En szoltam.Remy írta:Egyszer lehet. Ahogy a forum masik reszenek is remelem sikerul ez majd idovel.Realista24 írta:
Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.
Amugy meg… magyarok vagyunk. Ha ennyire szuperjol tudunk karomkodni, hala a nyelvunknek. Hasznaljuk csak.
Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyszer lehet. Ahogy a forum masik reszenek is remelem sikerul ez majd idovel.Realista24 írta:Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.Remy írta: Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot. De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
Amugy meg… magyarok vagyunk. Ha ennyire szuperjol tudunk karomkodni, hala a nyelvunknek. Hasznaljuk csak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csak nem erdemesRealista24 írta:Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.Remy írta: Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot. De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.Remy írta: Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot. De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én nem nagyon használom ezt a nyilas rendszert, de ha benézek a mozis topicba, akkor rendre kapnak az irományaid egy fel nyilat tőlemRemy írta:
De ahogy latom, sokaknak nem tetszettek ezek a filmek. nem baj, toltam en is egy minuszt ra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem van egy sanda gyanum, hogy a szall a kakukk feszkere vagy remeny rabjai elemzesre is tobb lefele nyilat kapnal, mint lajkot.De ahogy latom, sokaknak nem tetszettek ezek a filmek. nem baj, toltam en is egy minuszt ra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot. De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
De ahogy latom, sokaknak nem tetszettek ezek a filmek. nem baj, toltam en is egy minuszt ra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsillagozta a kurva szot, hogy aztan leirja meg ketszerrealbeckham írta:DE! Mit jelentenek ezek a szimbólumok? Így nem értem az írást. Nem tudom megfejteni.Remy írta:
Azt a **************, Azt a ….
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
DE! Mit jelentenek ezek a szimbólumok? Így nem értem az írást. Nem tudom megfejteni.Remy írta:
Azt a **************, Azt a ….
Látom távollétedben sem tétlenkedtél
- Remy
- Kapcsolat:
GODZILLA -1: Brutális és lehengerlő. Egy olyan Godzilla-film került a köztudatba a sok hollywoodi limonádé mellett (de jó helyre került az Oscar!), ahol működik, sőt (!) kifejezetten érdekes az emberi szál. Lényegében itt Godzilla full mellékszereplő, a világháborúban sokat szenvedő Japán borzalmainak szimbólikus ábrázolása. A gonosz.
Nagyon jól mutatták be az összefogást, a szenvedést, a veszteségeket és az újrakezdést.
Egyben van ez a film, és minden dicséretet megérdemel!
GODZILLA X KONG: Azt a **************, de kurvarossz ez a film, DE! Azt a …., de kurva szórakoztató ez a film! Iszonyat nagy trash, műanyag, egy jó nagy adag kóla, amibe beleraksz még fél kiló cukrot. DE! Ez a film veszettül szórakoztató!
Lényegében az Iwi-szálat leszámítva, minden pillanata megmosolyogtató. A végjáték pedig megidézi a Dragon Ball Superből a Goku & Frieza összefogást. Ez egy szinte tökéletes rosszfilm!
Nagyon jól mutatták be az összefogást, a szenvedést, a veszteségeket és az újrakezdést.
Egyben van ez a film, és minden dicséretet megérdemel!
GODZILLA X KONG: Azt a **************, de kurvarossz ez a film, DE! Azt a …., de kurva szórakoztató ez a film! Iszonyat nagy trash, műanyag, egy jó nagy adag kóla, amibe beleraksz még fél kiló cukrot. DE! Ez a film veszettül szórakoztató!
Lényegében az Iwi-szálat leszámítva, minden pillanata megmosolyogtató. A végjáték pedig megidézi a Dragon Ball Superből a Goku & Frieza összefogást. Ez egy szinte tökéletes rosszfilm!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Faust írta: Mitrohogsz te zsivany?
Ja, ertem. Fasz. ha nem ma lenne a donto, kiraknalak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mitrohogsz te zsivany?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Faust írta: Bonnie & Clyde
Erteni velem, miert kult, de ma mar eleg benacska, Faye Dunaway viszont huhh. Kemeny. Nezheto film, de nagyon megragta az ido vasfoga minden teren.
Easy rider
Ezt viszont nem. Kb 20 eve, ha lattam, de emlekszem hogy egy kukkot sem ertettem belole, ertetlenul alltam a kultstatusz elott, nagyon nem tetszett. Mara, hogy van nemi ralatasom 68-ra, es az akkori eletre es legkorre, es mindarra amit annak a korszaknak koszonhetunk mindannyian, teljesen mas megvilagitasba helyezte az egeszet - ez egy baromi jo, es baromi szomoru film minden hibaja ellenere. Kovacs Laszlo pedig…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bonnie & Clyde
Erteni velem, miert kult, de ma mar eleg benacska, Faye Dunaway viszont huhh. Kemeny. Nezheto film, de nagyon megragta az ido vasfoga minden teren.
Easy rider
Ezt viszont nem. Kb 20 eve, ha lattam, de emlekszem hogy egy kukkot sem ertettem belole, ertetlenul alltam a kultstatusz elott, nagyon nem tetszett. Mara, hogy van nemi ralatasom 68-ra, es az akkori eletre es legkorre, es mindarra amit annak a korszaknak koszonhetunk mindannyian, teljesen mas megvilagitasba helyezte az egeszet - ez egy baromi jo, es baromi szomoru film minden hibaja ellenere. Kovacs Laszlo pedig…
Easy rider
Elhunyt Tompos Kátya
Nem igazan ismertem a munkassagat, de a Valami Amerika 2-bol megmaradt. Igy is sokkolt a dolog.
Nem igazan ismertem a munkassagat, de a Valami Amerika 2-bol megmaradt. Igy is sokkolt a dolog.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hát nem nagy valami, holnapra el is felejtem. kicsit hasonlított az Immaculate-re-nzooli93 írta: Felkerült Disneyre az idei The First Omen film.
- nzooli93
Felkerült Disneyre az idei The First Omen film.
Nyilvan az eredetihez nem ér fel, meg ezek az előzmény filmek mindig fölöslegesnek hatnak,viszont a film magában nem lett szar. Tisztes középszernek mondható,ami ebben a műfajban manapság sajnos mar sikernek számít. Itt azért látszik egy kis akarat,meg rendezői munka,nem ugy mint az ördögűző filmnel. Szóval aki szereti ezeket, egyszer nézhető lett ez a Omen.
Nyilvan az eredetihez nem ér fel, meg ezek az előzmény filmek mindig fölöslegesnek hatnak,viszont a film magában nem lett szar. Tisztes középszernek mondható,ami ebben a műfajban manapság sajnos mar sikernek számít. Itt azért látszik egy kis akarat,meg rendezői munka,nem ugy mint az ördögűző filmnel. Szóval aki szereti ezeket, egyszer nézhető lett ez a Omen.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
nzooli93 írta:Azt mondjuk en is látom,hogy minden alja zs kategóriás horrorra bemennek emberek. Mondjuk azt meg is éri csinalni, mert olcsó filmek elvileg, és arra mindig elmennek sokan. En se ertem, ilyen imdbs 4,5os horror filmeken dugig van itt is a mozi. Meg beszélnek róla az emberekwZoLee7 írta: Szarul nézett ki minden, de amikor jött egy marvel film, egy halálos iramban, egy horror, vagy annó a szürke 50 árnyalata és a hasonló szarok, mozdulni nem lehetett annyi ember volt és olyan fogyasztás.
Mozi valogatja, Etele plazaban full ures a horror is. Ahogyan a Lurdy is, pedig en evente 10 horrort megnezek, raadasul nem “zs kategorias” filmek ezek. Altalaban Eteleben a mesefilmek, amik telthazasak, meg az imadlak utalni szeru filmek.
- nzooli93
Azt mondjuk en is látom,hogy minden alja zs kategóriás horrorra bemennek emberek. Mondjuk azt meg is éri csinalni, mert olcsó filmek elvileg, és arra mindig elmennek sokan. En se ertem, ilyen imdbs 4,5os horror filmeken dugig van itt is a mozi. Meg beszélnek róla az emberekwZoLee7 írta: Szarul nézett ki minden, de amikor jött egy marvel film, egy halálos iramban, egy horror, vagy annó a szürke 50 árnyalata és a hasonló szarok, mozdulni nem lehetett annyi ember volt és olyan fogyasztás.