Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 29., szerda 12:00

Tjacks írta:
Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:

https://telex.hu/kulfold/2024/05/29/ep- ... er-allitas
Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi? :kivagyhe:
Gyorsan ird fel magad a tisza listajara. :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 29., szerda 11:35

hogy hogy milyen haza, az a minimum, hogy a magyar adófizetők pénzén vmi szar 200m2-es loftot béreltetni kell havi 5k-ért.
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 29., szerda 11:31

hehetheoriginal írta:
Tjacks írta:

Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi? :kivagyhe:
Es miutan kialudtad magad, hazafelé vannak ilyen specko kialakitott ereszcsatornak, faszan le tudsz csuszni, mint egy kisgyerek vagy ratyi narkos politikus
Ennyiért belefér, btw milyen haza? B-) Hát ott laknék!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 29., szerda 11:24

Tjacks írta:
Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:

Es miutan kialudtad magad, hazafelé vannak ilyen specko kialakitott ereszcsatornak, faszan le tudsz csuszni, mint egy kisgyerek vagy ratyi narkos politikus
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 29., szerda 11:23

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 29., szerda 10:43

Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 29., szerda 8:32

https://youtu.be/FE1QkU0eIH0?si=W3VQyLxtxhlRIvBP

Úgy bírom az öregeket: tapasztaltabbnak mondják magukat, sok mindent megéltek már, neked még a tojashej a seggeden volt amikor én már éltem - mondják, aztán úgy lehet hülyének nézni és annyira manipulálhatóak és elhisznek bármit amit a képükbe tolnak, hogy rendesen elkeserítő(tisztelet annak a kevés kivételnek)....nagyon remélem, hogy több józan eszű fiatal fog részt venni a választáson, mint "tapasztaltabb, okosabb, sokkal több mindent átélő, és ezáltal már az egész világhoz és az élethez értő" öregebb korosztály. :kivagyhe:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 29., szerda 7:43

'shutterisland írta: a lenyeget elmondtatok.

amugy mi az isten ez a haj szijjartonak meg mindig ?
en nem vagyok maradi tipus, de azert egy 45 eves kulugyminiszter ne ugy nezzen mar ki, mint egy megye 2-es ifista. :D
Így könnyebben kapja a tockost :mrgreen:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 29., szerda 0:14

'shutterisland írta: a lenyeget elmondtatok.

en nem vagyok maradi tipus, de azert egy 45 eves kulugyminiszter ne ugy nezzen mar ki, mint egy megye 2-es ifista. :D
Parjanak is ilyen. Igy tetszenek egymasnak. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 28., kedd 23:57

a lenyeget elmondtatok.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 28., kedd 22:19

el magico írta:
Kercsó írta:

ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésben :lol:

de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek nevezi :roll: Gusztustalan egy csőcselék.
mit varsz a fidesztol? összes kopedek
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 28., kedd 22:11

el magico írta:
Kercsó írta:

de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek nevezi :roll: Gusztustalan egy csőcselék.
Hát ha valakit azt a lézer janit úgy utálom, de azt teljes szívemből...
Főleg mióta átvette ő az irányítást a cégcsoportunk felett, azóta meg végképp gyűlölöm :vivo:

M
Kercsó írta: de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
Egyszerűen nincs rá kifejezés, amivel ezt a viselkedést illetni tudnám... Tipikus diktátor, aki nincs vele az ellene van.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 28., kedd 21:55

Kercsó írta:
L.Miki írta: A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 28., kedd 21:31

L.Miki írta: A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 28., kedd 21:17

És egyre többször látni egyre több kormányközeli emberen, vagy szimplán képviselőn, hogy bizony érzik nem is kicsit, hogy mintha szorulna a hurok. Egyébként iszonyatos látni azt a fajta pökhendisèget amik ezek képviselnek, konkrétan azt hiszik, az, hogy ők ott vannak alanyi jogon kerültek oda, holott ők a népért, az adófizetőkèrt vannak, a választók juttatták oda őket. A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 28., kedd 21:01

zsuninnyo írta: es erre ket magyarazat lehet: vagy mindenki akkor fogyatekos mint Kosa vagy Menczer es egyikuk iq-ja sem eri el a 12-t, vagy valaki megparancsolta, hogy bizony itt pucsitani es terdelni kell barmilyen kellemetlen is.
a kettő együtt

az elmúlt félévben volt 4-5 olyan botrány, aminél egy normális világban fejek hullanak, és megy a kormány a levesbe... hú de undorodom mostmár ettől az egész bagázstól.
ez a kínai és orosz ráhatás/függőség a magyar politikában bicskanyitogató.

kíváncsi vagyok, ha egyszer megdől a rendszer, akkor a csontvázak a szekrényből milyen ütemben fognak kihullani
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 28., kedd 20:30

BlancoMark írta:
zsuninnyo írta:

Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).
Konkretan sarokbaszoritottak, amit a kommunikacioja is alatamaszt.
Miert miota nincs korlatlan hatalmuk Magyarorszagon belul? Gondolom a nemzetkozi mozgasterre celzol, amiben eddig sem zavarta oket hogy minden szovetsegesnek bemutattak (legalabbis kommunikacioban), ezek utan miert szarnanak be hogy mondjuk a Nato-ban a toke kivan mindenkinek a Magyar Kormannyal? Vagy ha nem erre celoztal, akkor erdemes lenne reszletesebben kibontani a velemenyed.
Amiota a belpolitikat is kulfoldi erdekek szerint kell alakitaniuk. Ez a maffia szeru berendezkedes egyszeruen ezt hozza magaval, ezert volt a Simicska ugy is. Folyamatosan beleszolnak az oroszok es kinaiak mit hogyan kell atalakitani, ilyenkor nincs hatalom, nincs lofasz sem, ezek budos csicskakka valtoznak hirtelen.
Az, hogy ugy tunik itt bizony teljesen minden ugy van ahogyan ok akarjak, ez csak a latszat. Sok dolgot bevallaltak, ami eleg kenyelmetlen itthon bent is nekik, es erre ket magyarazat lehet: vagy mindenki akkor fogyatekos mint Kosa vagy Menczer es egyikuk iq-ja sem eri el a 12-t, vagy valaki megparancsolta, hogy bizony itt pucsitani es terdelni kell barmilyen kellemetlen is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 19:20

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus :lol: :lol:knt valami óvodás.
az a szánalmas modoroskodó viselkedés, mikor vki véletlen meglöki picit mögötte vagy egyszerre többen beszélnek hozzá, és ő meg elkezdi a sablon szöveget, csak hogy időt nyerjen vele....
kurvagáz.
ilyenkor azért lennék újságíró, ilyen időkben, ezeknek annyira alá lehetne tenni, annyi ziccer van, hogy elképesztő.
ott van a faszszopó rendőrszázados, amelyik kényszeriti kb a földönfuto rendoreit, hogy igazoltassák a kamerást, ellenorizzek a kamera számát, hogy "nem-e lopott a kamera" (balfasz még magyarul se tud).
ott is világbotrányt csináltam volna, hogy ilyen senki rendőrgecik mégis mi a faszt képzelnek magukról... :coffee:

mindenki fordítva ül a lovon.
ideje irányba állni.
Egyszer majdnem olyat mondott, amibol komoly baja lett volna, sajnos realizalta es kifodrult belole. Pedig azzal vege lett volna neki is.

Undorito egy ember.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 28., kedd 19:03

Realista24 írta: Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus :lol: :lol:knt valami óvodás.
az a szánalmas modoroskodó viselkedés, mikor vki véletlen meglöki picit mögötte vagy egyszerre többen beszélnek hozzá, és ő meg elkezdi a sablon szöveget, csak hogy időt nyerjen vele....
kurvagáz.
ilyenkor azért lennék újságíró, ilyen időkben, ezeknek annyira alá lehetne tenni, annyi ziccer van, hogy elképesztő.
ott van a faszszopó rendőrszázados, amelyik kényszeriti kb a földönfuto rendoreit, hogy igazoltassák a kamerást, ellenorizzek a kamera számát, hogy "nem-e lopott a kamera" (balfasz még magyarul se tud).
ott is világbotrányt csináltam volna, hogy ilyen senki rendőrgecik mégis mi a faszt képzelnek magukról... :coffee:

mindenki fordítva ül a lovon.
ideje irányba állni.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 18:57

Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus :lol: :lol: mint valami óvodás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: