filatáska írta: Voksmonitor meg a faszom, akit gutihaz mond azt húzom be.
csak a magyar petyko gyerekek. tobbinek nem sok ertelme van, ertem ez alatt a par szazalekos partokat.
szombaton meg irany a hosok tere
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 5., szerda 16:53
filatáska írta: Voksmonitor meg a faszom, akit gutihaz mond azt húzom be.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 5., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 5., szerda 15:22
gutihaz kit mond amugy ?filatáska írta: Voksmonitor meg a faszom, akit gutihaz mond azt húzom be.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 5., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 5., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 5., szerda 11:32
Egyszer már beszopatott.ferni írta:Üdv az MZP kedvelők körében.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 4., kedd 23:31
Üdv az MZP kedvelők körében...nmate írta: Mi az isten az a Mindenki Magyarországa Néppárt
Felére azt írtam, leszarom, gondolom ezért lett 40-60% között az összes párt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 4., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 4., kedd 21:46
Telibe jobboldali Fidesz.ferni írta: ..de a papíron a telibe jobboldali Fidesz az utolsó nem is kicsit, 43%on...
Sok mindent elmond a politikájukról
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 4., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 4., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 4., kedd 19:41
Pontosan így, látom érted! Ha pedig kimentek a házadból a migránsok, telepítsünk a helyére egy akkugyárat. Esetleg egy nemátalakító oviközpontot.Halfkey írta: Mindegy az nekünk Pipita, csak menjünk már háborúzni. Lehetőleg költözzenek addig a házamba migránsok, és keressék meg az elgurult dollárjaimat.
Legalábbis Dájcs Tomi valahogy így jellemezné a gondolkodásom
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 4., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 4., kedd 19:26
raneztem en is, nalam mkkp, 2rk, tisza, mzp-ek, jobbik az elso 5 sorrendje pici kulonbsegekkel, fidesz az utolso valami 30 szazalekkal.voksmonitor.hu
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 4., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 4., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 4., kedd 19:04
Ez tetszett, én is megcsináltam. Nem meglepő, hogy a Mi hazánk lett az első, és az sem lepett meg, hogy a Tisza majdnem pont ugyan annyi pontot kapott. Az MKKP lett a sereghajtó a Fidesszel karöltve.géza írta:
En annak az elkepzelesnek vagyok a hive, hogy arra szavazz, aki a legjobban kepvisel, mert ha mindenki igy tenne, akkor lenne igazan lefedve a mindenfajta tarsadalmi igeny.
voksmonitor.hu
vokskabin.hu
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 4., kedd 19:03
Százalékba mekkora eltérések voltak? Mert nekem szinte egyenlőre jött ki majdnem mindgéza írta: voksmonitor.hu
vokskabin.hu
Nalam mindkettonol MKKP jott ki toronymagasan (amit eddig is sejtettem), szoval rajuk fog menni a voks.
Nem meglepo modon a bottom 2 mindenhol a mi hazank meg a fidesz voksmonitornal also haromba meg Tiszaek is befertek, vokskabinnal nincsenek fent, ott a Jobbike a megtiszteltetes. Na, budos libsi vagyok.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. június 4., kedd 17:58
En annak az elkepzelesnek vagyok a hive, hogy arra szavazz, aki a legjobban kepvisel, mert ha mindenki igy tenne, akkor lenne igazan lefedve a mindenfajta tarsadalmi igeny.L.Miki írta:És egyébként itt lehet tanácsot kérni, hogy kire érdemes? Szeretnék szavazni, élni a "demokráciával" járó jogaimmal.Caraway írta:
Utana meg penteken johetne meg egy utolso szavazas a valasztas elott, hogy ki hova X-el.
De nagyon elvagyok bizonytalanodva. A narancsra semmiképp, sem a Dk-ra, sem a momentumra nem akarok. Marad a Tisza, Mihazánk, és a kutyapárt, amely közül vacillálok. És nem tudom melyikre menjen, hogy ne elveszett szavazat legyen. Értem a Tiszát, de ugyanakkor Toroczkaival is egyetértek, hogy most szinte az összes úgy állitja be ezt a szavazást mintha parlamenti választások lennének és meglehetne buktatni a fideszt, de ez közelről sem arról szól, ugyanakkor megnézve a vitákat (partizán,ATV) Toroczkai nem nagyon arról beszélt sok esetben amikor kellett volna, sokat beszélt félre. Viszont azért Magyar Péterrel is vannak fenntartásaim...
Valaki tipp?
Vagy nyomjak az egyikre a három közül, oszt' jó van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 4., kedd 15:52
mar korabban egyszer leirtam :Remy írta:De, hogy lehet ennyire unatkozni, hogy 2 ezer kmrrol is ennyire rafeszulj arra a fertore, amit magyar politikanak nevezunk.Faust írta: Hagyd mar abba.
Nem ertem.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem