Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 31., péntek 0:23

RealVazquez írta: Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága!!! Ezt tudjak ők is, ezért is jelentette be Menczer, hogy soha nem látott fokozatba kapcsolnak. A DK lassan közelebb van az 5-höz, mint a 10%-hoz. De ami nagyon érdekes: közel 2 millió a bizonytalanok aránya!!!! Ha sikerülne őket valahogy meggyőzni, hogy a függöny mögött ne a fideszre húzzák az X-et, az óriási bukást eredményezhet Orbánéknak. Akár az is elképzelhető, hogy egyszámjegyű mandátumszámot hoznak össze.

Nagyon kíváncsi vagyok. A mai “vita” pedig Deutsch és Toroczkai kivételével egész korrektül sikerült, itt kezdődik a demokrácia. Ja és még valami: ott voltam a Várkert Bazárnál az elejétől a végéig. Több alkalommal, több politikust is megtapsolt a tömeg, volt olyan állítás, mondat Dobrevtől, amit tapsot kapott, de aztán persze elküldtük melegebb éghajlatra :kalapos: na de viccet félretéve, na meg azt, hogy ígérni bárki bármit tud, voltak szép elképzelések, beszédek, szinte mindenki hozzátett valamit. Kivéve D.Tamást. Ő botrány volt és szégyen. :lol:
Nagy lesz sajnos a pofáraesés pont ezek miatt, miközben ennyi idő alatt már az is óriási eredmény lenne, ha szimplán bejönnének a második helyre, ami kb fix meg lesz.

Nem lesz itt semmilyen csoda.

Még... :shifty:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 0:20

na visszaneztem, hat a memot, jobbikot, 2rk-t, lmp-t, momentumot atlepkedtem.
mzp es bruti a show elemek miatt erdekes volt, dajcson es dobreven kinjaban tudott az ember mosolyogni, mp szerintem hozta amit lehet 8p alatt, toroczkai meg szerintem azert eleg jol adta el magat, mintha kivulrol nezne a "csurhere", o most azert biztos jol osszerantotta a sajatjait.

sajnos mint vita, ertekelhetetlen, de ez a letszam miatt varhato volt.

Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága
ne shutterkedje' , 50 szazalek, roncstarsadalom. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 30., csütörtök 23:50

Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága!!! Ezt tudjak ők is, ezért is jelentette be Menczer, hogy soha nem látott fokozatba kapcsolnak. A DK lassan közelebb van az 5-höz, mint a 10%-hoz. De ami nagyon érdekes: közel 2 millió a bizonytalanok aránya!!!! Ha sikerülne őket valahogy meggyőzni, hogy a függöny mögött ne a fideszre húzzák az X-et, az óriási bukást eredményezhet Orbánéknak. Akár az is elképzelhető, hogy egyszámjegyű mandátumszámot hoznak össze.

Nagyon kíváncsi vagyok. A mai “vita” pedig Deutsch és Toroczkai kivételével egész korrektül sikerült, itt kezdődik a demokrácia. Ja és még valami: ott voltam a Várkert Bazárnál az elejétől a végéig. Több alkalommal, több politikust is megtapsolt a tömeg, volt olyan állítás, mondat Dobrevtől, amit tapsot kapott, de aztán persze elküldtük melegebb éghajlatra :kalapos: na de viccet félretéve, na meg azt, hogy ígérni bárki bármit tud, voltak szép elképzelések, beszédek, szinte mindenki hozzátett valamit. Kivéve D.Tamást. Ő botrány volt és szégyen. :lol:
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 30., csütörtök 23:28

Mai Bruti szereplés, aki lemaradt volna róla :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. május 30., csütörtök 23:21

Szerintem Deutsch azt hozta, amit várt tőle mindenki. Mind fideszes, mind ellenzéki oldalon. A fideszesek azt hallották tőle, amit egyébként is hallanak hónapok óta. Nekik ez jó volt.

MP szerintem is gyenge volt. Azt éreztem, hogy nem volt eléggé felkészülve (ami érthető is). A többiek rendesen betanulták a szöveget, ő viszont mintha az adás előtt írta volna meg. Kevesebb több lett volna szerintem.

Bruti szerintem mentett valamit a Kutyáknak.

Dobrev remek szónok csak kurvára nem hiteles.

Donáth szar témákat hozott be, de tetszett a végén a beszólása.

MZP retorikai stílusa kár hogy ilyen. Sajnos neki már lefőtt, amit be kéne látnia. Pedig ő többre lett volna hivatott.

Toroczkai szerintem jól hozta a formáját. Szerintem meglepően simán fogják átlépni az 5%-ot.

Róna Péternél azt éreztem, hogy nulla politikai érzéke van, de jobban örülnék, ha politikai analfabéták, szakemberek és nem politikusok lennének döntéshozók. Ettől függetlenül ezzel senkit nem nyert meg.

Fidesz szerintem szokásához híven felül fogja teljesíteni a közvéleménykutatásokat.

Tipp:
Fidesz 48%
Tisza 24%
DK 14%
Mihazánk 7%
Momentum 3%
MKKP 3%
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. május 30., csütörtök 22:49

kiserik írta: Na ez is megvolt, pipa :lol:

Nem pont ide tartozik, bár ma is volt ilyen, ami feltűnt, hogy Magyar Péter egyre több dolgot vesz át a Mi hazánktól. Mivel nem vagyok fanatikus, ez nekem jó. 2 éve lesz meggyőzni arról, hogy komolyan is gondolja és nem csak kampányfogás. Ha sikerül neki, akkor tőlem kap 1-et '26-ban.
Nem vagy fanatikus? :kalapos:
Nagyon remélem, hogy nem fog kapni szavazatot tőled.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 30., csütörtök 22:41

Deutsch Tomin látszott, hogy nem szívesen olvassa be a párt által megfogalmazott szövegeket. Gondolom nincs hozzászokva hogy meg kell dolgozni a fizetésért. Szerintem ennyi feladata az elmúlt 10 évben összesen nem volt mint a mostani 2 órában.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 30., csütörtök 22:36

Sztem MP magahoz kepest gyenge volt, bele is bakizott 2-3x, amibol az egyiket mar epp vagjak a megafon studioban es holnaptol minden platformon ez megy. Innen is latszik, hogy nincs igazi pro csapat mogotte, es peldaul a tegnapi orszagjaras helyett pihenhetett volna egyetlen napot.

Brutit sose birtam de most jo beszolasai voltak, szerintem visszacsabitott sok olyan szavazot magukhoz, akik telibeszarnak amugy mindent. Foleg ha tiktok shortokba ezek fognak porogni.

Donath utolso kerdese a musorvezetohoz utott, amugy tejesen sulytalan. Folos volt ilyen nolimpias dolgokat felhoznia, mikozben egy m1 nezot ezzel nem fog meggyozni. Mondjuk lehet ok az ellenzekiekre lottek ujra, hogy meglegyen az 5%.

MZP jokat trollkodott, nyomta a szokasos szoveget, akinek eddig szimpi volt ezutan is az lesz, aki eddig nem szerette ezutan se fogja.

Az Emese ugyes volt 23 evesen, Toro mire sorra kerult mar mindent elmondtak elotte, Memo-Jobbik-DK-LMP szora sem erdekes.

Deutsch pedig egeszen elkepeszto mennyire borzalmas volt, nem akarom elhinni, hogy ha egy fideszes ezt megnezte akkor erre bologat. Eskuszom szerintem szavazatokat vesztettek most miatta. :lol:

Amugy meg fasznak irogatok ennyit rola, egy bohozat szar volt az egesz. De na, 14 ev utan kaptunk egy ilyet vegre, taps taps.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 30., csütörtök 22:28

ez a dajcskokótamás kibsztt kellemetlen. és ő a listavezető. :kivagyhe:
amit ő vita gyanánt villantot, bármelyik 60IQ-nál többel rendelkező kisnyugdíjas megcsinálta volna egy buszmegállóban. csak a plakátok szövegét kell tudni olvasni...
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 30., csütörtök 22:17

Magyar rendes rocksztár lett. Most is mennyien megvárták kint a vita végén. Enekelnek,olelgetik. Brutal milyen apatiabol rangatott ki sok embert. Kivancsi leszek jövőhet szombati záró tüntetésre pesten mennyien mennek el. Gondolom utobbi ido utan joval tobben mint 2 hónapja.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 30., csütörtök 22:08

Na ez is megvolt, pipa :lol:

Nem pont ide tartozik, bár ma is volt ilyen, ami feltűnt, hogy Magyar Péter egyre több dolgot vesz át a Mi hazánktól. Mivel nem vagyok fanatikus, ez nekem jó. 2 éve lesz meggyőzni arról, hogy komolyan is gondolja és nem csak kampányfogás. Ha sikerül neki, akkor tőlem kap 1-et '26-ban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 30., csütörtök 21:54

Azért de kar MZPért is, az a kurva háborús elszólás 2 éve...
Meg hogy akkor épp ekkora kikerulhetetlen felfutása volt az összefogásnak...

De neki már sajnos nincs jövője...

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 30., csütörtök 21:53

hehetheoriginal írta: Jo roncsderbi volt? Csak a veget lattam :lol:
Jó volt amúgy.Azért annyira nem mert szerintem kivégezték volna Tamást a többiek ha össze engedik őket.
Ahogy írták a többiek Anna,Mzp,MP,de az Emese és a Teqballos csávó is elég jó volt.Na meg a humorista csávó.

Kokós Tomi nálam nagyon kilógott lefelé. :lol:
Mint valami szekta komolyan mondom.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. május 30., csütörtök 21:56-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 30., csütörtök 21:50

Jo roncsderbi volt? Csak a veget lattam :lol:
thereisonly1ronaldo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 30., csütörtök 21:50

A kutyas 10/10. Imadtam,kb ennyit ert ez az egesz amit o kepviselt.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. május 30., csütörtök 21:49

A műsorvezetők...azok a fejek ! :lol:

Bruti hatalmas volt, de lehet nem mindenki tud a sorok között olvasni.
MZP és MP, meg Donáth :salute:

szrk
Nem bírta ki, hogy ne szóljon be Brutinak.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 30., csütörtök 21:46

Nálam Bruti nyert, parádé volt ma végig :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 30., csütörtök 21:43

Berti írta: Tomi hányszor fogja a dollár, baloldal, soros és háború szavakat bepréselni 1 percbe? Ivós játék challenge
12-t számoltam, Brüsszelt is beleértve.
Mondjuk volt egy "dollárbaloldali baloldal" rész, azt háromnak is vehetjük:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 30., csütörtök 21:42

Nyomja tovább.
Ezek tényleg betegek. :lol:
Szekta.
Azért mikor bemondta MZP, hogy pedofidesz kokótomi beszéde után az is nagy volt :lol:

Megígérte redditen lesz valami ilyesmi :lol:
Az jó volt. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. május 30., csütörtök 21:44-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 30., csütörtök 21:41

Azért mikor bemondta MZP, hogy pedofidesz kokótomi beszéde után az is nagy volt :lol:

Megígérte redditen lesz valami ilyesmi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 30., csütörtök 21:43-kor.

Vissza: