Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 6., csütörtök 13:52

gutihaz14 írta: repter megveve...
?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. június 6., csütörtök 13:44

rikko írta:
realmadrid95 írta: Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy az ukran orosz haboruban eddig nagyjabol hany ember vesztette eletet? Tudom, a google jo baratom, viszont ahany cikk, annyi valasz, raadasul hatalmas elteresek vannak az infok kozott. Meg vagy 3-4 honapos cikkek. Ma hallgattam a radiot(spanyolt) ott azt mondtak, hogy ok ugy saccoljak, hogy 30-32 ezer ukran katona hunyt el, mig a tuloldalon 50 ezer. Nekem ez igencsak kevesnek tunik.
Százezres tételben kell már sajnos számolni. Ebben benne vannak a civilek is.
Igazából addig lesz ez ilyen "laza" amíg az oroszok nagyrészt az infrastruktúrát lövik. Ha ez átmegy tipikus ember vadászatra, akkor nagyon gyorsan ott leszünk a milliós veszteségnél.
Most, hogy eléggé melegszik a pite és NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat ez duplázni fogja a számokat.
NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat?
Erről kérhetek forrásokat? Előre is köszönöm!
Hala Madrid y nada más 🤍

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 6., csütörtök 13:29

rikko írta:
realmadrid95 írta: Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy az ukran orosz haboruban eddig nagyjabol hany ember vesztette eletet? Tudom, a google jo baratom, viszont ahany cikk, annyi valasz, raadasul hatalmas elteresek vannak az infok kozott. Meg vagy 3-4 honapos cikkek. Ma hallgattam a radiot(spanyolt) ott azt mondtak, hogy ok ugy saccoljak, hogy 30-32 ezer ukran katona hunyt el, mig a tuloldalon 50 ezer. Nekem ez igencsak kevesnek tunik.
Igazából addig lesz ez ilyen "laza" amíg az oroszok nagyrészt az infrastruktúrát lövik. Ha ez átmegy tipikus ember vadászatra, akkor nagyon gyorsan ott leszünk a milliós veszteségnél.
Most, hogy eléggé melegszik a pite és NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat ez duplázni fogja a számokat.

Koszi szepen! :-(

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 6., csütörtök 13:09

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. június 6., csütörtök 13:02

Dupla D írta:
Faust írta:

Csak egyeterteni tudok. En eldontottem, a 2rk-ra tolom, nekik tobb szukseguk van a voksra.
Közelében sincsenek az 5%-nak sajnos. Két év múlva se látom ennek realitását jelenleg, pedig én is rájuk húznám.
Ők is sikerült a teljes ismeretlenségből jó fél év után összeszedni egy két százalékot. Bevállaltan a lassú utat választják. Legközelebb, ha ilyen iramban tolják, simán lesz 5%
És kell a sokszínűség a parlamentben. Én rájuk nyomok

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 6., csütörtök 12:52

Santi írta: Nem tudom volt-e már a laptop ügy, amit ugye a diákok kaptak.
Kolléganő most hozta be.

Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD

Most abba ne is menjünk bele ez mire elég, főleg, hogy amíg leballagsz használnod kell, de mind1, az árára térnék ki, amit ugye pengethetsz, ha elbaszod vagy ellopják.

Az átadás-átvételin az eszköz bruttó értéke:
254.686 Ft

Rákerestem a neten, ezt a gépet egy random pesti számtech bolt 99.900-ért árulja 2 év gyári garival.

Biztos nem kereste magát szarrá ezen a bizniszen sem senki. :smile:
nekem kolleganom tegnap meselte hogy erintokepernyos laptopot kaptak de nem ez a biznisz hanem hogyha elromlil vagy barmi van a laptoppal akkor 25ezerert szallitjak el es 25k-ert szallitjak vissza. :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 6., csütörtök 12:49

Realista24 írta:
Mondok jobbat.
Suliba nem kell vinnie a gyereknek. Ha elromlik, azonnal cserelik. Visszaadni sem kell.
Legalabbis nalunk.
Itt átadás-átvételit írattak, amiben szerepel, hogy csak ingyenes használatra van odaadva, nem a te tulajdonjogodat képezi és 8-ból ha leballagsz (most hatodikos a kislány), akkor vissza kell adnod.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 6., csütörtök 12:47

Biztos ezek is kakaóállóak :lol: Az egyik helyi pedagógussal beszéltem, ő azt mondta, hogy már nincs meg a 90%-a. Persze mivel 100% C az iskola, tőlük senki nem is várja vissza.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 6., csütörtök 12:47

repter megveve...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 12:43

Kolléganő most hozta be.

Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD

Most abba ne is menjünk bele ez mire elég, főleg, hogy amíg leballagsz használnod kell, de mind1, az árára térnék ki, amit ugye pengethetsz, ha elbaszod vagy ellopják.

254.686 Ft

Rákerestem a neten, ezt a gépet egy random pesti számtech bolt 99.900-ért árulja 2 év gyári garival.

Mondok jobbat.
Suliba nem kell vinnie a gyereknek. Ha elromlik, azonnal cserelik. Visszaadni sem kell.
Legalabbis nalunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 6., csütörtök 12:38

Nem tudom volt-e már a laptop ügy, amit ugye a diákok kaptak.
Kolléganő most hozta be.

Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD

254.686 Ft

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 6., csütörtök 9:57

Varom mar a jovo hetfot, hogy veget erjen ez az orulet :mrgreen: Annyira kicsavarodott ez a rohadt alma, amit magyar belpolitikanak nevezunk, hogy az onkormanyzati valasztasokrol szinte mindenki megfeledkezik. Nagyjabol ennyit is er az onkormanyzatisag most.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 6., csütörtök 9:43

Faust írta:
Dupla D írta:
Közelében sincsenek az 5%-nak sajnos. Két év múlva se látom ennek realitását jelenleg, pedig én is rájuk húznám.
Pont ezert, a Tiszanak ugyis meglesz a huszonharminc szazaleka, majd shutter megmondja.
Eljutunk még oda, hogy nem a mediántól vagy a závecztől fognak kérni kutatást, hanem shuttert fogják megkeresni. :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 6., csütörtök 9:20

Dupla D írta:
Faust írta:

Csak egyeterteni tudok. En eldontottem, a 2rk-ra tolom, nekik tobb szukseguk van a voksra.
Pont ezert, a Tiszanak ugyis meglesz a huszonharminc szazaleka, majd shutter megmondja.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. június 6., csütörtök 8:25

Realista24 írta:
'shutterisland írta: egy fidesz utani eraban azert remelem lesz helyuk majd a parlamentben.
egyebkent ha sikerulne megdonteni a rendszert, akkor talan aztan konnyebben lehetne egy fair verseny a kisebb, de igeretesebb partok kozott.
Dehogy lesz. Fidesz nem fog eltűnni, ezért továbbra sem lesz meg az a luxus, hogy mindenki arra szavaz akire leginkább akar vagy azonnal visszavandorol a hatalom oda ahol eddig volt.
Ha visszaállítják a 2 fordulós választási rendszert, abban a pillanatban koalíciós kormányzás lesz és kinyílik egy teljesen új politikai tér.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 6., csütörtök 8:05

szerintem a hatalom tartja oket most egyutt.
en el tudom kepzelni, hogy ha le lennenek valtva, akkor szepen borulna a kartyavar es aztan viktorunk is menne lassan nyugdijba, es az o szemelyi kultusza + a rogan fele propaganda adja a fidesz igazi erejet.
de ja, ne szaladjunk elore 2034-ig. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 7:43

'shutterisland írta: egy fidesz utani eraban azert remelem lesz helyuk majd a parlamentben.
egyebkent ha sikerulne megdonteni a rendszert, akkor talan aztan konnyebben lehetne egy fair verseny a kisebb, de igeretesebb partok kozott.
Dehogy lesz. Fidesz nem fog eltűnni, ezért továbbra sem lesz meg az a luxus, hogy mindenki arra szavaz akire leginkább akar vagy azonnal visszavandorol a hatalom oda ahol eddig volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 6., csütörtök 7:40

egy fidesz utani eraban azert remelem lesz helyuk majd a parlamentben.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 6., csütörtök 7:31

Faust írta:
BlancoMark írta:
Lehet ra akarmit mondani, de elvegzi azt a kemeny es budos munkat amire egyetlen ellenzeki part sem volt hajlando 14 eve.

Es akkor ezet utan valaki kepes pl. a Momentumra szavazni, akik teljesen feladtak a videki emberek kepviseletet es keptelenek voltak bemocskolni a kisujjukat valos munkaval, ha az a munka nem abbol allt, hogy Brusszelben es Budan toporzekolni a kormany ellen meg keritest bontani tobb millios fizetesbol. :lol:

Negativ uzenetekkel (mocskos Fidesz es Orban) nem lehet elerni sikereket. Ez az amit keptelen volt hosszu evek alatt megerteni a regi ellenzek. Magyar Peternek es a Masodik Reformkornak egyertelmuen van egy pozitiv orszagvizioja, mar ezzel is merfoldeket vernek mindenkire.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 6., csütörtök 1:47

Magyar Péter Győrben, mi ez az irdatlan embertömeg... :ozil:

Ez kezd félelmetes lenni, mi lesz BPn június nyolcadikán? :lol:

Vissza: