Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. május 23., csütörtök 8:45

RealVazquez írta:
ferni írta:
De nem is kell hozni senkit, Camavinga is itt van, Bellingham is megpróbálhatja, Modric is kap perceket meg Gülert is írják oda, de az kicsit idegen poszt neki. Bőven van minőség, azt 1 év után le lehet szűrni a tanulságokat ki kell meg ki nem vagy kit kéne hozni.

Jön Bappé minden borulni fog, Carlo ki fogja sakkozni hogy fog ez működni, idén is valami csoda folytán megoldotta, nem is értem hogy.
Courtois
Carvajal-Rüdiger-Militao-Mendy
————Fede —— Tchou
——————Bellingham
Rodrygo———-Mbappe———Vini
Ez lesz jovore, mindenki mas a padrol probalkozhat.
Ez jól is néz ki. Csak Rodrygo helyett Brahim. Mendy helyett meg bárki (kivéve Fran Garcia😅)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 23., csütörtök 8:36

hehetheoriginal írta: nacsosz edes istenem bazmeg, mar azt hittem tenyleg megszabadulunk tole meg az ellenfelnek adott golpasszaitol :fpalm: :coffee:
Yoro túl drága, holott csak 1 év van hátra neki a szerzodesebol. 40 még oké lett volna a klubnak, de a 60 irreális. Közben lehet a psg viszi is.
mivel Alaba őszre is kuka az újabb műtét miatt, Militao szörnyű formában van, 1 szem rüdigerrel nem lehet nekimenni a szezonnak.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 23., csütörtök 8:34

Akkor még talán Kroosnak is lehet visszaút. :D
Ki tudja, hátha a 6. után jön meg igazán az étvágy. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 8:28

nacsosz edes istenem bazmeg, mar azt hittem tenyleg megszabadulunk tole meg az ellenfelnek adott golpasszaitol :fpalm: :coffee:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 23., csütörtök 8:25

Forma ide vagy oda, szerintem a klub sem bízik Alababan már. Igazolni nem akarnak valszeg, szóval neki menni egy szezonnak a jelenlegi sorral, Nacho nélkül és esetleg Marinnal elég nagy butaság lenne. Továbbá az sem lepne meg ha Nacho is inkább innen vonulna vissza. Nem fényes a helyzet védelmi fronton, de ezt sem tartom feltétlenül egy rossz döntésnek. Carlo utolsó évére egyben tartjuk a bandát amennyire lehet, Modric, Nacho, LV, Mendy és majd a következő nyáron meglátjuk ki és mennyire szeretné átalakítani.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 22., szerda 23:51

Pad'em írta: Breaking: Nacho will stay at Real Madrid for one more year. An agreement has been reached.

— @RadioMARCA

Megbízhatóak a firkászok megint csak :lol:
Nagyon fog kelleni a jelenlegi allas szerint. A szezon vegere szerintem megint jo kis format mutatott.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 23:48

Breaking: Nacho will stay at Real Madrid for one more year. An agreement has been reached.

— @RadioMARCA

Megbízhatóak a firkászok megint csak :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 22., szerda 23:44

ferni írta:
Pad'em írta: @AranchaMOBILE: Real Madrid do NOT plan to sign a Kroos replacement this summer. The club does not see a Kroos replacement on the market. Next summer, it will be considered and the club will search for a ‘controller’ during the season. Jude Bellingham will play deeper in midfield next season.

Real Madrid’s midfield for 24/25: Camavinga, Tchouaméni, Valverde, Modric, Ceballos and Bellingham.

@BILD — Real Madrid see Florian Wirtz as the perfect long-term replacement for Toni Kroos and are closely monitoring him.
@marca — Real Madrid will try hard to sign Wirtz in 2025.
@relevo — Real Madrid will focus on Wirtz for summer 2025.
De nem is kell hozni senkit, Camavinga is itt van, Bellingham is megpróbálhatja, Modric is kap perceket meg Gülert is írják oda, de az kicsit idegen poszt neki. Bőven van minőség, azt 1 év után le lehet szűrni a tanulságokat ki kell meg ki nem vagy kit kéne hozni.

Jön Bappé minden borulni fog, Carlo ki fogja sakkozni hogy fog ez működni, idén is valami csoda folytán megoldotta, nem is értem hogy.
Courtois
Carvajal-Rüdiger-Militao-Mendy
————Fede —— Tchou
——————Bellingham
Rodrygo———-Mbappe———Vini
Ez lesz jovore, mindenki mas a padrol probalkozhat.
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 22., szerda 22:20

Pazt Toni mester ajánlotta külön.

https://www.instagram.com/p/Cs3SbgCAR__/

Meg lehetne majd nézni kicsit többet is.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 22., szerda 22:17

Nálam Tchou - Fede - Jude az alap középpálya jövőre. De én mindenképp körülnéznek a piacon egy tapasztaltabb középpályásért, lehetőleg aprópenzért. Modric, Cama mellé még kene valaki a padra. Ceballos használhatatlan sajnos, Gulert meg nem láttuk a kp-n, Paz is lutri.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 22:02

nem mehetunk ki 2 -kpssal, atfutnak rajtunk labdavesztes utan.
kell a stabilitas.
sztem adja magat az egesz, hogy beli atveszi toni helyet, elol meg az ovet papi.
thereisonly1ronaldo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. május 22., szerda 20:23

Nekem ez kevés a kp-ra, amugy Ceballos marad?
De miért kevés? Fede, Tchou, Cama, Bellingham 4-es az alap, Lukita jó beugrós, ahogy idén és ugye sok olyan hír van, hogy Gülert Modric utódjának szánják, tehát lehet neki is a jövője a pálya közepén lesz. Ez lenne, akkor 6 ember. Ceba szerintem megy. Paz impressziv volt, amikor játszott, de neki nem lesz elég perce, a Castillaba meg nem kéne bohóckodnia, szóval kéne neki egy kölcsön. Ha sok a sérülés, vagy bármi, egy ilyen Mario Martin kaliber jövőre is felhozható lesz az ifiből.

A támadókhoz meg ugye jön a mostaniakhoz 2 plusz ember, oda is megleszünk.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 22., szerda 19:38

Nekem ez kevés a kp-ra, amugy Ceballos marad?
Egy sérüléssel, sűrű naptár, EB, Copa nyar utan bajban lehetünk.

Nico Pazzal mivan? Castillázik most? Ő elferne a keretben nálam.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 22., szerda 19:07

Nekem ebbe a felallasba szerintem kell tchoua, o adja a stabilitast. Nem latvanyos, nem olyan mint camavinga h csuszik maszik de egy beton a pali. Es nem hibazik, camaba mindig benne van egy elszort labda utan egy sargalapos belepo vagy egy felesleges csel. De ezeket kifogja noni, de ha elol lesz egy valoszinuleg nem brahim hanem rodrygo bappe vini, akkor kell mogejuk a stabilitas.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 18:49

Pad'em írta:
Galacticos írta: Atkell allni 4231re dupla 6ossal, kroos szerepkorre ugysincs emberunk, belli nem kroos kaliberu passzer.
--------------tbo------
Carva-rudi-mili-mendy
----fede---tchou---
Brahim--belli--vini
----------mbappe----
Padrol johet cama, rodrygo, guler, endrick es modric. Sima bl.
Én is ezt nyomnám, csak Fede mellé Camát tenném. Azok ketten együtt pivotban 90-120 percig robotolnak mintha nem lenne holnap ott a pálya közepén az hatalmas plusz. Valverde amúgyis középen a legjobb. Brahim helyére meg mehet is Wirtz '25-ben.

Az biztos, hogy a két franci kp-nkra jóval nagyobb szerep hárul így majd.
Tchou a szezont közepén kezdo hátul sztem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 18:45

Galacticos írta: Atkell allni 4231re dupla 6ossal, kroos szerepkorre ugysincs emberunk, belli nem kroos kaliberu passzer.
--------------tbo------
Carva-rudi-mili-mendy
----fede---tchou---
Brahim--belli--vini
----------mbappe----
Én is ezt nyomnám, csak Fede mellé Camát tenném. Azok ketten együtt pivotban 90-120 percig robotolnak mintha nem lenne holnap ott a pálya közepén az hatalmas plusz. Valverde amúgyis középen a legjobb. Brahim helyére meg mehet is Wirtz '25-ben.

Az biztos, hogy a két franci kp-nkra jóval nagyobb szerep hárul így majd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 22., szerda 18:32

Atkell allni 4231re dupla 6ossal, kroos szerepkorre ugysincs emberunk, belli nem kroos kaliberu passzer.
--------------tbo------
Carva-rudi-mili-mendy
----fede---tchou---
Brahim--belli--vini
----------mbappe----

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 17:50

Vitinha engem Modricra emlékeztetett azon a két PSG BL meccsen amit elkaptam. Faszán tolta nagyon.

Wirtzet én perpill nem tudom hátrébb elképzelni, támadósorban viszont akárhol. Át fog alakulni a középpályás játékunk, nem aggódom Carlo megoldja, ez a lenti 6-os abszolút elég kell legyen.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 22., szerda 17:44

Érdekes, hogy ennyire Wirtzet írják oda. Mostmár rendesen érdekel képes lenne e hátrébb játszani mert azt láttuk, hogy elől tud.

Nem az a szint de a mostani felhozatalból még Vitinha lehet opció. Nem is figyeltem rá eddig de idén néztem a Barca meg a Dortmund ellen és egész korrekt volt végig kb ő kapart és irányította az egész PSG-t és nem adta fel egy percig sem. Ha emberileg is rendben van akkor lehet opció.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 22., szerda 17:40

Pad'em írta: @AranchaMOBILE: Real Madrid do NOT plan to sign a Kroos replacement this summer. The club does not see a Kroos replacement on the market. Next summer, it will be considered and the club will search for a ‘controller’ during the season. Jude Bellingham will play deeper in midfield next season.

Real Madrid’s midfield for 24/25: Camavinga, Tchouaméni, Valverde, Modric, Ceballos and Bellingham.

@BILD — Real Madrid see Florian Wirtz as the perfect long-term replacement for Toni Kroos and are closely monitoring him.
@marca — Real Madrid will try hard to sign Wirtz in 2025.
@relevo — Real Madrid will focus on Wirtz for summer 2025.

Vissza: