Jude Bellingham - 5
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Jude Bellingham - 5
Hát ez a faszi.
Kláccs.
Kláccs.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az mi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg tart a meccsferni írta:Ezt elremyztemferni írta: Ezekkel az ágakkal ez sima EB döntő kell hogy legyen.
Kíváncsi vagyok hogy tudják majd ezt eltoszni
Southgate csodákra képes...
Legalább mehet pihenni meg megcsináltatni a vállát.
Ezt elremyztemferni írta: Ezekkel az ágakkal ez sima EB döntő kell hogy legyen.
Legalább mehet pihenni meg megcsináltatni a vállát.
21 éves lett ma
Beszarás milyen szezont rittyentett le nekünk a semmiből így elsőre
Konkrétan azt az első félszezont bárki megirigyelte volna, tényleg én még ilyet nem láttam, hogy ennyiszer meccset döntsön el valaki egyfolytában, mint papíron KPs...
És jó volt látni tavasszal, ha nem megy a varázslat, akkor a munka is megy neki ezerrel.
Vini-Bapi-Jude trió komoly lesz bakker
Beszarás milyen szezont rittyentett le nekünk a semmiből így elsőre
Konkrétan azt az első félszezont bárki megirigyelte volna, tényleg én még ilyet nem láttam, hogy ennyiszer meccset döntsön el valaki egyfolytában, mint papíron KPs...
És jó volt látni tavasszal, ha nem megy a varázslat, akkor a munka is megy neki ezerrel.
Vini-Bapi-Jude trió komoly lesz bakker
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Foden sokkal frissebben és jobban mozgott, mint Jude. a kókler mégis fent hagyta Bellinghamet, és lehozta azt, aki addig az egyetlen veszélyforrás voltELSiete írta:Távolról, a TV előtt ülve is lehetett látni, hogy nincs jól. Az arcán és a gyokketo reakció idejében minden benne volt. A második félidőben konkrétan nem volt pályán. Southgate hibája, hogy nem hozta le, egyértelműen szüksége lett volna a cserére, vagy akár arra, hogy egyáltalán ne is játszon. Iszonyatosan ki lesz herélve az EB végére.Anthony írta:
Hát ezeket az angolokat egy Svájc vagy Ausztria szétszedi
Nagyon le lett húzva Belli a tegnapi meccs után, mintha minden az ő hibája lett volna..
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nem is baj, ha megműtik a vállát nyáron és pihen egy kicsit többet, mert tényleg elég fáradt a mozgása és lassú a gondolkodása. Southgate meg egy igazi balfasz, simán le kellett volna hoznia.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Távolról, a TV előtt ülve is lehetett látni, hogy nincs jól. Az arcán és a gyokketo reakció idejében minden benne volt. A második félidőben konkrétan nem volt pályán. Southgate hibája, hogy nem hozta le, egyértelműen szüksége lett volna a cserére, vagy akár arra, hogy egyáltalán ne is játszon. Iszonyatosan ki lesz herélve az EB végére.Anthony írta:Hát ezeket az angolokat egy Svájc vagy Ausztria szétszediferni írta: Ezekkel az ágakkal ez sima EB döntő kell hogy legyen.
Nagyon le lett húzva Belli a tegnapi meccs után, mintha minden az ő hibája lett volna..
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ezeket az angolokat egy Svájc vagy Ausztria szétszediferni írta: Ezekkel az ágakkal ez sima EB döntő kell hogy legyen.
Ezekkel az ágakkal ez sima EB döntő kell hogy legyen.
Ja, én már várom, hogy amikor szokásos módon kizúgnak, akkor hirtelen mindenki egy utolsó senki lesz az angol csapatban.chronic írta:Azt a kurva,hát ezután a két perc után énis angol szurkoló lettem, látva a régi öreg balfaszok( ) szomorú arcait.AdamTaylor írta: reg volt mar jo reklam, ezt sikerult eltalalni
Hihetetlen nyomás van azért ezen a 20 éves srácon, egy ekkora nemzet ahol van a keretben legalább 6-7 világsztár is ilyen reklámokat nyomat a méjnsztrim médiában, ez erős.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Azt a kurva,hát ezután a két perc után énis angol szurkoló lettem, látva a régi öreg balfaszok( ) szomorú arcait.AdamTaylor írta: reg volt mar jo reklam, ezt sikerult eltalalni
Hihetetlen nyomás van azért ezen a 20 éves srácon, egy ekkora nemzet ahol van a keretben legalább 6-7 világsztár is ilyen reklámokat nyomat a méjnsztrim médiában, ez erős.
inkabb eztAdamTaylor írta: reg volt mar jo reklam, ezt sikerult eltalalni
https://x.com/RkFutbol/status/180151849 ... 1Z_SA&s=19
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
reg volt mar jo reklam, ezt sikerult eltalalni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Oreg alessandro be is szeppent picit mi lesz itt fekagyerek bekattan a kerdestol es tornizuzni vandalkodni negerkedni fogferni írta:Láttam ezt már és amúgy teljesen igaza van.
Mindenki szarozta egész tavasszal, azt szerencsétlen láthatóan nem 100%os állapotban minden meccsen annyit rohant fel-le, amíg lépni nem bírt már kb.
Olyan munkát bele rakott ebbe a szezonban, hogy arra szavak nincsenek. Szomorú, hogy az ősz ami kb a futballtörténelem valaha volt egyik legkomolyabb teljesítménye volt még kb el is van felejtve, mert ilyet nem igen fogunk újra látni.
20 évesen épp hogy ide esett, azt mintha Zidane újra itt focizott volna köztünk, csak háromszor annyi góllal
Aztan lenyugodtak a kedelyek es visszatert a ver a labakba, mikor elkezdte megmagyarazni szep lassan
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Abszolút, hatalmas mentális előny, ha nem foglalkozol azzal, mit mondanak rólad, ilyen szinten meg hatványozottan érvényesül.ferni írta:Láttam ezt már és amúgy teljesen igaza van.
Mindenki szarozta egész tavasszal, azt szerencsétlen láthatóan nem 100%os állapotban minden meccsen annyit rohant fel-le, amíg lépni nem bírt már kb.
Olyan munkát bele rakott ebbe a szezonban, hogy arra szavak nincsenek. Szomorú, hogy az ősz ami kb a futballtörténelem valaha volt egyik legkomolyabb teljesítménye volt még kb el is van felejtve, mert ilyet nem igen fogunk újra látni.
20 évesen épp hogy ide esett, azt mintha Zidane újra itt focizott volna köztünk, csak háromszor annyi góllal
Láttam ezt már és amúgy teljesen igaza van.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
OFF:whitemadrid írta: Sokkal jobban megerezzuk a Nemet hiányát mint Hazardét.
Kroost Hazardhoz hasonlitani nagy sértés Ő akkora veszteség mint CR,Ramos vagy Benzema.
Hazard a klub szégyenfoltja, legdrágább játékosunk aki 4év alatt 3.700percet játszott és olyan statot hozott össze ennyi idő alatt, mint a 16éves Yamal idén! Közbe a csapat megnyert neki mindent, míg padon ült vagy otthon.
Bellinghamhez vissza térve, én nem aggodók, pihenje csak ki magát ráfér már
A középpálya így is telitett, tudunk rotálni és még Brahimot+Gülert is meglehet probálni a helyén.
Egy masszőr hiányát jobban megérzi a keret mint Hazardét, nem értem hogy jön ő ide.