Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Kiskancso jatszik a bajnoksagban, faszikam a BL-ben, tiszta sor.
Hát nagyon botrányosan hülye volt, mindenre figyelt csak a focira nem.
Ahogy eldőlt a bajnokság és csak Európára kellett koncentrálnia rögtön mintha kicserélték volna.
Ahogy eldőlt a bajnokság és csak Európára kellett koncentrálnia rögtön mintha kicserélték volna.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Jöhetne egy újabb "Eladnád a nyáron?" szavazás.
a legutolsó ilyen:
47% igen
53 nem
(94 szavazó)
a legutolsó ilyen:
47% igen
53 nem
(94 szavazó)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karim Benzema on IG: “Ballon d’Or.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó volt vini mozdulata is 2 ember ellen, de azért ne tulozzunk...
https://youtube.com/shorts/2Fp6YS5a5lM? ... iyQJxBjBGN
Itt is van egy megkerülős előtte. A láthatatlan ember ellen, aki utána lerántja. Ennek ellenére felkel és varázsol.
https://youtube.com/shorts/2Fp6YS5a5lM? ... iyQJxBjBGN
Itt is van egy megkerülős előtte. A láthatatlan ember ellen, aki utána lerántja. Ennek ellenére felkel és varázsol.
-
Ez van csak eddigGalacticos írta: Arrol ryerson elleni kotenyrol ha barki talal videot linkelje ma legyszives, oriasi volt de sehol nem talalom. A carvajal gol elott abbol lett a dupla szogi ha jol emlekszem.
https://x.com/cr7isthegoat01_/status/17 ... 2h_7A&s=19
- Galacticos
Arrol ryerson elleni kotenyrol ha barki talal videot linkelje ma legyszives, oriasi volt de sehol nem talalom. A carvajal gol elott abbol lett a dupla szogi ha jol emlekszem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
>>>>>>>>>>Remy írta:Beszélni meg köpködni nem ugyanaz.Realista24 írta:
Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?
Aztan akkor offbol ki, Vini topic, es gondolkodj es azt ird le, amit valoban mondani akarsz, mielott hszt kuldesz.Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.
Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Beszélni meg köpködni nem ugyanaz.Realista24 írta:Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?Remy írta: Beszélni szerintem lehet bármiről.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?Remy írta: Beszélni szerintem lehet bármiről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
teljesítményre egyértelmű, hogy a tavasz húzóembere Vini
de ehhez kellett az is, hogy Bellingham visszavontabb pozicióban játszik. Jude akkor ficánkolt igazán, mikor Vini sérült volt, és sokszor visszavont 9-es volt. sokan aggódtak is, hogy mi lesz a kémiával, ami Brahim, Belli és Rodrygo között kialakult.
aztán jött a tavasz, és Vini hátára vette a csapatot. ahogy a teljesítménye javult, úgy az arc is kisebb és a hiszti is kevesebb lett
de ehhez kellett az is, hogy Bellingham visszavontabb pozicióban játszik. Jude akkor ficánkolt igazán, mikor Vini sérült volt, és sokszor visszavont 9-es volt. sokan aggódtak is, hogy mi lesz a kémiával, ami Brahim, Belli és Rodrygo között kialakult.
aztán jött a tavasz, és Vini hátára vette a csapatot. ahogy a teljesítménye javult, úgy az arc is kisebb és a hiszti is kevesebb lett
↓Galacticos írta: Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
Lamine Yamal becomes the youngest player to see Arda Güler lift a Champions League
#whatisyourexcuse
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Beszélni szerintem lehet bármiről. Én egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt... Szezonértékelő volt. Imádom azt, ami van. Viszont az esélyt így utólag látva, megkapta a csapat. Tudjuk jól, hogy veretlen szezonhoz mennyi szerencse is kell. Legerősebb csapatoknak se jön/jött össze, csak nagyon ritkán.Realista24 írta:Mondjuk te is azon kattogsz nehany pajtasoddal, hogy kikaptunk EGYSZER a szezonban es milyen kar ezert meg azert.Remy írta:
Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.
Én ezt már többször mondtam baráti társaságban is. Ma a köpködés megy. Bírózás és társaik. A sportszakmai része teljesen háttérbe szorult.
Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.
Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...
Általánosságban nézve, kurvára lehangoló az, ami zajlik ebben a sportban. A sikerekről alig beszélnek már az emberek. Kifogás mindig van.
Tök közel voltunk. Még jobban tudtam volna örülni (így is maxon van). De ez nem azt jelenti, hogy negatívként nézek erre a szezonra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2024. június 2., vasárnap 11:13-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk te is azon kattogsz nehany pajtasoddal, hogy kikaptunk EGYSZER a szezonban es milyen kar ezert meg azert.Remy írta:Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.Galacticos írta:
Szerintem ebben kozrejatszik az h ma tobb szo van arrol a neten hogy miert nem allitottak ki(wtf még a sarga is tulzas) mint az ahogy ket ember kozott hatso labbal beborozte ryersont full sprintbol. Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
A pr szerintem erosebb judenal, de a tavasz alapjan clasicok ide vagy oda vini volt inkabb a huzoember.
Én ezt már többször mondtam baráti társaságban is. Ma a köpködés megy. Bírózás és társaik. A sportszakmai része teljesen háttérbe szorult.
Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.
Általánosságban nézve, kurvára lehangoló az, ami zajlik ebben a sportban. A sikerekről alig beszélnek már az emberek. Kifogás mindig van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.Galacticos írta:Szerintem ebben kozrejatszik az h ma tobb szo van arrol a neten hogy miert nem allitottak ki(wtf még a sarga is tulzas) mint az ahogy ket ember kozott hatso labbal beborozte ryersont full sprintbol. Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.Remy írta: Az ív, amit Gala is ír, az kegyetlen. Honnan, hová... Tudásra top a plali, kár a sok hülyeségért, amit csinál, de a teljesítményt mellé viszont lerakja.
Nagyon nagy évet nyomott, kár a sok kihagyásért.
Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
A pr szerintem erosebb judenal, de a tavasz alapjan clasicok ide vagy oda vini volt inkabb a huzoember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Copaamerica meg eb szamit, gondolom fodent benyomjak top3ba, de papirforma szerint binicius, beli, toni kene a top3 legyen, es sose hittem volna, de a kezdetben suta, mai napig ostoba binicius a legnagyobb eselyes.
Csak elgondolni tudom, hogy az uefanal mennyire szar idoszak van, hogy mar megint minden dij madridba kell keruljon, kenytelenek ideadni
Csak elgondolni tudom, hogy az uefanal mennyire szar idoszak van, hogy mar megint minden dij madridba kell keruljon, kenytelenek ideadni
thereisonly1ronaldo
A világ (egyik) legjobbjává nőtte ki magát...hosszú volt az út innentől:
"Brother, don't pass to him. On my mother's life, he is playing against us."
Óriási, egészen elképesztő
"Brother, don't pass to him. On my mother's life, he is playing against us."
Óriási, egészen elképesztő
-
Le is zárhatjuk a topikot.Realista24 írta:Akkor meg is van az idei Aranylabdas.Remy írta: Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
- Galacticos
Szerintem ebben kozrejatszik az h ma tobb szo van arrol a neten hogy miert nem allitottak ki(wtf még a sarga is tulzas) mint az ahogy ket ember kozott hatso labbal beborozte ryersont full sprintbol. Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.Remy írta: Az ív, amit Gala is ír, az kegyetlen. Honnan, hová... Tudásra top a plali, kár a sok hülyeségért, amit csinál, de a teljesítményt mellé viszont lerakja.
Nagyon nagy évet nyomott, kár a sok kihagyásért.
Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor meg is van az idei Aranylabdas.Remy írta: Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema