Politika
Re: Politika
Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vitézy vs. Karacsony, ki mit mond, mik az esélyek?
Én sok jót nem tudnék mondani a gyurcsanyekkal pózoló Karácsonyról.
Én sok jót nem tudnék mondani a gyurcsanyekkal pózoló Karácsonyról.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
A hsz további részében volt, hogy miért.M1Ö írta:Hát, sajnos azt. Ha nem így lenne, nem állnának 45%-on.Berti írta:Mert most azt mondja?
Ő ad szavakat az emberek szájába és nem azt erősíti meg amit a 45% önszántából szajkóz. A kettő nem ugyan az.
Lehet majd jó kis pszichopetis shortokat készíteni belőle..vazul írta: MP komolyan helyretette a csajt.
https://www.youtube.com/watch?v=vFKsuAVz6tY
Végre valaki helyre tette az álfüggetlen ATV-t, mert Egonon kívül nem sok érték van ott.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát, sajnos azt. Ha nem így lenne, nem állnának 45%-on.Berti írta:Mert most azt mondja?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
de te rosszul latod, bezzeg aki sopronbol nezi az m1et o sokkal jobban tudja hogy egy szar lett bp...géza írta: Amugy en csak egy budos libsi vagyok, meg kulfoldon is elek, de nekem kulsoskent ugy tunik, hogy Karacsony alatt fejlodott a fovaros. Budapestgo, bubi, alacsonypadlos buszok, 14 even alattiak ingyenes kozlekedese, egyre tobb p+r, idoalapu bkk jegyek, Blaha, punkosdfurdoi park csak par dolog ami nekem peldaul elegge tetszik.
Raadasul ezt ellenszelben, haborus gazdasaggal, es vilagvalsagban. Lehetne jobb is persze, de szerintem latszik a fejlodes, legalabb kivulrol.
Edit: nem tudom hogy ez alatta tortent-e meg, de a Lanchid is fasza, meg a rakoart hetvegi lezarasa is.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
MP komolyan helyretette a csajt.
Vitezy még Karacsonynal is jelentéktelenebb figura, őt még könnyebb lesz megkerülni a Fidesznek.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy tudjatok mi a legviccesebb?
A fidesz szavazoknak most egy olyan Vitezyre kell szavaznia, aki:
- zoldebb mint KG
- radikalisabban visszaszoritana az autokat
- meghagyna a Lanchidat a gyalogosoknak
- kint lesz a Prideon
- a jelenlegi fotajepiteszt, Bardoczi Sandort meghagyna, mert elismeri a jelenlegi munkajat
Konkretan a dugok, mehlegelok es hasonlok ellen hergelt Szentkiralyi honapok ota, erre megkapjak azt, aki megkomolyabban venne a “Setalo Budapestet”.
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy bealltak a HABORUPARTI BALOLDALI LMP moge, az lmbtq Ungar vezetesevel.
Persze a fidesz szavazok nagy resze nem foglalkozik ilyen reszletekkel, csak mondjak meg neki, hova kell X-elni, aztan orom es boldogsag.
A fidesz szavazoknak most egy olyan Vitezyre kell szavaznia, aki:
- zoldebb mint KG
- radikalisabban visszaszoritana az autokat
- meghagyna a Lanchidat a gyalogosoknak
- kint lesz a Prideon
- a jelenlegi fotajepiteszt, Bardoczi Sandort meghagyna, mert elismeri a jelenlegi munkajat
Konkretan a dugok, mehlegelok es hasonlok ellen hergelt Szentkiralyi honapok ota, erre megkapjak azt, aki megkomolyabban venne a “Setalo Budapestet”.
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy bealltak a HABORUPARTI BALOLDALI LMP moge, az lmbtq Ungar vezetesevel.
Persze a fidesz szavazok nagy resze nem foglalkozik ilyen reszletekkel, csak mondjak meg neki, hova kell X-elni, aztan orom es boldogsag.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Szerintem azt mondaná, hogy fiatalság bolondság... Aztán menne kisvasúttal Felcsútra és a pedofil,drogos barátaival röhögne azon, hogy az ország romokban.BLevi96 írta:Úgy megnéznék egy Orbán reakció videót, a régi Orbánrólferni írta: Orbán 1992-ben...
https://www.tiktok.com/@pelikan.nemhiva ... 1032258848
Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk, Magyarország röhögve fel lehetne már virágoztatva, helyette meg tudjuk mi van...
Jo de Puzser aztmondta hogy Karacsony rossz, Vitezy jo, jaj hat most fideszes na istenem, de o jo fideszes, szoval Vitezyre kell szavazni es pont. Minden mas gondolat hulyeseg es hozzanemerto emberektol van.
Erdekes atfedes van egyebkent Puzser es Vitezy kozott btw. "Fura" kicsit.
Erdekes atfedes van egyebkent Puzser es Vitezy kozott btw. "Fura" kicsit.
Amugy en csak egy budos libsi vagyok, meg kulfoldon is elek, de nekem kulsoskent ugy tunik, hogy Karacsony alatt fejlodott a fovaros. Budapestgo, bubi, alacsonypadlos buszok, 14 even alattiak ingyenes kozlekedese, egyre tobb p+r, idoalapu bkk jegyek, Blaha, punkosdfurdoi park csak par dolog ami nekem peldaul elegge tetszik.
Raadasul ezt ellenszelben, haborus gazdasaggal, es vilagvalsagban. Lehetne jobb is persze, de szerintem latszik a fejlodes, legalabb kivulrol.
Edit: nem tudom hogy ez alatta tortent-e meg, de a Lanchid is fasza, meg a rakoart hetvegi lezarasa is.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Úgy megnéznék egy Orbán reakció videót, a régi Orbánrólferni írta: Orbán 1992-ben...
Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk, Magyarország röhögve fel lehetne már virágoztatva, helyette meg tudjuk mi van...
Mert most azt mondja? Háború, háború, soros, Brüsszel. Ha ő nem ezt fosná a szájából akkor a fasz se beszélne ezekről. De legalábbis nem az ország fele.M1Ö írta:Vagy lehet már akkor is csak azt mondta, amit a nép hallani akart?ferni írta:Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Vagy lehet már akkor is csak azt mondta, amit a nép hallani akart?ferni írta:Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Orbán 1992-ben...
ezek utan? eddig is 2 jelolt volt, gondolom te a szentkiralyira x-eltel volna most meg mar kenytelen lennel a vitezyre, ezert az ezek utan..._Bushido_ írta: Ezek után, aki a mindent szarul csináló, Gyurcsány bábu karigerire szavaz budapestiként, az meg is érdemli a sorsát, ami miatt sz*r Pest.
Nem azt kell nézni, hogy most vitezyt támogatná a Fidesz. Hanem hogy bárki, csak a mostani KariGeri rendszer nem!
irhatnank inkabb azt is hogy aki 14 ev massziv lopas utan kepes a fideszre szabazni az....
valamelyik univerzumban:
Te ezt igy Sopronbol faszan meg tudod itelni gondolom.
Egyebkent igazad van, de attol meg…
Egyebkent igazad van, de attol meg…
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ezek után, aki a mindent szarul csináló, Gyurcsány bábu karigerire szavaz budapestiként, az meg is érdemli a sorsát, ami miatt sz*r Pest.
Nem azt kell nézni, hogy most vitezyt támogatná a Fidesz. Hanem hogy bárki, csak a mostani KariGeri rendszer nem!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Akik nem ertenek egyet, azok sztem nem tudnak nagy atfogo kepben gondolkozni, ez nem az orszag kormanyzasarol szol.
Manapsag barmifele valtozas csakis pozitiv vegkimenetelu lehet a politikaban.
Manapsag barmifele valtozas csakis pozitiv vegkimenetelu lehet a politikaban.
thereisonly1ronaldo
Teljesen egyetértek. Értelmes és hosszú távra tervezőnek tűnik, ő is tudja hogyha eladja a várost a Fidesznek akkor nyíltan szembeköpi magát és nincs az a kurvaélet hogy a felvilágosulni látszó nép újraválassza vagy bármilyen pozíciót adjon neki.hehetheoriginal írta: Ha a fovarosrol, annak rovidtavu erdekeirol van szo, akkor ha meg vitezy fideszes is, jobb valasztas, legalabb hatha nem harcolva a kormannyal kell vezetnie a varost, hatha lesz vmi elorelepes.
Kormanyvaltast sehogy se vizionalok 26-ban, szoval addig egy vitezy ciklus szepen belefer
Eddig is a három jelölt közül ő volt a legmeggyőzőbb.