hehetheoriginal írta:
Sztem pont az elmult napokban valt nyilvanvalova, hogy se most, se 26ban nem lehet semmi valtozasra varni.
Menthetetlen.
Szerintem sincs esély változásra 26-ban...
Ezek olyan szintű lejárató kampányba kezdtek minden felületen ahol lehet, hogy ezzel nagyon nehéz lesz megbirkóznia bárkinek. A youtubeos szenny telefonon engem is elkapott, egyszerűen undorító az egész, amit leművelnek. Hát akkor mi mehet a tv-ben, rádióban, amit már nem is hallgatok vagy az újságokban, amit nem is olvasok.
A másik ok, ami a hatalmuk megtartása mellett szól, hogy tényleg mindenhová az ő emberük van beépítve, ha át is venné valaki tőlük a kormányzást, akkor is nagyon nehéz lenne számára kiirtani őket onnan. Ha csak nem 2/3-al veszi át, mert akkor el tud mindenkit távolítani, de egy másik 2/3 sem biztos, hogy jó lenne nekünk.
A harmadik ok pedig pont Viktor. Ő egyben tarja ezt a brigádot, ki van adva az utasítás, hogy ki mit mondhat, ami általában ugye pl. háború, béke, Soros, Gyurcsány, migráns. Ők sosem hibásak, védeni akarnak minket a rossztól. Jó mesterük volt Adolf személyében, a Mein Kampf-ot gyakran olvashatják. Ha Viktornak vége lenne, akkor esetleg egy hatalmi harc szétbomlaszthatja őket, de ez se biztos, hogy bekövetkezik, mert lehet le lennének osztva a szerepek utána is. Az ellenzékben lévő pártok meg egymást mardossák. Holott az összes ottani politikusnak, most fel kellene adnia a dolgokat Magyar Péterért, és eltakarodnia a színről, hogy ne legyen megosztva a sok szavazat.