Nekem olyan, mintha el sem keszultek volna. FF-t nem nezek, a Marvelesekbol pedig csak a Galxis Orzoit sajnalnam, a tobbi abszolut irrelevans (bar a bosszuallokat azert vegigneztem, de nem mondom, hogy megtennem ujra).Realista24 írta:Megforditom a kerdesed, maradjunk Remy kedvencenel, a FF szerianal.zsuninnyo írta: Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?
Elkeszult az elso, a masodik, a harmadik, a negyedik, az otodik...rongyosra van szapulva, valoban meg kellett csinalni a kovetkezo ötöt? Szigoruan a film minoseget nezve? Nem volt eleg az elso öt resz, hogy ramutasson, szakmailag egy nagy szar?
De, eleg volt, viszont mivel van ra igeny, ezert tovabbra is futoszalagon gyartjak. Marvel es tarsai ugyanez.
Semmi uj, semmi varazslat, semmi mondanivalo, semmi szineszi extra teljesitmeny. Szoval veszem a batorsagot, es le merem irni, hogy ezeknek a filmeknek el sem kellene keszulnie, de mivel van ra kereslet, ezert csinaljak. Pedig ebbol a sok milliardbol ertelmes alkotasok is szulethetnenek, de abba tobb energiat kellene tenni, tobbet kellene gondolkodni uj dolgokon es termeszetesen kevesebb bevetelt generalna, mint az ürben repulo autok
Szamomra peldaul a Tronok Harca, amit irsz. De csak azert mert vegigneztem, es az egyetlen dolog amit banok az eletemben .
Tolem elkeszulhetnek urben repulo autot vezeto szuperhos sarkanyok is, max nem nezem meg. Ezert vagyok kivancsi a ti allaspontotokra amit igy ertek is, koszi. En mas allaspontot kepviselek, felolem elkeszulhetnek es nezi aki akarja (es fikazhatja is, hiszen vallaltak a keszitok), de megertem a tieteket is, hogy full feleslegesek.