Politika
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Politika
Nekem úgy jön le, hogy ezzel többet vesztett Vitézy, mint nyert, és ezt láthatta előre a Fidesz is. Jó nekik Karácsony, lehet kire mutogatni, Vitézy meg túl jól szerepelt a Partizános vitán. Gyorsan összefideszezik, ezzel több szavazót veszít, mint amennyi Szentkirályinak volt, hát még amennyi abból átszavazna Vitézyre.
Hány száz millió ment el a Szentkirályi kampányra... Mindezt ezért...
Hány milliók Facebook hirdetésekre...
Mindig megdöbben az ember ezeken a felesleges pénzszórásokon, miközben mindenki tudta, hogy esélye sincs ...
Arról meg már nem is beszélek, hogy kibasztak azokkal az emberekkel, akiknek le kell húzgálni Szentkirályit a választási papírokról, kb 1.5 milliószor fix
Karácsony ettől függetlenül nyerni fog.
Hány milliók Facebook hirdetésekre...
Mindig megdöbben az ember ezeken a felesleges pénzszórásokon, miközben mindenki tudta, hogy esélye sincs ...
Arról meg már nem is beszélek, hogy kibasztak azokkal az emberekkel, akiknek le kell húzgálni Szentkirályit a választási papírokról, kb 1.5 milliószor fix
Karácsony ettől függetlenül nyerni fog.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valoszinuleg mielott megkapnad a szavazolapot, ceruzaval vagy tollal kihuzzak Szentkiralyi nevet.Kercsó írta: ahogy sejteni lehetett
Szentkirályi visszalépett Vitézy javára.
ilyenkor mi lesz a szavazólapokkal?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fidesz karigerivel is nyer Budapesten, nekik teljesen mindegy. Vitézy támogatás simán lehet ,hogy csak egy jó nagy blöff.
Szepen kirajzolodik, hogy Gyurcsany = Orban es forditva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En birom Vitezyt, amiket olvastam tole szakmailag azok meggyozoek.
DE. Akik meg ezutan is kitartanak mellette, ugy, hogy mostmar a megafontol kezdve bayer zsoltin at az osszes fideszes politikus melle all es biztat hogy szavazz ra, azoktol kerdeznem.
Szerintetek ezert cserebe mit ker Orban Vitezytol Pesttel kapcsolatban? Ujabb orosz metroszeru palyazatok? Kinai fudan egyetem? Varosliget teljes beepitese? Megtobb kinai ingatlanos megjelenese?
Teljes naivitas azt gondolni, hogy itt nincsenek oriasi hatteralkuk. Emellett Lazar eddig mindig elkussoltatta Vitezyt, semmibe nem volt igazi akarata. A fidesz pedig tokeletes garancia arra, hogy az oligarchak abban a pillanatban megjelennek mogotte ugyanugy. Ezert is szomoru, hogy a sajat szlogenje, a partpolitikai csatarozas helyett normalis kormanyzasbol az lett, hogy fidesz-lmp-jobbik tamogatja mar, mikozben neki egy nagy ellenzeki magszavazobazisa volt eddig. Szerintem sokan atbillennek, es KG-re szavaznak, vagy szimplan visszatancolnak hozza ezutan a tobb honapos szinjatek utan.
DE. Akik meg ezutan is kitartanak mellette, ugy, hogy mostmar a megafontol kezdve bayer zsoltin at az osszes fideszes politikus melle all es biztat hogy szavazz ra, azoktol kerdeznem.
Szerintetek ezert cserebe mit ker Orban Vitezytol Pesttel kapcsolatban? Ujabb orosz metroszeru palyazatok? Kinai fudan egyetem? Varosliget teljes beepitese? Megtobb kinai ingatlanos megjelenese?
Teljes naivitas azt gondolni, hogy itt nincsenek oriasi hatteralkuk. Emellett Lazar eddig mindig elkussoltatta Vitezyt, semmibe nem volt igazi akarata. A fidesz pedig tokeletes garancia arra, hogy az oligarchak abban a pillanatban megjelennek mogotte ugyanugy. Ezert is szomoru, hogy a sajat szlogenje, a partpolitikai csatarozas helyett normalis kormanyzasbol az lett, hogy fidesz-lmp-jobbik tamogatja mar, mikozben neki egy nagy ellenzeki magszavazobazisa volt eddig. Szerintem sokan atbillennek, es KG-re szavaznak, vagy szimplan visszatancolnak hozza ezutan a tobb honapos szinjatek utan.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En ettol fuggetlenul Vitezyre szavazok. Karacsony egyszer mar megkapta a bizalmat, nem kellett nehany het es tele volt a 2010 elotti potentatokkal az osszes fovarosi ceg vezetese. Ha Vitezy is beulteti a Fideszes embereket, akkor 5 ev mulva majd valtok.
Vitezyvel legalabb megvan az esely arra, hogy szakmai alapon lesz vezetve ez a varos es nem arrol szol az onkormanyzat munkaja, hogy mocskos Fidesz.
Vitezyvel legalabb megvan az esely arra, hogy szakmai alapon lesz vezetve ez a varos es nem arrol szol az onkormanyzat munkaja, hogy mocskos Fidesz.
Meg mindig Budapesten van a legtobb gondolkodo ember, akik nem azert szavaznak, mert a kek vagy a narancs szinre ereznek szexualis vonzalmat. 5 eve Puzser egy totalisan civil szervezettel, teljesen szembe menve a nagy partok programjaival kepes volt nehany szazalekot behuzni.géza írta: Azert sokakat sikerult atvernie, de csak kibujt a szog a zsakbol. Lehet barkinek barmilyen velemenye Karacsonyrol, de itt nem lesz kormanyvaltas, ha a Fidesz altal tamogatott jelolt nyeri meg az ellenzek legfobb bastyajat.
Azert sokakat sikerult atvernie, de csak kibujt a szog a zsakbol. Lehet barkinek barmilyen velemenye Karacsonyrol, de itt nem lesz kormanyvaltas, ha a Fidesz altal tamogatott jelolt nyeri meg az ellenzek legfobb bastyajat.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mint a MÁV-Volan cégcsoport munkavállalója, azért megkérdőjelezem az ő szakmaiságát, mondjuk még mindig "szakmaibb" mint a jelenlegi vezetés, pláne Lézer úr.RealVazquez írta:Mi lenne? Pár milliárd nem számít, aprópénz.Kercsó írta: ahogy sejteni lehetett
Szépen leköpték a fideszes szavazókat. Aki ezek után is arra a Vitézyre szavaz, aki ugyanúgy eljátszotta ezt a színjátékot, mint Szentkirályi, az annyit is ér. Vitézy szakértelmét sosem vitattam, de ezzel az egész színjátékkal elásta magát rendesen. Nem lehet elhinni egy szavát sem ezek után… remélem fordítva sül el a fidesz terve.
Egyébként ez a hír menetrendszerint jött, az lett volna a fura, ha nem lép vissza.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi lenne? Pár milliárd nem számít, aprópénz.Kercsó írta: ahogy sejteni lehetett
Szépen leköpték a fideszes szavazókat. Aki ezek után is arra a Vitézyre szavaz, aki ugyanúgy eljátszotta ezt a színjátékot, mint Szentkirályi, az annyit is ér. Vitézy szakértelmét sosem vitattam, de ezzel az egész színjátékkal elásta magát rendesen. Nem lehet elhinni egy szavát sem ezek után… remélem fordítva sül el a fidesz terve.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a kormány szépen leépíti a női "alkalmazottakat"
VargaJ, Novák és most Szentkirályi is fel lett áldozva ebben a kreált szabadságharcban. nem sajnálom egyiket sem, de tisztasor, hogy a (tév)eszme megvalósításának érdekében senki se szent
VargaJ, Novák és most Szentkirályi is fel lett áldozva ebben a kreált szabadságharcban. nem sajnálom egyiket sem, de tisztasor, hogy a (tév)eszme megvalósításának érdekében senki se szent
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BlancoMark
Az a minimum lenne, hogy Szentkiralyi orokre visszavonulna a politikatol amiert vegig azt hangoztatta, hogy eselytelen hogy visszalepjen. A Fidesz leredukalta a letezeset egy Karacsonyozo kellekke akinek programot sem irtak, kisse megalazo.csababarca írta: Hármas befutó Szandra visszalépett, micsoda meglepetés.
A “nemvagyokfideszes, csak aljas rágalom” Vitézy javára…micsoda meglepetés ez is.
Egyébként valószínűleg az ostobenkónak a 10 % se jött volna össze, ezt meg nem engedhették meg magukat a fidesznél.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hármas befutó Szandra visszalépett, micsoda meglepetés.
A “nemvagyokfideszes, csak aljas rágalom” Vitézy javára…micsoda meglepetés ez is.
Egyébként valószínűleg az ostobenkónak a 10 % se jött volna össze, ezt meg nem engedhették meg magukat a fidesznél.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
most azért kíváncsi lettem, hogy mi lesz ebből. ha így is megnyeri Karácsony, akkor szépen összematekozta a Fidesz a dolgokat
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pontosan!!!!Pipita írta:Szentkirályi vagy Vitézy, neked is ez volt a dilemma?Tjacks írta: Én köszönöm Neki, segített eldönteni hova tegyem az X-et, eddig billegtem.
es jott a vitezy vegig azzal a 2 kamu lejarato cikkel bizonyitva hogy nem fideszesHalfkey írta: Vissza lehetne idézgetni a sok Vitézy ajj de független véleményt
Még csak el se játssza hogy nem együtt vannak, nem csak úgy visszalép, hanem a javára lép vissza...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Vissza lehetne idézgetni a sok Vitézy ajj de független véleményt
Még csak el se játssza hogy nem együtt vannak, nem csak úgy visszalép, hanem a javára lép vissza...
az milyen hezitalas?Tjacks írta: Én köszönöm Neki, segített eldönteni hova tegyem az X-et, eddig billegtem.
valamelyik univerzumban:
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szentkirályi vagy Vitézy, neked is ez volt a dilemma?Tjacks írta: Én köszönöm Neki, segített eldönteni hova tegyem az X-et, eddig billegtem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én köszönöm Neki, segített eldönteni hova tegyem az X-et, eddig billegtem.