Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
zsuninnyo

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 22., szerda 10:08

Realista24 írta:
zsuninnyo írta: Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?
Megforditom a kerdesed, maradjunk Remy kedvencenel, a FF szerianal.
Elkeszult az elso, a masodik, a harmadik, a negyedik, az otodik...rongyosra van szapulva, valoban meg kellett csinalni a kovetkezo ötöt? Szigoruan a film minoseget nezve? Nem volt eleg az elso öt resz, hogy ramutasson, szakmailag egy nagy szar?
De, eleg volt, viszont mivel van ra igeny, ezert tovabbra is futoszalagon gyartjak. Marvel es tarsai ugyanez.

Semmi uj, semmi varazslat, semmi mondanivalo, semmi szineszi extra teljesitmeny. Szoval veszem a batorsagot, es le merem irni, hogy ezeknek a filmeknek el sem kellene keszulnie, de mivel van ra kereslet, ezert csinaljak. Pedig ebbol a sok milliardbol ertelmes alkotasok is szulethetnenek, de abba tobb energiat kellene tenni, tobbet kellene gondolkodni uj dolgokon es termeszetesen kevesebb bevetelt generalna, mint az ürben repulo autok :lol:
Nekem olyan, mintha el sem keszultek volna. FF-t nem nezek, a Marvelesekbol pedig csak a Galxis Orzoit sajnalnam, a tobbi abszolut irrelevans (bar a bosszuallokat azert vegigneztem, de nem mondom, hogy megtennem ujra).
Szamomra peldaul a Tronok Harca, amit irsz. De csak azert mert vegigneztem, es az egyetlen dolog amit banok az eletemben :D.
Tolem elkeszulhetnek urben repulo autot vezeto szuperhos sarkanyok is, max nem nezem meg. Ezert vagyok kivancsi a ti allaspontotokra amit igy ertek is, koszi. En mas allaspontot kepviselek, felolem elkeszulhetnek es nezi aki akarja (es fikazhatja is, hiszen vallaltak a keszitok), de megertem a tieteket is, hogy full feleslegesek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 9:51

zsuninnyo írta: Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?
Megforditom a kerdesed, maradjunk Remy kedvencenel, a FF szerianal.
Elkeszult az elso, a masodik, a harmadik, a negyedik, az otodik...rongyosra van szapulva, valoban meg kellett csinalni a kovetkezo ötöt? Szigoruan a film minoseget nezve? Nem volt eleg az elso öt resz, hogy ramutasson, szakmailag egy nagy szar?
De, eleg volt, viszont mivel van ra igeny, ezert tovabbra is futoszalagon gyartjak. Marvel es tarsai ugyanez.

Semmi uj, semmi varazslat, semmi mondanivalo, semmi szineszi extra teljesitmeny. Szoval veszem a batorsagot, es le merem irni, hogy ezeknek a filmeknek el sem kellene keszulnie, de mivel van ra kereslet, ezert csinaljak. Pedig ebbol a sok milliardbol ertelmes alkotasok is szulethetnenek, de abba tobb energiat kellene tenni, tobbet kellene gondolkodni uj dolgokon es termeszetesen kevesebb bevetelt generalna, mint az ürben repulo autok :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 9:35

Szerintem nem kell minden filmnek valami hatalmas vilagmegvalto sztorival rendelkeznie,mondom ezt ugy,hogy nem szeretem en sem,sot megse nezem ezeket mar.
De azt is elhiszem,hogy sokaknak meg tetszik.

Viszont ha ezek a filmek nem ernek meg nekik penzugyileg,nem csinalnak meg.

Az meg hogy Ryan Gosling vonuljon vissza azert,mert nem lesz belole egy al pacino,es megmarad a szakmajaban egy “atlagos” amerikai filmsztarnak. (meg igyis a szakmaja csucsat elerte,efolott mar tenyleg csak az a par szinesz van)
+ ezert meg meg is fizetik,sot ne adj isten meg szereti is amit csinal.
Az szamomra erthetetlen..

Szegyelje magat hogy ezt elvezi,vonuljon szamuzetesbe,es gondolkodjon el,hogy valojaban milyen kuka karrierje,es elete lett. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 22., szerda 9:31

Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 9:09

Remy írta: Mondjuk 7.3… ami amugy kurva messze van a szartol. Vagy csak az film, ami 8+ es IMDB 250? Rottenen is kurvajol all.

Kicsit engedjetek el magatokat, konnyebb es jobb filmezni ugy, ha megprobalod elvezni is, nem csak befeszulve, minden szarba belekotve nyomjatok.
Ahogy irtam, ha a ti "fajtatok" igenyesebb lenne, akkor mast termelne Hollywood.
Ha a mi "fajtank" hallgatna rad, es leadna a minimalisbol is, akkor a maradek remeny is eltunne a filmiparbol.

Nyilvan semmit nem jelent, ha 6.6 lesz vagy 5 vagy 7 vagy 4, mert neked tetszik, es akkor csak jo lehet, mindenki mas van csak befeszulve.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 22., szerda 9:06

Semmit nem jelent, ha 6,6 is lesz. Ahogy telnek majd az evek ugy jelentektelenedik el, hogy melyik film, hany pont IMDBn.

Mara mar hany 80as evekbeli film van kult statuszban, aztan egy Tango & Cash is 6,4. Gondolom az is szar.

Masreszt gondoljuk mar vegig. 10es skalan a 7es koruli pontszamnal mar arrol beszelunk, hogy szar. Wtf? :lol: A szar az boven 5 alatti. Nezzetek meg 1-2 olyat es atertekelitek az egeszet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 9:01

Egyáltalán nem szar film, közepes. Pont Gosling karizmája húzza fel fogyasztható szintre. Az akciójelenetek halál unalmasak, mondjuk minden filmnél ezt érzem manapság. Az a 7,3 tippre jóval beesik majd 7 alá amúgy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 22., szerda 8:57

Mondjuk 7.3… ami amugy kurva messze van a szartol. Vagy csak az film, ami 8+ es IMDB 250? Rottenen is kurvajol all.

Kicsit engedjetek el magatokat, konnyebb es jobb filmezni ugy, ha megprobalod elvezni is, nem csak befeszulve, minden szarba belekotve nyomjatok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 8:50

Remy írta:
Realista24 írta:
Hogy szarok, semmi ertelmuk, es egetik az eroforrasokat, hogy aztan meg tobb ilyen szenny szulethessen.
Szivesen.
De ez egy faszsag, mar bocsanat. Attol, hogy neked vagy hehenek nem teteszenek ezek a filmek (meg nem lattam en sem), egy konyedebb, marhulosabb film is lehet jo film. Sot… boven kellenek ezek is, hogy legyen blockbuster felhozatal.

Meg hat konyorgom. Folyamatosan kopkodve van Hollywood, hogy csak folytatasok, ezredik FastandFurious, remakeek jonnek.

Aztan jon egy uj otlet, jo szineszekkel. Aztan ez is le van kopve. :lol:

Igazabol. Jol is teszik, hogy nem akarnak kockaztatni. Pont a ti fajtatok miatt folosleges. Ugyis szar minden. Akkor legalabb jojjon a konnyu penz. :agree:
Szar hetes ertekelese van, de nyilvan csak a "mi fajtanknak" nem tetszik.

Az mar mas kerdes es szamodra irrelevans, hogy az olyanok miatt fajult idaig a filmipar, mint te, mert hiaba hoz egy jo ötös-hatos szintet egy Fast epizod, Remy es co esz nelkul megy a moziba, fizet erte, es tamogatja, hogy meg tobb szemet keruljon a moziba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 22., szerda 8:45

Realista24 írta:
Remy írta: Mondjuk nem tudom mi a baj ezekkel a konnyedebb filmekkel.
Hogy szarok, semmi ertelmuk, es egetik az eroforrasokat, hogy aztan meg tobb ilyen szenny szulethessen.
Szivesen.
De ez egy faszsag, mar bocsanat. Attol, hogy neked vagy hehenek nem teteszenek ezek a filmek (meg nem lattam en sem), egy konyedebb, marhulosabb film is lehet jo film. Sot… boven kellenek ezek is, hogy legyen blockbuster felhozatal.

Meg hat konyorgom. Folyamatosan kopkodve van Hollywood, hogy csak folytatasok, ezredik FastandFurious, remakeek jonnek.

Aztan jon egy uj otlet, jo szineszekkel. Aztan ez is le van kopve. :lol:

Igazabol. Jol is teszik, hogy nem akarnak kockaztatni. Pont a ti fajtatok miatt folosleges. Ugyis szar minden. Akkor legalabb jojjon a konnyu penz. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 8:40

zsuninnyo írta:
hehetheoriginal írta: the fall guy brájen goslinggal....
Es a film milyen? :D
Bullet Train jobb volt Leitchtől, ez közepes. Nálam pont Gosling mentette amúgy nézhetőre de tény, hogy a kisujjában több van az ilyen filmeknél. Akcióvigjáték amúgy aztán a szerelmi szál a legerősebb benne kb, inkább mondanám romkomnak, unalmas akcióbetétekkel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 8:30

Remy írta: Mondjuk nem tudom mi a baj ezekkel a konnyedebb filmekkel.
Szivesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 8:28

Nyilvan.
De pl toni nem hosszabbithatna, vagy mehetne el 100ert arabiaba levezetni/bohockodni?
Dehogynem.
Azt hittem ez a gyerek normalisabb ennel.
Milyen a film? Szamomra nezhetetlen, tipikus ultragagyi amerikai fos. A konfliktusig jutottam el, az kb az elso fel ora vegen van, aztan altf4

Szerk.: tudtam , ereztem remy bazmeg...
Hagyjuk is. Btw nem kene kitiltva legyel? Hogy betis ellen toni megsérül, aztan baszhatjuk a dontot is? :coffee:

Szerk2.: ami a legdurvabb, hogy konnyeden hozza a szerepet, az erzeseket, a mimikat, de erezni, hogy mennyivel tobb lenne benne, mennyivel tobbre kepes.... De elmegy bohockodni egy ilyen szarba a hollywoodi szektas pajtasaival... Kurvaszomoru
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. május 22., szerda 8:31-kor.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 22., szerda 8:28

Mondjuk nem tudom mi a baj ezekkel a konnyedebb filmekkel.

Ne vallalja el? Te meg akkor ne nezd meg, ha nem tetszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 22., szerda 8:25

hehetheoriginal írta: De ez....
Akkor inkabb ne vallaljon el semmit bazmeg.
Vissza kene tudni vonulni emelt fovel is...
De tetszik neki gondolom, hogy mindenki odaig van erte :coffee:
meg az az 5-05 millió dollár is jól esik, amit kap ezekért gondolom:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 8:24

De ez....
Akkor inkabb ne vallaljon el semmit bazmeg.
Vissza kene tudni vonulni emelt fovel is...
De tetszik neki gondolom, hogy mindenki odaig van erte :coffee:
thereisonly1ronaldo

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 22., szerda 7:37

Gosling nyilatkozta nem fog elvállalni dramai, kemeny szerepeket mert kihat a csaladi eletere. Nem tudom meddig fog tartani ez a bohockodasa, de nem all jol neki

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 22., szerda 7:28

hehetheoriginal írta: the fall guy brájen goslinggal....
Es a film milyen? :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 21., kedd 23:05

the fall guy brájen goslinggal....
össze is baszta a karrierjét, hogy rendes színészként ebbe a gagyi idétlen bájgúnár balfasz brájen réjnolc szerepbe ugrott.
grat hozzá. :taps: :fpalm:
újabb kuka, gerard butler, russel crowe és megannyi sok szemetesdomb karrier után. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 18., szombat 23:12

Once were warriors

Ez egy fasza film, azt kell mondjam.

Vissza: