Miert miota nincs korlatlan hatalmuk Magyarorszagon belul? Gondolom a nemzetkozi mozgasterre celzol, amiben eddig sem zavarta oket hogy minden szovetsegesnek bemutattak (legalabbis kommunikacioban), ezek utan miert szarnanak be hogy mondjuk a Nato-ban a toke kivan mindenkinek a Magyar Kormannyal? Vagy ha nem erre celoztal, akkor erdemes lenne reszletesebben kibontani a velemenyed.zsuninnyo írta:Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).BlancoMark írta:
Nem tudom, korlatlan hatalomnal nem sok oka van beszarni. Inkabb szerintem realizalja hogy ez kurva kellemetlen es szarul vegezte a munkajat. Aztan lehet naiv vagyok.
Konkretan sarokbaszoritottak, amit a kommunikacioja is alatamaszt.
Politika
- BlancoMark
Re: Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mert a multkori lakossagi forumon a TEKes csavo ahogy rament a telexes ujsagirokra az megint nagyon ment a sajtoban es gondolom most probalt jopofizni.BLevi96 írta: Jó volt nézni ahogy szenved, égett a feje rendesen Kedvencem mikor kapnak egy kérdést és ők nem értenek hozzá, nem az ő dolguk, miért őt kérdezik, van egy kollegája aki azt mondta minden fasza, szóval minden fasza
Miert ált amugy le velük? Máskor mindig elsunnyognak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ugyanez.Faust írta: Az elso fel percet voltam kepes vegignezni. Pikirt fasszopo gerinctelen szemetlada.
én azt nem értem mi faszt képzelnek ezek, és hogy valaki miért nem küldi el a szennyes kurvaanyjába bele az arcába és emlékezteti, hogy ki kiért is van milyen pozicioban.
egészen elképesztő szürreális, hogy ez a sok fasz úgy teng-leng mindenfelé, mintha övék lenne a világ.
mikor az orrod előtt nyiltan látod valaki testbeszédén, gesztusain, mindenen, hogy mi az igazság
kézikönyvben ez a faszkalap az illusztráció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. május 28., kedd 18:53-kor.
thereisonly1ronaldo
Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).BlancoMark írta:Nem tudom, korlatlan hatalomnal nem sok oka van beszarni. Inkabb szerintem realizalja hogy ez kurva kellemetlen es szarul vegezte a munkajat. Aztan lehet naiv vagyok.zsuninnyo írta: Jol be van szarva, az latszik. De lelkiismeret... ne haragudj
Konkretan sarokbaszoritottak, amit a kommunikacioja is alatamaszt.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó volt nézni ahogy szenved, égett a feje rendesen Kedvencem mikor kapnak egy kérdést és ők nem értenek hozzá, nem az ő dolguk, miért őt kérdezik, van egy kollegája aki azt mondta minden fasza, szóval minden fasza
- BlancoMark
Nem tudom, korlatlan hatalomnal nem sok oka van beszarni. Inkabb szerintem realizalja hogy ez kurva kellemetlen es szarul vegezte a munkajat. Aztan lehet naiv vagyok.zsuninnyo írta: Jol be van szarva, az latszik. De lelkiismeret... ne haragudj
Az elso fel percet voltam kepes vegignezni. Pikirt fasszopo gerinctelen szemetlada.
Jol be van szarva, az latszik. De lelkiismeret... ne haragudj
- nzooli93
Ez nagyon kínos...
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
BlancoMark írta: https://www.youtube.com/watch?v=wkbas-Ccrx0
Érdekes, először látom úgy hogy egy vád nem hagyja hidegen Szijjártót és mintha valami lelkiismeret pislákolna a szemében.
hogy mi?
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
https://www.youtube.com/watch?v=wkbas-Ccrx0
Érdekes, először látom úgy hogy egy vád nem hagyja hidegen Szijjártót és mintha valami lelkiismeret pislákolna a szemében.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na elvileg ugye mp mellett a kutyak is mennek vegul a vitara, de brutit kuldik be poenkodni, illetve donath nem irta ala a felteteleket de bemegy es beszel majd masrol, mint ami le van fektetve.
jo kis maunika show lesz a vegen belole, ha minden masodik megszolalas le lesz keverve.
jo kis maunika show lesz a vegen belole, ha minden masodik megszolalas le lesz keverve.
https://youtu.be/FE1QkU0eIH0?si=OsWxfTo-2AM2qrjy
1.30 kornyeken a lezer hogy nezi a raklapot hogy centiken mulott hogy levalthassa a dobrogit vegre
az meg aki b3szopja hogy ez a választas a haborurol szol nocomment
8.40-nel meg ugy rohog a melegeken hogy a fia meleg, milyen apa az ilyen, pont amikyen miniszeterelnok.
legalabb kormanyozni tudnak
1.30 kornyeken a lezer hogy nezi a raklapot hogy centiken mulott hogy levalthassa a dobrogit vegre
az meg aki b3szopja hogy ez a választas a haborurol szol nocomment
8.40-nel meg ugy rohog a melegeken hogy a fia meleg, milyen apa az ilyen, pont amikyen miniszeterelnok.
legalabb kormanyozni tudnak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En a hofesz-szel kuzdok, de koszikiserik írta: Realista, ez neked szól: https://youtu.be/1gRQ3vXHzso?si=t_6TLXd9-Y_1tfro
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista, ez neked szól: https://youtu.be/1gRQ3vXHzso?si=t_6TLXd9-Y_1tfro
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Es meg a nyakabol is hianyzik valami.. Egy nyakkendot azert illene felvenni!Rozsabimbo2019 írta:Geci háborúpárti szék
-
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
itt a full video egyebkent a hatalmas hodmezovasarhelyi megjelenesukrol.
link
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Pont Lázár fogta meg jobban jár ha hagyja leesni, közelebb jutott volna a trónhoz