Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem kérdezni kell az asszonyt, csinálni kellekissm írta: Én a szentendrei szigeten sátrazni fogok holnap este.
laptop, kroos mez és két fehér görögtűz bekészítve.
Ez a baráti társaságom még soha nem látott szurkolni engem, elég komoly trauma lesz nekik, mucsi villanyt szerel szerű.
Legjobbarátom, akivel mindig nézzük a meccseket, Franciaországban lesz pont esküvőn, a férj jelölt akkora real szurkoló, hogy RM mezt akart az öltöny alá, csak a future feleség megvétózta.
Nézni fogják a meccset, esküvői DJ-nél a Hala Madrid hardstyle verzió már bekészítve!
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szoval mar nem kell eskuvore menniekissm írta: hogy RM mezt akart az öltöny alá, csak a future feleség megvétózta.
- hehetheoriginal
a minimum egy házassági szerződés, de inkább azonnal szakítás és kuka.csak a future feleség megvétózta.
fúj. tegyél ki egy 18+ táblát is akkor te undorito állat.Én a szentendrei szigeten sátrazni fogok holnap este.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Én a szentendrei szigeten sátrazni fogok holnap este.
Ez a baráti társaságom még soha nem látott szurkolni engem, elég komoly trauma lesz nekik, mucsi villanyt szerel szerű.
Legjobbarátom, akivel mindig nézzük a meccseket, Franciaországban lesz pont esküvőn, a férj jelölt akkora real szurkoló, hogy RM mezt akart az öltöny alá, csak a future feleség megvétózta.
Nézni fogják a meccset, esküvői DJ-nél a Hala Madrid hardstyle verzió már bekészítve!
buzi, aki fel
aki meg nem oldja meg, hogy lassa az annyit is er
en Azahriah koncerten is Kroos bucsuztatot neztem a sor pult elott
aki meg nem oldja meg, hogy lassa az annyit is er
en Azahriah koncerten is Kroos bucsuztatot neztem a sor pult elott
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Én Cipruson lárnakan vagyok a párommal 2 napja már. Felterkepeztem már a várost találtam 2 jo sportkocsmat. az amúgy is szűkös csomagba azért beletettem egy real mezem és már rendkívül várom a meccset.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez csak a felszín, belül ugyanúgy retteg mint mindenki máshehetheoriginal írta:istenem de megverlek bazmeg holnap éjfélkorFaust írta: Mit fostok nem értem. City visszavágó után pár perccel megmondtam hogy Jude lehozza a Dortmund ellen. Easy.
a papírforma, "sima" meccseken szokott kurvanagy szar lenni mindig
- hehetheoriginal
istenem de megverlek bazmeg holnap éjfélkorFaust írta: Mit fostok nem értem. City visszavágó után pár perccel megmondtam hogy Jude lehozza a Dortmund ellen. Easy.
a papírforma, "sima" meccseken szokott kurvanagy szar lenni mindig
thereisonly1ronaldo
Mit fostok nem értem. City visszavágó után pár perccel megmondtam hogy Jude lehozza a Dortmund ellen. Easy.
- Pad'em
A Feketemágus idejében rabosítva, olyan nagy baj nem lehetRealista24 írta: Engem nem érdekel ki hol nézi, de remelem már felkinaltatok a maradék darabokat a lelketekbol a győzelem és a 15. oltárán
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Juve-Real BL döntő, legjobb barátom a legnagyobb Juve szurkolók egyike,hát 90 percig próbára tette a barátságunkat a sport ,így megfogadtam akárki legyen a bl döntős ellenfél társaságban nem nézem többet
Én ilyenkor lemegyek alfába, hozzám kurvára ne szóljon senki
Nah húzzuk be Kroos kedvéért!!!
Én ilyenkor lemegyek alfába, hozzám kurvára ne szóljon senki
Nah húzzuk be Kroos kedvéért!!!
- hehetheoriginal
nekem sose volt mit felkínálni, úgyhogy tárgytalanRealista24 írta: Engem nem érdekel ki hol nézi, de remelem már felkinaltatok a maradék darabokat a lelketekbol a győzelem és a 15. oltárán
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem nem érdekel ki hol nézi, de remelem már felkinaltatok a maradék darabokat a lelketekbol a győzelem és a 15. oltárán
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A legutolsó pool ellenin én is így voltam, barcas haverom esküvője...Este miután megvolt a meccs végeredménye épp a torta vágás volt, oda mentem hozzá és mondtam neki h a Real egészségére egy szép szelet tortát ccsapj ide ha már megint nyertünkDupla D írta: Én esküvőn leszek. Kértem, hogy rakják át az esküvőt, de nem vettek komolyan.
- Pad'em
Kénytelen leszel a szóljon most vagy hallgasson örökre résznél előállni valamivel
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én esküvőn leszek. Kértem, hogy rakják át az esküvőt, de nem vettek komolyan.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Pad'em
Én már kivasaltam az enyémet. Ha nyerünk idén avát cserélek, a jelenlegin Jézus a 2 évvel ezelötti BL serleget fogja, azért örül úgy mintha a huga cummantaná épp. Hasonlóan fotogén ember sajnos nincs a keretben.Babinho írta: Na azt beszéljed, te hol, hogy nézed a meccset? Hogy szurkol hehe? Vallejo mez bekészítve?
Már egy napja elkapott a drukk, parádé hogy megint itt vagyunk. Sztem Dortmund is belesétál a csapdánkba és vezetnek majd, n+ezredik szivroham lábon, őszülünk tovább és zsigeri kurvaanyázás a 85.percig amikor is Rüdiger egyenlít Modric szögletéből. Majd lendületből Bellingham eldönti pár perccel a vége elött. Nem ünnepel volt csapata ellen, a bíró még maszatol kicsit, hosszabbít 20 percet, de kivédekezzük simán.
Aporla15!!!
- hehetheoriginal
Valszeg a szokásos módon már délre úttörőkisdobosra iszom magam es bekúrva fetrengek vmi fűcsomón, aztan amikor már tényleg elegem lesz a varakozasbol, belerugok kettot a kutyaba meg az asszonyba, tudják bazmeg hol a helyük, aztan felveszem az elso madridmezemet, amibol mar kilog a hasam, es igyekszem nem osszefosni magam a meccs vegeig. De ha ugy van az se baj, eler a szomszedtol lopott wifi a pottyantosig.
De viccet felreteve, steve-vel ziroval meg a többi rosszcsont fiuval fogjuk egymast az umekpartin simogatni a pena szervezeseben. Remelem peet is ott lesz, viszek neki csörgőlabdát.
De viccet felreteve, steve-vel ziroval meg a többi rosszcsont fiuval fogjuk egymast az umekpartin simogatni a pena szervezeseben. Remelem peet is ott lesz, viszek neki csörgőlabdát.
thereisonly1ronaldo
Hova? Majd bemásolod ide a fórumra is?
Na azt beszéljed, te hol, hogy nézed a meccset? Hogy szurkol hehe? Vallejo mez bekészítve?
Beszélgetést kezdeményeztem ne oltsd már be.
Na azt beszéljed, te hol, hogy nézed a meccset? Hogy szurkol hehe? Vallejo mez bekészítve?
Beszélgetést kezdeményeztem ne oltsd már be.