Nekem rémlik, hogy korábban is volt már ilyen haja Nagyon hülyén áll neki. Pláne, hogy póthaj.wZoLee7 írta: de mi ez a séró?
Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
1 hete ennek nyoma sem volt, vagy csak én nem láttam..wZoLee7 írta: de mi ez a séró?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Kellenek neki a szavazatok az Aranylasztihoz, persze hogy rendes, mexikói szavazatok már zsebben
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én adom, kurvajó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de mi ez a séró?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Simán, ha Hazard nem ég be 2-3.évében kölcsönadjuk onnan nem feltétlen lett volna visszaút. A munkamorálja rendben van de közepes közegben, Ancelotti és Benzema nélkül simán lehet benne maradnak az elmúlt évei.
Kimmichet ahogy rommá szopatta, az volt a top idén. Zseniális volt a Bayern ellen.
Kimmichet ahogy rommá szopatta, az volt a top idén. Zseniális volt a Bayern ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kapcsolat:
Pfú, kemény lesz a nyár, de nagyon remélem, hogy Bappé nem ér oda az aranylasztira egyből, mert onnantól Vini és Jude fejre is állhat. Sosem fogják lenyelni, bármennyire is megy majd kifelé a jópofi. Illetve kérdés meddig tartható az az állapot, hogy bármi van, a rivaldafényt Kylian viszi...
Amúgy benne szerintem simán benne volt, hogy egy Anthony karriert nyom, ha nem kapja meg azt a támogatást és légkört, ami itt van nálunk.
Amúgy benne szerintem simán benne volt, hogy egy Anthony karriert nyom, ha nem kapja meg azt a támogatást és légkört, ami itt van nálunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Elém sodródott egy videó róla, milyen volt annó 18-ban. Bemutatásán dekázni nem tudott meg elesett a labdában, lerúgta a felhőket a stadion felett olyan csálén lőtt kapura, védőkről pattintott gólokat (amellett hogy Piquééket már akkoris táncoltatta), ehhez képest 2024-ben 23 évesen az aranylabda fő várományosa, 2szeres BL győztes mindkét BL döntőjén góllal.
Hihetetlen sztori és scout munka, hogy őt kiszúrtuk, meg hogy meg is kapta 2-3 éven át a bizalmat. Plusz a mázli, hogy a belga sajtos pufink betli lett, na meg Carlo pedagógiája. Ez 10ből 9szer úgy alakul, hogy ma már a portugál ligában játszana az első pár éve alapján. Amellett a munka amit belepakolt maximálisan top és tavaszra a mentality is megérkezett
Jó copával megérdemelné, de nem tudom megkapja e az aranybogyót, ha Mbappé hoz egy bitang EB-t meg 2 erős hónapot nálunk szerintem ő lesz a befutó. Október 28-án adják át btw.
Hihetetlen sztori és scout munka, hogy őt kiszúrtuk, meg hogy meg is kapta 2-3 éven át a bizalmat. Plusz a mázli, hogy a belga sajtos pufink betli lett, na meg Carlo pedagógiája. Ez 10ből 9szer úgy alakul, hogy ma már a portugál ligában játszana az első pár éve alapján. Amellett a munka amit belepakolt maximálisan top és tavaszra a mentality is megérkezett
Jó copával megérdemelné, de nem tudom megkapja e az aranybogyót, ha Mbappé hoz egy bitang EB-t meg 2 erős hónapot nálunk szerintem ő lesz a befutó. Október 28-án adják át btw.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Brom, még mindig nem teltem be ezzel.
Megkerülős csel, majd egyből egy kötény... prime R9 bugi volt ez, aztán jött a szöglet
Kaká után a kövi brazil aranylabdás? (remélem kroos nyeri egy német arany után)
Megkerülős csel, majd egyből egy kötény... prime R9 bugi volt ez, aztán jött a szöglet
Kaká után a kövi brazil aranylabdás? (remélem kroos nyeri egy német arany után)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én jövő nyáron eladnám
1-2 évig lehet ezt a bappé-vini kapcsolatot menedzselni és ha valaki képes rá akkor Carlo. De valszeg aranylabdás vinink lesz januártól aki nem akar megállni 1nél pedig ha bappé beválik meg fog.
És akkor ott van, hogy belekerült egy Céronaldo spirálba úgy, hogy se mentálisan se játéktudásban nem tud majd úgy reagálni erre a közutálatra mint Ronaldo tette.
Szerintem 1-2 évig nagyon jól kihasználhatjuk őket de egyik sem fog másodhegedülni hosszútávon a pr arc meg minden bizonnyal bappé lesz a klubnál.
De ehhez előbb bappénak nem kéne tolnia egy hazardot.
1-2 évig lehet ezt a bappé-vini kapcsolatot menedzselni és ha valaki képes rá akkor Carlo. De valszeg aranylabdás vinink lesz januártól aki nem akar megállni 1nél pedig ha bappé beválik meg fog.
És akkor ott van, hogy belekerült egy Céronaldo spirálba úgy, hogy se mentálisan se játéktudásban nem tud majd úgy reagálni erre a közutálatra mint Ronaldo tette.
Szerintem 1-2 évig nagyon jól kihasználhatjuk őket de egyik sem fog másodhegedülni hosszútávon a pr arc meg minden bizonnyal bappé lesz a klubnál.
De ehhez előbb bappénak nem kéne tolnia egy hazardot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most nezem fütyök hogy talalta el ballal a golnal a labdat
Azt se igy akarta
Mai napig van baj, aztan balondor
Szint....
Azt se igy akarta
Mai napig van baj, aztan balondor
Szint....
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Lehet akármilyen eszetlen és irritáló néha, de legalább benne van foci és felüdülés látni játszani a sok “robot” focista mellett, akik cselezni nem tudnak, csak sablonokat követni.
Örülök, hogy a klubnak volt türelme hozzá, és megvárták, míg kicsit felnö, remélem halad majd ezen az útvonalon tovább.
Örülök, hogy a klubnak volt türelme hozzá, és megvárták, míg kicsit felnö, remélem halad majd ezen az útvonalon tovább.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Soha ...ezzel a focival. Bolond lenne eladni a vezetőség.
Köszönjük Vini
Köszönjük Vini
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Mondjuk emlékeim szerint az utolsó szavazás apropója sem a teljesítmény volt, hanem a viselkedés.
Néha még mindig elég szekunder szégyen, de azért rengeteget fejlődött szerintem. Remélem Mbappé nem rontja el a jelenlegi mentalitást.
Néha még mindig elég szekunder szégyen, de azért rengeteget fejlődött szerintem. Remélem Mbappé nem rontja el a jelenlegi mentalitást.
Ez egy ordas nagy ferdítés. A BL-ben mindig is a focira figyelt csak, a bajnokságban pedig január (a tetkó) után.ferni írta: Hát nagyon botrányosan hülye volt, mindenre figyelt csak a focira nem.
Ahogy eldőlt a bajnokság és csak Európára kellett koncentrálnia rögtön mintha kicserélték volna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
LegyenKercsó írta: Jöhetne egy újabb "Eladnád a nyáron?" szavazás.
a legutolsó ilyen:
47% igen
53 nem
(94 szavazó)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kiskancso jatszik a bajnoksagban, faszikam a BL-ben, tiszta sor.