szoros BL-győztesként és még normális családi élete is lehet nem 40x évesen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 15:51

365ezer komment a bejelentese alatt.
Eleg beteg szam. :ozil:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 22., szerda 12:50

Realista24 írta: 2013: Toni Kroos wins his first CL Final against Dortmund in Wembley.
2024: Toni Kroos will play his last CL Final against Dortmund in Wembley.

:)
jo reggelt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 8:42

2013: Toni Kroos wins his first CL Final against Dortmund in Wembley.

:)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 8:41

Pad'em írta: Az mi, hogy nem volt 93%-os passzpontosság alatti szezonja a Realban? :lol:
Toni Kroos has completed 31,769 out of 33,911 passes for Real Madrid. :roll: :sziv:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 22., szerda 6:34

https://www.instagram.com/reel/C7PkUzOC ... 9mZ3Y4ZQ==

hamid vidi
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 21., kedd 23:27

Szíven ütött. Hatalmas a csalódottság. Talán jobban fáj ez most, mint anno CR-nél. Itt arra számítottam, hogy marad még egy évet, még akkor is, ha a 15. bl címmel újra a csúcson lenne, és megígérte, hogy a csúcson fejezi be. De akkor is, ez kurvára fájdalmas. Olyan játékos akasztja szögre, aki még képes oktatni a középpályán, van erőnléte, tű pontosak a labdái, fut, védekezik, mint ha 29 lenne… hatalmas rutin, tapasztalat. Ez az ember most június 1-én a döntő előtt aknakeresőt fog játszani, meg unozni fog Modriccsal, annyira unni fogja a készülődést a Dortmundra. Ez az ember nem leírható, egyszerűen látni kell játszani. A tökéletes német precizitás, nyugalom, stabilitás, hideg fej, ballal-jobbal teszem-veszem, elrúgom neked bármikor keresztbe, mellel leveszed, kapuba a labdával már csak besétálsz nevetve…

Ez most fáj. Nagyon fáj. :sziv:
:goat:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 21., kedd 23:19

2013: Toni Kroos wins his first CL Final against Dortmund in Wembley.

Full circle.

Előre a 15-ért! :sziv:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 21., kedd 22:48

tomi_b írta: El is tudom képzelni, hogy Fede is rottyon van. :sziv:

Még nem rakott ki semmit instára..
https://x.com/totalcristiano/status/1793017479146467534
Fede Valverde az IG-n:

„Azt hiszem, amikor gyerekek voltunk, mindannyiunknak volt egy bálványunk. Akit csodáltunk, akit a tévében láttunk, és azt gondoltuk, hogy „olyan szeretnék lenni”. És ha sok fantáziával rendelkező gyerekek lennénk, álmodozhatnánk arról, hogy labdázunk azzal a bálvánnyal, aki távoli, érinthetetlen, nehezen elérhető volt. Az a fiú én voltam.

Az a fiú beteljesítette álmát, és azzal a játékossal játszott, aki mindig is bálványa volt.

Ma furcsa érzéssel és gombóccal a torkomban tudom, hogy az a gyerek szeretett volna még tíz évig veled játszani, és én is, Toni. Mert soha nem hagytam abba, hogy az a gyerek legyek, aki mindig is csodált téged.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 21., kedd 22:06

Pad'em írta:

Amúgy gondoljunk bele, a fiataloknak kemény lehet ez, idejöttek tejfölösszájú senkikként a 3-4-5szörös BL győztes legendák közé, szívhatták magukba a nagybetűs footballt tőlük évekig, címeket nyernek együtt aztán sorra nyaranta távoznak a kvázi példaképek, Ramos, Marcelo, Case, Isco, Benzema most Kroos.
Nyílván mindig rossz ha lelép valaki aki régóta van itt de rögtön küldeném is utána azokat a fiatalokat akiknek ez kemény. Ez Madrid, minden nagy öreg távozása egy lehetőség a többi játékosnak előre lépni az öltözőben és hálistennek itt nem ilyen pedrik meg hasonló tutyimutyi nyeretlen senkik vannak. 21–3-4 évesen lehetnek 2szeres bl győztesek is akár és megvan bennük a mentalitás. Nem féltem egyiket se.

Én is inkább örülök ennek mert végre valaki úgy akasztja szögre ahogy kell. Bl döntő előtt, van benne rizikó is de Tóni barátunk sose volt az az izgulós típus :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. május 21., kedd 21:44

Danke Kroos !

:sziv:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 21., kedd 20:49

Amúgy gondoljunk bele, a fiataloknak kemény lehet ez, idejöttek tejfölösszájú senkikként a 3-4-5szörös BL győztes legendák közé, szívhatták magukba a nagybetűs footballt tőlük évekig, címeket nyernek együtt aztán sorra nyaranta távoznak a kvázi példaképek, Ramos, Marcelo, Case, Isco, Benzema most Kroos.

Szerencsére jó kezekben a jövő, ilyen fiatalokkal mint Jude, Fede, Cama, Tchou, Vini is a balhéi ellenére egy csupaszív gyerek szereti mindenki. Mbappéra mondjuk kiváncsi leszek, hogy idomul ebbe a milliőbe a párizsi kupleráj után.

Hihetetlen példásan csináljuk ezt a generációváltást, tanítani lehetne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 21., kedd 20:36

Kerlon írta: https://twitter.com/adidasfootball/stat ... l9guQ&s=19

Kirohogtetek, amikor leirtam, hogy nem veletlenul kaphatott cipot, kicsit libaboros os lett az adidas reklamja B-)

Ides tova 8 eve csak Benzema mez es idei nihili hangulat utan johez az Kroos 8 nekem is, keine Frage.
Valoszinuleg igen, ez a cipo mar akkor ez miatt johetett ki.
Benne van,hogy ilyenkor a jatekosnak ekkora szponzoroknal ezt be kell jelenteniuk.

A tortenelem legjobb kozeppalyasa.
Nem kivanom,de a legszebb az lenne ha Modrical ketten,egyszerre akasztanak fel a cipojuket.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. május 21., kedd 20:34

Hehe, ki lesz így a "fehér ember" a kp-n?

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 21., kedd 20:31

El is tudom képzelni, hogy Fede is rottyon van. :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 21., kedd 20:14

azt mondják, boyz don't cry... fracokat :'( :'( :'(

volt szerencsém jó párszor élőben látni varázsolni, kis milliószor tv előtt, és az egész családom belenőtt a Kroos őrületembe.
anno 16 karácsonyán egy névre szóló mezt kaptam "tőle" ajándékba... eddig halasztgattam a bekeretezést, de most végképp eljött ennek is az ideje.

nekem ő volt az, aki itt sokaknak Zidane, Benzem vagy Modric.
eternal número uno
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 21., kedd 20:12

Olvasva a búcsúkat, hát ha valaki nem lelt volna kellő motivációt a BL döntőre, Toni ezt is intézte. :'(

Marcelo: "Today is a very sad day for football. Thank you for everything, and Toni you still have one last service left, bring us the 15th."

Isco: "So sad my friend. But you have completed the game."

Rodrygo: “Toni, not even in my craziest dreams I could imagine living so many things with you! Thank you very much for every lesson, goal, assist, all the titles we won together and for everything you've done in football. This is a very sad news for Madridista's and everyone who loves football. We'll all miss seeing Toni Kroos' class. You are an unforgettable Legend, I wish you all the best in your life, may you always be very happy. But there's still a very important chapter in this story... let's go together FOR THE 15! Thank you and congratulations for everything, Toni Kroos.” 🤍

Bellingham: “One year was not enough. Thank you for everything you have given to the game, it's been an absolute pleasure to enjoy your football and personality as a fan and even more so as a teammate. Still some more work to do this season but wish you all the best for whatever is next for you and your family. LEGEND!”

Tchouameni: "Thanks for everything Maestro. It was just amazing to witness your greatness every single day. One of the best EVER !!! Feel blessed to be able to say that l've played with you in my life. Another reason to give everything for this 15th CHAMPIONS LEAGUE. Just Thank You Man." 🥹💔

Alaba: "Anton - how long have we known each other? How long have we been on the pitch together? How long have we been celebrating success together? For a long time. And now you're just going to end your career? No, no, no! That makes me angry and sad and you know that! 🥲 I can only tell you that you've more than earned your retirement from football. Your successes speak for themselves. What's more, you're one of the nicest people I know. 🙏🏾 We shared so many unforgettable moments on the pitch and you were either a great team-mate or a tough opponent. Only you never really took my fashion tips seriously. 😜🤣 It was an incredible time, what a ride. Let's celebrate our last title together in London, you f...... legend! I love you! 🤍"

Casemiro: “My dear Toni, Champions partner and forever friend. You knew when to say goodbye, so look back proudly and smile: you've earned it. There is only one Kroos, the one we have all enjoyed (Lukita and I especially), but the one in the photo is Toni, my Toni. How many anecdotes, victories and titles have been forged in that gym. It was our office and when it needed to get serious, we did it; and when it came to have fun, then too. You the perfect player but I'll stick with the person.”

Mina Bonino (Valverde's wife): "Fede doesn't speak because he's been crying nonstop for one hour."

Camavinga: "It’s been a pleasure to play alongside you over the last 3 years. You will be missed by the team and leave as a legend of the club and a legend of football. Thank you Sniper."

Cristiano: “(Thanks) for everything, Toni! What an honour to share the pitch with you. All the best for the future!” ❤️

Vissza: