Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
26-ig szerződése van az öregnek. Inkább azt tudom elképzelni, hogy jövőre visszavonul és kapott egy év sétálót Pereztől.
Xabi pedig azért marad egy évet a Leverben, mert másra nem tudok apellálni.
Xabi pedig azért marad egy évet a Leverben, mert másra nem tudok apellálni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ezt mondta már korábban is, nem? A második kinevezésénél nekem rémlik egy olyan mondat, hogy a Real Madrid lesz az utolsó klubja. Aztán felhozták a brazil pletykáknál is, hogy így gondolta, de a brazil válogatottnak akkora presztizse van, hogy elvállalja. De az idő a Mestert igazolja, és komolyan gondolta.Realista24 írta: Ancelotti announces that he will retire at Real Madrid.
- Galacticos
Ne hogy o is toljon egy varatlant es egy esetleges gyoztes bl utan lekoszonjon..
Még egy evet maradnia kell, kezelnie lell az mbappeval felmerulo dolgokat.
Még egy evet maradnia kell, kezelnie lell az mbappeval felmerulo dolgokat.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta: Ancelotti announces that he will retire at Real Madrid.
Nem is erdemel mast az oreg ilyen karrier utan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lestat 2024. május 28., kedd 15:39-kor.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: “Davide as a coach? Definitely. But as long as I stay here, he will be with me.”Pad'em írta:Nem akarjuk elengedni.Remy írta: Davide ugy nez ki, hogy a Reims edzoje lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti announces that he will retire at Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nem akarjuk elengedni.Remy írta: Davide ugy nez ki, hogy a Reims edzoje lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Egész biztosan kell. Plusz ő azt mondta nem akar edző lenni, mert a családjával akar lenni. Maximum utánpótlás edzőként képzelné el magát (van is akadémiája Madridban, ha jól tudom).lzoltan írta: Kroos lehetne a másodedző. Úgy is ráér jövőre. Nem tudom kell e hozzá képesítés.
Szomorú lennék, ha Davide elmenne. Jó páros a papával, a játékosok is imádják, és állítólag taktikailag sem utolsó. Persze érthető lenne, és akkor is szurkolnék neki, ha kipróbálná magát edzőként.
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Kroos lehetne a másodedző. Úgy is ráér jövőre. Nem tudom kell e hozzá képesítés.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Davide ugy nez ki, hogy a Reims edzoje lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát oké de beckham meg cé is nálunk kötött ki. Vagy a kici kinai is ölökle választ klubot mint mi ? ott azért inkább a személyi kultuszt éltetik.nzooli93 írta: Gondolom globálisan meg Beckham meg Cr hatása lehet. Ázsiaban sokat jartak felkészülés alatt Fergievel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Engem inkabb a Spurs lep meg. Meg a Bayern ennyire elokelo helyezese. Az, hogy a Spurs az Arsenal elott van az total wtf.
De akar a Chelsea helyezese is furcsa. Siman 4. helyre mondtam volna oket.
De akar a Chelsea helyezese is furcsa. Siman 4. helyre mondtam volna oket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Gondolom globálisan meg Beckham meg Cr hatása lehet. Ázsiaban sokat jartak felkészülés alatt Fergievel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én mondjuk a united helyezését 10 éve se értettem nemhigy mostanában.
Még aztse tudom mondani, hogy minden sarkon találkozok egy mu szurkolóval vagy van valami bizniszük amiről nemtudok?
Még aztse tudom mondani, hogy minden sarkon találkozok egy mu szurkolóval vagy van valami bizniszük amiről nemtudok?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Idén zsinórban harmadjára vagyunk a Forbesnál a legértékesebb focicsapat. Man U szorosan mögöttük, az mondjuk meglep.
1) Real Madrid $6.60B
2) Man United $6.55B
3) Barcelona $5.60B
4) Liverpool $5.37B
5) Man City $5.10B
6) Bayern M. $5.00B
7) Paris SG $4.40B
8) Tottenham $3.20B
9) Chelsea $3.13B
10) Arsenal $2.60B
1) Real Madrid $6.60B
2) Man United $6.55B
3) Barcelona $5.60B
4) Liverpool $5.37B
5) Man City $5.10B
6) Bayern M. $5.00B
7) Paris SG $4.40B
8) Tottenham $3.20B
9) Chelsea $3.13B
10) Arsenal $2.60B
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Most megszereztük a vezetést és hagytuk őket játszani hátha elfutunk egyszer.
Azért annyira komoly helyzeteik nem voltak miután vezettünk, nagyon szépen védekeztünk, pont egy teljesen elkerülhető helyzetből egyenlítettek.
Első meccsen konkrétan közelebb volt a 3-1, erre rúgtak 2 olyan gólt hogy csak na.
Azért annyira komoly helyzeteik nem voltak miután vezettünk, nagyon szépen védekeztünk, pont egy teljesen elkerülhető helyzetből egyenlítettek.
Első meccsen konkrétan közelebb volt a 3-1, erre rúgtak 2 olyan gólt hogy csak na.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Azért érdemes megnézni mire mentek ezzel a nagy ledominálással. Ha ők domináltak akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy mi meg ott tartottuk őket ahol akartuk. Nagyon szépen adogattak oldalra 30 méterre a kaputól de onnan megszűnt a tudomány és látványosan szenvedtek. Kimondottam nagy helyzetük sem volt. Egyértelműen kontrára játszottunk mert ha kibírjuk ezt a passzolgatást akkor saját magukat verik meg a feltolt védelmükkel a lá Pep.
A pl-ben is Pep óta vannak oda ezért a dominálni kell, 80+ labdatartás alatt nem játék a játék. Teljesen becsapják magukat aztán jön a pofára esés ha valaki nekik megy és köszöni szépen. A Barca is a Bayern is a City is akkor volt igazán baszó amikor nagyobb sebességre kapcsolt és nem ezt a végletekig kipasszolt lassú szart erőltette.
A pl-ben is Pep óta vannak oda ezért a dominálni kell, 80+ labdatartás alatt nem játék a játék. Teljesen becsapják magukat aztán jön a pofára esés ha valaki nekik megy és köszöni szépen. A Barca is a Bayern is a City is akkor volt igazán baszó amikor nagyobb sebességre kapcsolt és nem ezt a végletekig kipasszolt lassú szart erőltette.
Szerintem meg nem igaz, hogy nincs erős keretünk.Nagyon jó játékosaink vannak, erősek egyéni képességekben, nincs jobb kerete senkinek a city-t leszámítva. Az, hogy labdatartós, "látszólag" domináns fociban mennyire erősek, az kérdéses, mivel Carlo nem ebbe az irányba megy. Ő is, a játékosok is mindig kiemelik a szabadságot, amit ad nekik, nyilván van felállás, taktika, begyakorolt mozgások, de kifejezetten hangsúlyos a játékos szabad döntése. Ilyen játékfelfogással, játékosprofilokkal nem fogunk beszorítani olyan csapatokat, akik sokkal megtervezettebb játékfelfogással vannak felépítve. Ráadásul Ancelotti óvatos edző, tehát amellett,hogy van egy szabadság támadásban, összességében a kevés kockázatra törekszik. Letámadásoknál is a biztosabbra megy, álljunk visszább, és a letámadások látszólag nem nagyon vannak gyakorolva, elég random módon támadnak le a játékosok.
Ez így együtt hozza azt szerintem, hogy bátor, sokat passzol, stabil csapatokat nem fogunk beszorítani a kapujukhoz, fordítva többször fordul ez elő. De ez edzői felfogás alapvetően. Pep idejönne, fél év múlva ugyan ezekkel a játékosokkal sokkal dominánsabbak lennénk kb bárki ellen. Hogy mennyire eredményes, az más kérdés, hogy mennyire lennének az egyéni kvalitások lekorlátozva, szintén erősen kérdéses...
Ez így együtt hozza azt szerintem, hogy bátor, sokat passzol, stabil csapatokat nem fogunk beszorítani a kapujukhoz, fordítva többször fordul ez elő. De ez edzői felfogás alapvetően. Pep idejönne, fél év múlva ugyan ezekkel a játékosokkal sokkal dominánsabbak lennénk kb bárki ellen. Hogy mennyire eredményes, az más kérdés, hogy mennyire lennének az egyéni kvalitások lekorlátozva, szintén erősen kérdéses...
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta: Felreertes ne essek, en tokletesen elegedett vagyok azzal, ami latok.
Szamomra Carlo es ZZ a csucs a Real padjara, sose kene mas. Xabira persze kivancsi vagyok.
A Pep stilust abszolut rühellem, a Barcaban is rühelltem, a Bayernnel is, es most is. 1+ milliardbol epitkezve, nagy nehezen odaert a csucsra, mert az elmult x ev leggyengebb Realjaval talaltak magukat szembe.
Ugyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.
Azt tegyuk hozza, hogy a visszavagon nem feltetlenul azert dominalt ennyire a City, mert ok igy akartak, hanem mert mi engedtuk nekik. Nekunk ez volt taktikank es bevalt. Nem azt mondom, hogy nem dominaltak volna a meccset, ha mi nem akarjuk, de az egeszen biztos, hogy nem ennyire. Ez a city iden borzasztoan gyenge volt a top csapatok ellen a plben is.
Chelsea ellen 3 meccsuk volt peldaul, egy 4-4 es dontetlen, elotte 1-1 es dontetlen szinten a bajnoksagban. Kupa elodontoben meg a 85.percben szerzett golt Silva, pedig komoly helyzetei voltak a Chelseanek.
Liverpool ellen oda vissza 1-1
Arsenal ellen 1-0 as vereseg, visszavagon 0-0
A 4.Aston Villa 1-0 as vereseg, visszavagon 4-1 re nyert a City.
Tehat elmondhatjuk, hogy a top 4 bol, 6 meccsen mindossze egyszer nyert csak, 3 dontetlen, ket vereseg.
Persze, en is azt szeretnem latni, hogy majd Xabival ledominalunk mindenkit, de ugy gondolom, hogy ha belemegyunk az adok kapokba, mint a Chelsea a City ellen, akkor is meglett volna a tovabbjutas. Carlo ezt az ultradefenziv jatekot valasztotta, ami bejott, de nem jelenti azt, hogy mas ne jott volna be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. május 16., csütörtök 11:03-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nekem nem. nekem az keves.Remy írta: Szerintem az emberek ertik, egyszeruen csak kevesbe tulajdonitanak nagy jelentoseget annak, amirol beszeltetek.
Vegeredmenyben mindig a vegeredmeny fog szamitani. Mint minden profi sportban. Rovidtavon szep dolog, ha tarsul melle ez meg az, de hosszutavon az szamit, hogy nyertel e vagy sem.
thereisonly1ronaldo