ezt itt írta vaslaki? nem találom...ha nem akkor nem értem miért kell ide hozni, a normálisabbja úgyis is itt fórumozik. Ha meg valaki itt íta akkor érdekelne, hogy mikor, reggel részeg vagy csak este Gavi meg De Jong annyira kreatívak mint egy oszlop kb, Gavi nem is emlékeztet focistára az alapján amit művel sokszor. Na mind1, alapból akinél a kapusok terén is kb egál az nem lehet normálisp.csabi1 írta:Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Kapuban talán kicsit jobb a Real, de kb egál.
Balde, Cubarsi, Araujo, Koundé
Mendy, Rüdiger, Militao, Carvajal
Védelemben sztem jobb a Barca
Pedri, de Jong, Gavi
Bellingham, Tschouameni, Valverde
Értékben jobb a Real, meg robosztusabbak, de technikában, kreativitásban a Barca erősebb.
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Nah itt nyert a Real egyértelműen.
Imádom!
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
És akkor most jöhet hogy ezekbol ki van épp kórházban, és ki áll be a helyére.p.csabi1 írta:Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Pedri, de Jong, Gavi
Értékben jobb a Real, meg robosztusabbak, de technikában, kreativitásban a Barca erősebb.
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Imádom!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atyaég. A technikás Gavi. Vagy a nagy party arc, full atlag tucat spanyol Pedri.p.csabi1 írta:Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Pedri, de Jong, Gavi
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Imádom!
Araujo, akin idén minden döntő meccs elment.
Cubarsi
Ezek még mindig álom világban élnek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Amúgy a 2 riválist összehasonlítva:
Courtois
ter Stegen
Pedri, de Jong, Gavi
Raphinha, Lewa, Yamal
Vini, Mbappe, Rodrygo
Imádom!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Kölcsönben érkezett, de van a klubnak opciós joga a kivásárlására, amivel a hírek szerint élni fog. Szerintem helyesen, megérdemli.tibi18 írta:Joselu nem kölcsönbe érkezett erre az egy évre? Nem tiszták már az emlékeim..Csabi írta:
nagy hiba lenne. endrick mehet kölcsönbe, rodrygot meg eladnám. és akkor még joselu meg se volt említve.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Joselu nem kölcsönbe érkezett erre az egy évre? Nem tiszták már az emlékeim..Csabi írta:nagy hiba lenne. endrick mehet kölcsönbe, rodrygot meg eladnám. és akkor még joselu meg se volt említve.Realista24 írta:
Ardaval szerintem egy sorral hatrebb kell szamolni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagy hiba lenne. endrick mehet kölcsönbe, rodrygot meg eladnám. és akkor még joselu meg se volt említve.Realista24 írta:Ardaval szerintem egy sorral hatrebb kell szamolni.cart írta: Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hát ezen én most nagyon jót röhögtem
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ardaval szerintem egy sorral hatrebb kell szamolni.cart írta: Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.
Te hibad, BL donto utan sem szabadott volna kienegedniRealista24 írta:Gratulálok.Remy írta: Azért én azt mondom, hogy most 2-3 éven belül egy triplázásra reális esélyünk lehet.
Liga szinten ki kell jönnie ennek a keretbeli különbségnek. BL-ben meg 1-2 csapaton kívül nincs igazán erős rivális.
Az esélyek most sokkal jobbak, mint CR-ékkel. Ott sokkal erősebb riválisok voltak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Milyen underdog, hol, mikor?
Lehet gond azzal, ha nem segít be majd Bappa a védekezésben/presszingben, illetve hátul sem hiszem hogy lehozzunk még egy ilyen szezont, viszont ezt lehet több szerzett góllal kompenzálni.
A BL mindig lutri, de papíron továbbra is csak a Cityt mondanám igazán erős kihívónak (még sok minden változhat a nyáron, és 1-2 meccsen akármi megtörténhet, de az esélyek attól még így vannak).
Bajnokságot kell hozni, szép játékkal, aztán a többi alakul.
Egyébként ismét nehéz szezon következik terhelés szempontjából: EB, Olimpia (lol), európai szuperkupa, klub vb, spanyol szuperkupa, ha jól tudom a BL-ben is több meccs jöhet az új formátummal?
Kelleni fog a rotálás rendesen.
Lehet gond azzal, ha nem segít be majd Bappa a védekezésben/presszingben, illetve hátul sem hiszem hogy lehozzunk még egy ilyen szezont, viszont ezt lehet több szerzett góllal kompenzálni.
A BL mindig lutri, de papíron továbbra is csak a Cityt mondanám igazán erős kihívónak (még sok minden változhat a nyáron, és 1-2 meccsen akármi megtörténhet, de az esélyek attól még így vannak).
Bajnokságot kell hozni, szép játékkal, aztán a többi alakul.
Egyébként ismét nehéz szezon következik terhelés szempontjából: EB, Olimpia (lol), európai szuperkupa, klub vb, spanyol szuperkupa, ha jól tudom a BL-ben is több meccs jöhet az új formátummal?
Kelleni fog a rotálás rendesen.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Számomra közel sem ilyen egyértelmű, hogy most jön a henger, és megszabunk mindenkit.
- Nem tudhatjuk, hogy Kroos távozása után hogyan sikerül megszervezni a középpályát
- Nem tudhatjuk, hogyan muzsikál majd a Rüdiger Militao páros, vagy maga a védelem
- Az egok kérdése is egy olyan témakör, ami befolyással lehet a szezon alakulására.
- Mbappé érkezésével olyan médiafigyelmet, és hype-ot kap majd a csapat, ami az eddiginek is a többszöröse, az underdog szerepnek hosszú évekre könnyes búcsút mondhatunk.
- Az előző pont következménye, a két kb ugyanaz, innentől kötelező mindenhol minden megnyerni, és mostantól nem csak amolyan "realmadridosan kötelező", hogy soha nem adhatod fel, hanem szószerint kötelező, mert MINDENKI ezt várja majd a csapattól, a médiafigyelem és a hype miatt.
Persze van sok szép dolog, amiben bízhatunk.
- In Carlo we trust, ez nem kérdés, neki való feladat. Aztán ha lerakta az alapokat, és megpihenne, akkor az utód Xabi Alonso, Zidane vagy akár Davide... hát kurva szerencsés helyzetben vagyunk ilyen szempontból, nem kell másodosztály edzőknek pitizni, mint egy Chelsea vagy Bayern.
- Az öltöző, mint egy család, Mbappé jönni akart, az áldozatait meghozta, ez a közeg eddig mindnkire csak jó hatással volt.
- Ha valamelyik csapat erő fejben, azok mi vagyunk, ez tény. De én akkor is az underdog szerep elhagyásától, a megnövekedett figyelemtől tartok a legjobban. Ez szerintem kiszámíthatatlan, akármilyen kemény akarattal rendelkezik a csapat.
De persze újra, kérdés nélkül, in Carlo we trust! Viszont én csak nyugtával vagyok hajlandó dícsérni a napot.
Hala Madrid, köszönöm a sorsnak, hogy anno ez a csapat felé terelt!
- Nem tudhatjuk, hogy Kroos távozása után hogyan sikerül megszervezni a középpályát
- Nem tudhatjuk, hogyan muzsikál majd a Rüdiger Militao páros, vagy maga a védelem
- Az egok kérdése is egy olyan témakör, ami befolyással lehet a szezon alakulására.
- Mbappé érkezésével olyan médiafigyelmet, és hype-ot kap majd a csapat, ami az eddiginek is a többszöröse, az underdog szerepnek hosszú évekre könnyes búcsút mondhatunk.
- Az előző pont következménye, a két kb ugyanaz, innentől kötelező mindenhol minden megnyerni, és mostantól nem csak amolyan "realmadridosan kötelező", hogy soha nem adhatod fel, hanem szószerint kötelező, mert MINDENKI ezt várja majd a csapattól, a médiafigyelem és a hype miatt.
Persze van sok szép dolog, amiben bízhatunk.
- In Carlo we trust, ez nem kérdés, neki való feladat. Aztán ha lerakta az alapokat, és megpihenne, akkor az utód Xabi Alonso, Zidane vagy akár Davide... hát kurva szerencsés helyzetben vagyunk ilyen szempontból, nem kell másodosztály edzőknek pitizni, mint egy Chelsea vagy Bayern.
- Az öltöző, mint egy család, Mbappé jönni akart, az áldozatait meghozta, ez a közeg eddig mindnkire csak jó hatással volt.
- Ha valamelyik csapat erő fejben, azok mi vagyunk, ez tény. De én akkor is az underdog szerep elhagyásától, a megnövekedett figyelemtől tartok a legjobban. Ez szerintem kiszámíthatatlan, akármilyen kemény akarattal rendelkezik a csapat.
De persze újra, kérdés nélkül, in Carlo we trust! Viszont én csak nyugtával vagyok hajlandó dícsérni a napot.
Hala Madrid, köszönöm a sorsnak, hogy anno ez a csapat felé terelt!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gratulálok.Remy írta: Azért én azt mondom, hogy most 2-3 éven belül egy triplázásra reális esélyünk lehet.
Liga szinten ki kell jönnie ennek a keretbeli különbségnek. BL-ben meg 1-2 csapaton kívül nincs igazán erős rivális.
Az esélyek most sokkal jobbak, mint CR-ékkel. Ott sokkal erősebb riválisok voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jött 2 kiegészítő ember előre - - ,arda mehet is a kpra Modric posztra.
- flori
Csak azt ne írd le, hogy 7 év tiktak után fixen megsérül.Remy írta: Azért én azt mondom, hogy most 2-3 éven belül egy triplázásra reális esélyünk lehet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Comunicado oficial: Real Madrid is fucked. Koszi.Remy írta: Azért én azt mondom, hogy most 2-3 éven belül egy triplázásra reális esélyünk lehet.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
VROOM VROOM GET OUT THE WAYrealbeckham írta:
Ezt a mostanit hogy kell hivni? VMR, VRM...hogy lesz?
Ezekbe a fiatal néger srácokban is olyan menatlitas és erő van. Meg jött egy bappe. Egyszerűen beszarok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért én azt mondom, hogy most 2-3 éven belül egy triplázásra reális esélyünk lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots