Lesz az meg RB Leeds.Pipita írta: Kisebbségi részesedést vásárolt a Leeds Unitedben a Red Bull; jöhetnek végre a top tehetségek.
Sesko elvileg megegyezett az Arsenallal,45millio euro.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 31., péntek 10:28
Lesz az meg RB Leeds.Pipita írta: Kisebbségi részesedést vásárolt a Leeds Unitedben a Red Bull; jöhetnek végre a top tehetségek.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 30., csütörtök 14:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 30., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 29., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 29., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 28., kedd 14:36
Koszi, igazabol mar ezt par napja lehetett tudni. Latom nem jott at a lenyege annak, amit irtam. Arra probaltam celozni, hogy eloszor Amorim utasitotta vissza oket, majd jott Tuchel, aki szinten nemet mondott, felmerult a neve De Zerbinek, akitol szinten kosarat kaptak. Felmerult Mckenna neve, akit szinten nem tudtak meggyozni. Durva, hogy egy Chelsea is ilyen nehezen talalt edzot, azert irtam koltoi tulzassal, hogy a vegen meg Pochettinonak fognak puncsolnj, hogy maradjon.Casillas fan írta:Parancsoljrealmadrid95 írta:
Koltoi tulzasnak szantam, mivel a Chelsea is mar vagy 4 kosarat kapott.
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Chelsea have agreed terms with Enzo Maresca as new manager
The agreement is now done and sealed on contract valid until June 2029, it’s 𝐟𝐢𝐯𝐞 𝐲𝐞𝐚𝐫 𝐝𝐞𝐚𝐥 for Maresca.
It will also include option to extend until June 2030.
Chelsea will now pay compensation fee in excess of €10m to Leicester City, matter of time to sign soon.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 28., kedd 14:16
Igen láttam volt olyan képet is ahol meccsen tolta a barca ellen Real mezben.realmadrid95 írta:Volt is probajatekon ketszer is nalunk anno.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 28., kedd 14:16
Managerrel 5+1 éves szerződést? tényleg pénzmosoda ez a Chelsea, ezek meg fognak szűnniCasillas fan írta:Parancsoljrealmadrid95 írta:
Koltoi tulzasnak szantam, mivel a Chelsea is mar vagy 4 kosarat kapott.
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Chelsea have agreed terms with Enzo Maresca as new manager
The agreement is now done and sealed on contract valid until June 2029, it’s 𝐟𝐢𝐯𝐞 𝐲𝐞𝐚𝐫 𝐝𝐞𝐚𝐥 for Maresca.
It will also include option to extend until June 2030.
Chelsea will now pay compensation fee in excess of €10m to Leicester City, matter of time to sign soon.
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2024. május 28., kedd 14:14
Parancsoljrealmadrid95 írta:Koltoi tulzasnak szantam, mivel a Chelsea is mar vagy 4 kosarat kapott.Casillas fan írta:
Dehogy fog, bármikor bejelenthetik Maresca-t, aki a Leicester-t hagyja ott a kedvükért....
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 28., kedd 13:59
Koltoi tulzasnak szantam, mivel a Chelsea is mar vagy 4 kosarat kapott.Casillas fan írta:Dehogy fog, bármikor bejelenthetik Maresca-t, aki a Leicester-t hagyja ott a kedvükért....realmadrid95 írta:
Volt is probajatekon ketszer is nalunk anno.
| Kieran McKenna visszautasította a Chelsea ajánlatát és új szerződést fog aláírni az Ipswich-csel, ami az egyik legjobban kereső PL-menedzserré teszi.
(The Guardian)
Vegen a Chelsea is konyorogni fog Pochettinonak, hogy megis maradjon. Mik mennek azert a mai vilagban edzok teren… Barca, Bayern, Chelsea, Brighton.. szanalmas.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 28., kedd 13:11
Frissen feljuto csapat top gázsit ad az edzojuknek. Az kemeny| Kieran McKenna visszautasította a Chelsea ajánlatát és új szerződést fog aláírni az Ipswich-csel, ami az egyik legjobban kereső PL-menedzserré teszi.
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2024. május 28., kedd 13:01
Dehogy fog, bármikor bejelenthetik Maresca-t, aki a Leicester-t hagyja ott a kedvükért....realmadrid95 írta:Volt is probajatekon ketszer is nalunk anno.Sierra írta: Most latom facebookon hogy a ManCitys Julian Alvarez gyerek nagy Realos, gyerekkoraban meg Higuval is pozolt Real mezben. hozni kell
| Kieran McKenna visszautasította a Chelsea ajánlatát és új szerződést fog aláírni az Ipswich-csel, ami az egyik legjobban kereső PL-menedzserré teszi.
(The Guardian)
Vegen a Chelsea is konyorogni fog Pochettinonak, hogy megis maradjon. Mik mennek azert a mai vilagban edzok teren… Barca, Bayern, Chelsea, Brighton.. szanalmas.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 28., kedd 12:48
Volt is probajatekon ketszer is nalunk anno.Sierra írta: Most latom facebookon hogy a ManCitys Julian Alvarez gyerek nagy Realos, gyerekkoraban meg Higuval is pozolt Real mezben. hozni kell
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 27., hétfő 18:40
Csóró biztos eljonne Haaland után mlst Mbappé mögé padozniSierra írta: Most latom facebookon hogy a ManCitys Julian Alvarez gyerek nagy Realos, gyerekkoraban meg Higuval is pozolt Real mezben. hozni kell
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 27., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 27., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. május 27., hétfő 17:30
A többség marasztalná.RaúlCF írta: nézem a unitedes szurkolókat a neten és komolyan még van olyan aki marasztalná és be kell állni mögé állásponton van. ez elég szomorú, hogy ennyire leadták.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 27., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 27., hétfő 17:12
Es valoban ez van. Igazgatok es INEOS ujra leul, es elemzik a helyzeteth3x0r írta:Majd jonnek a hirek, hogy marad es csak ezzel akartak motivalni a jatekosokat a donto elott.raul 4 ever írta: Mu fanok nem izzadnak még? Eltelt 1,5 nap a kupadöntő óta és eth sincs még kirakva...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem