Divat
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Divat
Sziasztok!
Most rendeltem először Dhgate-ről mezt és most jött SMS a Postától hogy vámkezelték, csütörtökig van időm befizetni. Én azt hittem azt beleszámolták az árába vásárláskor.
Ez mindig így zajlik?
Most rendeltem először Dhgate-ről mezt és most jött SMS a Postától hogy vámkezelték, csütörtökig van időm befizetni. Én azt hittem azt beleszámolták az árába vásárláskor.
Ez mindig így zajlik?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sziasztok!
Feleségemnek vennék valami fejpárnát/nyakpárnát vagy hasonlót utazáshoz (leginkább kocsiba), szegény össze-vissza mozgatja alvás közben. Van, aki vett ilyet? Ha igen, milyet?
Feleségemnek vennék valami fejpárnát/nyakpárnát vagy hasonlót utazáshoz (leginkább kocsiba), szegény össze-vissza mozgatja alvás közben. Van, aki vett ilyet? Ha igen, milyet?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
régen az eredetire esküdtem. hosszú távon fényévekkel minőségibb. a 16-os ZZ5 mez, amit a BL döbtő előtt vettem a Bernabéu shopban, még mindig patika. míg a hasonló évjáratú kínai - Kroos már picit bomlik. pedig csak meccsnézni veszem fel mindkettőt.hehetheoriginal írta: majd behuzok egy eredetit valahogy remelhetoleg aron alul
de amíg 8ezer egy kínai és minim 50 az original, addig megvagyok a "gagyival"
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hu ne is mondd.
Kinaiak.
Igazan ostoba allatfaj
El is vetted a kedvem a rendeléstol majd behuzok egy eredetit valahogy remelhetoleg aron alul
Kinaiak.
Igazan ostoba allatfaj
El is vetted a kedvem a rendeléstol majd behuzok egy eredetit valahogy remelhetoleg aron alul
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
legutolsó 2 alkalommal nagyon nem értettünk egyet az eladóval. összekevert méretek. slim - player verzió helyett normál - fan stbgutihaz14 írta:csak irni kell nekik hogy nem kell semmi battya' es nem teszik raKercsó írta: ha valaki tud olyan dhgate "gyártót" aki nem teszi rá az Emirates-Fly Better szponzor lógót a 3.számú mezre, az sikítson
keresek olyat, aki a Juve original mezére rányomja a Real címert
#whatisyourexcuse
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://www.dhgate.com/product/argentin ... 35943.htmlRealista24 írta: Van fasza eladó aki árul már szürke mezt?
En tőlük mar rendeltem
Igaz nem szürket
ZIDANE
- hehetheoriginal
csak irni kell nekik hogy nem kell semmi battya' es nem teszik raKercsó írta: ha valaki tud olyan dhgate "gyártót" aki nem teszi rá az Emirates-Fly Better szponzor lógót a 3.számú mezre, az sikítson
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van fasza eladó aki árul már szürke mezt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
+1 ide is, a narisari cartoon számos mez kéne köszi.Kercsó írta: ha valaki tud olyan dhgate "gyártót" aki nem teszi rá az Emirates-Fly Better szponzor lógót a 3.számú mezre, az sikítson
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
ha valaki tud olyan dhgate "gyártót" aki nem teszi rá az Emirates-Fly Better szponzor lógót a 3.számú mezre, az sikítson
#whatisyourexcuse
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én már amikor pletyka volt róla, hogy lesz szürke mezünk, már akkor láttam, hogy lehetett rendelni dhgate-ről. Szorgos kis ázsiai barátaink nem szaroznak..ViktoR4 írta: Nálam az idei 3. számú mez olyan szinten betalált hogy rendelnem kell belőle
Vissza olvasgattam kitől rendel itt a fórum népe szerintetek mikor várható dhgatre elvileg hivatalos storeba holnap kerül ki.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Nálam az idei 3. számú mez olyan szinten betalált hogy rendelnem kell belőle
Vissza olvasgattam kitől rendel itt a fórum népe szerintetek mikor várható dhgatre elvileg hivatalos storeba holnap kerül ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Modric, CR.
Sziasztok! Néztem a DHgate ajánlásokat a mez rendeléssel kapcsolatban de nekem azt írja a lentebb ajánlott oldal hogy nem szállít ki Mo-ra. Tudna valaki egy megbízhatót ajánlani, úgy hogy Mo-ra rendelném. Előre is köszönöm.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ott már az Offisöl bejelentés előtt is voltak rég..halamadrid írta: DHGate-n szerintetek mikor várhatóak a Mbappé mezek?
Csak mert én pl. az idei feketére Zidane nevét kértem.
custom nevvel barmikor kerhetedhalamadrid írta: DHGate-n szerintetek mikor várhatóak a Mbappé mezek?
valamelyik univerzumban:
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
DHGate-n szerintetek mikor várhatóak a Mbappé mezek?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Muszi05
Hát... az elég necces... Meg kell nézni, hogyha extra gyors szállítással kéred (ami fizetős) akkor megérkezhet-e... én nem szoktam igénybevenni a prémium szállítási opciókat, úgy nagyjából 3-4 hét.Szuper, körbenézek. Még annyi, hogy szerinted van bármi sanszom arra, hogy június 9.-ig megérkezzen a rendelés? Mik a tapasztalataid?
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Szuper, körbenézek. Még annyi, hogy szerinted van bármi sanszom arra, hogy június 9.-ig megérkezzen a rendelés? Mik a tapasztalataid?Muszi05 írta:DHGate-en érdemes szétnézni.eReMA írta: Sziasztok!
9 éves kislányra (kb.140-es méret) hol lehetne szerintetek -felirat nélküli- mezt vásárolni, ami nem a 18.000-es kategória és kicsit csajosabb, mint pl a 20/21 vagy a 22/23 hazai?
Esetleg valamelyikőtök gyermekének nincs kinőtt, amitől megválna?
Én a jövő évi hazai mezt most rendeltem meg onnan valamint az utóbbi 4-5 évben mindig megrendeltem a hazai és a vendég, volt amikor a 3. számú mezt is. Nem mondom, hogy a legjobb minőség, de egyik onnan rendelt mezemre sincs panasz, max annyi, hogy miután az asszony kimosta 50-70x a felirat elkezdett lekopni. De ezt is úgy, hetente 2x járok focizni bennük, tehát vannak nyúzva rendesen. Jah és ki lehet fogni ilyen "pár százas" (inkább pár ezres ajánlatokat). A 2024/2025-ös hazai mez, amit én rendeltem 8700 HUF + 1000 HUF szállítási költség.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga