Gondolom a Cityből is a kevés játéklehetőség miatt távozna, akkor fura lenne, ha pont ide jönne. Szerintem ez kacsa.Realista24 írta:Elvileg a City-s Julian Alvareznek az elsodleges celja mi vagyunk, ha tavozna a Citybol. Ez nem iden lesz az fix, azt irjak, de a jovoben megtortenhet.hehetheoriginal írta: Majd megunja mikor endre, binicius, papi es brahim is jobb lesz nala.
Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 11
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elvileg a City-s Julian Alvareznek az elsodleges celja mi vagyunk, ha tavozna a Citybol. Ez nem iden lesz az fix, azt irjak, de a jovoben megtortenhet.hehetheoriginal írta: Majd megunja mikor endre, binicius, papi es brahim is jobb lesz nala.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Majd megunja mikor endre, binicius, papi es brahim is jobb lesz nala.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Sajnos/nem sajnos fix kezdő lesz jövőre is. Hírek szerint megyünk vissza 433-ra, jobb oldal az övé lesz. Pedig Brahimmal beljebb lennénk ott szinte fix.wZoLee7 írta: Akkor majd ellehet engedni pár játékost.
Jó ha küzdeni akar a posztért, de remélem szóltak neki hogy mostantól az első csere szerepért küzdenek és nem a kezdőért. (tudom, sok meccs, lesz kezdő is)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem amúgy Brahim jobb, idén biztosan jobb volt. Nem adnék el senkit idén, meg kell várni mi lesz jövő nyáron. Új edzőnk lesz akkor kérdés kit preferál, milyen felállást stb.. Akkor majd ellehet engedni pár játékost.
Jó ha küzdeni akar a posztért, de remélem szóltak neki hogy mostantól az első csere szerepért küzdenek és nem a kezdőért. (tudom, sok meccs, lesz kezdő is)
- Galacticos
Anno asensiobol is rosszkor szalltunk ki. Ez mind a harom felnek win lenne.
Rodrygo jatszhatna a baloson es fix kezdo lehetne, mi kapnank penzt, a kovetkezo csapat meg kapna egy tobb poszton bevetheto fasza jatekost.
Rodrygo jatszhatna a baloson es fix kezdo lehetne, mi kapnank penzt, a kovetkezo csapat meg kapna egy tobb poszton bevetheto fasza jatekost.
- hehetheoriginal
instant sell. most lehet érte sokat kapni.
viszont brahim, güli es cebi maradjon akkor.
viszont brahim, güli es cebi maradjon akkor.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én továbbra is eladnám, lehet csak 25-ben, addig kiderül Endre mennyire raj, Güliben mennyi van, Brahim mennyire lesz jó jövőre is..de nem fájna érte a szívem már idén sem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygonak a Citytol es a PSGtol van ajanlata AS szerint.
Mivel legalabb 65 meccse lesz a csapatnak, ezert rengeteg lesz a jateklehetoseg, es a hirek szerint maradni akar es felvenni a versenyt a jatekpercekert.
Mivel legalabb 65 meccse lesz a csapatnak, ezert rengeteg lesz a jateklehetoseg, es a hirek szerint maradni akar es felvenni a versenyt a jatekpercekert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Röviden az érzésem vele kapcsolatban : kezdőként nem tud hozni extrát, ez az egész szezon során kiderült. Képes jó teljesítményekre és komoly megoldásokra a pályán és rengeteget köszönhetünk neki de ha most ő elmenne a Manchester Citybe 100 millióért én jövőre nem fosnám össze magam a remegéstől ha ellenünk pályára lépne de azt sem látom, hogy kiejtene minket a BL-ből.
Az biztos, hogy az igazi posztja bal oldalon lenne. Ott biztos jobb lenne az összképe egy szezonon során de most itt van Vini és Mbappe is... lehetetlen, hogy ő ott helyet szerezzen magának.
Nálam maradna, mivel egy fontos játékossá nőtte ki magát az évek alatt, egy jó alkotóeleme a csapatnak és helye van itt de úgy ha Brahimmal mondjuk egy 4-2-3-1 felállásbab megosztanák a perceket és megküzdenének a helyért. Kérdés, hogy ez jó-e neki így.
Az biztos, hogy az igazi posztja bal oldalon lenne. Ott biztos jobb lenne az összképe egy szezonon során de most itt van Vini és Mbappe is... lehetetlen, hogy ő ott helyet szerezzen magának.
Nálam maradna, mivel egy fontos játékossá nőtte ki magát az évek alatt, egy jó alkotóeleme a csapatnak és helye van itt de úgy ha Brahimmal mondjuk egy 4-2-3-1 felállásbab megosztanák a perceket és megküzdenének a helyért. Kérdés, hogy ez jó-e neki így.
Bár kezdőként sokszor kevés a srác, de mondhat bárki bármit, benne van az X, néha olyan dolgokat művel a pályán, amit még maga sem hisz el talán. És hányszor kihúzott minket a szarból. Mindkét legutóbbi BL győzelemben (de főleg a 2022-esben) elvitathatatlan érdemei vannak. Idén is a szezon 2 legfontosabb meccsén a City ellen 1-1 góllal vette ki a részét. Kár, hogy sokszor egész meccsekre eltűnik, és talán csereként hasznosabb lenne összességében, de én bírom ezt a tagot, alázatos, mindent megtesz a mezért.
- hehetheoriginal
Ezt az altalatok idefosott sok eroltetett gagyi poent olvasva kereken 100 evesnek erzem magam
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A madridom Cartmanje mar 45 eves?? Lehet csak kapuzarasi panik szol belole mar.Kerlon írta: hehe elerte 45 evesen a 75 eves vagyok es minden szar mentalitast
hehe elerte 45 evesen a 75 eves vagyok es minden szar mentalitast
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hehe szerint senkire, betiltaná a 9,7,10,3...... számokat alapból.Kercsó írta: akkor a brazil 10-es mez a jelenlegi felhozatalból kinek lenne jó?
Paqueta?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
akkor a brazil 10-es mez a jelenlegi felhozatalból kinek lenne jó?
Paqueta?
Paqueta?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint neked.hehetheoriginal írta: Azt a mezt is jól megalázzák a 9-es utan
Egesz sportag legikonikusabb meze, aztan erre futja
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na de nem nagyon van más választásuk, nem?hehetheoriginal írta: Azt a mezt is jól megalázzák a 9-es utan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jo, ha rajtad mulna, nem lenne mar brazil valogatott, mert behintetted volna soval az egeszet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
Azt a mezt is jól megalázzák a 9-es utan
thereisonly1ronaldo