flori írta: A former Barça executive has confirmed that Mbappé could have joined Barça in 2017 when Neymar left.@sport
Real Madrid vs. Barcelona
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- flori
A former Barça executive has confirmed that Mbappé could have joined Barça in 2017 when Neymar left.@sport
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Erre gondoltam amikor a fafejűséget írtam.dzsi91 írta:
De az önnön hiba az volt, hogy egyfajta focitok volt abba meg hiába voltatok a legjobbak jött egy mourinho vagy egy bayern aztán arra nem volt válasz.
Mourinho interét így is ki kellett volna ütni, ott inkább a helyzetek kihagyására gondoltam elsősorban, a bayern meg egy mészárszék volt, az az év az egy nagy kakukktojás:D
De mi nulla adaptációval dolgoztunk akkor is, mentünk a saját kitalált taktikánkkal, nem vettük figyelembe, hogy az ellenfél mit focizik. Aztán utána pupilláztunk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De az önnön hiba az volt, hogy egyfajta focitok volt abba meg hiába voltatok a legjobbak jött egy mourinho vagy egy bayern aztán arra nem volt válasz.csababarca írta:Pedig nem írt akkora hülyeséget, mert tényleg volt ott a 2006-2015-ös időszakban lehetőség abban, hogy taroljunk, de önnön hibáink miatt nem tudtunk.dzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
Szerintem ebben a korszakban Európában alulnyertük magunkat, saját fafejűségeink miatt főleg.
De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
Az elmúlt 10 év Realjaval a gegenpresszingtől a bunkeren át a tikitakáig mindenkinek beletört a bicskája hagyományos nagy klubok felpumpált klubok szimpatikus kis klubok. A barszára volt recept,tökéletesen kellett megvalósítani de működött.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Valahogy el tudom kepzelni, mit jelenthet. Megeloztetek az xg korat.csababarca írta: De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Pedig nem írt akkora hülyeséget, mert tényleg volt ott a 2006-2015-ös időszakban lehetőség abban, hogy taroljunk, de önnön hibáink miatt nem tudtunk.dzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
Szerintem ebben a korszakban Európában alulnyertük magunkat, saját fafejűségeink miatt főleg.
De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fuj de *****kurva undi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ah, az csak menekulo ut lenne nekik. Maradjank, aztan odavisszaseggbolszajba.hehetheoriginal írta:Miert, jön a hir, hogy megbasszak oket a csalasokert?Realista24 írta: Akinek van Barcas ismerose, vegyen el tole minden eles targyat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Miert, jön a hir, hogy megbasszak oket a csalasokert?Realista24 írta: Akinek van Barcas ismerose, vegyen el tole minden eles targyat.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akinek van Barcas ismerose, vegyen el tole minden eles targyat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jol van, letaroltak, mert 14en voltak a palyan 11 ellen.RaúlCF írta: Mondjuk a potenciál pont megvolt. Jött a Ronaldinho Barca ami újra felemelte őket és rögtön rá jött a Messi Barca. Bőven benne volt a lehetőség de benne is maradt. A ligát letarolták ezt kár vitatni de a bl-ben rendre benne maradt de azért így is jött 10 év alatt 4 ami egyáltalán nem rossz és csak 1 csapat tud ennél nagyobbat virítani. Szürreális ez a 11/6. De nekünk is volt 32 éves meg 12 éves szünet. Reméljük marad a tendencia és jövőre jön a címvédés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Barcanak volt egy 10 éve ami durva volt, végül belebuzultak Messibe, megnyerették vele a GOAT címet, de 10 évvel visszavetették a klubot.
Megérte ??
Megérte ??
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mondjuk a potenciál pont megvolt. Jött a Ronaldinho Barca ami újra felemelte őket és rögtön rá jött a Messi Barca. Bőven benne volt a lehetőség de benne is maradt. A ligát letarolták ezt kár vitatni de a bl-ben rendre benne maradt de azért így is jött 10 év alatt 4 ami egyáltalán nem rossz és csak 1 csapat tud ennél nagyobbat virítani. Szürreális ez a 11/6. De nekünk is volt 32 éves meg 12 éves szünet. Reméljük marad a tendencia és jövőre jön a címvédés.
A nagy baloldali katalanok.hehetheoriginal írta:2 mondatot írtam, azonnal tiltottakrealbeckham írta: Csalás, szerencse, bíró, hamutálszájú szavak a bl döntőn. Meg hogy kb 4 ember beszélget ott átlagban max, mert a többi itt keres vigaszt...már annak a helynek sincs semmi ertelme így. Se humorforrasnak, se arra aminek hehe hasznalta régen. Gondolom valami beteges fetish cuccra. Temető.
pedig azt hittem lehetünk spanok
- hehetheoriginal
2 mondatot írtam, azonnal tiltottakrealbeckham írta: Csalás, szerencse, bíró, hamutálszájú szavak a bl döntőn. Meg hogy kb 4 ember beszélget ott átlagban max, mert a többi itt keres vigaszt...már annak a helynek sincs semmi ertelme így. Se humorforrasnak, se arra aminek hehe hasznalta régen. Gondolom valami beteges fetish cuccra. Temető.
pedig azt hittem lehetünk spanok
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csalás, szerencse, bíró, hamutálszájú szavak a bl döntőn. Meg hogy kb 4 ember beszélget ott átlagban max, mert a többi itt keres vigaszt...már annak a helynek sincs semmi ertelme így. Se humorforrasnak, se arra aminek hehe hasznalta régen. Gondolom valami beteges fetish cuccra. Temető.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Laportarol volt szó, hogy ő mar egyszer letette egy dinasztia alapjait csak bennük maradt 4-5 bl mert nekik nem úgy álltak a csillagok.hehetheoriginal írta:mármint most biztos xavira gondolsz meg a gavi-djamal-pedro-kubarsi vonalradzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
De ezt most offense nélkül írom. Mindenidők legsikeresebb korszakát összehozzák mi meg lerántottuk az egészet az asztalról. Én is teljesen megbolondulnék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
mármint most biztos xavira gondolsz meg a gavi-djamal-pedro-kubarsi vonalradzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Istenem. Olyan jó olvasni a Barca szurkolók vergődését. Még mindig azt hiszik, hogy 6 Bl-t nyerni a bírókkal lehet. Nem értik. Nekik 130 év sem volt elég. Elég frusztráló lehet, hogy Carvajalnak elég volt 10 év… Megnéznék a Cibelesen az ünneplést, értenék…