Kylian Mbappé - 9
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé
Most azt írják nem műtik, gondolom végig szenvedi az EBt szar játékkal, aztán műtét, rehab, rossz sportforma és indul a madridi karrier.
Nem illik.
Eddig ez eszembe se jutott, epic lesz
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az a bemutatas is szep lesz, egesz vilag elott gigant krumpliorral
Az meg mindig jot tesz egy tornanak, ha a ket-harom epkezlab jatekos kozul kiesik az egyik, akit erdemes lenne nezni....
Sztem ez mar most kuka amugy, a madridi karrierrel egyutt.
Csostul jon a baj.
Remynek miert nincs megtiltva kezdettol fogva ,hogy ide irjon amugy?
Az meg mindig jot tesz egy tornanak, ha a ket-harom epkezlab jatekos kozul kiesik az egyik, akit erdemes lenne nezni....
Sztem ez mar most kuka amugy, a madridi karrierrel egyutt.
Csostul jon a baj.
Remynek miert nincs megtiltva kezdettol fogva ,hogy ide irjon amugy?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ez a kecskebszo bosszúja.ELSiete írta: Kylian Mbappé nose is FULLY broken. He will have surgery. @marca
Akkor gondolom no olimpia, no felkészüles?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kylian Mbappé nose is FULLY broken. He will have surgery. @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- h3x0r
Hat.. Kapott egy kis izelitot a spanyol biraskodasbol
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2 év késés miatt ez járt neki.Steve írta: Remy bepöccent rá… ma megúszta egy orrtöréssel…
Jöhet a lila maszk Donatello fejére.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Remy bepöccent rá… ma megúszta egy orrtöréssel…
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jó lenne, ha inkább a focival foglalkozna. Láttuk, mi lett a német válogatott vége is a katari VBn, amikor már minden játékos politikust és ideológust akart játszani, nem futballistát. Eredménytelenség és közröhej.
Nem gondolnám, hogy Le Pen deportálásokba kezdene azonnal, vagy megnyitná Birkenaut, legfeljebb lenne egy kis rend az országban. Ez a jobboldal már nem az a jobboldal.
Mindig így kezdődik egy játékos halála. Ha nincs ott fejben 100 százalékban, mert a politika, modellkedés, szép haj, üzleti élet, stb., stb. elviszi más irányba tartósan, hamar megjelennek a pályán a jobbak.
Nem gondolnám, hogy Le Pen deportálásokba kezdene azonnal, vagy megnyitná Birkenaut, legfeljebb lenne egy kis rend az országban. Ez a jobboldal már nem az a jobboldal.
Mindig így kezdődik egy játékos halála. Ha nincs ott fejben 100 százalékban, mert a politika, modellkedés, szép haj, üzleti élet, stb., stb. elviszi más irányba tartósan, hamar megjelennek a pályán a jobbak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
“I’m calling to vote against extremists that want to divide the country. I want to be proud to wear this shirt, I don't want to represent a country that doesn't represent my values."
Jól meg lesznek vinivel. Akár jöhet a közös doku is ahogy a rasszizmus meg a jobboldal ellen küzdenek.
Jól meg lesznek vinivel. Akár jöhet a közös doku is ahogy a rasszizmus meg a jobboldal ellen küzdenek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dehogy. A triplanak is kb 2 napig volt visszhangja ezen a forumon kívül. Ahogy az egész dinasztianak anno. Kb ilyen di matteo szintre van nezve, aki beleult veletlen a tutiba. Bezzeg pep meg az arteta. Mester es tanítvány. A két géniusz. A masfel milliard euros edző, meg az örök masodik. Na ezek a teljesítmények seggbekukizzak a világot, meg az ilyen peeteket.
- ___Samy___
Valtogatjuk itt ZZ-t Ancelottira, meg forditva, a BL cimeket meg halmozzuk. Be is szarnek, ha visszajonne a francia Carletto utan, aztan megint berantana 1-2 BL cimet Az valami nagyon nagy seggbekuki lenne szarazon a vilagnak meg a barcasoknak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én halál komolyan mondtam. Kivárta Zz amíg összeáll a bl keret aztán jön vissza leszopatni europat megint tőlem jöhet xabi is de Zz legalabb olyan tuti megoldás lenne carlo helyére mint carlo volt Zz helyére.Halfkey írta:Elsőnek nevettem ezen, de simán benne van végülisdzsi91 írta:
Már feni a kopasz a fogát Carlo helyére
Mint mindenki, én is Xabit szeretném majd, de ha nem jön össze most megint olyan keret lesz itt, amihez Zidane nem rossz választás: nem a mágnestáblát kell elsősorban telefosni, hanem az egokat menedzselni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Elsőnek nevettem ezen, de simán benne van végülisdzsi91 írta:Már feni a kopasz a fogát Carlo helyéreRemy írta: BREAKING: Zidane will be with Mbappé for his Real Madrid presentation!
Mint mindenki, én is Xabit szeretném majd, de ha nem jön össze most megint olyan keret lesz itt, amihez Zidane nem rossz választás: nem a mágnestáblát kell elsősorban telefosni, hanem az egokat menedzselni.
Teljesen kétségbe vagyok esve, az 5szörös BL győztes jönne a 7szeres helyett, micsoda visszalépés lenne...dzsi91 írta:Már feni a kopasz a fogát Carlo helyéreRemy írta: BREAKING: Zidane will be with Mbappé for his Real Madrid presentation!
- dzsi91
Már feni a kopasz a fogát Carlo helyéreRemy írta: BREAKING: Zidane will be with Mbappé for his Real Madrid presentation!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BREAKING: Zidane will be with Mbappé for his Real Madrid presentation!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Akkor most már érthető miért volt megint Madridban..hehetheoriginal írta:Karimnak ossze is kented az agynemujet ne tagadd.Realista24 írta:
Mbappé szobaja = mindenki szobaja egyformak, voltam, lattam.
Most szegény jó Kylian lesz az áldozat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Karimnak ossze is kented az agynemujet ne tagadd.Realista24 írta:Mbappé szobaja = mindenki szobaja egyformak, voltam, lattam.Pad'em írta: Mbappé szobácskája Valdebebasban
thereisonly1ronaldo