Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ez Puzsér teljes munkássága, itt sem volt kivétel.kierkegaard írta: ...nem volt meg a mélységi tudása..
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Orbán interjú a patriótán. méghogy nem nyitlatkozik a főni, múltkor blikk, most meg ez
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... mit_tenni/
Előre kell menni... ( óvatosan a megtekintéssel )
Előre kell menni... ( óvatosan a megtekintéssel )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
na most fejeztem be a puzsér karácsony hardtalkot. Fu hát baszki ezt így kell. Sajnos Puzsér ott volt gyenge amikor számonkérte karácsonyt, aki láthatóan tökéletesen kamuzott (korrupciós ügyek). Mármint puzsérnak konkrétumokkal kellett volna jönnie, nem volt meg a mélységi tudása. Bár biztos lehetett oka, miért nem ment bele mélyebben.
Máskülönben pl karácsony jött azzal, hogy nincs semmilyen korrupció a fővárosi cégeknél. Na most én pont ott dolgozom és szokott is jönni kari geri megbeszélésekre. Azt eltudom mondani, hogy kurvára van korrupció és a közbeszerzéseket is haveri cégek huzzák be.
Persze az biztos, hogy jobb a helyzet mint amilyen tarlós alatt volt.
Amit nagyon sajnálok, hogy mp, vitézy esetén nem ilyen minőségben ment a számonkérés.
Máskülönben pl karácsony jött azzal, hogy nincs semmilyen korrupció a fővárosi cégeknél. Na most én pont ott dolgozom és szokott is jönni kari geri megbeszélésekre. Azt eltudom mondani, hogy kurvára van korrupció és a közbeszerzéseket is haveri cégek huzzák be.
Persze az biztos, hogy jobb a helyzet mint amilyen tarlós alatt volt.
Amit nagyon sajnálok, hogy mp, vitézy esetén nem ilyen minőségben ment a számonkérés.
- h3x0r
Meg biztos nem erkeztek be a friss (belso) kozvelemenykutatasi eredmenyek.'shutterisland írta: ja egyebkent szentkiralyi akkor mikor lep vissza ?
A Gyurcsany - DK kerdesekkel nagyon megfogta Puzser, a video masodik feleben azert egesz szepen visszajott, meg ha parszor ment is a tereles.ferni írta: Azért Puzsér nagyon komolyakat kérdezett Karácsonytól, más emberrel ezt művelték volna ilyen feketegyorandras -szindrómát kapott volna azonnal, karigeri meg a lehetőségeihez képest egész jól kimagyarázott dolgokat, persze neki se sikerült mindent.
Ennel a resznel pont te jutottal eszembe:zsuninnyo írta: csak nehez elhinni egy volt fidesz tag fideszes allamtitkartol, aki hazudik mint a vizfolyas es jo fideszes modjara parton kivuli eredmenye 0 (beluli se sok).
https://www.youtube.com/watch?v=mKu14kzeq28&t=4617s
Igen Novak Katalin is fuggetlen koztarsasagi elnok volt.Dupla D írta:Vagy nincs az indulásához a Fidesznek?zsuninnyo írta:
Azzal beismernek a nagy fuggetlen szakerto tamogatasat, szoval valoszinuleg nem fog.
Szerintem is inkább van, mint nincs, de nem láttam erről semmi meggyőző bizonyítékot.
Meg mindig azt gondolni, hogy fuggetlen, hihetetlen rovidlatas szerintem. De persze mindenki azt gondol amit akar, a valoszinusege ott van, hogy fuggetlen es jot akar, csak nehez elhinni egy volt fidesz tag fideszes allamtitkartol, aki hazudik mint a vizfolyas es jo fideszes modjara parton kivuli eredmenye 0 (beluli se sok).
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Vagy nincs az indulásához a Fidesznek?zsuninnyo írta:Azzal beismernek a nagy fuggetlen szakerto tamogatasat, szoval valoszinuleg nem fog.'shutterisland írta: ja egyebkent szentkiralyi akkor mikor lep vissza ?
Szerintem is inkább van, mint nincs, de nem láttam erről semmi meggyőző bizonyítékot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Azért Puzsér nagyon komolyakat kérdezett Karácsonytól, más emberrel ezt művelték volna ilyen feketegyorandras -szindrómát kapott volna azonnal, karigeri meg a lehetőségeihez képest egész jól kimagyarázott dolgokat, persze neki se sikerült mindent.
- BlancoMark
Ha Szentkiralyi visszalepne, akkor nagyon szoros csata lenne Vitezy es Karacsony kozott. Sot, szerintem kifejezetten Vitezy lenne az eselyes. Ha nem lep vissza Szentkiralyi, akkor elhetunk a gyanuperrel, hogy Orbaneknak tokeletes ha Karacsony vezeti a varost. Lehet vele kampanyolni, lehet Gyurcsanyozni (jogosan), es o prezentalna azt hogy milyen alkalmatlan emberek vennek at a kormanyzast egy esetleges kormanyvaltas eseten.
Azzal beismernek a nagy fuggetlen szakerto tamogatasat, szoval valoszinuleg nem fog.'shutterisland írta: ja egyebkent szentkiralyi akkor mikor lep vissza ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ja egyebkent szentkiralyi akkor mikor lep vissza ?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
O volt kijelolve, o lett volna az utod, csak tul hamar akarta a hatalmat, viktor meg felretette
Most becsicskitva, pincsikent probal visszamaszni a letran a tetejere
Most becsicskitva, pincsikent probal visszamaszni a letran a tetejere
thereisonly1ronaldo
Nagyon profi a tag, hiába egy kcsg ez is.'shutterisland írta: lezer jani micsoda (fidesz bastyahoz kepest) szuperkorrekt figura szerepet veszi fel mostansag, mintha keszulne arra, hogy ha borul a fidesz, masfele is lehessen jatszani.
Nagy hibát követtek el, hogy nem lett kijelölve utód Orbán mellé, felépítve egy második ember, mert arra tökéletes lett volna Lázár.
Rogán egoja nem bírta volna ezt, de most meg pont emiatt van bizonytalanság a Fideszben, hogy mi lesz ha a főnivel történik valami.
- 'shutterisland
lezer jani micsoda (fidesz bastyahoz kepest) szuperkorrekt figura szerepet veszi fel mostansag, mintha keszulne arra, hogy ha borul a fidesz, masfele is lehessen jatszani.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hogy tudott valaki ilyen szintű mutáción keresztül menni, mint Döbrögi?ferni írta: Orbán elment Hódmezővásarhelyre, MZP mint a város polgármestere próbált vele váltani pár szót
Spoiler:
Nem sikerült
Igazi paraszt
költői kérdés.
pénz, pénz, hatalom...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Tenyleg van mihazankos indulo? Azt hittem az csak vicc, mik vannak.'shutterisland írta:ott van meg a mihazankos dr.grundtnerzsuninnyo írta: Es az embernek tenyleg ebbol a szentkiralyi, vitezy, karacsony harmasbol kell valasztani, az eszem faszom megall
- 'shutterisland
ott van meg a mihazankos dr.grundtnerzsuninnyo írta: Es az embernek tenyleg ebbol a szentkiralyi, vitezy, karacsony harmasbol kell valasztani, az eszem faszom megall
Es az embernek tenyleg ebbol a szentkiralyi, vitezy, karacsony harmasbol kell valasztani, az eszem faszom megall
- h3x0r
20. percnel jarok, Puzser: "Valamelyik zsebemben van. Kinyomtattam a programodat - elovesz egy negyed A4-es lapot - Nem fognak kipusztulni az esoerdok miatta."hehetheoriginal írta:Ez mar picit arcbakönyöklősebbsoadroli írta: Hard Talk Puzsér Róberttel és Karácsony Gergellyel