MP megjelenése már alapból ezt a dilemmát hordozza magában: tiszta lelkiismerettel belenyugszunk Orbán hatalmába vagy egy-két morálisan megkérdőjelezhető politikai eszközzel, de leváltjuk.
Itt egy nagyon jó gondolat, amit találtam.
Ezt a bebetonozott szart nem lehet csak úgy leváltani, ha tetszik ha nem.
Én azt látom, hogy ha ez a sok haszontalan párt el lesz tüntetve 2026ban, akkor 2030ban már reális esély is lehet bármire.
Elképesztő az a tömeg, ami előtt napról-napra, településről településre beszél MP.
Van egy határ, ami mindenkinél máshol van, nálam eddig ezt nem lépte túl MP.
Nem lehet anélkül leváltani ezeket, hogy ne mocskolnád össze magad valamennyire, ha valaki szerint ez lehetséges álomvilágban él.
Ha valaki egy ilyenbe belekezd sajnos lesznek ilyen dolgok, de olyan szinteken járunk már a Fidesznél, hogy ezek annyira apró történések, hogy kb említést se érdemelnek.
Lölő baszki naponta 1 milliárdot keresett... És ez csak a hivatalos és csak Lölő.
Fel nem lehet fogni ami itt megy.
Közben ki van árulva az ország az Oroszoknak meg Kínának nyíltan, de mi baszod azon problémázunk, hogy nem megy el vitázni.
Persze csúnya gonosz MP emiatt, miközben ő meg elvárja ugyanezt de na...
Hasonlítsuk már össze a kettőt.
Tényleg nézzétek meg ezt és gondoljatok bele, hogy ti min problémáztok MP-n és mik is a valós problémák.
Ezek emberek százezreit nyomorítják meg pszichésen nap mint nap és nyomasztják őket, hogy HÁBORÚ csak azért hogy hatalmon maradhassanak... És a miértjét ki más mint maga a fiatalabb Orbán el is mondja
Nem lesz egy hibátlan lovag, aki megjelenik egy fehér paripán és leváltja a Fideszt.
Értékeljétek át picit, hogy mik is a valós problémák és MP-vel kapcsolatban meg mik vannak felhozva.
Ennél rosszabb egyszerűen nem lehet, mint ami van, tényleg itt egy alternatíva, ami mögé be lehet állni és be is álltak már sokan.
Lesz ennél jobb opciónk a közel jövőben, ami mögé ennyire széles társadalmi réteg beáll?
Kicsi rá az esély.
Van vesztenivalónk bármi is?
Semmi.
Lehet itt a Vonát meg MZPt támogatni, nekem is szimpatikusak, felhozni miket csinált a Momentum az EU parlamentben vagy hogy de jó az MKKP és lehet is rájuk szavazni, de sajnos ebből ők se fognak jól kijönni, mert van egy nagyobb cél.
Fideszt el kell takarítani a faszba az elkövetkező 6 évben, mert már akkor is lehet túl késő lesz és erre ha tetszik, ha nem egyetlen opció van jelenleg.
Majd ha nem a Fidesz lesz hatalmon akkor meg vissza lehet építeni szépen lassan a dolgokat, mert szerintem szükség van még az MKKPra is meg azokra a gondolatokra is, amiket Vona fogalmaz meg, mert neki is vannak jó elképzelései, de addig sajnos az ő játékszabályaik szerint kell játszani és fognak kukába menni olyan dolgok is, amiknek nem kéne.