alexoxladjackoxi írta:Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.BlancoMark írta:
Miert a vedekezes nem a futball
resze? Egyebkent nem mondasz igazat. Tovabbjutottak a halalcsoportbol elso helyen (termeszetesen az elit ligabol jovo Newcastle itt is utolso lett), aztan kumma nagy tamadofocival forditas az Atletico ellen (nagyon nagy dolog Simeone ellen), es vegul hihetetlen eles foci otthon a PSG ellen, aztan celiranyos foci idegenben es BL-donto.
A PSV elleni meccsuket nem lattam, a tobbit nagyon elveztem. Ellenben az Arsenallal aminek asszem kapuralovese nem volt a Porto ellen idegenben, otthon meg sikerult nagy nehezen bekaparni egy golt, de az sem volt egy kiemelkedo meccs egyaltalan. Bayernrol mar beszeltem korabban. Nagyon tulfujod az Arsenalt, holott peldaul a Real ellen szinte semennyi eselyt nem adnek nekik. Sokkal jobban tartok a Dortmund okos focijatol mint amennyire tartanek Arteta sablon pozicios jatekatol.
Hülyeség számon kérni szerintem, hogy kinek milyen preferenciái vannak, és mivel elégedett.Igen, bizonyos szempontból a PL-t nehezebb megnyerni, mert 38 meccsen kell jó teljesítményt nyújtanod, vagy legalábbis 32-33-on biztosan, ahhoz, hogy megnyerd, a BL-ben meg akár 3-4 erős félidő is elég ahhoz, hogy magasba emeld a trófeád. De más szempontból meg azt nehezebb megnyerni, mert egy hiba, és mehetsz haza. Az a baj, hogy nem nagyon fogadjátok be az érveket, pedig mindent lehet árnyalni, és mindent érdemes több oldalról megvizsgálni.
Egyébként Rodrygo volt a téma...
Teljes tisztelettel szolok hozzad, a Porto elleni meccsek, valamint a Bayern elleni meccsek mik voltak, ha nem undorito bekkelos foci? Nekem a defenziv jatekkal nincs bajom, de amikor egy csapat sokkal erosebb, mint jelen esetben az Arsenal es a 0-0 ra probal ramenni(vegen ugye ki is kaptak a Portotol) vagy egy Bayern elleni antifoci szerinted mivel jobb, mint a Dortmund idei bl menetelese?
Igaz, a bajnoksagban mas utat jartak be, de nezd meg az Arsenal es a Bvb kozotti anyagi kulonbseget mind a keret erteket tekintve, mind az elkoltott penzt tekintve. Nem elvarhato a Bvbtol, hogy ezzel a kerettel mindket helyen helyt alljon. Szerintem minden szurkolo rajtad kivul hamarabb alair egy Bl dontot, mint egy Pl masodik helyet.
Eeeeessss meg arrol nem is beszelve, hogy lehet el is hoditja a Bvb a blt.