Politika
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Na túl vagyunk mi is rajta. Szívem szerint MZPre ment volna, de az eszem azt mondta, hogy MP legyen. Úgyhogy ment rá 4 szavat. Mostmár érjen el egy jó eredményt, ami hitet ad az embereknek 26ra!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nem veletlenul hivjak unokazos csalonak a dobrogitferni írta: Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.
Nem kell ma itt csodát várni.
Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.
Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Reggel mindig az idősebbek vannak többen. A fiatalok inkább délután szoktak menni.
Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.
Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.
Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
-
Ja en azt a reszet is hallottam amikor hidegverrel, pont az altalad leirt atituddel kamuzta be, hogy nincs semmilyen korrupcio es ezt a vita utan amugy le is irtam itt a topicban, hogy de bizony van mert pont dolgozok a bkmben es van ralatasom.hehetheoriginal írta: Igen, ez a karigeri effekt, kilora beszopatni a fullprofi szineszkedessel, mondokaval meg a nagymamakedvence pofival az egyszeri allampolgart.
O az az ember, aki barmit mond, es utana az ellenkezojet is. Simul, hajlik, gerinc nelkul, hogy mindig a legjobb elerheto poziciot szerezze meg. Gratulalok, ezek szerint te is beszoptad.
Amugy nem ketlem, hogy beszopatott de ha meghallgatod az o vitaikat meg meghallgatsz mondjuk mas politikusoket akkor szerintem nagyon lejon, hogy ok alapvetoen joszandeku emberek, csak hat a nagypolitikaban ki kell venned a reszed.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem minden nyugdíjas ennyire agyatlan.ferni írta: Félelmetes mi megy amúgy, ilyeneket olvasni, hogy nagymama elkezdett frontint szedni, mert ennyire fél a háborútól, mert tele van dumálva a feje, a másik 20kg lisztet hozatott az unokákkal pont emiatt...
Lesz ma komoly meglepi, hogy mennyire is hatékony ez a propaganda...
Akik most vagy nemrégiben lettek azok, ők azért még az a korosztály amelyik tájékozódik. Viszont van az országnak egy olyan komoly "sötét" rétege akik akkor is Orbánra szavazna, ha konkrétan a hűtőjéből maga a köpcös lopna.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igen, ez a karigeri effekt, kilora beszopatni a fullprofi szineszkedessel, mondokaval meg a nagymamakedvence pofival az egyszeri allampolgart.A vita óta nekem karácsony nagyon sokat nőtt a szememben
O az az ember, aki barmit mond, es utana az ellenkezojet is. Simul, hajlik, gerinc nelkul, hogy mindig a legjobb elerheto poziciot szerezze meg. Gratulalok, ezek szerint te is beszoptad.
thereisonly1ronaldo
Félelmetes mi megy amúgy, ilyeneket olvasni, hogy nagymama elkezdett frontint szedni, mert ennyire fél a háborútól, mert tele van dumálva a feje, a másik 20kg lisztet hozatott az unokákkal pont emiatt...
-
akkor hallgasd meg a karigeri vitézy interjút újra és elég szépen beszél konkrétumokról.sander írta:
Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?
Mondjuk már azis nagyon vicces amikor Dobrev Klára feljelenti Sulyok Tamást, már önmagában azis bicskanyitogato hogy pont ő.... Aki az Altus-on keresztül lopta az országot.....
Az Altus Zrt. megalapította a BudaShen kínai-magyar kereskedőházat, illetve létrehozta az Altus-ConsAlt Kft.-t, mely nemzetközi babérokra tört: kelet- és közép-európai kormányoknak, önkormányzatoknak, magánérdekeltségeknek és nonprofit szervezeteknek kínál és kínált tanácsadási szolgáltatást.
Közben meg azt mondogatták hogy ne épüljön meg a Fudan egyetem mert a kinai érdekek bejönnek MO-ra . Mondjuk hála nekik a diákváros sem épült meg.
Nekem személy szerint a Vitézy vs. KGeri összehasonlításban ami szembetünö az hogy legalább Vitézy tud mondani konkrét dolgokat hogy mit és hogyan szeretne. Geri meg az a tipikus pesti értelmiség aki szépeket tud folyamatosan mondani csak sztem eredmények nincsenek.
Illetve tök szimpatikus volt az tőle, hogy nem ígért semmit. Melyik politikus merte volna ezt mondani a kampánya során? Ráadásul elismerte a hibáit. Volt egy elképzelése, rosszul sült el. Elismerte, nem próbálta árnyalni statisztikával és elmondta, hogy más úton fogja megközeliteni. csinált jókat is amit vitézy megdicsért.
A bkmnél pedig ég és föld a különbség mint amilyen tarlós alatt volt. Szétlopták az egész céget. Most pedig sokkal szabályozottabb a helyzet.
A vita óta nekem karácsony nagyon sokat nőtt a szememben. Emberi volt. Ezt várom egy politikustól. Vitézy is egy szimpatikus személy, nem arról van szó..szóval mondhatom azt, hogy bp szerencsés, hogy két ilyen ember között választhat.
magyar petyko ytn es tiktokon q&a-t tart live
annno mzp is csinált ilyet twitchen kicsit mas lebonyolitasban
annno mzp is csinált ilyet twitchen kicsit mas lebonyolitasban
valamelyik univerzumban:
Senki nem mondja, hogy ez a baloldal jobb lenne, pont erről beszéltem, hogy ezeket ugyanúgy el kell takarítani, de ők jelenleg nem képesek mindent is ellopni, mert azt a Fidesz nem hagyná.
Bruti gyorstalpalót tart Mariettának
Bruti gyorstalpalót tart Mariettának
- BlancoMark
Felesleges itt jobboldalazni meg baloldalazni, amikor mindketto egy darab fityinget sem er. A tarsadalom szintjen kell olyan magasra feltornaszni, hogy tok mindegy milyen oldal van hatalmon, mert alapveto demokratikus elvek es orszagerdekek semmifelekeppen sem serulhetnek.sander írta:Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?ferni írta: Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
Mondjuk már azis nagyon vicces amikor Dobrev Klára feljelenti Sulyok Tamást, már önmagában azis bicskanyitogato hogy pont ő.... Aki az Altus-on keresztül lopta az országot.....
Az Altus Zrt. megalapította a BudaShen kínai-magyar kereskedőházat, illetve létrehozta az Altus-ConsAlt Kft.-t, mely nemzetközi babérokra tört: kelet- és közép-európai kormányoknak, önkormányzatoknak, magánérdekeltségeknek és nonprofit szervezeteknek kínál és kínált tanácsadási szolgáltatást.
Közben meg azt mondogatták hogy ne épüljön meg a Fudan egyetem mert a kinai érdekek bejönnek MO-ra . Mondjuk hála nekik a diákváros sem épült meg.
Nekem személy szerint a Vitézy vs. KGeri összehasonlításban ami szembetünö az hogy legalább Vitézy tud mondani konkrét dolgokat hogy mit és hogyan szeretne. Geri meg az a tipikus pesti értelmiség aki szépeket tud folyamatosan mondani csak sztem eredmények nincsenek.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?ferni írta: Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
Ferni: most is azt érzem, hogy kicsit egyoldalúan látod a dolgokat, mint az ország egy része (a másik nagyobb része nagyon egyoldalúan, de most abba nem akarok belemenni ).
"kiárulták már az országot az oroszoknak, kínának meg saját maguknak is"
Mint tudjuk (hogy csak egy szektort említsek) az Audi, a BMW és a Mercedes mind mind kínai és orosz cégek. Egyedül kínának érdeke itt kínai akkumulátor gyárakat építeni, mert egyedül az ő autógyáraikba kell majd az akkumulátor. Érdemes utánanézni például a német-kínai kapcsolatoknak. Nem az oroszoknak, kínaiaknak és maguknak árusították ki az országot, hanem mindenkinek. Pont úgy, ahogy a rendszerváltás óta minden kormány esetében ez történt.
Vagy itt van a háborús propaganda. Ez itthon a Fideszhez köthető médiumokban és felületeken brutális. De van egy másik háborús propaganda, ami senkinek sem zavaró. Ha a mértékben van is (méghozzá nagyon sok, a források miatt) különbség, lényegében az "Ukránok védik Európát" és "az Oroszok nem állnának meg az ukrán határnál" pont ugyan olyan háborús uszítás, csak az oroszok ellen.
MP-re kínáncsi leszek, 2 éve lesz bizopnyítani. Sok jót mond, de ugyanennyi kétkedésre is ad okot rendszeresen. Meglátjuk.
Most nagyon csúnyát fogok mondani, és tessék nem komolyan, szószerint érteni, venni. Itt akkor lenne normális politika (de elmondható ez nagyon sok helyre akár Európában is a nagy Nyugaton), ha az összes jelenlegi politikust eltávolítanák örökre. Aztán a következő garnitúrát mindentől függetlenül 2 év múlva szintén eltávoltítanák örökre. Talán a 3. generáció már csak a szolgálattal foglalkozna és nem a saját zsebének a tömködésével. Ennek demokratikusabb/humánusabb verziója MP max 2 ciklusig tartó politikusi mandátum ötlete.
"kiárulták már az országot az oroszoknak, kínának meg saját maguknak is"
Mint tudjuk (hogy csak egy szektort említsek) az Audi, a BMW és a Mercedes mind mind kínai és orosz cégek. Egyedül kínának érdeke itt kínai akkumulátor gyárakat építeni, mert egyedül az ő autógyáraikba kell majd az akkumulátor. Érdemes utánanézni például a német-kínai kapcsolatoknak. Nem az oroszoknak, kínaiaknak és maguknak árusították ki az országot, hanem mindenkinek. Pont úgy, ahogy a rendszerváltás óta minden kormány esetében ez történt.
Vagy itt van a háborús propaganda. Ez itthon a Fideszhez köthető médiumokban és felületeken brutális. De van egy másik háborús propaganda, ami senkinek sem zavaró. Ha a mértékben van is (méghozzá nagyon sok, a források miatt) különbség, lényegében az "Ukránok védik Európát" és "az Oroszok nem állnának meg az ukrán határnál" pont ugyan olyan háborús uszítás, csak az oroszok ellen.
MP-re kínáncsi leszek, 2 éve lesz bizopnyítani. Sok jót mond, de ugyanennyi kétkedésre is ad okot rendszeresen. Meglátjuk.
Most nagyon csúnyát fogok mondani, és tessék nem komolyan, szószerint érteni, venni. Itt akkor lenne normális politika (de elmondható ez nagyon sok helyre akár Európában is a nagy Nyugaton), ha az összes jelenlegi politikust eltávolítanák örökre. Aztán a következő garnitúrát mindentől függetlenül 2 év múlva szintén eltávoltítanák örökre. Talán a 3. generáció már csak a szolgálattal foglalkozna és nem a saját zsebének a tömködésével. Ennek demokratikusabb/humánusabb verziója MP max 2 ciklusig tartó politikusi mandátum ötlete.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
m1hirado.rar
Félelmetes, hogy nap mint nap naponta ezerszer ezekkel mossák az emberek fejét bakker...
Kajak olyan szinteken van ez a mostani rendszer, hogy valami botrány.
Egyszerűen ezeknek semmi se szent, embereket tesznek tönkre nap mint nap ha fél garast zsebre tehetnek, kiárulták már az országot az oroszoknak, kínának meg saját maguknak is....
Tényleg ezeknek semmi se szent.
Most is leszarom, hogy Vitézy meleg, de hát baszki, Fidesz beáll mögé miközben könyveket fóliáznak meg mindenben ellehetetlenítik őket, hogy normális életet élhessenek?
Hogy a faszba van ehhez gyomra Ungárnak is meg Vitézynek is ehhez asszisztálni basszameg, ja persze a pénz.
Most aki ennyire nem tud kiállni maga mellett se attól mégis mit várunk, mit fog tenni a fővárossal? Felőlem Ikeás szekrény is lehet, leszarom, ha képviseli az embereket, de baszki.... Előjelek mindenek csak nem jók Vitézyvel kapcsolatban.
Ezt az egész politikai elitet ki kell baszni a kukába.
MP se jobb sokszor, de ha a felét eltakarítaná 2026ig is jobb lenne az országnak, mert már tényleg ott tartunk ennél rosszabb nem lehet.
Félelmetes, hogy nap mint nap naponta ezerszer ezekkel mossák az emberek fejét bakker...
Kajak olyan szinteken van ez a mostani rendszer, hogy valami botrány.
Egyszerűen ezeknek semmi se szent, embereket tesznek tönkre nap mint nap ha fél garast zsebre tehetnek, kiárulták már az országot az oroszoknak, kínának meg saját maguknak is....
Tényleg ezeknek semmi se szent.
Most is leszarom, hogy Vitézy meleg, de hát baszki, Fidesz beáll mögé miközben könyveket fóliáznak meg mindenben ellehetetlenítik őket, hogy normális életet élhessenek?
Hogy a faszba van ehhez gyomra Ungárnak is meg Vitézynek is ehhez asszisztálni basszameg, ja persze a pénz.
Most aki ennyire nem tud kiállni maga mellett se attól mégis mit várunk, mit fog tenni a fővárossal? Felőlem Ikeás szekrény is lehet, leszarom, ha képviseli az embereket, de baszki.... Előjelek mindenek csak nem jók Vitézyvel kapcsolatban.
Ezt az egész politikai elitet ki kell baszni a kukába.
MP se jobb sokszor, de ha a felét eltakarítaná 2026ig is jobb lenne az országnak, mert már tényleg ott tartunk ennél rosszabb nem lehet.
Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Vitézy vs. Karacsony, ki mit mond, mik az esélyek?
Én sok jót nem tudnék mondani a gyurcsanyekkal pózoló Karácsonyról.
Én sok jót nem tudnék mondani a gyurcsanyekkal pózoló Karácsonyról.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
A hsz további részében volt, hogy miért.M1Ö írta:Hát, sajnos azt. Ha nem így lenne, nem állnának 45%-on.Berti írta:Mert most azt mondja?
Ő ad szavakat az emberek szájába és nem azt erősíti meg amit a 45% önszántából szajkóz. A kettő nem ugyan az.
Lehet majd jó kis pszichopetis shortokat készíteni belőle..vazul írta: MP komolyan helyretette a csajt.
https://www.youtube.com/watch?v=vFKsuAVz6tY
Végre valaki helyre tette az álfüggetlen ATV-t, mert Egonon kívül nem sok érték van ott.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát, sajnos azt. Ha nem így lenne, nem állnának 45%-on.Berti írta:Mert most azt mondja?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
de te rosszul latod, bezzeg aki sopronbol nezi az m1et o sokkal jobban tudja hogy egy szar lett bp...géza írta: Amugy en csak egy budos libsi vagyok, meg kulfoldon is elek, de nekem kulsoskent ugy tunik, hogy Karacsony alatt fejlodott a fovaros. Budapestgo, bubi, alacsonypadlos buszok, 14 even alattiak ingyenes kozlekedese, egyre tobb p+r, idoalapu bkk jegyek, Blaha, punkosdfurdoi park csak par dolog ami nekem peldaul elegge tetszik.
Raadasul ezt ellenszelben, haborus gazdasaggal, es vilagvalsagban. Lehetne jobb is persze, de szerintem latszik a fejlodes, legalabb kivulrol.
Edit: nem tudom hogy ez alatta tortent-e meg, de a Lanchid is fasza, meg a rakoart hetvegi lezarasa is.
valamelyik univerzumban: