Na vegre megjottelferni írta: Hagyjál már hehe a faszságaiddal
Elmondhatatlanul szintekkel jobb focista Kroos, pedig én még láttam is bőven Gutit varázsolni.
Szerintem még ganso is jobb volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 24., péntek 15:51
Na vegre megjottelferni írta: Hagyjál már hehe a faszságaiddal
Elmondhatatlanul szintekkel jobb focista Kroos, pedig én még láttam is bőven Gutit varázsolni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 24., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 24., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 24., péntek 15:42
Talán gólpasszok tekintetében élesebb volt a szeme, de ennyi. Minden másban Toni a jobb, sokkal komplexebb.tomi_b írta: És szerintetek (tényleg csak kíváncsiságból) a játék mely elemeiben volt jobb Guti, mint Kroos?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 24., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 24., péntek 15:34
Eleve nehez megmondani, mikor mas poszt, mas szerepkorben jatszottak. Kinek a pap, kinek a paplan. Szerintem Guti jobb focista volt, mint Kroos, de negyed annyira sem profi, mint a Nemet.ferni írta: Hagyjál már hehe a faszságaiddal
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 24., péntek 15:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 24., péntek 13:05
jó hát azért volt valaha egy guti is.realbeckham írta: https://vm.tiktok.com/ZGe4LCJk4/
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. május 24., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 22., szerda 21:50
Nagy pillanata sok volt, de sztem van 2 jelenet, ami igazából összefoglalja, hogy mekkora zseni: a Vininek intős kiugratás, meg amikor most a bm ellen a visszavágón belerepült vmi indításba, amit ha nem tesz, begyalogolt volna a kapuba a csatár.Galacticos írta: Azert igy gondolkodva a legnagyobb pillanatán nem nagyon tudnek valasztani. Ott volt a barca elleni integetes utani assist viniciusnak, most a bayern elleni talán meg nagyobb assist volt, a shakhtar elleni atemelos golja vagy a szogleg gol a szuperkupan amirol az elo kep is full lemaradt es ott voltak mellettw a vedkegyeve váló guritasok laposan a rovid kapufa melle. Oriasi a pali, azert remelem hogy ha ugy adodik tiszteletbol ha kapunk tizenegyest neki adjuk. Egyebkent karrierjet tekintve 5/5 de nalunk egyszer sem lott.
danke
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 22., szerda 21:26
És 80.000 lesz a búcsúztatónRealista24 írta: 8000 szurkoló van nagyjából.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 22., szerda 20:57
Amugy kegyetlen. Azert nem sok nemet lesz ekkora legenda kulfoldon.Faust írta:Ez a sok wannabe ubermensch mennyire kilehetett, hogy a srac mar taknyos koraban Real mezben focizott.M1Ö írta:
Egy Bayern fan borítékolt
Én még nem fogtam fel. Betis meg a Dortmund ellen olyan férfiasan fogok sírni, hogy csak na...
HozzászólásSzerző: Limaten » 2024. május 22., szerda 20:55
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 22., szerda 20:54
Vannak gyöngyszemek amugyRe: Toni Kroos - 8
Hozzászólás2020. január 4., szombat 11:38
szerintem innen fog visszavonulni, nem hiszem még 32-33 évesen bohóckodna vhol. utanpótlás szférában elbírnám képzelni nálunk
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 20:52
Ez a sok wannabe ubermensch mennyire kilehetett, hogy a srac mar taknyos koraban Real mezben focizott.M1Ö írta:Remy írta:Amugy erdemes visszaolvasni a topic elejere. Kis nosztalgia.Egy Bayern fan borítékolt"Kroosnál fog még félreállni a madridosok szája, ezt borítékolom. Én örülök, ha megy, töltelékember nem kell, csak igazi klasszis."
Én még nem fogtam fel. Betis meg a Dortmund ellen olyan férfiasan fogok sírni, hogy csak na...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 22., szerda 20:48
mondtamKerlon írta: Wilkommen Toni! Wir ficken Alle. Nem kell hozzáfűzni semmit, zseniális igazolás.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. május 22., szerda 20:29
Remy írta:Amugy erdemes visszaolvasni a topic elejere. Kis nosztalgia.
Egy Bayern fan borítékolt"Kroosnál fog még félreállni a madridosok szája, ezt borítékolom. Én örülök, ha megy, töltelékember nem kell, csak igazi klasszis."
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 22., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 19:58
Na milyen visszafogottan köszöntötted. Nem is jött karrier ende bácsi fél éven belül, hanem inkább kimaxolta a Fußballt, többízben 7 darab BL döntővel. Mbappével is majd ilyen szerényen lécciRemy írta:Amugy erdemes visszaolvasni a topic elejere. Kis nosztalgia.Remy írta: Még anno a Leverkusenben figyeltem fel rá. Jó játékosnak tartom, aki sokat melózik, és jól bánik a labdával. Azt nem mondom, hogy a legjobb a posztján, de bőven erősítés lesz, és vele együtt meglehet a 11!
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 19:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem