Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

Faust
El director de fotografía

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 2., vasárnap 14:49

Kiskancso jatszik a bajnoksagban, faszikam a BL-ben, tiszta sor. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 2., vasárnap 14:47

Hát nagyon botrányosan hülye volt, mindenre figyelt csak a focira nem.

Ahogy eldőlt a bajnokság és csak Európára kellett koncentrálnia rögtön mintha kicserélték volna.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 2., vasárnap 14:42

Jöhetne egy újabb "Eladnád a nyáron?" szavazás. :D

a legutolsó ilyen:
47% igen
53 nem
(94 szavazó)
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 2., vasárnap 14:04

Karim Benzema on IG: “Ballon d’Or.”

B-)
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 2., vasárnap 13:31

Jó volt vini mozdulata is 2 ember ellen, de azért ne tulozzunk... :coffee:

https://youtube.com/shorts/2Fp6YS5a5lM? ... iyQJxBjBGN

Itt is van egy megkerülős előtte. A láthatatlan ember ellen, aki utána lerántja. Ennek ellenére felkel és varázsol.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. június 2., vasárnap 12:00

https://youtu.be/I-90wbC8ewA?si=ihYxoDH4VKWsMuL1

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 2., vasárnap 11:27

Galacticos írta: Arrol ryerson elleni kotenyrol ha barki talal videot linkelje ma legyszives, oriasi volt de sehol nem talalom. A carvajal gol elott abbol lett a dupla szogi ha jol emlekszem.
Ez van csak eddig

https://x.com/cr7isthegoat01_/status/17 ... 2h_7A&s=19

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 2., vasárnap 11:18

Arrol ryerson elleni kotenyrol ha barki talal videot linkelje ma legyszives, oriasi volt de sehol nem talalom. A carvajal gol elott abbol lett a dupla szogi ha jol emlekszem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 11:17

Remy írta:
Realista24 írta:

Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?
Beszélni meg köpködni nem ugyanaz.
>>>>>>>>>>
Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.

Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...
Aztan akkor offbol ki, Vini topic, es gondolkodj es azt ird le, amit valoban mondani akarsz, mielott hszt kuldesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 2., vasárnap 11:16

Realista24 írta:
Remy írta: Beszélni szerintem lehet bármiről.
Beszélni meg köpködni nem ugyanaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 11:15

Remy írta: Beszélni szerintem lehet bármiről.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 2., vasárnap 11:13

teljesítményre egyértelmű, hogy a tavasz húzóembere Vini
de ehhez kellett az is, hogy Bellingham visszavontabb pozicióban játszik. Jude akkor ficánkolt igazán, mikor Vini sérült volt, és sokszor visszavont 9-es volt. sokan aggódtak is, hogy mi lesz a kémiával, ami Brahim, Belli és Rodrygo között kialakult.
aztán jött a tavasz, és Vini hátára vette a csapatot. ahogy a teljesítménye javult, úgy az arc is kisebb és a hiszti is kevesebb lett
Galacticos írta: Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
Lamine Yamal becomes the youngest player to see Arda Güler lift a Champions League
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 2., vasárnap 11:12

Realista24 írta:
Remy írta:

Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.

Én ezt már többször mondtam baráti társaságban is. Ma a köpködés megy. Bírózás és társaik. A sportszakmai része teljesen háttérbe szorult.

Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.

Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...

Általánosságban nézve, kurvára lehangoló az, ami zajlik ebben a sportban. A sikerekről alig beszélnek már az emberek. Kifogás mindig van.
Mondjuk te is azon kattogsz nehany pajtasoddal, hogy kikaptunk EGYSZER a szezonban es milyen kar ezert meg azert.
Beszélni szerintem lehet bármiről. Én egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt... Szezonértékelő volt. Imádom azt, ami van. Viszont az esélyt így utólag látva, megkapta a csapat. Tudjuk jól, hogy veretlen szezonhoz mennyi szerencse is kell. Legerősebb csapatoknak se jön/jött össze, csak nagyon ritkán.

Tök közel voltunk. Még jobban tudtam volna örülni (így is maxon van). De ez nem azt jelenti, hogy negatívként nézek erre a szezonra. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2024. június 2., vasárnap 11:13-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 11:11

Remy írta:
Galacticos írta:
Szerintem ebben kozrejatszik az h ma tobb szo van arrol a neten hogy miert nem allitottak ki(wtf még a sarga is tulzas) mint az ahogy ket ember kozott hatso labbal beborozte ryersont full sprintbol. Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
A pr szerintem erosebb judenal, de a tavasz alapjan clasicok ide vagy oda vini volt inkabb a huzoember.
Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.

Én ezt már többször mondtam baráti társaságban is. Ma a köpködés megy. Bírózás és társaik. A sportszakmai része teljesen háttérbe szorult.

Általánosságban nézve, kurvára lehangoló az, ami zajlik ebben a sportban. A sikerekről alig beszélnek már az emberek. Kifogás mindig van.
Mondjuk te is azon kattogsz nehany pajtasoddal, hogy kikaptunk EGYSZER a szezonban es milyen kar ezert meg azert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 2., vasárnap 11:09

Galacticos írta:
Remy írta: Az ív, amit Gala is ír, az kegyetlen. Honnan, hová... Tudásra top a plali, kár a sok hülyeségért, amit csinál, de a teljesítményt mellé viszont lerakja.

Nagyon nagy évet nyomott, kár a sok kihagyásért.

Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
Szerintem ebben kozrejatszik az h ma tobb szo van arrol a neten hogy miert nem allitottak ki(wtf még a sarga is tulzas) mint az ahogy ket ember kozott hatso labbal beborozte ryersont full sprintbol. Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
A pr szerintem erosebb judenal, de a tavasz alapjan clasicok ide vagy oda vini volt inkabb a huzoember.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 2., vasárnap 11:08

Copaamerica meg eb szamit, gondolom fodent benyomjak top3ba, de papirforma szerint binicius, beli, toni kene a top3 legyen, es sose hittem volna, de a kezdetben suta, mai napig ostoba binicius a legnagyobb eselyes.

Csak elgondolni tudom, hogy az uefanal mennyire szar idoszak van, hogy mar megint minden dij madridba kell keruljon, kenytelenek ideadni :lol:
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. június 2., vasárnap 11:08

A világ (egyik) legjobbjává nőtte ki magát...hosszú volt az út innentől:

"Brother, don't pass to him. On my mother's life, he is playing against us." :mrgreen:

Óriási, egészen elképesztő

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 2., vasárnap 11:07

Realista24 írta:
Remy írta: Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
Akkor meg is van az idei Aranylabdas.
Le is zárhatjuk a topikot. :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 2., vasárnap 11:04

Remy írta: Az ív, amit Gala is ír, az kegyetlen. Honnan, hová... Tudásra top a plali, kár a sok hülyeségért, amit csinál, de a teljesítményt mellé viszont lerakja.

Nagyon nagy évet nyomott, kár a sok kihagyásért.

Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 11:00

Remy írta: Viszont én nem látom az aranylabdát nála. Nem tudom miért, egyszerűen nem. Nem azért, mert nem érdemelné meg, csak full fura.
Akkor meg is van az idei Aranylabdas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: