dzsi91 írta:
Nekem a puzsérról mindig az alekosz jut eszembe. Egyik se hülye de nincs is tehetségük semmihez, kiszagolták miből lehet megélni és azt nyomják éjjel nappal, hogy a felszínen maradjanak.
Puzsér néha mond jó dolgokat de legtöbb esetben csak választékosan fogalmaz meg baromságokat.
Az a kínlódás meg amit a balázzsal művelt... Nem mondtam volna meg így vakon, hogy melyik a kártékony tv celeb és melyik az értelmes kritikus.
De az egész világot értelmezi félre az ember. Nem azért hülye a társadalom mert ilyen műsorok mennek. Azért mennek ilyen műsorok mert az emberek 90%nak ez a szórakoztató. És nem csak a zsákfaluban élő cigányoknak.
Puzsér egy remek szónok közéleti, filozófiai, és morális kérdésekben. Nekem személy szerint nincs még egy olyan magyar ember, aki ismeretlenül is annyi mindent tett volna hozzá az életemhez és gondolkodásmódomhoz mint ő. És hiszed vagy sem, sok hasonló embert ismerek rajtam kívül aki így vélekedik. Alekoszhoz és megélhetési celebekhez hasonlítani arra utal, hogy nem tudsz eleget a munkásságáról. Nem egy és nem kettő állásából azért állt fel - kockáztatva az akkori megélhetését - mert belepofáztak az alkotói és véleményszabadságába. Persze nem tévedhetetlen, mint ahogy senki sem, de morálisan kevés ilyen közéleti figura van.
Aki meg kicsit is jártasabb a transzcendens és spiritualitás témakörében az pontosan értette, hogy mit várt abban a felkérdezésben Balázstól és hogy mennyire visszás a médiatevékenysége annak fényében, hogy milyen megvilágosodást állít magáról. Nárci Balázs ebből természetesen semmit nem értett.
Szerintem sem azért hülyék az emberek mert ilyen műsorok mennek, de ez is hozzájárul. Az RTL pl. a Való Világgal pénzt csinál az erőszakból, a bántalmazásból, és kiforgatja az emberi kapcsolatokat a normalitásból. Helyes ez? Csak azért mert valami pénzt termel már semmilyen más érték nem is számíthat? De ez egy ilyen világ már sajnos, morálisan teljesen lezüllött, kicsit az ókori Róma utolsó évtizedeire emlékeztet. Manapság ha valami pénzt termel, akkor zöld lámpát kap, legyen akármennyire aljas is a tartalom. Youtubeon rengeteg értékes tartalom van hatalmas nézettséggel, így is lehetne. De ehhez kreativítás, kemény befektetett munka és intelligencia kellene. Aljas tartalmakkal könnyebb nagy lóvét kaszálni meg triggerelni a pórnépet.