FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. szeptember 10., kedd 13:01

Galacticos írta: Nem feltetlen ertek ezzel egyet. Akkor aki nyilvan a profikat mondom de annyira jo hogy tobb wlt lehoz veretlenul ott mondjuk 50meccs alatt nincs ellene script? Ott nincs olyan kapus ellene akinek nem tud golt loni sehogyse?
Nem azt mondom hogy en sosem tapasztaltam azt hogy ugy ereztem hogy csinalhatok akarmit akkor se fogok golt loni, de az nem veletlen hogy a mai napig vannak olyanok wlben hogy kiall egy sima gold vagy egy silver csapattal es romma ver, akkor nala nincs script kategoriakkal szarabb jatekosoknal?
Ismeri a scriptet :kalapos:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 10., kedd 12:58

kiserik írta:
ferni írta: A játék egy fos, scriptelt szar ami ide-oda segít.
A kapusoknál nyúl bele a legjobban, egyszer olyat véd hogy az fizikailag lehetetlen, utána meg mindent beenged.

10+ éve ugyanaz megy.

Nevetséges.
Én ezért hagytam a fenébe már pár éve. Szezon végén ingyen kijátszom magam karrier módban és annyi.
Én 15-16 éve csak karriermódozom. Arra jó :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 10., kedd 12:49

A kapusoknál nyúl bele a legjobban, egyszer olyat véd hogy az fizikailag lehetetlen, utána meg mindent beenged.

10+ éve ugyanaz megy.

Nevetséges.
Nem feltetlen ertek ezzel egyet. Akkor aki nyilvan a profikat mondom de annyira jo hogy tobb wlt lehoz veretlenul ott mondjuk 50meccs alatt nincs ellene script? Ott nincs olyan kapus ellene akinek nem tud golt loni sehogyse?
Nem azt mondom hogy en sosem tapasztaltam azt hogy ugy ereztem hogy csinalhatok akarmit akkor se fogok golt loni, de az nem veletlen hogy a mai napig vannak olyanok wlben hogy kiall egy sima gold vagy egy silver csapattal es romma ver, akkor nala nincs script kategoriakkal szarabb jatekosoknal?

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2024. szeptember 10., kedd 12:43

Amúgy igen ez itt a fő probléma. Nincs egy értelmes focis játék, amivel el lehetne lenni. Csak ez, amin nem fejleszettek talán 10 éve ( nyílván túlzok ). Pedig milyen jó is volt régen, mikor le tudtunk ülni a srácokkal egy este lenyomni egy 6 főr bajnokságot. Az ideivel egyet tudunk, annyira érdekelt mindenkit. :lol: De, hát nyomatni kell a pack nyitást, mert abból van a lové ugye... :vivo:
halálomig madridista leszek

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 10., kedd 12:29

10+ éve ugyanaz megy.

Nevetséges.
Én ezért hagytam a fenébe már pár éve. Szezon végén ingyen kijátszom magam karrier módban és annyi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 10., kedd 12:24

A játék egy fos, scriptelt szar ami ide-oda segít.

10+ éve ugyanaz megy.

Nevetséges.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 10., kedd 11:13

Szerintem nem feltetlen a jatekkal van baj, habem a kozosseggel akik jatsszak.
Nem ment le iden ugy wlem hogy nem irt ram valaki. A friendly objektives szarokrol nem is beszelve hogy inkabb kilepkedd xnel meg tizenegyesed elott minthogy nyerjel..

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 10., kedd 10:03

Elkezdtem ezzel a retekkel játszani, mert az utolsó 1 hónapban kidobálja az összes top kártyát a játék :mrgreen:

Mint kártyagyűjtögető nagyon jó játék, de mint játék még mindig ugyanaz a fos megy.

https://www.futbin.com/24/squad/2831654

Kis Realos team

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. szeptember 10., kedd 9:57

De képesek voltak kivenni a meccs intro-t szoval nincs bl himnusz nincsenek csapatfelállások gondolom majd jövőre új fícsörként prezentálják. :lol: nagy élmény amikor mutatják az üres bernabeut ahogy locsolják a gyepet aztan a következő képkicka már kezdősípszó. Számomra ez így élvezhetetlen akkor is ha sokan skippelni szokták a bevonulást meg a felállásokat én mindig kiszoktam ülni.
Match intros are back in FC25! 🔥

According to one of the testers, there will be an option to turn on/ off extended pre match cutscene's in FC25.

:mrgreen:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. július 19., péntek 13:10

háromszög --> lapos indítás területbe
X --> sima passz
L1 + X --> kényszerítő
X kétszer röviden --> emelt lapos passz
L2 vagy R1 (nem tudom pontosan) + X --> lőtt passz

L1 + háromszög --> magas indítás területbe
kocka --> sima magas passz
L2 vagy R1 (nem tudom pontosan) + kocka --> erős magas passz.

kör --> sima lövés
R1 + kör --> célzott lövés
L1 + kör --> kapus átemelés
L1 + R1 + kör --> erős lövés

R1 + labdavezetés --> kontrollált sprintes labdavezezés cselezéshez

háromszög tartva --> kapus kihívása

L2 védekezésnél --> sasszézás vagy jockey, könnyebben fordulsz a védővel (L2 + R2 sprint ugyanez magasabb sebességnél)

magas labdáknál + szögleteknél dulakodj L2-vel + kör vagy kocka felszabadításhoz (X csak akkor ha tisztán a te embered fejelhet)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. július 19., péntek 12:50

realistahuni írta:
pátkán írta: hogy a túróba letezik, hogy az ellenfelem (seasons) minden egyes szogletebol helyzetet tud kialakitani? Ha egymas utan harmat rug, akkor harmat.. es kb mindig ollozik.. Elso kerdesem hogy ez milyen beallitassal lehetseges illetve hogy lehet ezt levedekezni? :roll:

masik problemam a magas hosszu passzok. az enyemek lassuak es pontatlanok.. az ellenfelem pedig gyonyoruen be tudja teruletbe loni..erre van valami kombinacio? (ps4)
mert gondolom ha csak a negyzetet hasznalna mint en, neki sem menne...
Nem játszok seasonst de ut-ba is bugosak a szögletek. Szóval gondolom hogy ugyanaz a probléma.
(Team Gullit e-sport csapat konkrétan tutorialokat tölt fel hogyan kell corner glitchelni. :kivagyhe: )
Kapust ki kell mozdítani az sokszor segit.

Pontos hosszú passz pedig L1 + ∆ lesz, illetve a passz beállítások legyenek mind assistedek.
koszonom a valaszokat, amit lesz idom, ki is probalom.
ez ugyanugy mukodik l1 + negyzet komboval? mert gondolom a haromszoges ilyen lapos lott passz. :hmmm:

illetve a kapus kimozditasa az mikepp mukodik? bocsi csak elegge kezdo vagyok..
joabulicsak

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. július 18., csütörtök 18:30

pátkán írta: hogy a túróba letezik, hogy az ellenfelem (seasons) minden egyes szogletebol helyzetet tud kialakitani? Ha egymas utan harmat rug, akkor harmat.. es kb mindig ollozik.. Elso kerdesem hogy ez milyen beallitassal lehetseges illetve hogy lehet ezt levedekezni? :roll:

masik problemam a magas hosszu passzok. az enyemek lassuak es pontatlanok.. az ellenfelem pedig gyonyoruen be tudja teruletbe loni..erre van valami kombinacio? (ps4)
Nem játszok seasonst de ut-ba is bugosak a szögletek. Szóval gondolom hogy ugyanaz a probléma.
(Team Gullit e-sport csapat konkrétan tutorialokat tölt fel hogyan kell corner glitchelni. :kivagyhe: )
Kapust ki kell mozdítani az sokszor segit.

Pontos hosszú passz pedig L1 + ∆ lesz, illetve a passz beállítások legyenek mind assistedek.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. július 18., csütörtök 18:00

hogy a túróba letezik, hogy az ellenfelem (seasons) minden egyes szogletebol helyzetet tud kialakitani? Ha egymas utan harmat rug, akkor harmat.. es kb mindig ollozik.. Elso kerdesem hogy ez milyen beallitassal lehetseges illetve hogy lehet ezt levedekezni? :roll:

joabulicsak

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 6., csütörtök 16:25

filatáska írta: Péntektől vasárnapig kipróbálható a Cr féle UFL béta.
Köszi :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 6., csütörtök 15:17

Péntektől vasárnapig kipróbálható a Cr féle UFL béta.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. május 28., kedd 11:32

dzsi91 írta:
doncsontos írta: en mostanaban a fifa modokkal elertem a kivant elmenyt, jobb karrier mod, 24/25os mezek mind az 5 nagy ligahoz, 158 icon jatekos karrier modban, azert nem szar 18 eves Zizuval meg Ronaldoval nyomni :mrgreen: es meg megannyi moddal lehet novelni az elmenyt.
Persze modokkal élvezhető de ha kivesznek egy stadiont pl az 2016 óta megodlhatatlan vissza erőszakolni akkor is ha pl az nfl-ben(ami ugyanaz az engine) ott van az allianz aréna.Meghát ja én pcn vagyok de elnem tudnék képzelni egy karrier módot konzolon egy félkész játékkal.
na ja, hát a stadionokkal én se vagyok kibékülve, plusz, hogy nem lehet old school mezeket a játékba tenni, kb ez a két dolog ami hiányzik még nekem.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 28., kedd 10:55

Sorry szerkeszteni nem tudtam...

Ha már karrier modok...
Arra van valami patch hogy az AI autentikusabb legyen ebben a módban?
Tavaly próbáltam utoljára, akkor hagytam abba mikor egy Leedsel bl nyolcaddöntőben legendaryn 2-0-ra vezettem a barca ellen ők pedig ugyanúgy bekkeltek tovább 5 védővel mintha 0-0 lenne. Az egész élvezhetetlen simeone szimulátor, minden csapat bunkerezik. World classon már nem de ott az az unalmas hogy mindenkit simán versz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 28., kedd 10:46

Amúgy én is sztem majdnem SBC-zek annyit, mint játszok. :mrgreen:

Az a baj UT champsben meg div3tól felfele már olyan paid to win emberek ellen nyomod h esélytelen.
Nem illik.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 28., kedd 10:44

Látom mindenkinek más a prioritás. :D

Én az ideiben az ultimate team tartalmát és az evolutionst szeretem a legjobban.

Gameplay viszont egyre rosszabb, gyakorlatilag az emberek többet vannak menüben kártyákat gyűjtögetni mint gameplayben.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 28., kedd 7:49

doncsontos írta: en mostanaban a fifa modokkal elertem a kivant elmenyt, jobb karrier mod, 24/25os mezek mind az 5 nagy ligahoz, 158 icon jatekos karrier modban, azert nem szar 18 eves Zizuval meg Ronaldoval nyomni :mrgreen: es meg megannyi moddal lehet novelni az elmenyt.
Persze modokkal élvezhető de ha kivesznek egy stadiont pl az 2016 óta megodlhatatlan vissza erőszakolni akkor is ha pl az nfl-ben(ami ugyanaz az engine) ott van az allianz aréna.Meghát ja én pcn vagyok de elnem tudnék képzelni egy karrier módot konzolon egy félkész játékkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: