semmi bajom vele, de nekem a védő ott kezdődik, hogy Rüdi, Ramos, Varane, többekkel ellentétben nekem Mendy is megfelel, Militao valahogy jó jó de nem ide való, sok sok meccs fog még rajta elmenni.tomi_b írta: Ezek szerint én valami egészen más csatornát néztem tavaly, amikor is Militao kimagaslóan a legjobb védőnk volt.
Sokan meg is jegyezték, hogy mennyit volt jegelve és szerencse is hogy fordult a kocka, mert így nem adtuk vagy üldöztük el.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Re: Kommentáld a híreket
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ezek szerint én valami egészen más csatornát néztem tavaly, amikor is Militao kimagaslóan a legjobb védőnk volt.
Sokan meg is jegyezték, hogy mennyit volt jegelve és szerencse is hogy fordult a kocka, mert így nem adtuk vagy üldöztük el.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
szerintem egyáltalán nem jó védő Militao. Félelem érzésem van ha kezd vagy vezetik rá a labdát, volt pár jó meccse ahol kijött neki de összességében nekem nem nyerte el a tetszésem, felőlem mehetne isten hírével.hehetheoriginal írta:nem értek egyet.Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.
miliben kicsit se bízom, már a sérülése előtt is sokat hibázott, rudin kivul a többi meg hagyjuk is kategoria. aztan pl rudi is benne lesz a korban lassan, serules is benne van akár.
tucsimucsi meg nem kv.
magyarul van egy kezdő kiado pozi, ha a jolo gyerek amiatt nem jön, hogy nem garantalt a helye, ez a kifogas, akkor ne is jojjon inkabb, ilyen béta loser mindset nem kell.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pad'em írta: Militao kapcsán nem tudom mi ez a nagy bizalmatlanság, szerintem ha felépíti magát nyáron megint top lesz. Arra az emlegett rengeteg hibára én nem emlékszem a sérülése elöttről. Mindenképp a Rüdi, Militaoval kezdünk ősszel az fix, aztán majd kiderül, konstans nem játszottak együtt sose, tavaly Rüdi 1-szer kezdő volt, 3-szor pados, nem csoda ha nem tudtak összeszokni.
4 kh mellé nem fogunk venni egy 5-et, továbbra sem a City vagyunk.
Nekem is az rémlett, hogy a sérülése előtt gyenge volt. Szerintem utoljára a bl győztes szezonban volt extra, alabaval. De ott is benne volt a hiba, csak a sebességével korrigált.
Ha lenne egy elerheto, jo cb en bedobnam a busz alá. Igy viszont, hogy nincs, a következő szezont nalam megkapná. Viszont valami backup kell. Yoro vagy Marin.
ZIDANE
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Militao kapcsán nem tudom mi ez a nagy bizalmatlanság, szerintem ha felépíti magát nyáron megint top lesz. Arra az emlegett rengeteg hibára én nem emlékszem a sérülése elöttről. Mindenképp a Rüdi, Militaoval kezdünk ősszel az fix, aztán majd kiderül, konstans nem játszottak együtt sose, tavaly Rüdi 1-szer kezdő volt, 3-szor pados, nem csoda ha nem tudtak összeszokni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem értek egyet.Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.
miliben kicsit se bízom, már a sérülése előtt is sokat hibázott, rudin kivul a többi meg hagyjuk is kategoria. aztan pl rudi is benne lesz a korban lassan, serules is benne van akár.
tucsimucsi meg nem kv.
magyarul van egy kezdő kiado pozi, ha a jolo gyerek amiatt nem jön, hogy nem garantalt a helye, ez a kifogas, akkor ne is jojjon inkabb, ilyen béta loser mindset nem kell.
thereisonly1ronaldo
Rafa Marin meg egy spanyol kozepcsapatban is a gyengebb jatekosok koze tartozik, milyen alapon jatszana a Realban?
- Pad'em
Ha Nacho lépne én is azt mondom elhozzuk végül. Ha marad akkor nem jön védő, Marin se. Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.Realista24 írta:Szerintem meg Yoro jonni fog.mexes írta:
Yoro jövőre már arab börtön lakó lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg Yoro jonni fog.mexes írta:Yoro jövőre már arab börtön lakó lesz.el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.
Ha nem válnak be, jövőre Yoro és Davies is lejáró szerződésű.
Személy szerint JHV-et is hoznék, de a hírek alapján a klub nem nagyon erőlteti a dolgot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Yoro jövőre már arab börtön lakó lesz.el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.
Személy szerint JHV-et is hoznék, de a hírek alapján a klub nem nagyon erőlteti a dolgot
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezer éve ezt mondom de mindig le vagyok hurrogva. Egy belsővédő párosnál az 1+1 nem mindig 2, lehet 3 is meg 1.5 is.. Habitusra, játékstílusra is passzolni kell, kiegészíteni egymást stb.. Ettől még jobb ötlet nincs jelenleg, meg kell nézni őket jövőre megint jelen állás szerint, Nacho meg Alaba nem reális opció a kezdőre.wZoLee7 írta: Szerintem akkor neked az idő megszépítette az emlékeket, mert a Rüdiger-Militao páros szerintem soha nem működött igazán jól.
Nem illik.
- h3x0r
Igy az elmult evek alapjan nem gondolom, hogy az ara lenne a problema. Ha kinezunk valakit es o is ide akar jonni, azt egyszeruen leigazoljuk._Bushido_ írta:Yoro túl drága, holott csak 1 év van hátra neki a szerzodesebol. 40 még oké lett volna a klubnak, de a 60 irreális. Közben lehet a psg viszi is.hehetheoriginal írta: nacsosz edes istenem bazmeg, mar azt hittem tenyleg megszabadulunk tole meg az ellenfelnek adott golpasszaitol
Elobb tudom elkepzelni, hogy Yoro nem biztos a kezdo poziciojaban (Alaba seruleset nezve, Rudiger es Militao mogott meg harmadik szamukent is rengeteget jatszhatna) es kozben a PSG-tol is kapatott egy magasabb ajanlatot.
Csatar posztra se igazoltuk le Kane-t, mert lemaradtunk Mbapperol. Most se fogunk sietve keresni egy vedot, csak azert, hogy igazoljunk valakit, ha lemaradunk Yoro-rol. Inkabb marad Nacho egy extra evet, addig kitalaljuk kit hozzunk el. (34 evesen 4 gyerekkel valoszinuleg o is hajlana a maradasra)
Óriási ötlet lenne, mindenki a mostani szabályok szerinti lesre állítást gyakorolta egész életében.Realista24 írta: Bytheway a FIFA implementalni akarja Wenger les szabalyat, ami olyan valtozast von maga utan, hogy csak az fog szamitani lesnek, ha a tamado minden testresze elorebb van a vedonel.
Ezt leszamitva amúgy jó ötlet! több gólt jelentene.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bytheway a FIFA implementalni akarja Wenger les szabalyat, ami olyan valtozast von maga utan, hogy csak az fog szamitani lesnek, ha a tamado minden testresze elorebb van a vedonel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is irta, hogy Carlo a brazilok edzoje lesz, meg valamit teljes mellszelesseggel cafolt, mas csapatot illetoen, hogy az biztos nem fog megtortenni, soha nem is volt szo rola.Pad'em írta:Nem volt hivatalos, csak a portálok hozták le kb fixen.Berti írta: De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.
Romano másodjára ég be, áprilisban Kroos hosszabbítását hozta exkluzívként, pár hete Nachóról irogatja, hogy távozik.
Nyilvan vegul ugy lett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az fasza, akkor papi is bukóPad'em írta:Nem volt hivatalos, csak a portálok hozták le kb fixen.Berti írta: De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.
Romano másodjára ég be, áprilisban Kroos hosszabbítását hozta exkluzívként, pár hete Nachóról irogatja, hogy távozik.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Nem volt hivatalos, csak a portálok hozták le kb fixen.Berti írta: De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem akkor neked az idő megszépítette az emlékeket, mert a Rüdiger-Militao páros szerintem soha nem működött igazán jól. Alaba meg amikor gyenge volt akkor olyan szinten volt borzalmas mint Nacho amikor rossz. Semmivel sem volt jobb. Hétvégén minden kiderül, ha Nacho elköszön akkor megnyugodhattok ti, én meg majd akkor kezdek el aggódni amikor Militao és Alaba sérülései és formája mellé egy Marin lesz még bevethető a védelemben.Berti írta: Rudiger egymagában nem megoldás, de hogy Nacho legyen a párja az instant tökönszúrás.
Militao sérülése előtt beton volt, a nyáron helyrepofozza magát és remélhetőleg a szezont már ugyan úgy kezdi mint azelőtt.
Alaba mikor jó, akkor jobb mint Nacho és mikor gyenge, akkor sem annyira gyenge mint a gyenge Nacho.
De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.
Rudiger egymagában nem megoldás, de hogy Nacho legyen a párja az instant tökönszúrás.
Militao sérülése előtt beton volt, a nyáron helyrepofozza magát és remélhetőleg a szezont már ugyan úgy kezdi mint azelőtt.
Alaba mikor jó, akkor jobb mint Nacho és mikor gyenge, akkor sem annyira gyenge mint a gyenge Nacho. Ő harmadik számú opciónak rendben lehet, viszont ilyen fizetésért elég luxus. És akkor marad az a 4 számú opció, ami legjobb esetben évi 10 meccset jelent. Ide ne a klub kapitánya legyen az alternatíva, már Marcelo alatt is undorító volt. Vagy jöjjön valami fiatal tehetség erre a szerepre vagy Tchuameni legyen az opció, mivel a középpálya telitetebb lesz mint idén, hiába megy Kroos.
Rudiger egymagában nem megoldás, de hogy Nacho legyen a párja az instant tökönszúrás.
Alaba mikor jó, akkor jobb mint Nacho és mikor gyenge, akkor sem annyira gyenge mint a gyenge Nacho. Ő harmadik számú opciónak rendben lehet, viszont ilyen fizetésért elég luxus. És akkor marad az a 4 számú opció, ami legjobb esetben évi 10 meccset jelent. Ide ne a klub kapitánya legyen az alternatíva, már Marcelo alatt is undorító volt. Vagy jöjjön valami fiatal tehetség erre a szerepre vagy Tchuameni legyen az opció, mivel a középpálya telitetebb lesz mint idén, hiába megy Kroos.