A BL-indulo Arsenalt felesleges osszehasonlitani a konferenciazo Olympiacosszal.alexoxladjackoxi írta: Még egy, aztán szerintem ne beszéljük körbe, mert úgysem értünk egyet, az egész napot meg ne kúrjuk el egy parttalan vitára. Amikor a Realt kiverte a Lyon, mert kihagytátok a helyzeteiket, akkor abban a szezonban a Lyon az egy erősebb csapat volt, mint a Real Madrid? Szerintem ebből elemezni, konzekvenciákat levonni full komolytalan, de mindenki a maga értékrendje szerint értékeli a dolgokat. És ha az Olympiacos megnyeri a Konferencia Ligát, ameddig az Arsenal nem nyert idén semmit, az azt vonja maga után, hogy ők jobb csapat, mert ők nyertek, és természetesen minden szurkoló inkább szivesebben nézte idén őket, mint az Arsenalt. Aligha hiszem, és részemről ez a zárszó.
Viszont ha mar Arsenal. Elegge sok penzt elvertek az utobbi evekben, es relative nagyot is mentek a bajnoksagban. Ennek ellenere alig sikerult kiverni a portugal harmadikat, aztan egyertelmu zako es alarendelt szerep az utobbi evek leggyengebb Bayernje ellen.
Beszelsz itt a kozep es kiscsapatokrol... Hat neztem iden ezeket a Luton Town es Sheffield szintu csapatokat iden. Botranyosan gyengek (szazmilliok elkoltese utan!), es ot passzt nem tudnak megcsinalni egymas utan, viccen kivul.
Ehhez kepest peldaul erdemes megnezni hogy a par milliobol gazdalkodo Almeria milyen meccseket tolt a Real es Barca ellen... A csapatkohezio osszessegeben nem volt meg a bajnoksagban naluk, de focistak alkotjak a csapatot, akik kepesek valamit nyujtani es barhol megallnak a helyuket.
Aszondod mindenki szerint jobbak az angol csapatok, csak errol az eredmenyeknek nem sikerult szolni.