Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: Politika
Mondom másképp.
Hagyod vagy sem az emberek hullani fognak.
A kérdés az, hogy a végén megáll a számláló millió alatt vagy ennek többszöröse lesz a végállomás?
Putyin elkezdte a bulit ,nem kellett volna ez is tény. Pedig volt oka rá.
Azonban azzal, hogy a NATO beállt Ukrajna mögé a háború eszkalálódik. Természetesen ez volt a helyes lépés, bár Ukrajna nem NATO tag, de Bidennek ott vannak érdekeltségei. Így ahogy nem egyszer a történelemben Amerika megint felvette a világ megmentője pólót.
Az eddigi tapasztalatok alapján ez eddig minden esetben úgy nézett ki, hogy az amerikaiak által megszállt ország kb nullazódik.
Példaként felhozom Viernamot, Laoszt, Irakot, Iránt, Afganisztánt , ahol ugye a saját maguk által kiképzett Al-kaida tagokat kergették 10 + évig... Aztán milliárdos értékben otthagyták a fegyvereket és léptek egy a kőkorszakig visszaküldött országból.
Ez a sors vár Ukrajnára is.
Az oroszok átálltak háborús módba, a gazdaság vele egyetemben. Ha kicsit jobban bele megyünk, akkor még az is előfordulhat, hogy NATO vs Oroszok+ Kína, Észak Korea, India + Pakisztán lesz.... Eddig azért remélem nem jut el a buli, mert akkor már nem kell ide többet irogatnunk.
Hagyod vagy sem az emberek hullani fognak.
A kérdés az, hogy a végén megáll a számláló millió alatt vagy ennek többszöröse lesz a végállomás?
Putyin elkezdte a bulit ,nem kellett volna ez is tény. Pedig volt oka rá.
Azonban azzal, hogy a NATO beállt Ukrajna mögé a háború eszkalálódik. Természetesen ez volt a helyes lépés, bár Ukrajna nem NATO tag, de Bidennek ott vannak érdekeltségei. Így ahogy nem egyszer a történelemben Amerika megint felvette a világ megmentője pólót.
Az eddigi tapasztalatok alapján ez eddig minden esetben úgy nézett ki, hogy az amerikaiak által megszállt ország kb nullazódik.
Példaként felhozom Viernamot, Laoszt, Irakot, Iránt, Afganisztánt , ahol ugye a saját maguk által kiképzett Al-kaida tagokat kergették 10 + évig... Aztán milliárdos értékben otthagyták a fegyvereket és léptek egy a kőkorszakig visszaküldött országból.
Ez a sors vár Ukrajnára is.
Az oroszok átálltak háborús módba, a gazdaság vele egyetemben. Ha kicsit jobban bele megyünk, akkor még az is előfordulhat, hogy NATO vs Oroszok+ Kína, Észak Korea, India + Pakisztán lesz.... Eddig azért remélem nem jut el a buli, mert akkor már nem kell ide többet irogatnunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
azért nem feltétlen kell mindent is elhinnirikko írta:untouchable írta:
NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat?
Erről kérhetek forrásokat? Előre is köszönöm!
A csigazabáló kiképzőket fog küldeni. A kiképzők is már a NATO katonái. Putyin tisztán kijelentette, hogy amennyiben ezt meglépi Macron , abban az esetben legitim célpontokká válnak.
Ezt kb minden nyugati és nem nyugati sajtó is lehozta.
Szerinted mennyit kell várni arra , hogy a NATO gyalogos vagy más nemű erőket küldjön miután kilövik a kiképzőket ?
Minden szép lassan eszkalálódik. Úgy indult , hogy semmilyen támogatást nem kapnak az ukránok. Most már ott tartunk, hogy nem csak az oroszok által elvett területeket lövik Amerikai, német, francia fegyverekkel , hanem magát az anyaországot is. Holott elvileg ezt tiltotta nekik Biden es a többi agyas is.
Nem kell sokat várni és újabb lépcsőfokokat fog megtenni a háborús helyzet.
Viszont ami "vicces" Izrael simán lőhet iskolákat, kórházakat, meg kb mindent, természetesen amerikai jóváhagyással, addig ugyanezért Oroszország terrorista állam.
https://hvg.hu/vilag/20240606_jens-stol ... ran-haboru
-
Én azért mégis csak kérnék forrásokat ezekre, ha lehetséges.rikko írta:untouchable írta:
NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat?
A csigazabáló kiképzőket fog küldeni. A kiképzők is már a NATO katonái. Putyin tisztán kijelentette, hogy amennyiben ezt meglépi Macron , abban az esetben legitim célpontokká válnak.
Szerinted mennyit kell várni arra , hogy a NATO gyalogos vagy más nemű erőket küldjön miután kilövik a kiképzőket ?
Minden szép lassan eszkalálódik. Úgy indult , hogy semmilyen támogatást nem kapnak az ukránok. Most már ott tartunk, hogy nem csak az oroszok által elvett területeket lövik Amerikai, német, francia fegyverekkel , hanem magát az anyaországot is. Holott elvileg ezt tiltotta nekik Biden es a többi agyas is.
Viszont ami "vicces" Izrael simán lőhet iskolákat, kórházakat, meg kb mindent, természetesen amerikai jóváhagyással, addig ugyanezért Oroszország terrorista állam.
(Magyarország területén egyébként évek óta képez ki a Honvédség ukrán katonákat.)
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehat engedni, odaadni fel ukrajnat az oroszoknak, csak hogy lenyugodjon mindenki a picsaba, legyen normalis aron gaz pl europanak meg ne haljon meg tobb ember, ne legyen tobb pusztitas es anyagi kar?
mashogy kerdezem: ha mondjuk a romanok gondolnak egyet, es egy szerdai napon pl benyomulnak az alfoldre a dunaig es kijelentik, hogy mostantol marpedig ez romania, utkozben minden hangoskodot es ellenallot halomra love, akkor hagyjuk, engedjuk?
mashogy kerdezem: ha mondjuk a romanok gondolnak egyet, es egy szerdai napon pl benyomulnak az alfoldre a dunaig es kijelentik, hogy mostantol marpedig ez romania, utkozben minden hangoskodot es ellenallot halomra love, akkor hagyjuk, engedjuk?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
A baj az, hogy a veszteségek már így is euró milliárdok.hehetheoriginal írta: Nem tudom mi a helyes, hagyni ujra es ujra, hogy egy diktator azt csinal amit akar es szuveren orszagokat rohan le, es bizni, hogy mast nem er el a keze, vagy egyszer - akar aldozatok aran - odalepni es megbaszni vegleg.
Egy nem kicsi ország teljes infrastruktúráját kell újra felépíteni a nulláról. Ez iszonyatosan sok pénzt és még több idő.
Az ember veszteségek pedig generációs távolságuak lesznek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom mi a helyes, hagyni ujra es ujra, hogy egy diktator azt csinal amit akar es szuveren orszagokat rohan le, es bizni, hogy mast nem er el a keze, vagy egyszer - akar aldozatok aran - odalepni es megbaszni vegleg.
thereisonly1ronaldo
-
untouchable írta:NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat?rikko írta:
Százezres tételben kell már sajnos számolni. Ebben benne vannak a civilek is.
Igazából addig lesz ez ilyen "laza" amíg az oroszok nagyrészt az infrastruktúrát lövik. Ha ez átmegy tipikus ember vadászatra, akkor nagyon gyorsan ott leszünk a milliós veszteségnél.
Most, hogy eléggé melegszik a pite és NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat ez duplázni fogja a számokat.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
?gutihaz14 írta: repter megveve...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat?rikko írta:Százezres tételben kell már sajnos számolni. Ebben benne vannak a civilek is.realmadrid95 írta: Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy az ukran orosz haboruban eddig nagyjabol hany ember vesztette eletet? Tudom, a google jo baratom, viszont ahany cikk, annyi valasz, raadasul hatalmas elteresek vannak az infok kozott. Meg vagy 3-4 honapos cikkek. Ma hallgattam a radiot(spanyolt) ott azt mondtak, hogy ok ugy saccoljak, hogy 30-32 ezer ukran katona hunyt el, mig a tuloldalon 50 ezer. Nekem ez igencsak kevesnek tunik.
Igazából addig lesz ez ilyen "laza" amíg az oroszok nagyrészt az infrastruktúrát lövik. Ha ez átmegy tipikus ember vadászatra, akkor nagyon gyorsan ott leszünk a milliós veszteségnél.
Most, hogy eléggé melegszik a pite és NATO katonák bevonulásával fenyeget a nyugat ez duplázni fogja a számokat.
Hala Madrid y nada más
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
rikko írta:Százezres tételben kell már sajnos számolni. Ebben benne vannak a civilek is.realmadrid95 írta: Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy az ukran orosz haboruban eddig nagyjabol hany ember vesztette eletet? Tudom, a google jo baratom, viszont ahany cikk, annyi valasz, raadasul hatalmas elteresek vannak az infok kozott. Meg vagy 3-4 honapos cikkek. Ma hallgattam a radiot(spanyolt) ott azt mondtak, hogy ok ugy saccoljak, hogy 30-32 ezer ukran katona hunyt el, mig a tuloldalon 50 ezer. Nekem ez igencsak kevesnek tunik.
Koszi szepen!
-
Százezres tételben kell már sajnos számolni. Ebben benne vannak a civilek is.realmadrid95 írta: Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy az ukran orosz haboruban eddig nagyjabol hany ember vesztette eletet? Tudom, a google jo baratom, viszont ahany cikk, annyi valasz, raadasul hatalmas elteresek vannak az infok kozott. Meg vagy 3-4 honapos cikkek. Ma hallgattam a radiot(spanyolt) ott azt mondtak, hogy ok ugy saccoljak, hogy 30-32 ezer ukran katona hunyt el, mig a tuloldalon 50 ezer. Nekem ez igencsak kevesnek tunik.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ők is sikerült a teljes ismeretlenségből jó fél év után összeszedni egy két százalékot. Bevállaltan a lassú utat választják. Legközelebb, ha ilyen iramban tolják, simán lesz 5%Dupla D írta:Közelében sincsenek az 5%-nak sajnos. Két év múlva se látom ennek realitását jelenleg, pedig én is rájuk húznám.Faust írta:
Csak egyeterteni tudok. En eldontottem, a 2rk-ra tolom, nekik tobb szukseguk van a voksra.
És kell a sokszínűség a parlamentben. Én rájuk nyomok
nekem kolleganom tegnap meselte hogy erintokepernyos laptopot kaptak de nem ez a biznisz hanem hogyha elromlil vagy barmi van a laptoppal akkor 25ezerert szallitjak el es 25k-ert szallitjak vissza.Santi írta: Nem tudom volt-e már a laptop ügy, amit ugye a diákok kaptak.
Kolléganő most hozta be.
Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD
Most abba ne is menjünk bele ez mire elég, főleg, hogy amíg leballagsz használnod kell, de mind1, az árára térnék ki, amit ugye pengethetsz, ha elbaszod vagy ellopják.
Az átadás-átvételin az eszköz bruttó értéke:
254.686 Ft
Rákerestem a neten, ezt a gépet egy random pesti számtech bolt 99.900-ért árulja 2 év gyári garival.
Biztos nem kereste magát szarrá ezen a bizniszen sem senki.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Itt átadás-átvételit írattak, amiben szerepel, hogy csak ingyenes használatra van odaadva, nem a te tulajdonjogodat képezi és 8-ból ha leballagsz (most hatodikos a kislány), akkor vissza kell adnod.Realista24 írta:Mondok jobbat.Santi írta: Nem tudom volt-e már a laptop ügy, amit ugye a diákok kaptak.
Suliba nem kell vinnie a gyereknek. Ha elromlik, azonnal cserelik. Visszaadni sem kell.
Legalabbis nalunk.
Biztos ezek is kakaóállóak Az egyik helyi pedagógussal beszéltem, ő azt mondta, hogy már nincs meg a 90%-a. Persze mivel 100% C az iskola, tőlük senki nem is várja vissza.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
repter megveve...
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondok jobbat.Santi írta: Nem tudom volt-e már a laptop ügy, amit ugye a diákok kaptak.
Kolléganő most hozta be.
Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD
Most abba ne is menjünk bele ez mire elég, főleg, hogy amíg leballagsz használnod kell, de mind1, az árára térnék ki, amit ugye pengethetsz, ha elbaszod vagy ellopják.
254.686 Ft
Rákerestem a neten, ezt a gépet egy random pesti számtech bolt 99.900-ért árulja 2 év gyári garival.
Suliba nem kell vinnie a gyereknek. Ha elromlik, azonnal cserelik. Visszaadni sem kell.
Legalabbis nalunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
Nem tudom volt-e már a laptop ügy, amit ugye a diákok kaptak.
Kolléganő most hozta be.
Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD
254.686 Ft
Kolléganő most hozta be.
Lenovo 300W Yoga Gen 4
11'6 1366x768 kijelző
Intel N100 0.8Ghz CPU
4GB RAM
128GB SSD
254.686 Ft
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Varom mar a jovo hetfot, hogy veget erjen ez az orulet Annyira kicsavarodott ez a rohadt alma, amit magyar belpolitikanak nevezunk, hogy az onkormanyzati valasztasokrol szinte mindenki megfeledkezik. Nagyjabol ennyit is er az onkormanyzatisag most.
- Santi
Eljutunk még oda, hogy nem a mediántól vagy a závecztől fognak kérni kutatást, hanem shuttert fogják megkeresni.Faust írta:Pont ezert, a Tiszanak ugyis meglesz a huszonharminc szazaleka, majd shutter megmondja.Dupla D írta:
Közelében sincsenek az 5%-nak sajnos. Két év múlva se látom ennek realitását jelenleg, pedig én is rájuk húznám.