Mondjuk Spanyolországban rajtatok kívül még a 20 milliós játékosokért sem tudnak versenyezni.cart írta:Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért.alexoxladjackoxi írta:
Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.
Kommentáld a híreket
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mbappert letettuk volna a penzt, de gondolom ezek szerint nem koveted a hireket. Kecskepasztor baratunk semmi penzert nem volt hajlando eladni.alexoxladjackoxi írta:Ezzel együtt, ha Endrick is berobann, azt látom magam előtt, hogy Rodrygo a padon találhatja magát, és ha idén nem is, de jövőre váltana. Ödegaard után szabadon.Pad'em írta: Kedvenc marcás firkászunk azt írta tegnap, hogy szétnézünk a piacon, de elsődlegesen az lesz megvizsgálva, hogy házon belül, hogy pótoljuk. Bőven megvagyunk amúgy ha 3 kps felállás lesz, vagyunk hatan. Toni eszét és technikáját meg úgyse lehet pótolni senkivel.
Alexoxi, idén bedurran az új Bernabeu, ömlik majd a pénz. Semmilyen eladásra nem szorulunk rá Mbappé ide vagy oda, sőt.
R24, nagyjából értem, amit mondasz, és az biztos, hogy szakmailag ilyen téren az elmúlt években durván jól csináljátok a dolgokat, ezzel együtt továbbra sem gondolnám, hogy ne számítana a pénz. Ha így lenne, akkor szerintem nem várjátok meg még lejár pl. Mbappé szerződése, hanem akkor már tavaly berántjátok. Joselu jó kis squad player, de azt azért nem veszem be , hogy ő volt Perez és Carlo minden vágya.
Rodrygo egyebkent ettol fuggetlenul lehet a kovetkezo 1-2 ev "aldozata", de inkabb azert mert menne, hogy fix alapkezdo legyen valahol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Ezzel együtt, ha Endrick is berobann, azt látom magam előtt, hogy Rodrygo a padon találhatja magát, és ha idén nem is, de jövőre váltana. Ödegaard után szabadon.Pad'em írta: Kedvenc marcás firkászunk azt írta tegnap, hogy szétnézünk a piacon, de elsődlegesen az lesz megvizsgálva, hogy házon belül, hogy pótoljuk. Bőven megvagyunk amúgy ha 3 kps felállás lesz, vagyunk hatan. Toni eszét és technikáját meg úgyse lehet pótolni senkivel.
Alexoxi, idén bedurran az új Bernabeu, ömlik majd a pénz. Semmilyen eladásra nem szorulunk rá Mbappé ide vagy oda, sőt.
R24, nagyjából értem, amit mondasz, és az biztos, hogy szakmailag ilyen téren az elmúlt években durván jól csináljátok a dolgokat, ezzel együtt továbbra sem gondolnám, hogy ne számítana a pénz. Ha így lenne, akkor szerintem nem várjátok meg még lejár pl. Mbappé szerződése, hanem akkor már tavaly berántjátok. Joselu jó kis squad player, de azt azért nem veszem be , hogy ő volt Perez és Carlo minden vágya.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem simán letenne 400at is a klub egy nyár alatt de nincs rá szükség és felelős gazdálkodás és megtervezett stratégia alapján mennek a dolgok. Egy évig marad házon belül a megoldás utána megy Modric is és létszámban is pótolni kell és jön valaki. Wirtz a sláger de nem tudom hova férne be a Tchou,Fede,Jude alap mellett elől meg brazilok meg teki.
Jelenleg nincs is nagyon olyan kkp aki illene ide és nem tkp mint manapság mindenki.
Jelenleg nincs is nagyon olyan kkp aki illene ide és nem tkp mint manapság mindenki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha megnezed, hogy milyen poziciokba kellett erositeni, es kiket igazoltunk, akkor ertheto az atigazolasi politikank.alexoxladjackoxi írta:És Mbappé aláírási pénze nem emészt fel túl sokat? Mert az utóbbi években én azt látom, hogy egy-egy nagy durrantása van Pereznek, azon kívül a szabadúszókra mentetek rá inkább , még akkoris, ha volt bevételetek eladásból. Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.Realista24 írta:
Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.
Masreszt gondolom egy evre hazon belul megoldjuk, aztan ha ugy van, akkor Xabi hozza magaval Wirtzet, ha marad.
Egyébként Wirtz eléggé mást játszik, mint Kroos.
Ha lehetett hozni ingyen Alabat, ingyen Rüdigert, akkor miert fizettunk volna sokat valakiert?
Frant okosba elhoztuk, Gülerert szep penzt fizettunk, ahova kellett (Tchouameni) aldoztunk, rekordkozeli osszeget fizettunk Jude-ert, invesztalunk a jovobe (Endrick) emeltuk a fizeteseket es hosszabbitottuk a szerzodeseket, a kulcs jatekosoknak.
Gülerek kertek, hogy fizessunk tobbet erte, hogy jot tegyunk a klubjaval, Perezek ezt is megtettek.
Kit kellett volna meg igazolnunk, hogy azt demonstraljuk, hogy van penzunk? Meg amugy, minek kene demonstralni ilyet? Az szamit ami a palyan tortenik, ott pedig bizonyit a vezetoseg, a csapat, es az edzoi stab.
De hogy peldat is hozzak, egyet legalabb, ott van Jude, mehetett volna barhova, tobb penzert, jobb feltetelekkel, megis minket valasztott. Ez az igazi erodemonstracio, nem az angol penzmosoda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért.alexoxladjackoxi írta:
Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.
- Pad'em
Kedvenc marcás firkászunk azt írta tegnap, hogy szétnézünk a piacon, de elsődlegesen az lesz megvizsgálva, hogy házon belül, hogy pótoljuk. Bőven megvagyunk amúgy ha 3 kps felállás lesz, vagyunk hatan. Toni eszét és technikáját meg úgyse lehet pótolni senkivel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- alexoxladjackoxi
És Mbappé aláírási pénze nem emészt fel túl sokat? Mert az utóbbi években én azt látom, hogy egy-egy nagy durrantása van Pereznek, azon kívül a szabadúszókra mentetek rá inkább , még akkoris, ha volt bevételetek eladásból. Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.Realista24 írta:Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.alexoxladjackoxi írta: Egyébként arra mennyi esély van, hogy Kroost külsőssel pótoljátok? Ha igen, ahhoz kellene adott esetben plusz bevétel? Mert olvastam egy-két kósza pletykát, hogy mi pedig Mbappé érkezését kihasználva rápróbálhatunk Rodrygora.
Masreszt gondolom egy evre hazon belul megoldjuk, aztan ha ugy van, akkor Xabi hozza magaval Wirtzet, ha marad.
Egyébként Wirtz eléggé mást játszik, mint Kroos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.alexoxladjackoxi írta: Egyébként arra mennyi esély van, hogy Kroost külsőssel pótoljátok? Ha igen, ahhoz kellene adott esetben plusz bevétel? Mert olvastam egy-két kósza pletykát, hogy mi pedig Mbappé érkezését kihasználva rápróbálhatunk Rodrygora.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Egyébként arra mennyi esély van, hogy Kroost külsőssel pótoljátok? Ha igen, ahhoz kellene adott esetben plusz bevétel? Mert olvastam egy-két kósza pletykát, hogy mi pedig Mbappé érkezését kihasználva rápróbálhatunk Rodrygora.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A PSG és a Lille megegyezett Leny Yoro 50 millió eurós átigazolási díjáról. A 18 éves hátvéd a Real Madrid egyik nyári célpontja is.
(Sports Zone)
(Sports Zone)
- Pad'em
Junius 30-ig van szerződése, szóval júliusban minden probléma nélkül be tudjuk mutatni. Csak az EB előtt akarnánk ugye. Bejelenteni viszont bármikor be lehet, szóval a BL döntő után azt meg is tesszük majd.hehetheoriginal írta:mondtam, hogy szeptember, és még az se biztos nálam, hogy ide jönPad'em írta:
Ebből csak júliusban lesz bemutatás
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mondtam, hogy szeptember, és még az se biztos nálam, hogy ide jönPad'em írta:Ebből csak júliusban lesz bemutatásELSiete írta:
Note: Real Madrid need PSG’s ‘OK’ if they want to present Kylian Mbappé in June.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Ebből csak júliusban lesz bemutatásELSiete írta:
Note: Real Madrid need PSG’s ‘OK’ if they want to present Kylian Mbappé in June.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Florentino Perez has just landed in Paris. Lunch with France President Emmanuel Macron is on the agenda. @AndiOnrubia
France President Macron sees it as a ‘National Issue’ for Kylian Mbappé to play in Paris Olympics. He will continue to insist Real Madrid to release him.
He plans to use today’s meeting as a ‘Golden Opportunity’ to convince Florentino Perez in person. @marca
Florentino Perez will also meet with PSG leaders and topic of Kylian Mbappé’s presentation could be mentioned. @jfelixdiaz
France President Macron sees it as a ‘National Issue’ for Kylian Mbappé to play in Paris Olympics. He will continue to insist Real Madrid to release him.
He plans to use today’s meeting as a ‘Golden Opportunity’ to convince Florentino Perez in person. @marca
Florentino Perez will also meet with PSG leaders and topic of Kylian Mbappé’s presentation could be mentioned. @jfelixdiaz
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Figyelj ha 3 évig kivehetjuk belőle a jussunkat, akkor az már egy jó deal. De amúgy kussoljon, mert épp a karrierjét mentjük meg.Realista24 írta:Harom evig nem latok gondot, addig porognek a bonuszok, extra kifizetesek, stb. Na majd a szerzodeshosszabbitasnal... Szerintem sosem fog megvaltozni, ne legyenek illuzioink.hehetheoriginal írta:
lesz baj a banyával, van egy olyan érzésem....
remélhetőleg kicsit helyreteszi a klub és az egész miliő nagysága és működése, és nem szól majd bele a nagyok dolgába.
Luis Campos will meet Leny Yoro’s entourage in coming days. PSG is the most insistent club and is ready to meet Lille's financial demands.
Real Madrid say that Leny Yoro gave them his preference. @Santi_J_FM
Real Madrid‘s message: we will not do a madness for Yoro regarding the MONEY even if he has told us the desire to join us. @Santi_J_FM
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ezen gondolkoztam a múltkor, hogy simán el tudom képzelni, hogy nem fogunk hosszabbítani vele, mert nem sikerül majd megegyezni, és 3-4-5 év múlva az első szerződésével távozik. És ha Endrick beválik akkor nem is nagyon leszünk rákényszerülve, "könnyen jött, könnyen megy" alapon majd elengedjük, akár pénzért, akár itt is kifuttatja majd a kontraktusát. Persze ez csak egy játék a gondolatokkal, majd meglátjuk. Mondjuk vicces lenne, ha 150-ért eladnánk pár év múlva. De ő sem lesz nagyobb a klubnál, és az előzményeket ismerve, el tudok képzelni egy ilyen forgatókönyvet.Realista24 írta:Harom evig nem latok gondot, addig porognek a bonuszok, extra kifizetesek, stb. Na majd a szerzodeshosszabbitasnal... Szerintem sosem fog megvaltozni, ne legyenek illuzioink.hehetheoriginal írta:
lesz baj a banyával, van egy olyan érzésem....
remélhetőleg kicsit helyreteszi a klub és az egész miliő nagysága és működése, és nem szól majd bele a nagyok dolgába.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Harom evig nem latok gondot, addig porognek a bonuszok, extra kifizetesek, stb. Na majd a szerzodeshosszabbitasnal... Szerintem sosem fog megvaltozni, ne legyenek illuzioink.hehetheoriginal írta:lesz baj a banyával, van egy olyan érzésem....Realista24 írta: Mbappe anyukat megkerdeztek, hogy hol fog a gyerek jovore jatszani, amire azt valaszolta, hogy mar ugyis tudjatok, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lesz baj a banyával, van egy olyan érzésem....Realista24 írta: Mbappe anyukat megkerdeztek, hogy hol fog a gyerek jovore jatszani, amire azt valaszolta, hogy mar ugyis tudjatok, nem?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe anyukat megkerdeztek, hogy hol fog a gyerek jovore jatszani, amire azt valaszolta, hogy mar ugyis tudjatok, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema