Gyorsan ird fel magad a tisza listajara.Tjacks írta:Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi?Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:
https://telex.hu/kulfold/2024/05/29/ep- ... er-allitas
Politika
Re: Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hogy hogy milyen haza, az a minimum, hogy a magyar adófizetők pénzén vmi szar 200m2-es loftot béreltetni kell havi 5k-ért.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyiért belefér, btw milyen haza? Hát ott laknék!hehetheoriginal írta:Es miutan kialudtad magad, hazafelé vannak ilyen specko kialakitott ereszcsatornak, faszan le tudsz csuszni, mint egy kisgyerek vagy ratyi narkos politikusTjacks írta:
Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi?
- hehetheoriginal
Es miutan kialudtad magad, hazafelé vannak ilyen specko kialakitott ereszcsatornak, faszan le tudsz csuszni, mint egy kisgyerek vagy ratyi narkos politikusTjacks írta:Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi?Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi?Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://youtu.be/FE1QkU0eIH0?si=W3VQyLxtxhlRIvBP
Úgy bírom az öregeket: tapasztaltabbnak mondják magukat, sok mindent megéltek már, neked még a tojashej a seggeden volt amikor én már éltem - mondják, aztán úgy lehet hülyének nézni és annyira manipulálhatóak és elhisznek bármit amit a képükbe tolnak, hogy rendesen elkeserítő(tisztelet annak a kevés kivételnek)....nagyon remélem, hogy több józan eszű fiatal fog részt venni a választáson, mint "tapasztaltabb, okosabb, sokkal több mindent átélő, és ezáltal már az egész világhoz és az élethez értő" öregebb korosztály.
Úgy bírom az öregeket: tapasztaltabbnak mondják magukat, sok mindent megéltek már, neked még a tojashej a seggeden volt amikor én már éltem - mondják, aztán úgy lehet hülyének nézni és annyira manipulálhatóak és elhisznek bármit amit a képükbe tolnak, hogy rendesen elkeserítő(tisztelet annak a kevés kivételnek)....nagyon remélem, hogy több józan eszű fiatal fog részt venni a választáson, mint "tapasztaltabb, okosabb, sokkal több mindent átélő, és ezáltal már az egész világhoz és az élethez értő" öregebb korosztály.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Így könnyebben kapja a tockost'shutterisland írta: a lenyeget elmondtatok.
amugy mi az isten ez a haj szijjartonak meg mindig ?
en nem vagyok maradi tipus, de azert egy 45 eves kulugyminiszter ne ugy nezzen mar ki, mint egy megye 2-es ifista.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Parjanak is ilyen. Igy tetszenek egymasnak.'shutterisland írta: a lenyeget elmondtatok.
en nem vagyok maradi tipus, de azert egy 45 eves kulugyminiszter ne ugy nezzen mar ki, mint egy megye 2-es ifista.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a lenyeget elmondtatok.
mit varsz a fidesztol? összes kopedekel magico írta:Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek nevezi Gusztustalan egy csőcselék.Kercsó írta:
ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésben
de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- L.Miki
Hát ha valakit azt a lézer janit úgy utálom, de azt teljes szívemből...el magico írta:Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek nevezi Gusztustalan egy csőcselék.Kercsó írta:
ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésben
de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
Főleg mióta átvette ő az irányítást a cégcsoportunk felett, azóta meg végképp gyűlölöm
M
Egyszerűen nincs rá kifejezés, amivel ezt a viselkedést illetni tudnám... Tipikus diktátor, aki nincs vele az ellene van.Kercsó írta: de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek nevezi Gusztustalan egy csőcselék.Kercsó írta:ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésbenL.Miki írta: A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésbenL.Miki írta: A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- L.Miki
És egyre többször látni egyre több kormányközeli emberen, vagy szimplán képviselőn, hogy bizony érzik nem is kicsit, hogy mintha szorulna a hurok. Egyébként iszonyatos látni azt a fajta pökhendisèget amik ezek képviselnek, konkrétan azt hiszik, az, hogy ők ott vannak alanyi jogon kerültek oda, holott ők a népért, az adófizetőkèrt vannak, a választók juttatták oda őket. A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a kettő együttzsuninnyo írta: es erre ket magyarazat lehet: vagy mindenki akkor fogyatekos mint Kosa vagy Menczer es egyikuk iq-ja sem eri el a 12-t, vagy valaki megparancsolta, hogy bizony itt pucsitani es terdelni kell barmilyen kellemetlen is.
az elmúlt félévben volt 4-5 olyan botrány, aminél egy normális világban fejek hullanak, és megy a kormány a levesbe... hú de undorodom mostmár ettől az egész bagázstól.
ez a kínai és orosz ráhatás/függőség a magyar politikában bicskanyitogató.
kíváncsi vagyok, ha egyszer megdől a rendszer, akkor a csontvázak a szekrényből milyen ütemben fognak kihullani
#whatisyourexcuse
Amiota a belpolitikat is kulfoldi erdekek szerint kell alakitaniuk. Ez a maffia szeru berendezkedes egyszeruen ezt hozza magaval, ezert volt a Simicska ugy is. Folyamatosan beleszolnak az oroszok es kinaiak mit hogyan kell atalakitani, ilyenkor nincs hatalom, nincs lofasz sem, ezek budos csicskakka valtoznak hirtelen.BlancoMark írta:Miert miota nincs korlatlan hatalmuk Magyarorszagon belul? Gondolom a nemzetkozi mozgasterre celzol, amiben eddig sem zavarta oket hogy minden szovetsegesnek bemutattak (legalabbis kommunikacioban), ezek utan miert szarnanak be hogy mondjuk a Nato-ban a toke kivan mindenkinek a Magyar Kormannyal? Vagy ha nem erre celoztal, akkor erdemes lenne reszletesebben kibontani a velemenyed.zsuninnyo írta:
Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).
Konkretan sarokbaszoritottak, amit a kommunikacioja is alatamaszt.
Az, hogy ugy tunik itt bizony teljesen minden ugy van ahogyan ok akarjak, ez csak a latszat. Sok dolgot bevallaltak, ami eleg kenyelmetlen itthon bent is nekik, es erre ket magyarazat lehet: vagy mindenki akkor fogyatekos mint Kosa vagy Menczer es egyikuk iq-ja sem eri el a 12-t, vagy valaki megparancsolta, hogy bizony itt pucsitani es terdelni kell barmilyen kellemetlen is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszer majdnem olyat mondott, amibol komoly baja lett volna, sajnos realizalta es kifodrult belole. Pedig azzal vege lett volna neki is.hehetheoriginal írta:az a szánalmas modoroskodó viselkedés, mikor vki véletlen meglöki picit mögötte vagy egyszerre többen beszélnek hozzá, és ő meg elkezdi a sablon szöveget, csak hogy időt nyerjen vele....Realista24 írta: Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus :lol:knt valami óvodás.
kurvagáz.
ilyenkor azért lennék újságíró, ilyen időkben, ezeknek annyira alá lehetne tenni, annyi ziccer van, hogy elképesztő.
ott van a faszszopó rendőrszázados, amelyik kényszeriti kb a földönfuto rendoreit, hogy igazoltassák a kamerást, ellenorizzek a kamera számát, hogy "nem-e lopott a kamera" (balfasz még magyarul se tud).
ott is világbotrányt csináltam volna, hogy ilyen senki rendőrgecik mégis mi a faszt képzelnek magukról...
mindenki fordítva ül a lovon.
ideje irányba állni.
Undorito egy ember.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
az a szánalmas modoroskodó viselkedés, mikor vki véletlen meglöki picit mögötte vagy egyszerre többen beszélnek hozzá, és ő meg elkezdi a sablon szöveget, csak hogy időt nyerjen vele....Realista24 írta: Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus :lol:knt valami óvodás.
kurvagáz.
ilyenkor azért lennék újságíró, ilyen időkben, ezeknek annyira alá lehetne tenni, annyi ziccer van, hogy elképesztő.
ott van a faszszopó rendőrszázados, amelyik kényszeriti kb a földönfuto rendoreit, hogy igazoltassák a kamerást, ellenorizzek a kamera számát, hogy "nem-e lopott a kamera" (balfasz még magyarul se tud).
ott is világbotrányt csináltam volna, hogy ilyen senki rendőrgecik mégis mi a faszt képzelnek magukról...
mindenki fordítva ül a lovon.
ideje irányba állni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus mint valami óvodás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema