Jogos. MybadPad'em írta:Nem jól nézed, az Arsenal sokkal jobb szezont hozott a PL-ben mint a Dortmund a PL-ben. Ez tényRealista24 írta: Nem latom a kulonbseget a statisztikakat alapul veve sem, hogy mitol lett volna jobb az Arsenal focija, mint a Dortmunde pl. a Bajnokok Ligajaban.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realnál Hazard volt egyedül nagy fail, de hát BL címért lett leigazolva és az meg jött Hazarddal a keretben...
Jovic se volt annyira rossz igazolás, ő időt nem kapott, aztán lehet az edzésen tojt bele vagy volt kuka szar.
Meg ez a Reinier volt még baki, 30 milliórt, ez a trió egy nyár alatt jött, 19/20as szezonra
De ekkor meg jött még egy Militao, Mendy, Rodrygo pakk is, ahonnan meg mindenki bevált.
Konkrétan nagyon minimális a Realnál a mellé nyúlás, Scout csapat tud valamit meg akik döntenek ezekről, tényleg egy rossz nyarunk volt kb azt kifújt, többieknél meg lehet látni évről évre miket igazolnak, azt sehol semmi rendszeresen.
Jovic se volt annyira rossz igazolás, ő időt nem kapott, aztán lehet az edzésen tojt bele vagy volt kuka szar.
Meg ez a Reinier volt még baki, 30 milliórt, ez a trió egy nyár alatt jött, 19/20as szezonra
De ekkor meg jött még egy Militao, Mendy, Rodrygo pakk is, ahonnan meg mindenki bevált.
Konkrétan nagyon minimális a Realnál a mellé nyúlás, Scout csapat tud valamit meg akik döntenek ezekről, tényleg egy rossz nyarunk volt kb azt kifújt, többieknél meg lehet látni évről évre miket igazolnak, azt sehol semmi rendszeresen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az nem anyagilag jólállásra, hanem balfaszságra utalEgyebkent az is jelzi, hogy mennyire jol allnak anyagilag, hogy a Liverpool 120 millios ajanlatat is visszadobta a Real Rodrygoval kapcsolatban,
mint ahogy mikor jött anno az ajánlat aszkenzióért, azt is elbasztuk jól....
a klub jol van menedzselve. ennyi a lényeg. nem veszunk akárkit, bárkit, csak hogy vegyunk valakit - ellentetben a minden nyaron komplett sorokat es kereteket lecserelo osszes angol klubbal ellentetben -, hanem hianyposztra igyekszunk igazolni.
igy is becsuszik neha a szar, de pl hazit kitargyaltuk sokszor, az hiba volt.
es inkabb minosegre menjunk ra, 1-2 jatekost hozzunk, de az top polcos legyen, vagy a potencial meglegyen, mint atlagjancsikat nagy fizuval a nagy budos semmire.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Nem jól nézed, az Arsenal sokkal jobb szezont hozott a PL-ben mint a Dortmund a PL-ben. Ez tényRealista24 írta: Nem latom a kulonbseget a statisztikakat alapul veve sem, hogy mitol lett volna jobb az Arsenal focija, mint a Dortmunde pl. a Bajnokok Ligajaban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
alexoxladjackoxi írta:És Mbappé aláírási pénze nem emészt fel túl sokat? Mert az utóbbi években én azt látom, hogy egy-egy nagy durrantása van Pereznek, azon kívül a szabadúszókra mentetek rá inkább , még akkoris, ha volt bevételetek eladásból. Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.Realista24 írta:
Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.
Masreszt gondolom egy evre hazon belul megoldjuk, aztan ha ugy van, akkor Xabi hozza magaval Wirtzet, ha marad.
Egyébként Wirtz eléggé mást játszik, mint Kroos.
Epp ezert van “tele” a Real, mert a megannyi siker melle okosan osztja be a penzt. Ha azt latnad, hogy 100 milliokert vasarolnak, akkor mar nem lenne meg ez az osszeg, amit elkolthetnek. Kroos is iranyitokent kezdte, ugyan azzal a szerepkorrel, pozicioval, mint Wirtz, aztan hatrebb vontak. Siman kinezhet neki egy hasonlo karrier, bar lehet nem valna be, de ahogy a fiatal nemet lat, az a mostani keretben nagy kincs lehetne.
Egyebkent az is jelzi, hogy mennyire jol allnak anyagilag, hogy a Liverpool 120 millios ajanlatat is visszadobta a Real Rodrygoval kapcsolatban, ahogy tette ezt 100 millios ajanlat eseten Tchouamenivel, valamint a 150 millios ajanlatot is Valverdenel. Emelle meg tudtak venni Bellinghamet, iden jon Mbappe, kozben szemezgetunk argentinaban es 50 millioert(bonuszokkal) megvettek Endricket is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lesajnalt Dormtund vs szuper Arsenal a BL-ben.alexoxladjackoxi írta:
Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.
Arsenal csoportja PSV, Lens, Sevilla.
Dortmunde PSG, Milan, Newcastle.
Kaput eltalalo lovesek 61-43
Kaput el nem talalo lovesek 52-52
Blokkolt lovesek 42-31
Dortmund 2 meccsel tobbet jatszott, meccsekre visszaosztva 13-ra jon ki nekik, Arsenal 12.6
Arsenal 499 tamadast vezetett, Dortmund 490-et. Tehat 50 vs 40 az arany.
Aranyaiban a Dormtmund tobb szogletet rugott, ugyanannyi cselt csinaltak meccsenkent, es tobbszor voltak lesen.
xG nagyjabol azonos.
Nem latom a kulonbseget a statisztikakat alapul veve sem, hogy mitol lett volna jobb az Arsenal focija, mint a Dortmunde pl. a Bajnokok Ligajaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk a franciáknak nélküle is simán kell nyerniük. Van annyi u23-as játékosuk hogy még az EB-n is esélyesek lennének velük.ELSiete írta: BREAKING: Kylian Mbappé will NOT play the Olympics with France.
He will join Real Madrid's pre-season squad in August. @AranchaMOBILE
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem, nem kényszerülünk rá, hogy bárkit eladjunk, ahogy eddig sem. Viszont ha valaki távozni akar, akár több pénz, akár játéklehetőség, bármi miatt, azt gond nélkül elengedjük, ahogy eddig is, lásd CR, Benzema, Casemiro, Varane, Odegaard, Özil, Di María, Higuaín, akárkialexoxladjackoxi írta: Egyébként Rodrygo volt a téma...
- Pad'em
Csak az érdekelne akkor, hogy mi alapján kéne konzekvenciákat levonni melyik a jobb csapat, ha nem az alapján a torna alapján amelyikben mindegyik top csapat indul? Hogy állítassz akkor fel sorrendet? Nálam minden év legjobb csapata az aktuális BL győztes. A másodikon, harmadikon már lehet vitatkozni, mert más ágak, stb.alexoxladjackoxi írta: Még egy, aztán szerintem ne beszéljük körbe, mert úgysem értünk egyet, az egész napot meg ne kúrjuk el egy parttalan vitára. Amikor a Realt kiverte a Lyon, mert kihagytátok a helyzeteiket, akkor abban a szezonban a Lyon az egy erősebb csapat volt, mint a Real Madrid? Szerintem ebből elemezni, konzekvenciákat levonni full komolytalan, de mindenki a maga értékrendje szerint értékeli a dolgokat. És ha az Olympiacos megnyeri a Konferencia Ligát, ameddig az Arsenal nem nyert idén semmit, az azt vonja maga után, hogy ők jobb csapat, mert ők nyertek, és természetesen minden szurkoló inkább szivesebben nézte idén őket, mint az Arsenalt. Aligha hiszem, és részemről ez a zárszó.
BL nélkül, hogy mondod meg ki a legjobb? Peet xg analízise alapján?
Rodrygóra visszakanyarodva, idén 100% nem lesz eladva, jövőre is max akkor ha elégedetlen lesz a játékidejével Mbappé jöttével, illetve Wirtz is bekavarhat majd ha jön.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
alexoxladjackoxi írta:Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.BlancoMark írta:
Miert a vedekezes nem a futball
resze? Egyebkent nem mondasz igazat. Tovabbjutottak a halalcsoportbol elso helyen (termeszetesen az elit ligabol jovo Newcastle itt is utolso lett), aztan kumma nagy tamadofocival forditas az Atletico ellen (nagyon nagy dolog Simeone ellen), es vegul hihetetlen eles foci otthon a PSG ellen, aztan celiranyos foci idegenben es BL-donto.
A PSV elleni meccsuket nem lattam, a tobbit nagyon elveztem. Ellenben az Arsenallal aminek asszem kapuralovese nem volt a Porto ellen idegenben, otthon meg sikerult nagy nehezen bekaparni egy golt, de az sem volt egy kiemelkedo meccs egyaltalan. Bayernrol mar beszeltem korabban. Nagyon tulfujod az Arsenalt, holott peldaul a Real ellen szinte semennyi eselyt nem adnek nekik. Sokkal jobban tartok a Dortmund okos focijatol mint amennyire tartanek Arteta sablon pozicios jatekatol.
Hülyeség számon kérni szerintem, hogy kinek milyen preferenciái vannak, és mivel elégedett.Igen, bizonyos szempontból a PL-t nehezebb megnyerni, mert 38 meccsen kell jó teljesítményt nyújtanod, vagy legalábbis 32-33-on biztosan, ahhoz, hogy megnyerd, a BL-ben meg akár 3-4 erős félidő is elég ahhoz, hogy magasba emeld a trófeád. De más szempontból meg azt nehezebb megnyerni, mert egy hiba, és mehetsz haza. Az a baj, hogy nem nagyon fogadjátok be az érveket, pedig mindent lehet árnyalni, és mindent érdemes több oldalról megvizsgálni.
Egyébként Rodrygo volt a téma...
Teljes tisztelettel szolok hozzad, a Porto elleni meccsek, valamint a Bayern elleni meccsek mik voltak, ha nem undorito bekkelos foci? Nekem a defenziv jatekkal nincs bajom, de amikor egy csapat sokkal erosebb, mint jelen esetben az Arsenal es a 0-0 ra probal ramenni(vegen ugye ki is kaptak a Portotol) vagy egy Bayern elleni antifoci szerinted mivel jobb, mint a Dortmund idei bl menetelese?
Igaz, a bajnoksagban mas utat jartak be, de nezd meg az Arsenal es a Bvb kozotti anyagi kulonbseget mind a keret erteket tekintve, mind az elkoltott penzt tekintve. Nem elvarhato a Bvbtol, hogy ezzel a kerettel mindket helyen helyt alljon. Szerintem minden szurkolo rajtad kivul hamarabb alair egy Bl dontot, mint egy Pl masodik helyet.
Eeeeessss meg arrol nem is beszelve, hogy lehet el is hoditja a Bvb a blt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. május 22., szerda 12:16-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Kylian Mbappé will NOT play the Olympics with France.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.BlancoMark írta:Miert a vedekezes nem a futballalexoxladjackoxi írta:
Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.
resze? Egyebkent nem mondasz igazat. Tovabbjutottak a halalcsoportbol elso helyen (termeszetesen az elit ligabol jovo Newcastle itt is utolso lett), aztan kumma nagy tamadofocival forditas az Atletico ellen (nagyon nagy dolog Simeone ellen), es vegul hihetetlen eles foci otthon a PSG ellen, aztan celiranyos foci idegenben es BL-donto.
A PSV elleni meccsuket nem lattam, a tobbit nagyon elveztem. Ellenben az Arsenallal aminek asszem kapuralovese nem volt a Porto ellen idegenben, otthon meg sikerult nagy nehezen bekaparni egy golt, de az sem volt egy kiemelkedo meccs egyaltalan. Bayernrol mar beszeltem korabban. Nagyon tulfujod az Arsenalt, holott peldaul a Real ellen szinte semennyi eselyt nem adnek nekik. Sokkal jobban tartok a Dortmund okos focijatol mint amennyire tartanek Arteta sablon pozicios jatekatol.
Hülyeség számon kérni szerintem, hogy kinek milyen preferenciái vannak, és mivel elégedett.Igen, bizonyos szempontból a PL-t nehezebb megnyerni, mert 38 meccsen kell jó teljesítményt nyújtanod, vagy legalábbis 32-33-on biztosan, ahhoz, hogy megnyerd, a BL-ben meg akár 3-4 erős félidő is elég ahhoz, hogy magasba emeld a trófeád. De más szempontból meg azt nehezebb megnyerni, mert egy hiba, és mehetsz haza. Az a baj, hogy nem nagyon fogadjátok be az érveket, pedig mindent lehet árnyalni, és mindent érdemes több oldalról megvizsgálni.
Egyébként Rodrygo volt a téma...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jogosikelemen5 írta:Ezt könnyű cáfolni.RaúlCF írta: Belterjes lufi a pl és még el is hiszik, hogy nagyobb dolog a pl-t megnyerni mint a bl-t és egyenesen lenézik az el-t.
A City az elmúlt 10 évben sokkal több bajnoki címet nyert, mint bajnokok ligáját!
Amíg nem nyertek bl-t addig a pl sokkal fontosabb volt közben meg látszott a fejükön, hogy vért pisálnak a blben csak végre meglegyen már.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezt könnyű cáfolni.RaúlCF írta: Belterjes lufi a pl és még el is hiszik, hogy nagyobb dolog a pl-t megnyerni mint a bl-t és egyenesen lenézik az el-t.
A City az elmúlt 10 évben sokkal több bajnoki címet nyert, mint bajnokok ligáját!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Period.Marky írta:Egy kiscsapat igy gondolkozik, egy top klub pedig gyozni akar es az ezust a kudarc szimboluma.alexoxladjackoxi írta: Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egy kiscsapat igy gondolkozik, egy top klub pedig gyozni akar es az ezust a kudarc szimboluma.alexoxladjackoxi írta: Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.
2010-12 kozott, de utana is par evben borzaszto szoros volt a La Liga, 90+ pontokkal is masodik lehetett lenni. Akkor az egy sikeres szereples volt?
- BlancoMark
Miert a vedekezes nem a futballalexoxladjackoxi írta:Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.Realista24 írta:
Pedig biztos, hogy lepisalnad a bokadat, ha az Arsenal elvergodott volna a BL dontobe, mondjuk barmikor az elmult bo 10 evben, ahogy azt teszi mar masodjara a Dortmund.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Legalább odaértek egy bl döntőbe. De biztos jól mutat az a bajnoki ezüst. A Chelsea is biztos így volt vele amikor lószarok voltak a bajnokságban de megnyerték a bl-t. Belterjes lufi a pl és még el is hiszik, hogy nagyobb dolog a pl-t megnyerni mint a bl-t és egyenesen lenézik az el-t.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.Realista24 írta:Pedig biztos, hogy lepisalnad a bokadat, ha az Arsenal elvergodott volna a BL dontobe, mondjuk barmikor az elmult bo 10 evben, ahogy azt teszi mar masodjara a Dortmund.alexoxladjackoxi írta:
A Villára is kb. ugyanaz az érvem ebben az esetben, mint az Arsenalra. Igen, a BL az minden évben egy-egy meccsen múlik, pont ez a varázsa, és pont ezért nem okvetlenül mutatja az adott szezon erőviszonyait, hanem sokkal inkább az adott nap formáját. A Dortmundnál is csak németből van 4 jobb csapat, innentől kezdve nem fogom lepisálni a bokámat, mert elvergődtek a BL-döntőbe. Nem nagyon volt mögötte markáns teljesítmény a szezon egészét nézve, ha minden sorozatot nézek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig biztos, hogy lepisalnad a bokadat, ha az Arsenal elvergodott volna a BL dontobe, mondjuk barmikor az elmult bo 10 evben, ahogy azt teszi mar masodjara a Dortmund.alexoxladjackoxi írta:A Villára is kb. ugyanaz az érvem ebben az esetben, mint az Arsenalra. Igen, a BL az minden évben egy-egy meccsen múlik, pont ez a varázsa, és pont ezért nem okvetlenül mutatja az adott szezon erőviszonyait, hanem sokkal inkább az adott nap formáját. A Dortmundnál is csak németből van 4 jobb csapat, innentől kezdve nem fogom lepisálni a bokámat, mert elvergődtek a BL-döntőbe. Nem nagyon volt mögötte markáns teljesítmény a szezon egészét nézve, ha minden sorozatot nézek.Realista24 írta:
Egy meccset allitasz szembe tobb eves trenddel.
A masik peldad is rossz, mert az Arsenal nem konfligas volt, en legalabb az Aston Villaval hasonlitottam ossze, akikkel egy sorozatban voltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema