Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 22., szerda 13:13

gutihaz14 írta: azert ott nme kicsit meg lett fogva a puzser, szerinte egy gorbe tukrot mutatott de o sem erezte hogy ezt benyelik. kapkodta a levegot hogy abbol hogy jojjon ki
Regen sokszor elmondta, azert vallalta el, hogy ne csak egy szűk kör hallgassa meg nezze a musorait, hanem a mainstream mediat fogyasztok is megismerjek. Na meg igen, jo volt a penz is.
miro. írta: Aztan a sebestyen balazs ravilagitotta,hogy ugyanugy termeket ad el,es ugyanazt csinalja ami ellen kuzd es hangoskodik. :lol: :lol:
Mindenkinek az a vilaga,amire figyel.
Azert nem ugyanaz, hogy valaki egyszer elmegy egy musorba zsurizni, hogy a nagy tomeg megismerje, majd utana ugyanugy folytatja tovabb a sajat filmkritikait, politikai temaju radio musorait, tarsadalmi kerdesekrol a beszelgeteseit csak epp egy joval nagyobb kozonseg elott vagy az, hogy elmegy zsurinek, majd fel ev mulva mar a dzsungelben eszi a bogarakat meg csinal magabol bohocot es egyik ilyen musort vallalja el a masik utan.
miro. írta: De erdekel amugy,hogy milyen szellemi termeket tudott ahhoz a musorhoz hozzaadni.
Kiment a 45 eves ferfi enekelni eleteben eloszor,es megmondta hogy szar vagy ne csinald tovabb,ezzel tudott letenni valami olyat,ami a tarsadalmat elore segitette,vagy valami nagyobb dologra ravilagitott egy szelesebb retegnek?

Vagy volt valami meg? Komolyan kerdezem.
Annyi remlik, hogy 1-1 jo produkcio utan nem kezdett el felallva tapsolni, meghajolni, ömlengeni meg ugy tenni, mintha epp a fiatal Michael Jacksont fedeztek volna fel, mint ahogy a zsuri tarsai viselkedtek, hanem ugy tett, mint egy zsuri, aki a produkciot tobbnyire realisan ertekeli. Biztos voltak meg ilyen kulonbsegek, de ennyi ev utan ez ugrik be elsore. Hogy ez eleg-e egy gorbe tukornek vagy sem, azon persze lehet vitatkozni.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 12:37

De erdekel amugy,hogy milyen szellemi termeket tudott ahhoz a musorhoz hozzaadni.
Kiment a 45 eves ferfi enekelni eleteben eloszor,es megmondta hogy szar vagy ne csinald tovabb,ezzel tudott letenni valami olyat,ami a tarsadalmat elore segitette,vagy valami nagyobb dologra ravilagitott egy szelesebb retegnek?

Vagy volt valami meg? Komolyan kerdezem.

( Ahhoz nincs koze,hogy odament,”mas” volt mint a tobbi,irtak rola,megbotrankoztak,es ez is hozzasegitette ahhoz,hogy most ne csak egy legyen a tobbi 100 ujsagiro,kritikus kozul,hanem o legyen a puzser?)

hehetheoriginal írta:
Engem nem erdekel ki mondja,ha hulyeseg,barki szajabol az.
==>
Ezert hiszem el amit egy balazs mond.
:lol: :lol:

ma megpróbálom befejezni a filmet, hátha változik a véleményem... :coffee:
Leirtam elotte,hogy miert hiszem ezt el neki,kifejtettem szerintem.
Gondoltam a te intelligenciaddal,meg tudasoddal ez leesik,hogy erre ertem. Az “egy balazst” te hasznaltad,azert is irtam en is igy. :)
Ugye hat az ertes,amire dobalsz.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 22., szerda 12:33

hehetheoriginal írta: azért az fail.
egyrészt, amiről sebestyénbalázs beszél, másrészt, hogy be tud húzni vele embereket a tévútra :lol:
tehát mikor puzsér elment a kereskedelmi tévébe kritikusnak, a realitást, tükröt tárni a társadalom elé, akkor az olyan jellegű részvétel a söpredékben, mint amit balázsék csinálnak?
súlyos fail, hogy ezt pl egy balázs, de ezek szerint te sem érted.
nem épp pont hogy kimutatta, megmutatta és minden jóérzésű, kultúrált és tanult ember számára kimondta a nyilvánvalót, hogy adott produktum egy alpári fos és adott illető ezt semmiképp se folytassa?
mig a többi zsűritag ajnározva óvatoskodva nyalizott - hisz ők is nézettségből, gázsiból élnek -, tolták előre a fostengert meg a halom balfasz semmirekellő söpredék előadónak csúfolt idiótát maguk előtt....
persze lehet mantrázni a féligazságokat, sokan benyelik sajnos.
azert ott nme kicsit meg lett fogva a puzser, szerinte egy gorbe tukrot mutatott de o sem erezte hogy ezt benyelik. kapkodta a levegot hogy abbol hogy jojjon ki

ezt csak a felkerdezeses videora mondom. nem tudom miert kerult ez a filmes topicba annyira nem olvasom ezt
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 12:31

==>
:lol: :lol:

ma megpróbálom befejezni a filmet, hátha változik a véleményem... :coffee:
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 12:22

Realista24 írta: Balazs, mint referencia pont :mrgreen:
Ja abszolut nem,ezt hehe irta.

Nem hehe,ertem amit mond,de az hogy ilyen,a felszinen tud maradni szerintem. :)
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 12:21

Hangos,neha tragar,beleall mindenkibe,nagyhangu stb.
te és/vagy a casual arcok szerint talán.

ez a felszín. csak érteni is kéne mit mond, nem mindig összerezzenni, mikor kicsit hangosabb a kelleténél... :coffee:
az értéssel meg már baj van. főleg az értéssel van a gond.
Ez szórakoztatóipar, az a feladata hogy szórakoztasson minél szélesebb rétegeket.
lehet pont ez a baj.
hogy nem a minőség az elsődleges szempont.
és ez az eredménye. hülyének van nézve mindenki, és le is hülyül erre a szintre egy idő után mindenki.
talán többre, jobbra kéne törekedni, van igényes, színvonalas szórakoztatóipar is.

ja hogy akkor az ilyen léhűtők, semmirekellők, mint pl a balfasz, aki ezt a filmet megírta, összerakta és megcsinálta munkanélküli hajléktalan lesz és éhenhal a gecibe?
sajnálatos....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. május 22., szerda 12:23-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 12:20

Balazs, mint referencia pont :mrgreen:
Azt se, amit kerdez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 12:18

hehetheoriginal írta:
Nem tudom hehe mi volt a zsurizesen.. Nem lattam egy darab reszt sem,mert nem tartom szamomra erdekesnek.
de akkor miért hiszed el maradéktalanul és hivatkozol rá, hogy mi a zsákomat mond egy balázs..... :coffee:
Azert,mert amikor utana elmondja,hogy privatba amikor beszeltek,abszolut nem olyan ember a puzser,mint ahogy mindenki ismeri.

Azert ha valahol meghallod a nevet,mivel azonositod?
Hangos,neha tragar,beleall mindenkibe,nagyhangu stb.
Miert csinalja szerintem ezt? Mi a mediaban levok egyik nagy szabaly?
Legyel valamilyen.

Igy figyeltek/figyelnek ra fel az emberek.
Tehat mit csinal? Ugyanugy eladja magat,mint egy termek,csak azert,hogy figyeljenek ra. :)
Irom ezt ugy,hogy en csipem abszolut,sot sokszor hallgatom.
Csak akiket dobal,azok kozott van o is.

Nincs ezzel gond,igy mukodik a vilag.
Ahhoz hogy hangos tudjal lenni es maradni, figyeljenek rad,be kell allni a sorba,meg ha o be is all,meg ki is lepked onnan.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 22., szerda 12:17

Megértem az ‘R24’ oldalt, csak van mögötte egy olyan alap felvetés amit viszont nem annyira. Miért várunk egyáltalán a filmektől ilyen extrát, hogy nyújtson újat meg elgondolkodtatót, vagy hehe azt hogy majd ez okosítsa a társadalmat? Számomra ez kicsit olyan mint a halat az alapján megítélni hogy tud e fára mászni. Ez szórakoztatóipar, az a feladata hogy szórakoztasson minél szélesebb rétegeket. Ezt megteszi. Az hogy számotokra a szórakozás mást jelent, ez ebben a kontextusban szuper, meg kell keresni azt ami nektek kielégíti a vágyakat, ami nem feltéten film.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 12:09

Nem tudom hehe mi volt a zsurizesen.. Nem lattam egy darab reszt sem,mert nem tartom szamomra erdekesnek.
de akkor miért hiszed el maradéktalanul és hivatkozol rá, hogy mi a zsákomat mond egy balázs..... :coffee:

Ugy,mint azt a filmet amit te sem,csak te leultel es meg is elkezdted nezni,hogy utana idegeskedj.
én belenéztem, és nem tetszett.
ellentétben veled, aki hallott valakitől valamit, aztán az vagy igaz, vagy nem.
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 12:01

hehetheoriginal írta: azért az fail.
egyrészt, amiről sebestyénbalázs beszél, másrészt, hogy be tud húzni vele embereket a tévútra :lol:
tehát mikor puzsér elment a kereskedelmi tévébe kritikusnak, a realitást, tükröt tárni a társadalom elé, akkor az olyan jellegű részvétel a söpredékben, mint amit balázsék csinálnak?
nem épp pont hogy kimutatta, megmutatta és minden jóérzésű, kultúrált és tanult ember számára kimondta a nyilvánvalót, hogy adott produktum egy alpári fos és adott illető ezt semmiképp se folytassa?
mig a többi zsűritag ajnározva óvatoskodva nyalizott - hisz ők is nézettségből, gázsiból élnek -, tolták előre a fostengert meg a halom balfasz semmirekellő söpredék előadónak csúfolt idiótát maguk előtt....
Ugy,mint azt a filmet amit te sem,csak te leultel es meg is elkezdted nezni,hogy utana idegeskedj.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 11:55

azért az fail.
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 11:50

hehetheoriginal írta:

(ui.: puzsert amugy pl ezzel a temaval endless loopba lehetne kenyszeriteni sztem, hogy mi a fontosabb a liberalis, alkotoi szabadsag, szolasszabadsag, stb, vagy hogy fek nelkul mindenfele szart ne bocsasson ki az ember :lol: )
Off
Aztan a sebestyen balazs ravilagitotta,hogy ugyanugy termeket ad el,es ugyanazt csinalja ami ellen kuzd es hangoskodik. :lol: :lol:
Mindenkinek az a vilaga,amire figyel.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 10:36

konnyu mondani, hogy ha nem tetszik ne nezd. meg hogy mindenki azt csinal, amit akar, olyan filmet keszit, amilyet akar, olyan filmet nez, amilyet akar.
de amikor latom uton utfelen nap mint nap, hogy mennyire elzullott, elbutult, egyugyu ostoba balfasz emberek hompolyognek mindenfele, akkor igenis ki kell mondani, hogy inkabb az az ember, aki nem allit elo minoseget, csak szart, az inkabb csinaljon mast, vagy inkabb akar semmit, vagy dogoljon meg, meg az is jobb a vilagnak.
ez most nem csak filmre ertendo, hanem ezektol a mindenfele alibi munkahelyektol kezdve a muveszeteken at mindenre. es pont ezert basz fel, hogy egy eddig tok korrekt - tobb, mint korrekt - filmekben szereplo, amugy teljesen normalisnak tuno figura igy lealjasodik erre a marvel balfasz szintre.

(ui.: puzsert amugy pl ezzel a temaval endless loopba lehetne kenyszeriteni sztem, hogy mi a fontosabb a liberalis, alkotoi szabadsag, szolasszabadsag, stb, vagy hogy fek nelkul mindenfele szart ne bocsasson ki az ember :lol: )
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 10:17

zsuninnyo írta:
Nekem olyan, mintha el sem keszultek volna. FF-t nem nezek, a Marvelesekbol pedig csak a Galxis Orzoit sajnalnam, a tobbi abszolut irrelevans (bar a bosszuallokat azert vegigneztem, de nem mondom, hogy megtennem ujra).
Szamomra peldaul a Tronok Harca, amit irsz. De csak azert mert vegigneztem, es az egyetlen dolog amit banok az eletemben :D.
Tolem elkeszulhetnek urben repulo autot vezeto szuperhos sarkanyok is, max nem nezem meg. Ezert vagyok kivancsi a ti allaspontotokra amit igy ertek is, koszi. En mas allaspontot kepviselek, felolem elkeszulhetnek es nezi aki akarja (es fikazhatja is, hiszen vallaltak a keszitok), de megertem a tieteket is, hogy full feleslegesek.
Na, ez egy nagyon jo allaspont es velemeny.
A bajom az egesszel, hogy Remy megkerdezi, hogy mi a baj ezekkel a filmekkel. Leirom, hogy szerintem mi, es ahelyett, hogy elfogadna esetleg megertene, leirja, hogy faszsag, amit irok, meg jon a mi fajtankkal, mert a kis lelkebe lett gazolva az oszinte velemennyel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 22., szerda 10:08

Realista24 írta:
zsuninnyo írta: Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?
Megforditom a kerdesed, maradjunk Remy kedvencenel, a FF szerianal.
Elkeszult az elso, a masodik, a harmadik, a negyedik, az otodik...rongyosra van szapulva, valoban meg kellett csinalni a kovetkezo ötöt? Szigoruan a film minoseget nezve? Nem volt eleg az elso öt resz, hogy ramutasson, szakmailag egy nagy szar?
De, eleg volt, viszont mivel van ra igeny, ezert tovabbra is futoszalagon gyartjak. Marvel es tarsai ugyanez.

Semmi uj, semmi varazslat, semmi mondanivalo, semmi szineszi extra teljesitmeny. Szoval veszem a batorsagot, es le merem irni, hogy ezeknek a filmeknek el sem kellene keszulnie, de mivel van ra kereslet, ezert csinaljak. Pedig ebbol a sok milliardbol ertelmes alkotasok is szulethetnenek, de abba tobb energiat kellene tenni, tobbet kellene gondolkodni uj dolgokon es termeszetesen kevesebb bevetelt generalna, mint az ürben repulo autok :lol:
Nekem olyan, mintha el sem keszultek volna. FF-t nem nezek, a Marvelesekbol pedig csak a Galxis Orzoit sajnalnam, a tobbi abszolut irrelevans (bar a bosszuallokat azert vegigneztem, de nem mondom, hogy megtennem ujra).
Szamomra peldaul a Tronok Harca, amit irsz. De csak azert mert vegigneztem, es az egyetlen dolog amit banok az eletemben :D.
Tolem elkeszulhetnek urben repulo autot vezeto szuperhos sarkanyok is, max nem nezem meg. Ezert vagyok kivancsi a ti allaspontotokra amit igy ertek is, koszi. En mas allaspontot kepviselek, felolem elkeszulhetnek es nezi aki akarja (es fikazhatja is, hiszen vallaltak a keszitok), de megertem a tieteket is, hogy full feleslegesek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 9:51

zsuninnyo írta: Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?
Megforditom a kerdesed, maradjunk Remy kedvencenel, a FF szerianal.
Elkeszult az elso, a masodik, a harmadik, a negyedik, az otodik...rongyosra van szapulva, valoban meg kellett csinalni a kovetkezo ötöt? Szigoruan a film minoseget nezve? Nem volt eleg az elso öt resz, hogy ramutasson, szakmailag egy nagy szar?
De, eleg volt, viszont mivel van ra igeny, ezert tovabbra is futoszalagon gyartjak. Marvel es tarsai ugyanez.

Semmi uj, semmi varazslat, semmi mondanivalo, semmi szineszi extra teljesitmeny. Szoval veszem a batorsagot, es le merem irni, hogy ezeknek a filmeknek el sem kellene keszulnie, de mivel van ra kereslet, ezert csinaljak. Pedig ebbol a sok milliardbol ertelmes alkotasok is szulethetnenek, de abba tobb energiat kellene tenni, tobbet kellene gondolkodni uj dolgokon es termeszetesen kevesebb bevetelt generalna, mint az ürben repulo autok :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 22., szerda 9:35

Szerintem nem kell minden filmnek valami hatalmas vilagmegvalto sztorival rendelkeznie,mondom ezt ugy,hogy nem szeretem en sem,sot megse nezem ezeket mar.
De azt is elhiszem,hogy sokaknak meg tetszik.

Viszont ha ezek a filmek nem ernek meg nekik penzugyileg,nem csinalnak meg.

Az meg hogy Ryan Gosling vonuljon vissza azert,mert nem lesz belole egy al pacino,es megmarad a szakmajaban egy “atlagos” amerikai filmsztarnak. (meg igyis a szakmaja csucsat elerte,efolott mar tenyleg csak az a par szinesz van)
+ ezert meg meg is fizetik,sot ne adj isten meg szereti is amit csinal.
Az szamomra erthetetlen..

Szegyelje magat hogy ezt elvezi,vonuljon szamuzetesbe,es gondolkodjon el,hogy valojaban milyen kuka karrierje,es elete lett. :lol:
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 22., szerda 9:31

Az mondjuk meresz egy filmezes temaban megmondani, mi a szar es mi lenne a jo, es a szar az masok hibaja. Azt meg meg is tudnam erteni, hogy egy zs kategorianak tulajdonkeppen semmi ertelme, bar abbol is lehet tanulni - ha ez lenne a celja elengednem. De egy ilyen filmnel explicit kijelenteni, hogy ez szar, nem is lenne szabad elkeszulnie es az igenytelen kozonsege miatt van, az bator. Milyen filmeknek kene akkor szuletniuk?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 9:09

Remy írta: Mondjuk 7.3… ami amugy kurva messze van a szartol. Vagy csak az film, ami 8+ es IMDB 250? Rottenen is kurvajol all.

Kicsit engedjetek el magatokat, konnyebb es jobb filmezni ugy, ha megprobalod elvezni is, nem csak befeszulve, minden szarba belekotve nyomjatok.
Ahogy irtam, ha a ti "fajtatok" igenyesebb lenne, akkor mast termelne Hollywood.
Ha a mi "fajtank" hallgatna rad, es leadna a minimalisbol is, akkor a maradek remeny is eltunne a filmiparbol.

Nyilvan semmit nem jelent, ha 6.6 lesz vagy 5 vagy 7 vagy 4, mert neked tetszik, es akkor csak jo lehet, mindenki mas van csak befeszulve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: