Premier League
Re: Premier League
| A Premier League klubjai 19:1 arányban elutasították a Wolverhampton kérelmét a VAR eltörlésére. A felmérések szerint százzal több rossz ítélet születne a VAR-technológia alkalmazása nélkül.
motva?
motva?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Teljesen jó ár a mai piacon sajnosRealista24 írta: Manchester City want €80M to sell for Julián Álvarez. Atlético Madrid, Manchester United and Chelsea can’t pay that figure but PSG can.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Manchester City want €80M to sell for Julián Álvarez. Atlético Madrid, Manchester United and Chelsea can’t pay that figure but PSG can.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg tobb adalek, es hatas a City vs PL kapcsolataban:
https://www.thetimes.com/article/888c0f ... 513b5c4a1e
https://www.thetimes.com/article/888c0f ... 513b5c4a1e
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na meg akkor hogyan tudnak megvenni a portugal csapatok aktualis sztarjat kivasarlasi aron 90-100-120 millioert?
Most eppen Nevesert all sorba a Man United, Arsenal es Man City. A Benfica kozolte, hogy vagy 120 millio, vagy marad.
Most eppen Nevesert all sorba a Man United, Arsenal es Man City. A Benfica kozolte, hogy vagy 120 millio, vagy marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Hat gondolom egy Brighton féle klub nem tiltakozik,hogy a Cucurella féle jatekosokra licitál a Chelsea meg City eszméletlen összegekkel.
Ja, mondjuk ez igaz, még csak a Cityt sem kell feltölteni ilyen motiváló transzferekkel, elég a millió fiókcsapatot. Szép új futballvilág.Realista24 írta:Igen, de adott esetben egy kisebb csapatnak, ha azt mondja, hogy a kozepszeru jatekosodert tobbet fizetunk, mint amit er cserebe a tamogatasodert, akkor az egy jo motivacio lehet nekik.bluebike írta:
De azzal hátrányos helyzetbe terelik magukat, mert a Citynek mindig több pénze lesz. Kivéve a Newcastle, az oké, de a többi 8 részéről szerintem logikátlan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, de adott esetben egy kisebb csapatnak, ha azt mondja, hogy a kozepszeru jatekosodert tobbet fizetunk, mint amit er cserebe a tamogatasodert, akkor az egy jo motivacio lehet nekik.bluebike írta:De azzal hátrányos helyzetbe terelik magukat, mert a Citynek mindig több pénze lesz. Kivéve a Newcastle, az oké, de a többi 8 részéről szerintem logikátlan.Realista24 írta:
Mert a masik fele gondolom orommel koltene annyit, amennyit nem szegyell es/vagy a City tudta/tudja oket befolyasolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De azzal hátrányos helyzetbe terelik magukat, mert a Citynek mindig több pénze lesz. Kivéve a Newcastle, az oké, de a többi 8 részéről szerintem logikátlan.Realista24 írta:Mert a masik fele gondolom orommel koltene annyit, amennyit nem szegyell es/vagy a City tudta/tudja oket befolyasolni.bluebike írta:
Ezt hogyan kell érteni? De amúgy csak a fele?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert a masik fele gondolom orommel koltene annyit, amennyit nem szegyell es/vagy a City tudta/tudja oket befolyasolni.bluebike írta:Ezt hogyan kell érteni? De amúgy csak a fele?Realista24 írta:
A PL klubok fele a City ellen van, es a liga oldalan allnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt hogyan kell érteni? De amúgy csak a fele?Realista24 írta:A PL klubok fele a City ellen van, es a liga oldalan allnak.Realista24 írta: Az megvan, hogy a City beperelte a Premier League-t? Mert szerintuk a klubtulajdonosokhoz kotheto szponzoroknak annyit szabad kolteniuk a klubra, amennyit csak akarnak, FFP es barmilyen mas szabalyozastol fuggetlenul.
Szoval most mar a 115 vadpontot kvazi nem tagadjak vagy nem tudjak tagadni, eddig azt mondtak, hogy nem szegtek szabalyt. Most at akarjak forditani arra, hogy a szabalyok diszkriminativak
Es a szurkoloknak eleg nagy a pofajuk, mert ugye az UEFA-t mar kijatszottak egyszer, azt mondjak a PL sem lesz akadaly.
Junius 10en kezdodik elvileg a targyalas.
Ha itt a City javara dontenek, akkor vegleg elszabadul a pokol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A PL klubok fele a City ellen van, es a liga oldalan allnak.Realista24 írta: Az megvan, hogy a City beperelte a Premier League-t? Mert szerintuk a klubtulajdonosokhoz kotheto szponzoroknak annyit szabad kolteniuk a klubra, amennyit csak akarnak, FFP es barmilyen mas szabalyozastol fuggetlenul.
Szoval most mar a 115 vadpontot kvazi nem tagadjak vagy nem tudjak tagadni, eddig azt mondtak, hogy nem szegtek szabalyt. Most at akarjak forditani arra, hogy a szabalyok diszkriminativak
Es a szurkoloknak eleg nagy a pofajuk, mert ugye az UEFA-t mar kijatszottak egyszer, azt mondjak a PL sem lesz akadaly.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kurvára megmentettük a focit ezzel a 10 évvel. Ha mi is elsüllyedünk mint a barsza valszeg mára már a hagyomábyos klubokat leváltotta volna a city meg a parizs a legnagyobb játékosok szemében.
Szépen odaraktuk minden leendő sztárnak, hogy ha beakarnak kerülni a törikönyvbe nem az olajklubokba kell menni.
Szépen odaraktuk minden leendő sztárnak, hogy ha beakarnak kerülni a törikönyvbe nem az olajklubokba kell menni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ha jol tudom, akkor Lukaku 18 eves volt, mikor kihagyta. Amugy egyet ertek mindennel._Bushido_ írta:Debruynét és Lukakut anno Mourinho is megmondta, utóbbi hagyott ki asszem egy sorsdonto 11est a kupadöntőn. De nemrég volt interjú vele, hogy ők akartak távozni... Nem akarta ő eladni őket...wZoLee7 írta: Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal
Viszont a mentalitásbeli gondok itt ki is jönnek, igaza volt már akkor is velük kapcsolatban.
Amúgy carrasco is mrnt Kínába a belgáktól, de hamar rájött és visszaigazolt. Witsel mellett hulk is eltékozolta a karrierjét, pedig fél Európa vitte volna akkoriban.
Ui: 19 eves volt, Bayern ellen a szuperkupan. Szerintem ez siman benne van a fociban.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Debruynét és Lukakut anno Mourinho is megmondta, utóbbi hagyott ki asszem egy sorsdonto 11est a kupadöntőn. De nemrég volt interjú vele, hogy ők akartak távozni... Nem akarta ő eladni őket...wZoLee7 írta: Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal
Viszont a mentalitásbeli gondok itt ki is jönnek, igaza volt már akkor is velük kapcsolatban.
Amúgy carrasco is mrnt Kínába a belgáktól, de hamar rájött és visszaigazolt. Witsel mellett hulk is eltékozolta a karrierjét, pedig fél Európa vitte volna akkoriban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az megvan, hogy a City beperelte a Premier League-t? Mert szerintuk a klubtulajdonosokhoz kotheto szponzoroknak annyit szabad kolteniuk a klubra, amennyit csak akarnak, FFP es barmilyen mas szabalyozastol fuggetlenul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"egy rövid ideig" ez a rész a lényeges.Galacticos írta:Pont casemiro helyett meg valaki aki nem utkoz es fizikailag sincs mar top formaban? A kroos debruyne modric 3mast igy 2022be gyakorlatilag az szaladt volna át rajtuk aki akar.Kercsó írta: Casemiro távozása után egy rövid ideig el tudtam volna képzelni Kroos és Modric mellett a kpn. de ezzel a mentalitással örülök, hogy soha nem került szóba a leigazolása
amolyan dream teamként képzeltem el
tudom, hogy taktikailag öngól lett volna a legigazolása.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Pont casemiro helyett meg valaki aki nem utkoz es fizikailag sincs mar top formaban? A kroos debruyne modric 3mast igy 2022be gyakorlatilag az szaladt volna át rajtuk aki akar.Kercsó írta: Casemiro távozása után egy rövid ideig el tudtam volna képzelni Kroos és Modric mellett a kpn. de ezzel a mentalitással örülök, hogy soha nem került szóba a leigazolása
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Casemiro távozása után egy rövid ideig el tudtam volna képzelni Kroos és Modric mellett a kpn. de ezzel a mentalitással örülök, hogy soha nem került szóba a leigazolása
remélem dobbant CR mellé, és az Al-Nassr jövőre összerak a sivatagban egy ütőképes csapatot
remélem dobbant CR mellé, és az Al-Nassr jövőre összerak a sivatagban egy ütőképes csapatot
#whatisyourexcuse
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal