Nekem 2RK a legszimpatikusabb, de most teljes csövön kell a Tiszát támogatni. 26-ra úgy kell rákanyarodni, hogy egy valós kihívója legyen a Fidesznek.L.Miki írta:És egyébként itt lehet tanácsot kérni, hogy kire érdemes? Szeretnék szavazni, élni a "demokráciával" járó jogaimmal.Caraway írta:
Utana meg penteken johetne meg egy utolso szavazas a valasztas elott, hogy ki hova X-el.
De nagyon elvagyok bizonytalanodva. A narancsra semmiképp, sem a Dk-ra, sem a momentumra nem akarok. Marad a Tisza, Mihazánk, és a kutyapárt, amely közül vacillálok. És nem tudom melyikre menjen, hogy ne elveszett szavazat legyen. Értem a Tiszát, de ugyanakkor Toroczkaival is egyetértek, hogy most szinte az összes úgy állitja be ezt a szavazást mintha parlamenti választások lennének és meglehetne buktatni a fideszt, de ez közelről sem arról szól, ugyanakkor megnézve a vitákat (partizán,ATV) Toroczkai nem nagyon arról beszélt sok esetben amikor kellett volna, sokat beszélt félre. Viszont azért Magyar Péterrel is vannak fenntartásaim...
Valaki tipp?
Vagy nyomjak az egyikre a három közül, oszt' jó van.
Kutyák szerintem nem fognak bejutni. Az elveszett szavazat. Mi Hazánk meg rendszeresen húz elő olyan törvényjavaslatokat, amiket a Fidesz nem mer felvállalni, akiket a narancsosok vígan megszavaznak. Ezzel kiszolgálva a Fideszt. Ezért mondják rájuk, hogy szatellitpárt.
Mellesleg a szavazómagjukkal én nem tudok egy értékközösséget vállalni.