Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

___Samy___

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 24., péntek 12:37

The coaching staff are very clear, Courtois is going to start in the Wembley final. They greatly appreciate Lunin's work, but they don't trust him. He has some details that do not convince them.

— @Rodra10_97
Oriasi faszsag
Jamie Carragher: “Jude Bellingham is Real Madrid’s star but it is Phil Foden who reminds me of Zinedine Zidane. Jude is a phenomenon but Foden is the more naturally gifted footballer.” @TeleFootball
Csori mar megcsomolt a Real Madridtol az utobbi 10 evben😂😂😂
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 24., péntek 12:35

öreg arjen azért nem kicsit volt jobb játékos, mint ez a foden.
ez a foden ilyen gyengébb davidsilva kiadás kb, jó-jó, nem rossz, de nincs túl sok extra.
They greatly appreciate Lunin's work, but they don't trust him
köszönöm :lol: :lol: :lol: :coffee:
pláne ha odateszed elé az örökös assistkirály nacsoszt....
thereisonly1ronaldo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 24., péntek 12:34

Foden hasonlít neki Zidanera ??
Hol?
Ez a hülye pundit látta egyáltalán Zizout focizni??
Teljesen más stílus a kettő
Foden inkább olyan Robben- féle arc.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 24., péntek 12:18

Realista24 írta: Alfredo Duro elindult gyalog a Wembleybe.

Az El Chiringuito egyik allando szereploje minden BL dontore gyalog megy el, amiben a Real Madrid erdekelt. :salute:
Jó kondiba lehet. :mrgreen:

Jamie Carragher: “Jude Bellingham is Real Madrid’s star but it is Phil Foden who reminds me of Zinedine Zidane. Jude is a phenomenon but Foden is the more naturally gifted footballer.” @TeleFootball

Ennek mindegy, csak ne Real játékos legyen. :lol:

Toni Kroos has not asked for any special farewell or ceremony for tomorrow. But there will be a banner to say goodbye to him and also Carlo Ancelotti will sub him off, so he can receive a final ovation. @COPE 🤍

The coaching staff are very clear, Courtois is going to start in the Wembley final. They greatly appreciate Lunin's work, but they don't trust him. He has some details that do not convince them.

— @Rodra10_97
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 24., péntek 10:23

Realista24 írta: Inter Miami vinne Nachot, Nacho pedig szeretne az MLS-ben jatszani.
Szevasz.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 24., péntek 10:07

Inter Miami vinne Nachot, Nacho pedig szeretne az MLS-ben jatszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 24., péntek 10:06

Alfredo Duro elindult gyalog a Wembleybe.

Az El Chiringuito egyik allando szereploje minden BL dontore gyalog megy el, amiben a Real Madrid erdekelt. :salute:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 24., péntek 8:44

Real Madrid have made their final decision: they will NOT allow Kylian Mbappé to play the Olympics. It's OVER. @lequipe 🇫🇷

Nagyon helyes.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 24., péntek 7:51

Yoro tovabbra is a Realt preferalja, es latja magaban a "Varane"-t es az utjat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 24., péntek 6:57

Kylian Mbappé has officially signed the paperwork and bought his house in Madrid for €18M.

He’ll be neighbors with Sergio Ramos and live close to Real Madrid Sports City. @larazon_es

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 20:40

“Your mother said everyone knows where you're going.”
Mbappé: “If she knows, ask her, because I don't know (laughs).”

“Are you joining Real Madrid?”
Mbappé: “I'm leaving PSG, for now that's the only thing to know (smiles).”

Al Hilal, összeáll a Neymar Mbappé Mitrovics támadósor, hehe voltam :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 23., csütörtök 19:50

Kylian Mbappé: "Olympics? Everyone knows what I want to do. I think we need to let things happen. I’ll be happy no matter what decision is made. Olympics in Paris is special. When I know more, I'll talk. But right now, I have no idea. It's not up to me. When I'm sent a message, I'll be there to receive it.”

Tchouaméni is also in the conversation for the number 8 shirt. This was the number he wore at Monaco. In fact, he chose the number 18 at Real Madrid because the 8 was already occupied but if Valverde wants the 8, he will take it without question.

— @diarioas

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 23., csütörtök 16:22

Pad'em írta:
ziro4vr írta:
A noname arc pont hitt Rudiban is végig. :mrgreen:

Amúgy meg értő olvasás, képességekre Militao mindig is top volt, de továbbra is védőpárosról beszélünk, én legalábbis, ott meg nem mindegy ki van ki mellett szerintem.
Mikor láttuk a Rüdi, Mili védőpárost huzamos ideig együtt játszani? Elsö évében tette Carlo Rüdit össze vissza, csere volt többségében, de játszott szélen is, szerintem nem volt lehetőségük összeszokni. Jövőre kiderül, Alaba ki tudja mikor tér vissza, meg lesz a lehetőség.
Teljesen mind1 Alaba mikor tér vissza. Nem működött eddig soha a Militao-Rüdiger, de jövőre az lesz a kezdőnk ha csak nem érkezik komolyabb igazolás (nem fog). Ha már Kroos kivételével mindenki marad akkor ennek a párosnak is meg kell adni a lehetőséget

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 16:07

ziro4vr írta:
hehetheoriginal írta: Rudiban se hitt itt kb rajtam meg 1-2 emberen kivul senki....
Militao serulese kellett hozza, hogy rendes jatekpercet kapjon.... Nevetseges

Amúgy meg értő olvasás, képességekre Militao mindig is top volt, de továbbra is védőpárosról beszélünk, én legalábbis, ott meg nem mindegy ki van ki mellett szerintem.
Mikor láttuk a Rüdi, Mili védőpárost huzamos ideig együtt játszani? Elsö évében tette Carlo Rüdit össze vissza, csere volt többségében, de játszott szélen is, szerintem nem volt lehetőségük összeszokni. Jövőre kiderül, Alaba ki tudja mikor tér vissza, meg lesz a lehetőség.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 23., csütörtök 15:49

hehetheoriginal írta: Rudiban se hitt itt kb rajtam meg 1-2 emberen kivul senki....

Nem illik.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. május 23., csütörtök 15:47

hehetheoriginal írta:
en bedobnam a busz alá
:lol:
I love it :kalapos:

De amugy ja. Az nalam nem jo vedo, aki sokaig hoz egy konstans jo teljesítményt, viszont mindig benne van a dekoncentraltsag, a varatlan hiba, a hirtelen rovidzarlat.
Nem egy golt kaptunk az olyan ki nem kenyszeritett hibaibol, ami helyzeteket, szituaciokat korabban ő vagy mas is rutibonbol megoldanak. Ez a baj, a folyamatos erzes, hogy jon a ki nem kenyszeritett hiba, es kapjuk belole a golt. Osszessegeben nalam nem megbizhato.
Nem tudom mi az oka, de szinte az osszes brazil top kozephatved evtizedek ota szenved ettol a dologtol, kezdve junior baianotol, lucion, david luizon, thiagosilvan at militaoval bezárólag..
Talan a tulzott onbizalom, hogy amugy tudjak, hogy fizikalisan, technikailag, minden teren a taplaleklanc csucsan vannak/kene legyenek, es ezert elbizzak magukat talan, nem tudom.... Ez tiszta sportpszichologia, semmi koze a futballtudashoz, fejben dol el.
En real madridkent ezt nem engednem meg, most, hogy megint korszakos csapat van, nem hagynam szetesni a vedelmet, legalabb a vedelem fele hianyzik, ha carvajal kimegy, akkor 3/4-ede

hát azért azzal a fizikai résszel kicsit kötöszködnék, a felsoroltak között mindegyik fizikáli volt kivéve Militaot, kis véznának tűnik, tudom Rüdiger is de ő magasabb mégis meg ő ilyen paraszterő feelinges, nagyon dekoncentrált Militao, ahogy kérődzik, nagyon magabiztos, aztán meg mégse egy Maldini :D szerintem hamar el is fogy amugy, egyszer játszott jobbhátvédet már nem emlékszem ki ellen, rendesen zihált az nagyon feltűnt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 15:36

áprilisban ziro és BlancoMark isteníti, hogy legjobb védő a világon,
kik ezek?
Noname arcok :coffee: :kalapos:

Rudiban se hitt itt kb rajtam meg 1-2 emberen kivul senki....
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 15:34

tomi_b írta: Ezek szerint én valami egészen más csatornát néztem tavaly, amikor is Militao kimagaslóan a legjobb védőnk volt.

Sokan meg is jegyezték, hogy mennyit volt jegelve és szerencse is hogy fordult a kocka, mert így nem adtuk vagy üldöztük el.
Én se értem ezeket a kommenteket. Most direkt visszaolvastam 2023 tavaszát a topicjában, áprilisban ziro és BlancoMark isteníti, hogy legjobb védő a világon, valaki örült, hogy ZZ nem kergette el, stb :lol: Aztán májusban írták ketten, hogy kicsit leeresztett szezon végére. Aztán nyár, és első meccsen megsérült augusztusban.

Ha formában van, elit, ezt szerintem már bizonyította elégszer.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 15:33

en bedobnam a busz alá
:lol:
I love it :kalapos:

De amugy ja. Az nalam nem jo vedo, aki sokaig hoz egy konstans jo teljesítményt, viszont mindig benne van a dekoncentraltsag, a varatlan hiba, a hirtelen rovidzarlat.
Nem egy golt kaptunk az olyan ki nem kenyszeritett hibaibol, ami helyzeteket, szituaciokat korabban ő vagy mas is rutibonbol megoldanak. Ez a baj, a folyamatos erzes, hogy jon a ki nem kenyszeritett hiba, es kapjuk belole a golt. Osszessegeben nalam nem megbizhato.
Nem tudom mi az oka, de szinte az osszes brazil top kozephatved evtizedek ota szenved ettol a dologtol, kezdve junior baianotol, lucion, david luizon, thiagosilvan at militaoval bezárólag..
Talan a tulzott onbizalom, hogy amugy tudjak, hogy fizikalisan, technikailag, minden teren a taplaleklanc csucsan vannak/kene legyenek, es ezert elbizzak magukat talan, nem tudom.... Ez tiszta sportpszichologia, semmi koze a futballtudashoz, fejben dol el.
En real madridkent ezt nem engednem meg, most, hogy megint korszakos csapat van, nem hagynam szetesni a vedelmet, legalabb a vedelem fele hianyzik, ha carvajal kimegy, akkor 3/4-ede
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 23., csütörtök 15:29

el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

Ha nem válnak be, jövőre Yoro és Davies is lejáró szerződésű.
:salute:
nem én írtam :mrgreen:

amúgy kh attól függ, mire keresünk :hmmm:
ha játszatni is akarjuk, első számú cserének jön, jöhet Yoro, de a pad végére hülyeség lenne rakni
ott elvan Nacho vagy Marin
meg persze Alaba, de őt gondolom nem ilyen szerepre szánják….

Vissza: