Nem az elmúlt 10 évre írtam, nagyjából Klopp és Guradiola érkezése óta kezdett el felfelé emelkedni a liga, és a pénz is fokozatosan lett egyre több. Fel lett futtatva a liga gazdaságilag, ezért jobb játékosokat tudnak elhozni, és jobb edzőket a kisebb csapatok is. Lásd Glasnert hívta a Palace-ból a Bayern, ő meg szépen beintett nekik. Az elmúlt 5 BL-ből 3-at angol csapat nyert, 2x angol házidöntő volt. Három csapat is nyert, míg a spanyoloktól csak a Real (egyébként egyszer az elmúlt 5 szezont vizsgálva). Az EL-ben 3 spanyol győzelem ugyanebben a periódusban vizsgálva 1 angollal szemben, míg a Konferencia Liga 1 olasz és egy angol győztest hozott. Egyébként pedig most ezzel is alá tudtam támasztani az igazamat, de továbbra sem gondolom azt, hogy egy egyenes kieséses sorozat, ahol elég 4-5 jó meccset (vagy akár félidőt) hozni kb. valós képest fest az aktuális szezon erőviszonyairól. Amúgy meg ameddig az alsóházi csapatoknak nincs külön nemzetközi kupájuk, addig megint csak a felszínt kapargatjuk, ha ebből akarunk elemezni, ugyanis egy liga nívóját nem a 6-7 európai kupainduló adja, hanem az a 20, ami részt vesz abban. De mondom mégegyszer, 2 meccsen kiejtheti a Liverpoolt az Atalanta, attól még nem lesz jobb csapat nála. Ahogy az görögök sem jobbak az Aston Villánál, mert szarabb edzőjük és szarabb játékosaik vannak. A görög válogatott is nyert EB-t, attól még nem ők voltak Európa legjobb csapata, csak nyertek pár meccset egy tornán. És igen, ameddig azt látom, hogy az angolok jobb játékosokat és jobb edzőket hoznak az alsóházban is, addig elég nehezen fogsz tudni meggyőzni.Realista24 írta:Europa Liga, elmult 10 evben hetszer nyert spanyol, ketszer angol, egyszer nemet.alexoxladjackoxi írta:
Annyira ezt nem észleltem az elmúlt években, idén volt egy szar szezonja Európában az angoloknak, de az utóbbi pár évben nem ez volt a jellemző. Egyébként meg akárhogy kerestem, ugyanúgy nem találtam rajtatok kívül egy spanyol csapatot sem a legjobb a 4 között jelenleg az európai kupákban... 8 között meg több angol volt. Nem egyedül a Real Madrid a fokmérő továbbra sem, hanem 20 csapat van egy bajnokságban. És egyébként szerintem inkább a kis - és középcsapatok közt van nagyobb difi, és igen a pénz miatt. De amúgy cart hozta ezt be, eszembe nem volt ilyen irányba terelni a beszélgetést. Nyilván semmilyen kötekedés nem volt "Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért." ebben a kommentben, miközben én csak érdeklődtem, hogy mennyire vagytok Rodrygo eladására rászorulva.
BL hatszor spanyol, haromszor angol, egyszer nemet.
PL net spend 9,5mrd font - money spent 18,4mrd, money raised 8.89mrd.
La Liga net spend 0.78 mrd font. - 6.72mrd spent, 5.94mrd raised.
(2023-as adatok, elmult 10 ev)
Milyen dominanciat akarsz meg? Vagy hogy akarod kimutatni azt, hogy az angolok a spanyolok felett allank barmilyen szempontbol is?
Aston Villat agyonverte egy Olympiacos a konf ligaban, ha mar felhoztad oket.
A spanyoloknal egy kozepcsapat kepes megnyerni az Europa Ligat, lasd Sevilla vagy Villarreal. Az angol kozepcsapatok hol vannak vagy mit nyertek az elkoltott szazmilliokbol?
Vagy marad a feltetelezes, hogy egy angol kozepcsapat elverne a spanyol kozepcsapatokat?
Kommentáld a híreket
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Europa Liga, elmult 10 evben hetszer nyert spanyol, ketszer angol, egyszer nemet.alexoxladjackoxi írta:Annyira ezt nem észleltem az elmúlt években, idén volt egy szar szezonja Európában az angoloknak, de az utóbbi pár évben nem ez volt a jellemző. Egyébként meg akárhogy kerestem, ugyanúgy nem találtam rajtatok kívül egy spanyol csapatot sem a legjobb a 4 között jelenleg az európai kupákban... 8 között meg több angol volt. Nem egyedül a Real Madrid a fokmérő továbbra sem, hanem 20 csapat van egy bajnokságban. És egyébként szerintem inkább a kis - és középcsapatok közt van nagyobb difi, és igen a pénz miatt. De amúgy cart hozta ezt be, eszembe nem volt ilyen irányba terelni a beszélgetést. Nyilván semmilyen kötekedés nem volt "Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért." ebben a kommentben, miközben én csak érdeklődtem, hogy mennyire vagytok Rodrygo eladására rászorulva.Realista24 írta:
Az a baj, hogy a beszelgetest abba a mederbe terelted, hogy a spanyolok csorok, senkit nem tudnak megvenni, stb.stb. Atma es Barca kozosen sem olyan stabil gazdasagilag, mint mondjuk Ti.
Erre en azt tudom mondani, hogy megis tobb kupaja van, mind a ket csapatnak az elmult 5-10-15 evben, mint nektek.
Egy Sevilla sorra nyerte az Europa Ligakat low budgetbol. A Real Sociedad stabil europai resztvevo, es lehet 3-5 ev alatt nem koltottek annyit, mint amennyibe Havertz kerult.
Szoval szep es jo, hogy a Bornemouth rohogve kifizet barkit, vagy az Aston Villa zsebbol kifizeti ezeket a jatekosokat, aztan majd ugyanugy farokra lesznek huzva, mint altalaban a tobbi PL csapat, ahogy elhagyja a szigetet.
BL hatszor spanyol, haromszor angol, egyszer nemet.
PL net spend 9,5mrd font - money spent 18,4mrd, money raised 8.89mrd.
La Liga net spend 0.78 mrd font. - 6.72mrd spent, 5.94mrd raised.
(2023-as adatok, elmult 10 ev)
Milyen dominanciat akarsz meg? Vagy hogy akarod kimutatni azt, hogy az angolok a spanyolok felett allank barmilyen szempontbol is?
Aston Villat agyonverte egy Olympiacos a konf ligaban, ha mar felhoztad oket.
A spanyoloknal egy kozepcsapat kepes megnyerni az Europa Ligat, lasd Sevilla vagy Villarreal. Az angol kozepcsapatok hol vannak vagy mit nyertek az elkoltott szazmilliokbol?
Vagy marad a feltetelezes, hogy egy angol kozepcsapat elverne a spanyol kozepcsapatokat?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Annyira ezt nem észleltem az elmúlt években, idén volt egy szar szezonja Európában az angoloknak, de az utóbbi pár évben nem ez volt a jellemző. Egyébként meg akárhogy kerestem, ugyanúgy nem találtam rajtatok kívül egy spanyol csapatot sem a legjobb a 4 között jelenleg az európai kupákban... 8 között meg több angol volt. Nem egyedül a Real Madrid a fokmérő továbbra sem, hanem 20 csapat van egy bajnokságban. És egyébként szerintem inkább a kis - és középcsapatok közt van nagyobb difi, és igen a pénz miatt. De amúgy cart hozta ezt be, eszembe nem volt ilyen irányba terelni a beszélgetést. Nyilván semmilyen kötekedés nem volt "Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért." ebben a kommentben, miközben én csak érdeklődtem, hogy mennyire vagytok Rodrygo eladására rászorulva.Realista24 írta:Az a baj, hogy a beszelgetest abba a mederbe terelted, hogy a spanyolok csorok, senkit nem tudnak megvenni, stb.stb. Atma es Barca kozosen sem olyan stabil gazdasagilag, mint mondjuk Ti.alexoxladjackoxi írta:
Miben nőttünk fel melléjük? 2 pont választotta el a két csapatot a tabellán. Minőségben szinte ugyanott van jelenleg a két klub. Az igaz, hogy ameddig nem nyerünk bajnokságot, addig ez a projekt nincs kimaxolva, és jogosak a kritikáknak egy bizonyos formája, de erős csőlátás szükséges ahhoz, hogy egy 89 pontos szezon után, 2 ponttal a City mögött lemaradva arra utaljon valaki, hogy semmire nem ment a csapat az elköltött pénzzel. Teljesen jogos, amit mondasz a United-re meg a Chelsea-re, de ránk, amióta Edu és Arteta vezeti a klubot, egy cseppet sem. Az igazolások is ülnek, egyedül Rice volt, akiért nagyon magas összeget fizettek, de ő iszonyúan bevált, és talán Havertz, akiért valami 65 milliót tettek le, de úgy tűnik végül ő is jó lesz.
Igen-igen, értem, hogy a Real hívó szava általában még mindig csalogatóbb, mint a pénz. Rajtatok kívül még van a Barcelona, aki ezt elmondhatja magáról, de ott már annyira ramaty a helyzet, hogy semmire nem mennek a hívó szóval, mert max. a free agent-ekre tudnak rámenni, lásd Lewa, Gündi... Szóval egyedül a Realnál állja meg a helyét egyedül a ligán belül az, amit mondasz, miközben a másik 19 csapat meg kalimpál, hogy a felszínen maradjon, miközben egy Bornemouth röhögve szipkázza el a másik hasonló polcon lévő spanyol csapat qrva tehetséges edzőjét Iraola személyében, vagy az Aston Villa farzsebből veszi meg a spanyol ligában hasonló polcon jegyzett klubb legjobb védőit, lásd Diego Carlos, Pau Torres. Ha akarod, érted, amit mondok. Te konkrétan kizárólag a Realból indulsz ki, ami eléggé félrevezető ebben az esetben.
Erre en azt tudom mondani, hogy megis tobb kupaja van, mind a ket csapatnak az elmult 5-10-15 evben, mint nektek.
Egy Sevilla sorra nyerte az Europa Ligakat low budgetbol. A Real Sociedad stabil europai resztvevo, es lehet 3-5 ev alatt nem koltottek annyit, mint amennyibe Havertz kerult.
Szoval szep es jo, hogy a Bornemouth rohogve kifizet barkit, vagy az Aston Villa zsebbol kifizeti ezeket a jatekosokat, aztan majd ugyanugy farokra lesznek huzva, mint altalaban a tobbi PL csapat, ahogy elhagyja a szigetet.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Emmanuel Macron & Florentino Pérez had a short one-on-one meeting yesterday in which Macron tried to convince Florentino to let Mbappé go to the Olympics.
And even after that, everything indicates that Florentino did NOT change his decision. @lequipe
And even after that, everything indicates that Florentino did NOT change his decision. @lequipe
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a beszelgetest abba a mederbe terelted, hogy a spanyolok csorok, senkit nem tudnak megvenni, stb.stb. Atma es Barca kozosen sem olyan stabil gazdasagilag, mint mondjuk Ti.alexoxladjackoxi írta:Miben nőttünk fel melléjük? 2 pont választotta el a két csapatot a tabellán. Minőségben szinte ugyanott van jelenleg a két klub. Az igaz, hogy ameddig nem nyerünk bajnokságot, addig ez a projekt nincs kimaxolva, és jogosak a kritikáknak egy bizonyos formája, de erős csőlátás szükséges ahhoz, hogy egy 89 pontos szezon után, 2 ponttal a City mögött lemaradva arra utaljon valaki, hogy semmire nem ment a csapat az elköltött pénzzel. Teljesen jogos, amit mondasz a United-re meg a Chelsea-re, de ránk, amióta Edu és Arteta vezeti a klubot, egy cseppet sem. Az igazolások is ülnek, egyedül Rice volt, akiért nagyon magas összeget fizettek, de ő iszonyúan bevált, és talán Havertz, akiért valami 65 milliót tettek le, de úgy tűnik végül ő is jó lesz.Realista24 írta:
A City kozel 10 eve dominalja a ligat, Europaban sehol nem vagytok.
Miben nottetek fel? Ahogy en latom, penzkoltesben, mert Arteta is tobb, mint fel milliardot elvert mar.
Azt latom meg mindig nem erted, hogy vannak olyan csapatok, akik nemcsak penzzel igazolnak, hanem presztizzsel, multtal, jovokeppel, mert gazdasagilag rajtunk kivul senki nem tudja felvenni a verseny az angolokkal, bocsanat...arab es amerikai befektetokkel, akiknek kiarusitottatok magatokat.
Igen-igen, értem, hogy a Real hívó szava általában még mindig csalogatóbb, mint a pénz. Rajtatok kívül még van a Barcelona, aki ezt elmondhatja magáról, de ott már annyira ramaty a helyzet, hogy semmire nem mennek a hívó szóval, mert max. a free agent-ekre tudnak rámenni, lásd Lewa, Gündi... Szóval egyedül a Realnál állja meg a helyét egyedül a ligán belül az, amit mondasz, miközben a másik 19 csapat meg kalimpál, hogy a felszínen maradjon, miközben egy Bornemouth röhögve szipkázza el a másik hasonló polcon lévő spanyol csapat qrva tehetséges edzőjét Iraola személyében, vagy az Aston Villa farzsebből veszi meg a spanyol ligában hasonló polcon jegyzett klubb legjobb védőit, lásd Diego Carlos, Pau Torres. Ha akarod, érted, amit mondok. Te konkrétan kizárólag a Realból indulsz ki, ami eléggé félrevezető ebben az esetben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Miben nőttünk fel melléjük? 2 pont választotta el a két csapatot a tabellán. Minőségben szinte ugyanott van jelenleg a két klub. Az igaz, hogy ameddig nem nyerünk bajnokságot, addig ez a projekt nincs kimaxolva, és jogosak a kritikáknak egy bizonyos formája, de erős csőlátás szükséges ahhoz, hogy egy 89 pontos szezon után, 2 ponttal a City mögött lemaradva arra utaljon valaki, hogy semmire nem ment a csapat az elköltött pénzzel. Teljesen jogos, amit mondasz a United-re meg a Chelsea-re, de ránk, amióta Edu és Arteta vezeti a klubot, egy cseppet sem. Az igazolások is ülnek, egyedül Rice volt, akiért nagyon magas összeget fizettek, de ő iszonyúan bevált, és talán Havertz, akiért valami 65 milliót tettek le, de úgy tűnik végül ő is jó lesz.Realista24 írta:A City kozel 10 eve dominalja a ligat, Europaban sehol nem vagytok.alexoxladjackoxi írta:
Mi felnőttünk a City mellé a 8. helyről, szerinted az semmi? Ennyire ne csak a felszínt kapargassuk már azért.
Miben nottetek fel? Ahogy en latom, penzkoltesben, mert Arteta is tobb, mint fel milliardot elvert mar.
Azt latom meg mindig nem erted, hogy vannak olyan csapatok, akik nemcsak penzzel igazolnak, hanem presztizzsel, multtal, jovokeppel, mert gazdasagilag rajtunk kivul senki nem tudja felvenni a verseny az angolokkal, bocsanat...arab es amerikai befektetokkel, akiknek kiarusitottatok magatokat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A City kozel 10 eve dominalja a ligat, Europaban sehol nem vagytok.alexoxladjackoxi írta:Realista24 írta:
De nem is feltetlenul kell...nezd meg a ManU-t, Chelseat vagy akar titeket. Mit ertetek el az elkoltott szazmilliokkal? Elobbi ketto meg BL-be se jutott.
Mi felnőttünk a City mellé a 8. helyről, szerinted az semmi? Ennyire ne csak a felszínt kapargassuk már azért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Realista24 írta:De nem is feltetlenul kell...nezd meg a ManU-t, Chelseat vagy akar titeket. Mit ertetek el az elkoltott szazmilliokkal? Elobbi ketto meg BL-be se jutott.alexoxladjackoxi írta:
Mondjuk Spanyolországban rajtatok kívül még a 20 milliós játékosokért sem tudnak versenyezni.
Mi felnőttünk a City mellé a 8. helyről, szerinted az semmi? Ennyire ne csak a felszínt kapargassuk már azért. A United meg a Chelsea jelenleg full kapufa, az tény, de mondjuk a Villa jövőre megy a BL-be, és igen nyáron 60 milliós Diabykat igazolgattak, akire a Barcának meg az Atleticonak együtt se lenne pênze. A mire megy vele egy csapat az elég relatív, szerintem a West Ham szurkolók sem sírnak, hogy Paqueták, Bowenek, Kudusok rohangásznak náluk a pályán. Az szerintem nagy fegyvertény, hogy a kicsik is erősek Angliában gazdaságilag, nyilván van pár klub, akinek nem áll jól a pénz a kezében. De most nagyon félrevittük a beszélgetést, ami itt már OFF.
Csoki, Havertz november végén lőtte a második bajnoki gólját, és a végére eljutott 13-ig 7 assist mellé. Amióta fel lett téve csatárba , durván jó számokat hoz, ha ezt tudná hozni egy egész szezonon keresztül, , és az elejétől centert játszana, kinézhet neki egy 20 gólos szezon. Hoznék csatárt, de nem feltétlenül a német elé. Martinelli a szélre pedig kissé visszaesett, miközben Trossard meg nem kezdőszint. Balra én elhoznám Rodrygot, ha van rá lehetőség.
Jo hogy nem tudnak, ha a PL-bol elviszik a 20 millios jatekost 50-ert.alexoxladjackoxi írta:Mondjuk Spanyolországban rajtatok kívül még a 20 milliós játékosokért sem tudnak versenyezni.cart írta:
Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért.
Mondjuk az arsenalnak nem tudom minek Rodrygo, oda pont egy stabil golvago kéne, a brazil nem az.
Biztos, hogy nincs végtelen pénz nálunk, de szerintem sokkal inkább a tudatosság miatt nem költünk annyit. Egyszerűen nincs rá szükségünk. Így is jönnek az eredmények, ha nagyon kell valaki, és adja a helyzet, akkor fizetünk érte, akár sokat is, de ezt azért tudja megtenni a Madrid, mert nem vásárol össze-vissza. Pár szurkolónak ez kevésbé tetszik, mert nyilván kevésbé izgalmas, mint évente cserélni a fél keretet, de a pályán elég jól bejön ez a jatekos politika. Valószínűleg wirtzet kezdtük el alapozni, mert legkésőbb jövőre Modric is lép, de ott se fogunk megorulni. Sehol se tesszük. Nyilván bappe se panaszkodhat, de neki se olyan fizuja lesz, mint korábban lett volna, vagy máshol lehetne. Mert nem szorulunk rá. Majd ha szar lesz a helyzet, akkor biztos mi is bevallalunk nagyobb áldozatokat, ahogy hazard idején tettük, vagy amikor 2009ben újjá kellett építeni a csapatot. De mostanában a korábbiaknál is okosabban működnek a dolgok, tehát nem látom, hogy a közeljövőben ilyenek történnek majd.
Biztos, hogy nincs végtelen pénz nálunk, de szerintem sokkal inkább a tudatosság miatt nem költünk annyit. Egyszerűen nincs rá szükségünk. Így is jönnek az eredmények, ha nagyon kell valaki, és adja a helyzet, akkor fizetünk érte, akár sokat is, de ezt azért tudja megtenni a Madrid, mert nem vásárol össze-vissza. Pár szurkolónak ez kevésbé tetszik, mert nyilván kevésbé izgalmas, mint évente cserélni a fél keretet, de a pályán elég jól bejön ez a jatekos politika. Valószínűleg wirtzet kezdtük el alapozni, mert legkésőbb jövőre Modric is lép, de ott se fogunk megorulni. Sehol se tesszük. Nyilván bappe se panaszkodhat, de neki se olyan fizuja lesz, mint korábban lett volna, vagy máshol lehetne. Mert nem szorulunk rá. Majd ha szar lesz a helyzet, akkor biztos mi is bevallalunk nagyobb áldozatokat, ahogy hazard idején tettük, vagy amikor 2009ben újjá kellett építeni a csapatot. De mostanában a korábbiaknál is okosabban működnek a dolgok, tehát nem látom, hogy a közeljövőben ilyenek történnek majd.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De nem is feltetlenul kell...nezd meg a ManU-t, Chelseat vagy akar titeket. Mit ertetek el az elkoltott szazmilliokkal? Elobbi ketto meg BL-be se jutott.alexoxladjackoxi írta:Mondjuk Spanyolországban rajtatok kívül még a 20 milliós játékosokért sem tudnak versenyezni.cart írta:
Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Mondjuk Spanyolországban rajtatok kívül még a 20 milliós játékosokért sem tudnak versenyezni.cart írta:Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért.alexoxladjackoxi írta:
Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappert letettuk volna a penzt, de gondolom ezek szerint nem koveted a hireket. Kecskepasztor baratunk semmi penzert nem volt hajlando eladni.alexoxladjackoxi írta:Ezzel együtt, ha Endrick is berobann, azt látom magam előtt, hogy Rodrygo a padon találhatja magát, és ha idén nem is, de jövőre váltana. Ödegaard után szabadon.Pad'em írta: Kedvenc marcás firkászunk azt írta tegnap, hogy szétnézünk a piacon, de elsődlegesen az lesz megvizsgálva, hogy házon belül, hogy pótoljuk. Bőven megvagyunk amúgy ha 3 kps felállás lesz, vagyunk hatan. Toni eszét és technikáját meg úgyse lehet pótolni senkivel.
Alexoxi, idén bedurran az új Bernabeu, ömlik majd a pénz. Semmilyen eladásra nem szorulunk rá Mbappé ide vagy oda, sőt.
R24, nagyjából értem, amit mondasz, és az biztos, hogy szakmailag ilyen téren az elmúlt években durván jól csináljátok a dolgokat, ezzel együtt továbbra sem gondolnám, hogy ne számítana a pénz. Ha így lenne, akkor szerintem nem várjátok meg még lejár pl. Mbappé szerződése, hanem akkor már tavaly berántjátok. Joselu jó kis squad player, de azt azért nem veszem be , hogy ő volt Perez és Carlo minden vágya.
Rodrygo egyebkent ettol fuggetlenul lehet a kovetkezo 1-2 ev "aldozata", de inkabb azert mert menne, hogy fix alapkezdo legyen valahol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Ezzel együtt, ha Endrick is berobann, azt látom magam előtt, hogy Rodrygo a padon találhatja magát, és ha idén nem is, de jövőre váltana. Ödegaard után szabadon.Pad'em írta: Kedvenc marcás firkászunk azt írta tegnap, hogy szétnézünk a piacon, de elsődlegesen az lesz megvizsgálva, hogy házon belül, hogy pótoljuk. Bőven megvagyunk amúgy ha 3 kps felállás lesz, vagyunk hatan. Toni eszét és technikáját meg úgyse lehet pótolni senkivel.
Alexoxi, idén bedurran az új Bernabeu, ömlik majd a pénz. Semmilyen eladásra nem szorulunk rá Mbappé ide vagy oda, sőt.
R24, nagyjából értem, amit mondasz, és az biztos, hogy szakmailag ilyen téren az elmúlt években durván jól csináljátok a dolgokat, ezzel együtt továbbra sem gondolnám, hogy ne számítana a pénz. Ha így lenne, akkor szerintem nem várjátok meg még lejár pl. Mbappé szerződése, hanem akkor már tavaly berántjátok. Joselu jó kis squad player, de azt azért nem veszem be , hogy ő volt Perez és Carlo minden vágya.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem simán letenne 400at is a klub egy nyár alatt de nincs rá szükség és felelős gazdálkodás és megtervezett stratégia alapján mennek a dolgok. Egy évig marad házon belül a megoldás utána megy Modric is és létszámban is pótolni kell és jön valaki. Wirtz a sláger de nem tudom hova férne be a Tchou,Fede,Jude alap mellett elől meg brazilok meg teki.
Jelenleg nincs is nagyon olyan kkp aki illene ide és nem tkp mint manapság mindenki.
Jelenleg nincs is nagyon olyan kkp aki illene ide és nem tkp mint manapság mindenki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha megnezed, hogy milyen poziciokba kellett erositeni, es kiket igazoltunk, akkor ertheto az atigazolasi politikank.alexoxladjackoxi írta:És Mbappé aláírási pénze nem emészt fel túl sokat? Mert az utóbbi években én azt látom, hogy egy-egy nagy durrantása van Pereznek, azon kívül a szabadúszókra mentetek rá inkább , még akkoris, ha volt bevételetek eladásból. Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.Realista24 írta:
Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.
Masreszt gondolom egy evre hazon belul megoldjuk, aztan ha ugy van, akkor Xabi hozza magaval Wirtzet, ha marad.
Egyébként Wirtz eléggé mást játszik, mint Kroos.
Ha lehetett hozni ingyen Alabat, ingyen Rüdigert, akkor miert fizettunk volna sokat valakiert?
Frant okosba elhoztuk, Gülerert szep penzt fizettunk, ahova kellett (Tchouameni) aldoztunk, rekordkozeli osszeget fizettunk Jude-ert, invesztalunk a jovobe (Endrick) emeltuk a fizeteseket es hosszabbitottuk a szerzodeseket, a kulcs jatekosoknak.
Gülerek kertek, hogy fizessunk tobbet erte, hogy jot tegyunk a klubjaval, Perezek ezt is megtettek.
Kit kellett volna meg igazolnunk, hogy azt demonstraljuk, hogy van penzunk? Meg amugy, minek kene demonstralni ilyet? Az szamit ami a palyan tortenik, ott pedig bizonyit a vezetoseg, a csapat, es az edzoi stab.
De hogy peldat is hozzak, egyet legalabb, ott van Jude, mehetett volna barhova, tobb penzert, jobb feltetelekkel, megis minket valasztott. Ez az igazi erodemonstracio, nem az angol penzmosoda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez nem a PL, hogy azon versenyezzenek a csapatok ki tudja az aktuális közepes angolt megvenni 100+ millióért.alexoxladjackoxi írta:
Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.
- Pad'em
Kedvenc marcás firkászunk azt írta tegnap, hogy szétnézünk a piacon, de elsődlegesen az lesz megvizsgálva, hogy házon belül, hogy pótoljuk. Bőven megvagyunk amúgy ha 3 kps felállás lesz, vagyunk hatan. Toni eszét és technikáját meg úgyse lehet pótolni senkivel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- alexoxladjackoxi
És Mbappé aláírási pénze nem emészt fel túl sokat? Mert az utóbbi években én azt látom, hogy egy-egy nagy durrantása van Pereznek, azon kívül a szabadúszókra mentetek rá inkább , még akkoris, ha volt bevételetek eladásból. Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.Realista24 írta:Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.alexoxladjackoxi írta: Egyébként arra mennyi esély van, hogy Kroost külsőssel pótoljátok? Ha igen, ahhoz kellene adott esetben plusz bevétel? Mert olvastam egy-két kósza pletykát, hogy mi pedig Mbappé érkezését kihasználva rápróbálhatunk Rodrygora.
Masreszt gondolom egy evre hazon belul megoldjuk, aztan ha ugy van, akkor Xabi hozza magaval Wirtzet, ha marad.
Egyébként Wirtz eléggé mást játszik, mint Kroos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.alexoxladjackoxi írta: Egyébként arra mennyi esély van, hogy Kroost külsőssel pótoljátok? Ha igen, ahhoz kellene adott esetben plusz bevétel? Mert olvastam egy-két kósza pletykát, hogy mi pedig Mbappé érkezését kihasználva rápróbálhatunk Rodrygora.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema