Tehát azért valamivel mégis többet Mindenesetre rohadt kíváncsivá tettek, ha lesz időm, tuti nekiesek a könyveknek az elejétől...primrose írta:semmi
Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Előbbiben több a művészi elem, illetve a kamerahasználat sem rossz. Főleg, amikor egy gólyát filmeznek. De mindenképp érdekes. Csak kár, hogy nincs hd-ben, vagy legalább valami feljavított változatban.Faust írta:A Jöjj és lásd és a Katyn is nagyon régóta vaccslisztes...utóbbihoz Szijerra mester meghozta most a kedvemet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2013. december 1., vasárnap 21:31-kor.
A Jöjj és lásd és a Katyn is nagyon régóta vaccslisztes...utóbbihoz Szijerra mester meghozta most a kedvemet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ma volt a tv-ben a Tokioi hajsza. Kicsit érdekes is volt látni, hogy felrobban a tag, de a hatodik részben vígan verete a mustang police-al ...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A hetedikkel gondoltam, nem most rögtön. A végére úgyis beszúrják, hogy az ő emlékére, ez már biztos, de akkor ahhoz legyen megfelelő színvonalú, és végleges lezárás. Kezdjenek újat, hiszen nem bonyolult autó filmeket összehozni. Ha már vele indult, akkor vele is fejeződjön be. Sőt jeleneteket is tudnak gyártani vele, hiszen van rá technikájuk, és nem is bonyolult. Ha már a filmből akarják stílusosan kivenni.h3x0r írta: Valoszinuleg a forgatokonyvet ujrairjak es par honapon belul ismet elkezdhetik a forgatast. Ha nem sikerul juliusig befejezni, akkor par honapot csuszik a bemutato.
A legtobb magyar cikk ugy szuletik, hogy valamelyik angol oldalon elolvassak a cikket es leforditjak. Ha azon az oldalon nem irjak le konkretan a sofor nevet, akkor a magyar cikkbe se lesz benne. Es mivel az online oldalakon a sebesseg fontos, ezert nem kezdenek el keresni az angol oldalakon, hanem a mar leforditott magyar cikket vagy ez az egyben atveszik, vagy atirjak egy kicsit.
---
Az érdekes, mert én a legtöbb külföldiben meg láttam. De mindegy is. Nem is magyarul olvastam először.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már a Tokiói hajszában meghalt, tehát nem új dolog.h3x0r írta:Azert nem kene spoilerezni beloleRemy írta:
Vagy szimplán átírják, és Statham megöli a filmben, azaz ki is van írva. Így kissé drámai lesz a 7. rész, hiszen 2 karakter is meghal benne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Azert nem kene spoilerezni beloleRemy írta:Vagy szimplán átírják, és Statham megöli a filmben, azaz ki is van írva. Így kissé drámai lesz a 7. rész, hiszen 2 karakter is meghal benne.h3x0r írta:
Valoszinuleg a forgatokonyvet ujrairjak es par honapon belul ismet elkezdhetik a forgatast. Ha nem sikerul juliusig befejezni, akkor par honapot csuszik a bemutato.
sentry éhes vagy? egyél egy snickerst légyszíves.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy szimplán átírják, és Statham megöli a filmben, azaz ki is van írva. Így kissé drámai lesz a 7. rész, hiszen 2 karakter is meghal benne.h3x0r írta:
Valoszinuleg a forgatokonyvet ujrairjak es par honapon belul ismet elkezdhetik a forgatast. Ha nem sikerul juliusig befejezni, akkor par honapot csuszik a bemutato.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Ez igy szep es megertem, hogy sokak szerint le kene zarni a filmszeriat.Anyaka írta:Sajnálom, hogy meghalt, de remélem lezárják így a filmszériát, és méltóan, az emlékére, és nem húzzák le a bőrt róla tovább.
Viszont tobb problema is felmerul bennem: az egyik hogy a szineszekkel, rendezovel, producerekkel, stb mar alairtak a szerzodest. Elvallaltak ezt a munkat, oket nem rughatot ki csak ugy ni. Vagy ha ki is rugod, akkor komoly penzeket kell nekik fizetni (goondolom tobb tiz millio dollart), amibe egy filmstudio se menne bele.
A masik, hogy a forgatast mar augusztus vegen elkezdtek (Vin Diesel valamikor szeptember kozepen osztott meg par kepet a forgatasrol)
E szerint a lista szerint az 6.resz 788 millio dollaros bevetelt termelt (238 volt a forgatasi koltseg), ami 550 millios profit. Az 5. resz 626 millios bevetelevel es 209 millios forgatasi koltseggel 400 millios profit.
Az emberek egy resze szereti az ilyen filmeket, sokan meg fogjuk nezni es ezt a filmstudio is jol tudja. Nem fognak felhagyni egy legalabb 500 millios profittal rendelkezo uzlettel.
A legtobb magyar cikk ugy szuletik, hogy valamelyik angol oldalon elolvassak a cikket es leforditjak. Ha azon az oldalon nem irjak le konkretan a sofor nevet, akkor a magyar cikkbe se lesz benne. Es mivel az online oldalakon a sebesseg fontos, ezert nem kezdenek el keresni az angol oldalakon, hanem a mar leforditott magyar cikket vagy ez az egyben atveszik, vagy atirjak egy kicsit.Anyaka írta:Más: Az viszont elég nagy parasztság a magyar médiától, hogy a vele utazott emberről meg se emlékeznek, még a nevével se, talán az összes online médiából 4-5 kivétel volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
semmi. a könyv elején volt egy rész, ami a 13. körzetről szól és amit a filmből kihagytak. egyedül talán azt hiányoltam, de minden mást (és tényleg!) mindent beleraktak. amikor az erdőben voltak, akkor pl biztos voltam benne, hogy vagy a majmos vagy a madarakkal való harc közül valamelyik már nem kerül bele, de azokat is mind beletették, szóval elképesztő. Ami a kimarad részt illeti... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!semmi konkrétum nem volt, de Katniss az erdőben összetalálkozik két nővel, akik a 13. körzetbe tartanak. Persze ő nem akarja elhinni nekik, hogy létezik 13. körzet, és egyelőre ők sem biztosak benne, de erősen feltételezik, mégpedig arra alapozva, hogy ha a híradóban mutatnak felvételeket a lerombolt 13. körzetről, akkor az mindig ugyanaz a felvétel. Évről évre ugyanazt ismétlik. Katniss persze fejben ezt azzal magyarázza, hogy biztos egyszerűbb így, hogy a tv stábok nem mennek le forgatni új jelenetet a körzetbe és ezért játsszák mindig ugyanazt, de persze fülébe ültetik a bogarat.Mennyire igaz, hogy a könyvben a második rész végén, már többet tudunk a 13. körzetről?
But he is a good boy...
- nmate
Meg is értettem. Ennek a szólt az első fele, a második fele meg neked, személyesen.sentry írta:Ez volt a lényeg, igen. Pontosan ez! Kiválóan megértetted mi volt a mondandóm lényege.
más: Futótűz spoiler:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyire igaz, hogy a könyvben a második rész végén, már többet tudunk a 13. körzetről?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Futótűz
Nekem igazából már az első film is tetszett, nem értettem az akkoriban felreppenő negatívabb kritikákat, de a második film valóban jobb lett. Teljesen könyvhű, a rendezés mondhatni tökéletes, a színészi gárda pedig óriási. Jennifer Lawrencet imádom, nem csak az Éhezők Viadala miatt, hanem ott van még számos filmje, amiben szerintem tökéletes. A mostani generáció egyik legjobb színésznője és tökéletes Katniss. Stanley Tucci és Elizabeth Banks játéka szintén lenyűgöző, csakúgy mint Woody Harrelsoné. Elizabethet szerintem el kéne valami díjjal ismertetni, mert elképesztően adta vissza Effiet, aki egyébként nem egy könnyű karakter. Féltem, hogy Finnick és Johanna szerepére nem fognak jó személyt castingolni, de a választás mondhatni tökéletes lett. Elképesztően volt Johannatól az a jelenet, amikor az interjúkészítésnél kifakadt Snowra. Az egyik legjobb karakter! Peetat én jobban kedvelem mint Galet, habár a könyvben kifejezetten idegesített, hogy Peeta megfogadja, hogy mindenáron megmenti Katnisst, helyette meg folyton Katnissnak kell megmentenie őt. Nagyjából ez a filmből is átjött. Gale karakterére szeretettel gondolok, de alapvetően mindig is kicsit erőtlennek éreztem őt a könyvben is, de tudom, hogy bele kellett írni, mert mégiscsak kell egy szerelmi háromszög. Szóval jó, hogy van, de néha engem is idegesít és ez a filmben is így volt. Mindent összevetve, tökéletes szórakozás és mindenkinek bátran tudom ajánlani, nem csak a könyvrajongóknak!
9/10
Nekem igazából már az első film is tetszett, nem értettem az akkoriban felreppenő negatívabb kritikákat, de a második film valóban jobb lett. Teljesen könyvhű, a rendezés mondhatni tökéletes, a színészi gárda pedig óriási. Jennifer Lawrencet imádom, nem csak az Éhezők Viadala miatt, hanem ott van még számos filmje, amiben szerintem tökéletes. A mostani generáció egyik legjobb színésznője és tökéletes Katniss. Stanley Tucci és Elizabeth Banks játéka szintén lenyűgöző, csakúgy mint Woody Harrelsoné. Elizabethet szerintem el kéne valami díjjal ismertetni, mert elképesztően adta vissza Effiet, aki egyébként nem egy könnyű karakter. Féltem, hogy Finnick és Johanna szerepére nem fognak jó személyt castingolni, de a választás mondhatni tökéletes lett. Elképesztően volt Johannatól az a jelenet, amikor az interjúkészítésnél kifakadt Snowra. Az egyik legjobb karakter! Peetat én jobban kedvelem mint Galet, habár a könyvben kifejezetten idegesített, hogy Peeta megfogadja, hogy mindenáron megmenti Katnisst, helyette meg folyton Katnissnak kell megmentenie őt. Nagyjából ez a filmből is átjött. Gale karakterére szeretettel gondolok, de alapvetően mindig is kicsit erőtlennek éreztem őt a könyvben is, de tudom, hogy bele kellett írni, mert mégiscsak kell egy szerelmi háromszög. Szóval jó, hogy van, de néha engem is idegesít és ez a filmben is így volt. Mindent összevetve, tökéletes szórakozás és mindenkinek bátran tudom ajánlani, nem csak a könyvrajongóknak!
9/10
But he is a good boy...
Ez volt a lényeg, igen. Pontosan ez! Kiválóan megértetted mi volt a mondandóm lényege.nmate írta:, nem kell mindenhez megjegyzést fűzni és elmondani, hogy te mennyivel másképp gondolod és többiek szégyelljék magukat.
Én isten vagyok, mindenki hülye, aki nem úgy gondolkozik, ahogy én. Ez tök alap.
Már állítottam is egy szobrot magamnak a kertbe. M 10:1-es.
Szerintem az. Ki mondja meg kinek van igaza?!Kerlon írta:Azért a világon mindenhol ismert filmet nem mondanám ZS kategóriásnak.
Vagy lehet mérni valahogy a filmeket?
Van valami SI mértékegység rá?
Mindegy. Hagyjuk.
Tényleg.
Ígérem nem írok ide többet!
Nem az ismeretsége határozza meg a film kategóriáját. A horrora akadva sorozatot is mindenki ismeri, de az első két rész kivételével a többi egy rakás sz*r és erősen ZS kategóriás az összes.Kerlon írta:Azért a világon mindenhol ismert filmet nem mondanám ZS kategóriásnak.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
adom.nmate írta:Valóban előfordul, ilyen az élet, ezzel egyetértek. De attól, hogy te nem szereted ezeket a ZS kategóriás filmeket, lehet, hogy más igen...és fontos szerepe volt a F&F szériában. Nem értem, miért kelt ez felháborodást nálad. El lehet mellette menni szó nélkül is, nem kell mindenhez megjegyzést fűzni és elmondani, hogy te mennyivel másképp gondolod és többiek szégyelljék magukat.
szerk: nem beszélve arról, hogy emberként is helyt állt, sokat adományozott.
nehogy már az legyen a baj, hogy megemlékeznek róla...manapság mindenre rá szokták fogni, hogy "divatból", de azért erre talán nem lehet azt mondani...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Azért a világon mindenhol ismert filmet nem mondanám ZS kategóriásnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Valóban előfordul, ilyen az élet, ezzel egyetértek. De attól, hogy te nem szereted ezeket a ZS kategóriás filmeket, lehet, hogy más igen...és fontos szerepe volt a F&F szériában. Nem értem, miért kelt ez felháborodást nálad. El lehet mellette menni szó nélkül is, nem kell mindenhez megjegyzést fűzni és elmondani, hogy te mennyivel másképp gondolod és többiek szégyelljék magukat.sentry írta:Viszont az a szomorú, hogy úgy siratják sokan, mint Kim Jong-il halálát az észak-koreaiak....
szerk: nem beszélve arról, hogy emberként is helyt állt, sokat adományozott.
Köszi, beraktam watchlistbe. Aki tud még ilyen témában filmeket, az ne habozzon!Anyaka írta:Nézd meg a Jöjj és lásd!-ot is. Más szemszög, de mind a kettő ferdít jórészt. Téma hasonló. Még akartam régen ajánlani a filmklubban, de aztán elvetettem. Hátha valaki besokall tőle.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Katyn nekem is tervben volt, de mivel ajánlónak sem jelöltettem magam ezért természetesen elvetettem az ötletet
"And my heart will leave you never."