Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Boston a favorit, de az OKC + Minnesota is az volt, így azért adok esélyt a Mavsnak, eddig jól állt nekik az underdog szerep.Zsombor írta:Nincs olyan párhuzamos univerum amelyikben a Dallas esélyesebb, nem értem miről beszélsz. Imádnám, ha megnyernék, de ez nem 2k hogy a két legjobb játékos statja vs Tatum-Brown statok, ezerszer kompletebb a Celtics kerete.Anthony írta: Meg fogja nyerni a Mavs a döntőt, nem is értem miért kezelik a Bostont esélyesként, amikor a Dallasnál van a két legjobb játékos, tönkreverték az egész Nyugatot. Közben a Boston előtt szinte semmi kihívás nem volt Keleten, hiába pihentebbek, hiába jön vissza Porzingis, nálam simán a Mavs esélyesebb.
Nincs olyan párhuzamos univerum amelyikben a Dallas esélyesebb, nem értem miről beszélsz. Imádnám, ha megnyernék, de ez nem 2k hogy a két legjobb játékos statja vs Tatum-Brown statok, ezerszer kompletebb a Celtics kerete.Anthony írta: Meg fogja nyerni a Mavs a döntőt, nem is értem miért kezelik a Bostont esélyesként, amikor a Dallasnál van a két legjobb játékos, tönkreverték az egész Nyugatot. Közben a Boston előtt szinte semmi kihívás nem volt Keleten, hiába pihentebbek, hiába jön vissza Porzingis, nálam simán a Mavs esélyesebb.
-
22 éves, van ideje fejlődni, és kell is, meglepő módon fizikálisan is, ha kap egy kyrie féle tagot a nyakára akkor vmelyik oldalt elfogy a lába.ziro4vr írta: A végére amúgy szépen visszajött Ant, 22 évesen szerintem ez rendben volt így, de hát azzal nem lehet mit tenni, ha betör 4en rajta, kiosztás, aztán a balfasz Kyle Anderson eltogyogja vagy KAT mellédobja, uccsó meccs is erről szólt.
Innentől van olyan aki a Celtics vonaton ül?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Meg fogja nyerni a Mavs a döntőt, nem is értem miért kezelik a Bostont esélyesként, amikor a Dallasnál van a két legjobb játékos, tönkreverték az egész Nyugatot. Közben a Boston előtt szinte semmi kihívás nem volt Keleten, hiába pihentebbek, hiába jön vissza Porzingis, nálam simán a Mavs esélyesebb.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
felőlem nyugodtanSzóval akkor nyugodt szívvel tehetem a lakást, asszonyt a Mavs winre!!
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A végére amúgy szépen visszajött Ant, 22 évesen szerintem ez rendben volt így, de hát azzal nem lehet mit tenni, ha betör 4en rajta, kiosztás, aztán a balfasz Kyle Anderson eltogyogja vagy KAT mellédobja, uccsó meccs is erről szólt.
Nem illik.
- hehetheoriginal
magyarul trade requestziro4vr írta: Most nézem vissza, első negyedben mit ment a szlovén, kegyetlen.
Ant meg ebből szívja fel magát, vonja le a tanulságokat és jöjjön vissza erősebben.
ez a hopihe kat meg rémbalfasz dpoy (4x bazmeg ) ez kabaré. conley meg már öreg, a többiek meg cserélhetők.
én menekülnék onnan, vagy jimmy butler vagy vki még jöjjön a szutyok helyére
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most nézem vissza, első negyedben mit ment a szlovén, kegyetlen.
Ant meg ebből szívja fel magát, vonja le a tanulságokat és jöjjön vissza erősebben.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szóval akkor nyugodt szívvel tehetem a lakást, asszonyt a Mavs winre!!hehetheoriginal írta: gyereknek a bal térde az öltözőben full vér volt, biztos jól érzi magát most, miután lement az adrenalin.
sima papirforma boston az esélyes még porzingis nelkul is - aki sztem mar jatszani fog -, egyertelmunek kene lennie.
- hehetheoriginal
gyereknek a bal térde az öltözőben full vér volt, biztos jól érzi magát most, miután lement az adrenalin.
sima papirforma boston az esélyes még porzingis nelkul is - aki sztem mar jatszani fog -, egyertelmunek kene lennie.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remélem Doncic-ék behúzzák... Aztán majd magyarázkodhat Shaq, hogy mennyire nem szint a srác...Tjacks írta: 1 hét pihenés, ez így nem rossz azért. Erre a blowout winre nem számítottam
-
1 hét pihenés, ez így nem rossz azért. Erre a blowout winre nem számítottam
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Elvileg dlo közölte, hogy maradni akar.Berti írta: Ingramért nyáron meghallgatják az ajánlatokat. Egy Dlo signantradeel beszállhat a Lakers akár.
A Pels Trey Murphyvel házon belül meg is tudja oldani. A Lakers pedig a maradék pickeket is odaadja nekik
Butler, Young, Garland és Randle is várhatóan cserélve lesz.
Bár ez asszem az NBAben másképp van, mint a fociban. Ha a klub elcseréli, akkor adios!
Ingramért nyáron meghallgatják az ajánlatokat. Egy Dlo signantradeel beszállhat a Lakers akár.
A Pels Trey Murphyvel házon belül meg is tudja oldani. A Lakers pedig a maradék pickeket is odaadja nekik
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ingramből és Ball-ból korrekt játékos lett._Bushido_ írta:
Sajnos sokszor előfordul, hogy mellé választanak a drafton, mint pl itt is. A Lakers vitte Ingramot és Ballt, míg a 76ers Simmonst, Fultzot. A félti jobban járt ezzel a duoval.
CSak nem LA-ben bontakoztak ki, hanem máshol.
A philly jobban befürdött az tény.
De ezeket nem lehet tudni, nézd meg a Detroit miket húzott, aztán terített betli.
Rengeteg az ilyen, Giannis talán 15. volt, nézd meg kiket húztak ki előtte, gyanítom fele már a liga közelében sincs.
De Leonard, Klay sem volt top 10-ben, Butlerre nem emlékszem, de az első-második kör határán húzták talán. Vagy Jokic.
Szóval nehéz ez, de korábban is voltak bust-ok.
Most valószínűleg a Lakers tudna értékelni egy Ingramet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
The Lakers and 76ers both passed on Jaylen Brown and Jayson Tatum in back-to-back drafts.
Now the pair are entering their second NBA Finals appearance in three seasons with the Celtics.
Sajnos sokszor előfordul, hogy mellé választanak a drafton, mint pl itt is. A Lakers vitte Ingramot és Ballt, míg a 76ers Simmonst, Fultzot. A félti jobban járt ezzel a duoval.
Now the pair are entering their second NBA Finals appearance in three seasons with the Celtics.
- hehetheoriginal
az aranykorból apró insider info:
https://www.youtube.com/watch?v=zNz0O7e ... Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=zNz0O7e ... Highlights
thereisonly1ronaldo
-
Én most két wolves győzelmet érzek ami pont a Bostonnak fog jól jönni.nmate írta:Nem baj, megnyerik, jövőre meg azt hiszik minden cool, aztán pofára esnek amint jön egy értelmes csapat, ahol mindenki egészséges... Gyakorlatilag keleten mindenki széthullott, akik kicsit is veszélyt jelenthettek volna rájuk.ziro4vr írta: Fuh de triggerel ez a semmilyen Boston a semmilyen Tatummal az élen, és vszeg megint ők pihennek majd többet.
Abban bízok még, hogy Tatum ilyen Booker kaliber, ezeket szokta zsebre rakni Luka. De egyébként szerintem ez sima Boston, Dallasnál bőven benne van, hogy nem jön össze a söprés, billenhet a mérleg nyelve másik irányba is a következő meccseken.