Zene
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Zene
A rap zenét kedvelőknek ajánlom figyelmébe a "Reel Wolf Presents - The Underworld" című albumot!
Friss, idei lemez. Tracklist - Rajta pl tech N9ne, Vinnie Paz, Bizarre (D12), Hopsin
Az első klipp róla: Vinnie Paz, Tech N9ne, ILL Bill, Slaine, Bizarre & more - THE UNDERWORLD
Chamillionaire - H Town Legend Freestyle
Friss, idei lemez. Tracklist - Rajta pl tech N9ne, Vinnie Paz, Bizarre (D12), Hopsin
Az első klipp róla: Vinnie Paz, Tech N9ne, ILL Bill, Slaine, Bizarre & more - THE UNDERWORLD
Chamillionaire - H Town Legend Freestyle
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ebbe holnap (vagyis ma) belehallgatok, kíváncsi vagyok. Jó zenéket csinál a csajszi, egyszer volt szerencsém az egyik bulijához, nem kicsit adta.sentry írta:Beatman and Ludmilla - Bazantar (Original Mix)
Bár nem annyira friss, de hátha valakinek új. Még mindig .
Lesz héten Győrben, de k_rva leadások miatt nem tudok elmenni Ludmillára ..... pedig...jaj lenne.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Beatman and Ludmilla - Bazantar (Original Mix)
Lesz héten Győrben, de k_rva leadások miatt nem tudok elmenni Ludmillára ..... pedig...jaj lenne.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pár ma megismert zene:
M.I.A. - Paper Planes
Nervo - You're gonna love again
Csík Zenekar - Hóban, fényben
M.I.A. - Paper Planes
Nervo - You're gonna love again
Csík Zenekar - Hóban, fényben
"And my heart will leave you never."
-
- ___Samy___
az mekkora zeneZsombor írta:Justin Timberlake f/ J. Cole, A$AP Rocky, & Pusha T "TKO (Black Friday Remix)
Még ropog, nagyon nagy pacsi Timberlake-nek.
Justin Timberlake f/ J. Cole, A$AP Rocky, & Pusha T "TKO (Black Friday Remix)
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tech N9ne-t bírom.. Worldwide Choppers a legjobb száma!Anis írta: Én is eléggé megkedveltem a munkásságát. Belehallgattam az eddigi albumjaiba és az előzőn találtam jó pár olyan számot amiket időnként előveszek.
Mellette még a Tech N9ne, Prozak, Rittz, Trae Tha Truth féle vonal ami mostanában megy.
A középső kettő ajánlom neked is ha még nem ismerted volna őket.
Prozak zenéje is nagyon jó! Rittz és Trae Tha Truth -t nem ismerem.. Töltöm is az albumaikat, köszönöm az ajánlást! ;)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Zooly - Twerk Sum - nemtom mennyire szeretik itt a trappet, de hátha valakinek bejön még rajtam kívül
más:
Indica- Scissor, paper, rock
más:
Indica- Scissor, paper, rock