Ha úgy buzizzuk el mint idén, akkor mehet minden évben.Faust írta: Azt varhatod, no offense de a klasszikusokat majdnem mindig elbuzizzuk.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt varhatod, no offense de a klasszikusokat majdnem mindig elbuzizzuk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Conte szerintem is jo lett volna oda. Pont egy ilyen alpari hulye kene most oda.
En csalodott lennek, ha kielezett kuzdelem lenne a bajnoksagban. Akkor vagy osszeallt naluk valami, vagy mi teljesitunk alul.
Egy oriasi erodemonstraciot varok mar egy klasszikuson. Olyan 6-2es felet, amit rank mertek…
En csalodott lennek, ha kielezett kuzdelem lenne a bajnoksagban. Akkor vagy osszeallt naluk valami, vagy mi teljesitunk alul.
Egy oriasi erodemonstraciot varok mar egy klasszikuson. Olyan 6-2es felet, amit rank mertek…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bajnokságra mindig jók lesznek akármilyen kerettel. Nemzetközi szinten meg igazolások nélkül nem tudnak versenyezni.
Az irány jó hogy külsőst vittek de szerintem flick rossz döntés volt. Túl távol áll ő ettől a temperamentumtól ami ottvan. Egy olyan edző kellett volna aki külsős de kellően tróger, hogy ilyen körülmények között is dolgozni tudjon. Conte vagy valami hasonló olasz.
Flick szerintem az első hullámvölgynél belefog állni a sajtóba meg a vezetőségbe.Kérdés, hogy a kezdeti új edző impulzus meddig viszi őket.
Mi meg most nyertük megint szarrá magunkat+eb sok szuperkupa meg klub vb bappé miatt a kiscsapatok duplabunkerre fognak kapcsolni ilyenkor szotkunk a ligában beragadni. Hátha bappé annyira lelkes lesz, hogy hozza ősszel a meccseinket mint bellinghem idén.
Az irány jó hogy külsőst vittek de szerintem flick rossz döntés volt. Túl távol áll ő ettől a temperamentumtól ami ottvan. Egy olyan edző kellett volna aki külsős de kellően tróger, hogy ilyen körülmények között is dolgozni tudjon. Conte vagy valami hasonló olasz.
Flick szerintem az első hullámvölgynél belefog állni a sajtóba meg a vezetőségbe.Kérdés, hogy a kezdeti új edző impulzus meddig viszi őket.
Mi meg most nyertük megint szarrá magunkat+eb sok szuperkupa meg klub vb bappé miatt a kiscsapatok duplabunkerre fognak kapcsolni ilyenkor szotkunk a ligában beragadni. Hátha bappé annyira lelkes lesz, hogy hozza ősszel a meccseinket mint bellinghem idén.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Amúgy én se értem miert lenne akkora elorepes Flick... Jó az elején tényleg biztos lesz boost meg új elemek meg ilyenek de aztán majd mikor rajon hogy nincs olyan minőségi alapanyag egy két játékoson kívül akkor sztem elverzik. Plusz külön kíváncsi leszek hogy fog ülni a tiki takasoknak ez a futos hajtós foci. Plusz Flick azért elég csúnyán befurdott a németeknél ahol pedig ő maga válogatta össze játékosait,ugyhogy érdekes lesz. Na mindegy meglatjuk mit hoz a kövi szezon vagy szezonok, de most azért le kéne pár évre dominalni a ligatRealista24 írta:Van rá esely, de en azt vizionalom, hogy fel fogja emeszteni a katalan ferto.Faust írta: Flickkel boven elorebb lesznek, a keretuk Barca mercevel merve szar csak, a bajnoksagra siman eleg, csak eddig egy nyomorult kokler pattogott az oldalvonal menten.
Az a kókler gyakorlatilag kipréselte a maximumot ebből a csapatból. Flick pedig egy top Bayern vezetésén kívül nem nagyon bizonyított. Az biztos, hogy a német válogatott közelébe nem fogják engedni még egyszer.Faust írta: Flickkel boven elorebb lesznek, a keretuk Barca mercevel merve szar csak, a bajnoksagra siman eleg, csak eddig egy nyomorult kokler pattogott az oldalvonal menten.
szvsz itt a gombhoz varrták a kabátot. Gondolom az volt a logika, hogy ami van még Lewában, azt a végére még kimaxolják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van rá esely, de en azt vizionalom, hogy fel fogja emeszteni a katalan ferto.Faust írta: Flickkel boven elorebb lesznek, a keretuk Barca mercevel merve szar csak, a bajnoksagra siman eleg, csak eddig egy nyomorult kokler pattogott az oldalvonal menten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Flickkel boven elorebb lesznek, a keretuk Barca mercevel merve szar csak, a bajnoksagra siman eleg, csak eddig egy nyomorult kokler pattogott az oldalvonal menten.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Na jó, de neki az a dolga, hogy eladja a portékát, akkor is ha nem őszintén tartja olyan kiválónak, mint aminek mondja.krisz24 írta:dee hagyjon már Tebas is.. Ne emlegessuk már a barcas tinititanokat egy szinten a már Nemzetközileg is teljesítő sztárokkal.. Mondjuk azért kellett ezeket mondania mert a többi még ezeknél is hurkabbak ha onnan kéne sorolni ilyen kategóriás játékosokat akkor hirtelen csak De jong meg lewa meg gundodan jut eszembe.. De ezek közül az utóbbi kettő már nem lesz olyan tényezo szerintem jövőre.Remy írta:
Amúgy meg nem tudhatjuk, hogy mennyire szedi össze őket Flick, nekünk a bajnokságban már nagyon szükön van csak hely előre lépni, nekik jóval bővebben. Ha fejlődnek, zárul az olló, és szorosabb lesz a bajnokság, arra van nagyobb esély, hogy jövőre nem el matematikailag a trófea sorsa 4 fordulóval a vége előtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
dee hagyjon már Tebas is.. Ne emlegessuk már a barcas tinititanokat egy szinten a már Nemzetközileg is teljesítő sztárokkal.. Mondjuk azért kellett ezeket mondania mert a többi még ezeknél is hurkabbak ha onnan kéne sorolni ilyen kategóriás játékosokat akkor hirtelen csak De jong meg lewa meg gundodan jut eszembe.. De ezek közül az utóbbi kettő már nem lesz olyan tényezo szerintem jövőre.Remy írta:Tebas: "It'll now be very interesting in our league.
"Mbappé, Vinícius & Bellingham are at Real Madrid while Barcelona also have Yamal, Gavi & Pedri - the competition will be very high."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tebas: "It'll now be very interesting in our league.
"Mbappé, Vinícius & Bellingham are at Real Madrid while Barcelona also have Yamal, Gavi & Pedri - the competition will be very high."
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
flori írta: A former Barça executive has confirmed that Mbappé could have joined Barça in 2017 when Neymar left.@sport
- flori
A former Barça executive has confirmed that Mbappé could have joined Barça in 2017 when Neymar left.@sport
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Erre gondoltam amikor a fafejűséget írtam.dzsi91 írta:
De az önnön hiba az volt, hogy egyfajta focitok volt abba meg hiába voltatok a legjobbak jött egy mourinho vagy egy bayern aztán arra nem volt válasz.
Mourinho interét így is ki kellett volna ütni, ott inkább a helyzetek kihagyására gondoltam elsősorban, a bayern meg egy mészárszék volt, az az év az egy nagy kakukktojás:D
De mi nulla adaptációval dolgoztunk akkor is, mentünk a saját kitalált taktikánkkal, nem vettük figyelembe, hogy az ellenfél mit focizik. Aztán utána pupilláztunk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De az önnön hiba az volt, hogy egyfajta focitok volt abba meg hiába voltatok a legjobbak jött egy mourinho vagy egy bayern aztán arra nem volt válasz.csababarca írta:Pedig nem írt akkora hülyeséget, mert tényleg volt ott a 2006-2015-ös időszakban lehetőség abban, hogy taroljunk, de önnön hibáink miatt nem tudtunk.dzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
Szerintem ebben a korszakban Európában alulnyertük magunkat, saját fafejűségeink miatt főleg.
De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
Az elmúlt 10 év Realjaval a gegenpresszingtől a bunkeren át a tikitakáig mindenkinek beletört a bicskája hagyományos nagy klubok felpumpált klubok szimpatikus kis klubok. A barszára volt recept,tökéletesen kellett megvalósítani de működött.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Valahogy el tudom kepzelni, mit jelenthet. Megeloztetek az xg korat.csababarca írta: De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Pedig nem írt akkora hülyeséget, mert tényleg volt ott a 2006-2015-ös időszakban lehetőség abban, hogy taroljunk, de önnön hibáink miatt nem tudtunk.dzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.
Szerintem ebben a korszakban Európában alulnyertük magunkat, saját fafejűségeink miatt főleg.
De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fuj de *****kurva undi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah, az csak menekulo ut lenne nekik. Maradjank, aztan odavisszaseggbolszajba.hehetheoriginal írta:Miert, jön a hir, hogy megbasszak oket a csalasokert?Realista24 írta: Akinek van Barcas ismerose, vegyen el tole minden eles targyat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema